Schite pentru goblene
Pagina 15 din 15 • Impartiti •
Pagina 15 din 15 •
1 ... 9 ... 13, 14, 15
Care metoda e mai ieftina?
dandor- Nou venit

- Numarul mesajelor: 12
Localizare: israel
Data de inscriere: 27/11/2008
Re: Schite pentru goblene
samoiladaniela, dar nu stiu unde pot sa vad diagramele pt minunatiile alea de desene de pe situl panda...de mai sus.
si atele de unde ca sa iasa bine, de unde le procur ?
si atele de unde ca sa iasa bine, de unde le procur ?

myky7robc- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1804
Varsta: 47
Localizare: Bacau
Data de inscriere: 09/01/2010
Va rog din suflet sa-mi spuneti cum sa vizualizez diagramele descarcate de pe link-urile de la voi!....imi apar in internet explorer si nu le pot vedea....multumesc anticipat!
--------
Scris de valentina33 Astazi la 9:16 am
Sunteti o comoara la casa omului si ma bucur ca v-am descoperit.......sunt o mare iubitoare de lucru manual in special goblene....am lucrat pana acum 15 goblene,ex ca:expeditie in Alaska,pe aripile vantului,luceafarul,la cules de mere,etc,si toate cumparate de la Rogoblen Focsani.......acum lucrez la Luceafarul dar recunosc ca m-am plictisit ca e destul de mare,dar si frumos.....am descoperit aici multe link-uri spre anumite programe de facut diafragme pt goblen dar din pacate nu prea am avut succes pt ca nu cred ca ma pricep prea bine sa le descarc.......am speranta ca cineva de aici ma v-a putea ajuta,pt.ca observ multe pers binevoitoare pe acest forum....pupici si multumesc anticipat!
Valentina33, te rog sa nu postezi mesaje succesive, conform Regulamentului.
--------
Scris de valentina33 Astazi la 9:16 am
Sunteti o comoara la casa omului si ma bucur ca v-am descoperit.......sunt o mare iubitoare de lucru manual in special goblene....am lucrat pana acum 15 goblene,ex ca:expeditie in Alaska,pe aripile vantului,luceafarul,la cules de mere,etc,si toate cumparate de la Rogoblen Focsani.......acum lucrez la Luceafarul dar recunosc ca m-am plictisit ca e destul de mare,dar si frumos.....am descoperit aici multe link-uri spre anumite programe de facut diafragme pt goblen dar din pacate nu prea am avut succes pt ca nu cred ca ma pricep prea bine sa le descarc.......am speranta ca cineva de aici ma v-a putea ajuta,pt.ca observ multe pers binevoitoare pe acest forum....pupici si multumesc anticipat!
Valentina33, te rog sa nu postezi mesaje succesive, conform Regulamentului.
Ultima editare efectuata de catre Giobsy in Vin Ian 20, 2012 12:16 pm, editata de 1 ori (Motiv : Unit mesaje succesive)

valentina33- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: google
Data de inscriere: 17/01/2012
tocaci edina a scris:buna fetelor nu stiu daca ma poate ajuta cineva dar incerc m-am uitat la toate linkurile de mai sus am lucrat cateva goblenuri de acolo si am ramas fara inspiratie.
ma poate ajuta cineva cu alte linkuri?
am cautat si pe net dar tot pe alea le gasesc si eu poate cineva a ami gasit ceva?!
va multumesc anticipat
Ai dat tu pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si ai ramas fara inspiratie??? Tu glumesti?
Fetelor, schemele in PDF sunt facute cu Pattern Maker. de obicei, dar mai sunt cateva programe asemanatoare. PM de exemplu este un program unde bagi o poza a unui tablou... si o prelucrezi si programul o imparte in multe patratele mici mici si fiecaruia ii este alocat un semn, si corespondenta semnului este o culoare . Poate fi setat fie in Puppets, DMC...etc, depinde ce tip de ata prefera cel care o prelucreaza.
Mare atentie cand lucrati un astfel de goblen ca depindeti practic de cel care l-a prelucrat. Nu iase exact ca in poza, si daca nu aveti incredere in prelucrator puteti sa va treziti cu cine stie ce minune. De asemenea mare atentie la codurile de ate, sa nu cumparati puppets si ele sa fie DMC sau altceva. Daca cautati pe net veti gasi goblene lucrate dupa prelucrari proprii,sunt superbe. Depinde de nr de culori setat, de maiestria prelucratorului dar poate sa fie copie fidela a tabloului original.
Pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] gasiti copii dupa cshemele originale de la Rogoblen, Pitesti, Bucilla,Dimensions...etc... alea stiti sigure ca va ofera garantie.
Sper sa va ajute sfaturile mele

adriuta- Ucenic

- Numarul mesajelor: 147
Localizare: acasa
Data de inscriere: 17/09/2011
m-am bagat pe sit-ul acela gallery.ru dar nu am inteles nimic pt ca e pe rusa si doar niste poze am vazut goblene nu poate ma poti ajuta
Iti scriu in PM Edina

adriuta- Ucenic

adriuta, dar e secret, ce ii scrii numai edinei?

-

Mihaela ai fost totala...
daaa e top secret.
Na uite ca nu mi-am dat seama, dar daca s-a mai discutat pana aici de siteurile astea si nu s-a plans nimeni, am dedus ca restul fetelor sunt ok cu navigarea acolo si i-am explicat si Edinei.
Ea nu intelegea nimic acolo pentru ca este in ruseste si i-am zis sa seteze computerul pe traducere automata din ruseste in romaneste. Eu de ex. il am setat pe engleza si pot naviga pe orice pagina de orice limba ca imi face traducerea automat. Nu este o traducere perfecta dar inteleg fara probleme si pot astfel urmari siteuri in germana, franceza, ruseste, chiar si chineza.
Atata fu tot
daaa e top secret.Na uite ca nu mi-am dat seama, dar daca s-a mai discutat pana aici de siteurile astea si nu s-a plans nimeni, am dedus ca restul fetelor sunt ok cu navigarea acolo si i-am explicat si Edinei.
Ea nu intelegea nimic acolo pentru ca este in ruseste si i-am zis sa seteze computerul pe traducere automata din ruseste in romaneste. Eu de ex. il am setat pe engleza si pot naviga pe orice pagina de orice limba ca imi face traducerea automat. Nu este o traducere perfecta dar inteleg fara probleme si pot astfel urmari siteuri in germana, franceza, ruseste, chiar si chineza.
Atata fu tot

adriuta- Ucenic

daca despre asta e vb, va informez ca mai bine ca google, traduce situl translator-online, adica mai corect.
pupici
pupici

-

da,despre asta era vorba si nu era un secret
multumesc inca odata pentru ajutor
schiţe de goblen
gabriela uta a scris:Pentru cine doreste schite gratuite de goblen le am pe cele pe care le-am cusut eu:Lacrimioare,O,Ierusalime,Lalele,Floarea-soarelui in vas de lut,Margarete,Ruga Maicii Domnului,Bisericuta inzapezita,Moara de apa.
Sunt modele de la firma Rogoblen din Pitesti ;au o calitate deosebita si sunt minunate!
şi eu aş dori cu flori

floricasidau- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 1
Localizare: baia mare
Data de inscriere: 27/01/2012
Pagina 15 din 15 •
1 ... 9 ... 13, 14, 15
Subiecte similare» schite
» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» Coduri pentru Age of Pirates-Caribbean Tales
» Semnificatii generale pentru caracterizarea unei persoane
» Pentru toti cei care poarta numele de Constatin si Elena
» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» Coduri pentru Age of Pirates-Caribbean Tales
» Semnificatii generale pentru caracterizarea unei persoane
» Pentru toti cei care poarta numele de Constatin si Elena
Pagina 15 din 15
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Haideti sa slabim ! (7)
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 9
» Provocarea 30-Faux denim
» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Probleme tehnice (masini de cusut) 2
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Florile din gradina mea
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Scoala de croitorie(10)
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (2)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -4
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Rochii de seara,deosebite (8)
» Discutii despre croitorie
» Masinile noastre de cusut (5)