Broderie, cusuta la masina
Pagina 2 din 11 • Impartiti •
Pagina 2 din 11 •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
Re: Broderie, cusuta la masina
Foarte frumos ati brodat.Felicitari!
Eu n-am cusatura aia cu doi inaite, unul inapoi si nici nu stiu sa cobor transportorul
Eu n-am cusatura aia cu doi inaite, unul inapoi si nici nu stiu sa cobor transportorul
Multumim. Nu e musai sa cobori transportorul,,,regleaza pasul aproape la 0 si selecteaza un zig zag fin ...apoi daca vrei revi peste cu un alt zig zag 

daca mai ai nelamuri intreaba si in masura cunostintelor detinute raspund cu placere 

Diada, nu am pus nimic dedesubt, pt ca materialul e tare, si nu era nevoie. Desenul l-am scos pe hartie transparenta din carte, apoi am lipit cu scoci pe material. Si incet incet, am cusut pe hartie. La urma am scos-o, am taiat firele si gata. Firele trebuiau trase pe dos si legate, dar pt ca bucata asta de material oricum nu ajunge in masina de spalat... a ramas asa 
Dar va arat ce "comanda" am primit
Pai Victor al meu e mare, m-a intrebat daca mi se pare ca se mai potriveste dinozaurul pe haine, la varsta lui
Marti dimineata incerc sa il brodez pe nenea "avatar", personajul preferat de desene animate. Si atunci vad cum iese daca nu pun intaritura pe dos, materialul fiind moale si subtire.
Asta e poza, si sper ca marti seara sa vedem si ceva care sa semene cu ea
Dar in nici un caz in culori. Doar conturul, ca si asa ma gandesc ca o sa ma satur pana fac ochii si urechile 
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Dar va arat ce "comanda" am primit
Asta e poza, si sper ca marti seara sa vedem si ceva care sa semene cu ea

Clio_Ela- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1184
Varsta: 36
Localizare: intre optimisti
Data de inscriere: 17/04/2009
Felicitari Ela...examenul ti l-ai dat cu dinozaurul,acum trebuie sa treci la treburi serioase sa nu-ti dezamagesti ingerasul
Abea astept sa vad ce iasa 
Abea astept sa vad ce iasa 
ADMINA ,ELA ,GEANY ce frumuseti faceti voi aici,imi place foarte mult,geany ai o pasiune pentru fluturi?
geany tu la fel ai facut ca ela,adica ai scos fluturele pe o foaie transparenta apoi ai cusut pe hartie?
pupicei
geany tu la fel ai facut ca ela,adica ai scos fluturele pe o foaie transparenta apoi ai cusut pe hartie?
pupicei

Camy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1174
Varsta: 31
Localizare: buzau
Data de inscriere: 21/10/2008
multumesc camy...da,am luat-o razna am numai fluturi in cap si acum ii scot afara 
Cum am mai spus si zilele trecute la cineva;imi place frumosul ,eleganta si am ajuns la concluzia ca fluturele de fapt e un vierme si abea la maturitate este de-o splendida eleganta,si nu doar cu o tinuta ci cu mii de specii,am ajuns la concluzia ca oricati fluturi as face eu tot nu as reusii sa cuprind totul...Deci am impresia ca fluturii sunt punctul meu forte si de aceea va cuprinde mare parte din ceea ce voi face si pe viitor.Sper sa nu va sau ma dezamagesc
Am uitat sa raspund....e indiferent zic eu cat de groasa sau subtire este hartia cu desenul...o pui peste material ,cosi conturul (asa fac eu)...apoi dau hartia deoparte si pun o alta hartie dedesupt (pentru tinuta) ai peste cusatura facuta cos cu zig zag dar foarte apropiat...indepartezi apoi toate hartiile si gata,,,o calci

Cum am mai spus si zilele trecute la cineva;imi place frumosul ,eleganta si am ajuns la concluzia ca fluturele de fapt e un vierme si abea la maturitate este de-o splendida eleganta,si nu doar cu o tinuta ci cu mii de specii,am ajuns la concluzia ca oricati fluturi as face eu tot nu as reusii sa cuprind totul...Deci am impresia ca fluturii sunt punctul meu forte si de aceea va cuprinde mare parte din ceea ce voi face si pe viitor.Sper sa nu va sau ma dezamagesc
Am uitat sa raspund....e indiferent zic eu cat de groasa sau subtire este hartia cu desenul...o pui peste material ,cosi conturul (asa fac eu)...apoi dau hartia deoparte si pun o alta hartie dedesupt (pentru tinuta) ai peste cusatura facuta cos cu zig zag dar foarte apropiat...indepartezi apoi toate hartiile si gata,,,o calci

superb,fetelor !
sa deveniti maestre (si ) in ale brodatului !
pe mine m-at interesa KITTY ,are cineva modelul? pentru o geanta de vara ...

Dionisia- Junior

-

Numarul mesajelor: 369
Localizare: de pe aici
Data de inscriere: 21/11/2008
Dionisia a scris:superb,fetelor !
daca e vorba despre aceasta Kitty, gasesti aici mai multe modele, le scoti la imprima ce-ti place si brodezi pe geanta.
mersi frumos,da,de aceasta era vorba 

Ultima editare efectuata de catre Dionisia in Mar 09 Iun 2009, 08:40, editata de 1 ori

Dionisia- Junior

-

Numarul mesajelor: 369
Localizare: de pe aici
Data de inscriere: 21/11/2008
Fetelor, toata noaptea numai Avarat am visat. Asa ca, am venit de la serviciu, mi-am luat puiul si sotiorul, am iesit la aer, am papat un gratar super facut pe carbuni, si o juma de kg de ceapa calita cu piper... Dupa care am venit inapoi si am scos masina de cusut din dulap. Am copiat avatarul, l-am lipit cu scoci pe un tricou de casa, fara intarituri pe dos. Sunt curioasa ce iese.
Pana acum asa arata...
Fug inapoi la masina de cusut, ca se face noapte
Pana acum asa arata...
Fug inapoi la masina de cusut, ca se face noapte

Clio_Ela- Maestru

-

Ela, eu zic sa-i pui intaritura, orice, si din cea calcabila, macar, cum am pus eu. Pe tricot increteste urat; eu la Tinkerbell am pus o bucata de bumbac si tot mi-a incretit...
Am sa revin cu intaritura speciala de broderie, pe hartie si cum trebuie sa fie. Eu am sa va dau mai multe vesti in domeniu, dar tot nu am timp
Am sa revin cu intaritura speciala de broderie, pe hartie si cum trebuie sa fie. Eu am sa va dau mai multe vesti in domeniu, dar tot nu am timp

Gata avatarul meu!!!!!!!!!!
Nu s-a incretit deloc, nu s-a adunat deloc cusatura
Ma uit la poze, vad ca era ziua cand am inceput
deja incepuse sa se rupa hartia, de la atata sucit si invartit... cel putin la ochi si la urechi, amcrezut ca nu il mai termin
si cum.... vine si el, cu atele trase pe dos
dar alea snu se vad, asa ca am timp si maine sa le innod 
Nu s-a incretit deloc, nu s-a adunat deloc cusatura
Ma uit la poze, vad ca era ziua cand am inceput
deja incepuse sa se rupa hartia, de la atata sucit si invartit... cel putin la ochi si la urechi, amcrezut ca nu il mai termin
si cum.... vine si el, cu atele trase pe dos

Clio_Ela- Maestru

-

ELA chiar m-ai dat gata si cu asta .foaaaaarte frumos.
felicitri pentru ceea ce ti-a iesit si ambitia pe care o ai.
nu inteleg cum se trag atele pe dos.si nu styu cum este cu pasul asta care sa brodeze asa.
pupicei
felicitri pentru ceea ce ti-a iesit si ambitia pe care o ai.
nu inteleg cum se trag atele pe dos.si nu styu cum este cu pasul asta care sa brodeze asa.
pupicei

Camy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1174
Varsta: 31
Localizare: buzau
Data de inscriere: 21/10/2008
Pagina 2 din 11 •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
Pagina 2 din 11
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum