Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
Pagina 22 din 30 • Distribuiţi
Pagina 22 din 30 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
Georgeta, am inteles de la televizor ca de la voi inca nu a plecat iarna de tot. Sunteti pe alta planeta, frate? Hai mai repede acasa!
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 69
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Salutare, la mine ploua si iar ploua si pe deasupra e si racoare. M-am saturat deja de atata ploaie, vreau soare si caldura. Silvioara, daca a-si putea ti-asi trimite tie ploaia de aici ca zici ca ai nevoie. Dar, din pacate nu pot.
Acum ma pun sa mesteresc putin, fac cateva floricele in quilling.
O zi frumoasa tuturor!!!
Acum ma pun sa mesteresc putin, fac cateva floricele in quilling.
O zi frumoasa tuturor!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 34
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Getuto la mine s-a incalzit de ieri , dar eu cred ca prind o raceala zdravana.
am mancat la inghetata, ca doar i-am spus sotului sa nu ia de toate felurile si atatea cutii, ca-mi pun mintea cu ele!
fetilor, yo acu' am descoperit inghetata cu iaurt si fructe de padure si nu ma mai satur!
am mancat la inghetata, ca doar i-am spus sotului sa nu ia de toate felurile si atatea cutii, ca-mi pun mintea cu ele!
fetilor, yo acu' am descoperit inghetata cu iaurt si fructe de padure si nu ma mai satur!

pufoi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 45
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011
Alinuta pentru faptul ca ai vrea sa trimiti ploaia si la mine
La noi tot nu a plouat. Bate vantuuuull.... s-a mai incalzit putin... iar eu am mancat ca o poarca (si mult si cu pofta) Sper sa nu mi se faca rau

Silvie, stai intr-o pozitie comoda si fa-ti cu palma dreapta masaj usor pe abdomen: circular, in sensul acelor de ceasornic. Incepi dintr-un punct (sub stern) si incet-incet largesti cercurile, apoi, cand ai ajuns pe marginea abdomenului, o iei de la capat. O sa vezi ca o sa apara mici borboroseli, ceea ce inseamna ca a inceput digestia. O sa te simti imediat ceva mai bine. Eu asa fac cand mi se pare ca am mancat prea mult. Important e ca abdomenul sa fie relaxat cand il masezi.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Si la mine s-a mai incalzit putin. Sunt 13g acum. Si nu mai ploua dar tot tare inorat e.

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 34
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
A inceput si la mine sa se innoreze si sunt 23°. Dar a batut vantul destul de racoros toata ziua.
PS: a inceput sa tuneeeee....
PS: a inceput sa tuneeeee....
Ultima editare efectuata de catre samo99ro in Mar 15 Mai 2012, 4:11 pm, editata de 1 ori (Motiv : adaugat text)
samo99ro- Atotcunoscător
-
Si fac italienii o inghetata cu iaurt bunaaaaaa
nu-i asa Pufoi??? Ca si la noi masinile de inghetata si shopurile sunt made Italia.
Eu am fost la un unit ca trebuia, una din fete e bolnava racita cobza, bai si dau acolo peste un japonez care acum 2 ani era angajat ca sushi chef. No, acuma e ditamai managerul, un increzut si un arogant de nu va spun, pai nu il prind si il cotonogesc???? Nu ii inteleg frate, ieri le curgea mucii sa se angajeze si azi nu le ajungi cu prajina la nas
No, m-am racorit....

Eu am fost la un unit ca trebuia, una din fete e bolnava racita cobza, bai si dau acolo peste un japonez care acum 2 ani era angajat ca sushi chef. No, acuma e ditamai managerul, un increzut si un arogant de nu va spun, pai nu il prind si il cotonogesc???? Nu ii inteleg frate, ieri le curgea mucii sa se angajeze si azi nu le ajungi cu prajina la nas

danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Dani buuna tare!!!
si mai am una care imi place de mor:cu aschii, nu fulgi de inghetata inauntru.
barabatu a zis ca sigur vine sfarsitul la cum mananc!
azi, la 12 faceam colazzione, adica :piept de pui cu ciuperci in sos cu oregano, usturoi,piper la greu,suc de rosii si mamaliguta.
doamne sfinte, astia beau cafeluta cu un biscuite la colazzione.
si mai am una care imi place de mor:cu aschii, nu fulgi de inghetata inauntru.
barabatu a zis ca sigur vine sfarsitul la cum mananc!

azi, la 12 faceam colazzione, adica :piept de pui cu ciuperci in sos cu oregano, usturoi,piper la greu,suc de rosii si mamaliguta.
doamne sfinte, astia beau cafeluta cu un biscuite la colazzione.

pufoi- Atotcunoscător
-
Silvia,daca te bucuri tu de ploaie,ma bucur si eu pentru tine
La noi tot ploua,iar eu fac mancarica de cartofi cu mazare si ciorbita de dovleciori in supa de cocos(de la mine din cotet,i-am casapit pe toti,ca nu-mi plac sa-i vad prin curte)
Ma duc la oale!Samo,vin

La noi tot ploua,iar eu fac mancarica de cartofi cu mazare si ciorbita de dovleciori in supa de cocos(de la mine din cotet,i-am casapit pe toti,ca nu-mi plac sa-i vad prin curte)
Ma duc la oale!Samo,vin

georgeta.prnic- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 43
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011
Georgeta,da' la gaini nu te-ai gandit?Sa le lasi asa,singurele...
Dorulet- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3674
Localizare : Transilvania_Romania
Data de inscriere : 16/04/2010
Mai fetelor, aici are unul gaini, dar fara cocos .
curios ca gainile fac oua. cica le da nu stiu ce gata cumparat.
imi scapa ceva?
curios ca gainile fac oua. cica le da nu stiu ce gata cumparat.
imi scapa ceva?
pufoi- Atotcunoscător
-
Da,dar daca n-au cocos,fac oua stresate.Probabil ca le da concentrate pentru ouat.Eu nu mai fac asa o greseala.Mai bine naturale.
Dorulet- Atotcunoscător
-
tadok- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 65
Varsta : 59
Localizare : israel
Data de inscriere : 02/12/2011
Silvia, ce te mai bucuri tu de ploaie. M-am bucurat si eu dar a inceput taman cand ieseam de la sedinta cu parintii. Noroc ca ne-a luat un tatic cu masina pana in bariera apoi ne-am suit in microbuz (ca masina mi-e stricata
). Toate bune si frumoase dar cand am ajuns in orasul meu, ploua, nu gluma. Am stat la adapost pe niste scari o vesnicie pana s-a mai linistit ca s-o pot lua la pas pana acasa ca nici umbrela nu aveam. DAr m-am bucurat pentru gradina!!!!!! Nici nu va inchipuiti ce atmosfera grozava e afara dupa ploaia asta zdravana.

carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 46
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Fetelor,eu nu le dau decat grau si apa(iarba si alte buruieni de prin gradina)sunt ziua libere,noaptea inchise(ca le mananca dihorul),si am oua pentru consum foarte bune.Eu stiu ca daca nu ai cocos la gaini,nu ai pui pentru ca ouale nu au ''plod''cum spunea bunica mea.Punea oul linga o lumanare,intr-o incapere intunecata,si se uita prin el.Spunea ca unii cocosi nu sunt buni de samanta!Eram fascinata in copilarie de chestia asta,si intodeauna ma lasa sa stau langa ea,cand controla''plodul''!Si avea pui multi !
georgeta.prnic- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 43
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011
Buna dimineataCristina,buna dimineata Silvia,Buna dimineata fete dragi :)Multam fain de cafea,pica bine,ca si eu tot noapte cu program scurt am avut 
Sa aveti o zi plina si frumoasa !

Sa aveti o zi plina si frumoasa !
Buna dimineata! Saru'mana pentru cafea. O zi frumoasa sa aveti.
La mine e racoare (12°) si multi nori. Sa vedem daca mai ploua azi. I-a scutit pe astia de pe santier sa mai stea cu lopatica si matura sa faca mereu curatenie. N-am vazut asa ceva pana acum. Fac curat tot timpul si au un sistem de spalare a masinilor pe dedesubt, ca sa iasa curate din santier in strada. E fantastic. La iesirea din santier nici nu se cunoaste ca dincolo de gard e santier. E curat-curat.
La mine e racoare (12°) si multi nori. Sa vedem daca mai ploua azi. I-a scutit pe astia de pe santier sa mai stea cu lopatica si matura sa faca mereu curatenie. N-am vazut asa ceva pana acum. Fac curat tot timpul si au un sistem de spalare a masinilor pe dedesubt, ca sa iasa curate din santier in strada. E fantastic. La iesirea din santier nici nu se cunoaste ca dincolo de gard e santier. E curat-curat.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!Multumim de cafeluta!De ce te miri,Samo,asa ar fi trebuit sa se intample dintotdeauna.Cred ca asta e normalul.Bine ar fi sa intram si cu multe altele in normal...Si la mine e innorat,zici ca acum-acum ploua.Dar noi sa fim vesele si cu pofta de lucru,nu?
Dorulet- Atotcunoscător
-
Buna dimineata fetelor.Nu am mai baut cam de mult cafeaua cu voi si imi era dor .Multumesc de cafea,Cristina,m-am servit si eu de la tine iar runda a doua o dau eu.Poftiti,va rog:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] si ceai,pentru cine nu e prieten cu a doua cafea:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sorinamircov- Nou venit
- Numarul mesajelor : 96
Localizare : Danemarca-Vodskov
Data de inscriere : 15/06/2011
Buna dimineata!
Hai ca+mi placeti cat de matinale sunteti azi si pline de viata chiar dacaati avut program scurt unele dintre voi.
Sa aveti o zi frumoasa! Stau si eu pe+aproape...
Hai ca+mi placeti cat de matinale sunteti azi si pline de viata chiar dacaati avut program scurt unele dintre voi.
Sa aveti o zi frumoasa! Stau si eu pe+aproape...
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 46
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Nu sta,Carmen,posteaza ceva sa mai vedem si noi.Ca pe geam nu ne uitam deocamdata.O zi profitabila sa aveti toate!
Dorulet- Atotcunoscător
-
Pagina 22 din 30 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 30
Pagina 22 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Pirogravura
» Ornamente de Craciun - 6
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Jucarii crosetate
» o colaborare de timp liber
» Lacuirea argilei polimerice (fimo,cernit, sculpey etc)
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7
» Din materiale reciclabile 6
» Paturi crosetate 2
» Intelepciune prin povestiri
» Hainute crosetate, pentru copii(11)
» Miniaturi - handmade
» Ce melodie asculti acum !-5
» MODELE BRODERIE
» basca tricotata
» Rochii,sarafane-XXIII
» Decoratiuni interioare pt casa (6)
» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -5