Diverse sugestii/propuneri
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
Diverse sugestii/propuneri
Pentru ca este deschis subiect pentru sugestii si propuneri mi-am permis sa deschid un topic unde sa sugeram/propunem diferite probleme in diferite situatii .
Pentru inceput eu propun:
- la votul de la concursuri sa nu mai avem posibiliatea de a comenta. Sa fie doar sondajul de vot si atat. Dupa inchiderea votarii se deschide pentru comentarii, cand putem spune pe cine am votat si de ce dar si de ce nu am votat pe celelalte sau ce nu ne-a placut la o anumita concurenta.
- sa poata vota doar forumistele care au un anumit numar de postari (50 sa spunem asa cum este si pentru participarea la concurs). Si motivez aceasta prin faptul ca nu mi se pare corect ca cineva care chiar daca e inscris pe forum de foarte mult timp sa aibe prima postare la votarea unui concurs. Sau face 2,3 postari pe ici pe colo si hop si la vot si uneori si cu comentarii ( cate odata rautacioase)
Nu stiu daca este tehnic posibil ceea ce propun eu si nici daca propunerile mele or sa fie pe placul vostru dar eu am vrut neaparat sa va spun ce gandesc.
Momentan doar atat dar cu siguranta voi mai reveni pentru ca mai aveam ceva dar nu-mi aduc aminte acum.
(deh batranetile maica
)
Pentru inceput eu propun:
- la votul de la concursuri sa nu mai avem posibiliatea de a comenta. Sa fie doar sondajul de vot si atat. Dupa inchiderea votarii se deschide pentru comentarii, cand putem spune pe cine am votat si de ce dar si de ce nu am votat pe celelalte sau ce nu ne-a placut la o anumita concurenta.
- sa poata vota doar forumistele care au un anumit numar de postari (50 sa spunem asa cum este si pentru participarea la concurs). Si motivez aceasta prin faptul ca nu mi se pare corect ca cineva care chiar daca e inscris pe forum de foarte mult timp sa aibe prima postare la votarea unui concurs. Sau face 2,3 postari pe ici pe colo si hop si la vot si uneori si cu comentarii ( cate odata rautacioase)
Nu stiu daca este tehnic posibil ceea ce propun eu si nici daca propunerile mele or sa fie pe placul vostru dar eu am vrut neaparat sa va spun ce gandesc.
Momentan doar atat dar cu siguranta voi mai reveni pentru ca mai aveam ceva dar nu-mi aduc aminte acum.
(deh batranetile maica
)
Re: Diverse sugestii/propuneri
Perfect de acord! Votat!
Eu am scris si la celalalt concurs sa nu mai spunem care cu care a votat, dar eu am scris, putini au vazut si atat...
Eu am scris si la celalalt concurs sa nu mai spunem care cu care a votat, dar eu am scris, putini au vazut si atat...
Valeuuuuuuuu ca ma simt vinovata
nu stiu ce m-a apucat la concursul asta de am spus cu cine am votat, de regula doar scriu votat sau nimic dar acum...m-a luat destele pe dinainte. Jur ca nu mai fac
Mie mi se pare de bun simt ce zice Silvia. Se pune doar sondajul, fara zona de comentariu-text. E posibil?

samo99ro- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4729
Varsta: 62
Localizare: Bucuresti, Romania
Data de inscriere: 04/07/2010
Eu credeam ca ati inteles de la administratore
deci nu cred ca mai e cazul de noi regulamente. Eu am tras concluzia ca nu vor mai fi concursuri. Deci dati batai la provocari, sunt frumoase si cele mai sincere!ca multumitului se ia darul
MihaelaT a scris:Perfect de acord! Votat!![]()
Poate acum se retine aspectul asta si o se scrie in regulamentul concursului inca de la inceput ca sa nu se mai spuna ca se schimba regulile pe parcurs
Eu am fost de acord!Si de aceea la ultimul concurs,am spus cu cine am votat dupa ce s-a anuntat castigatoarele!Sau nu se poate,nici dupa ce s-a dat :stop vot?Sa nu gresesc pe viitor!Mai bine ,nu comentez nik

georgeta.prnic- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1091
Varsta: 36
Localizare: romania-serbia
Data de inscriere: 23/10/2011
Subiecte similare» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» Radio-Propuneri melodii
» 2.) Sugestii si propuneri melodii
» Propuneri pentru forum!(butoane noi,name glow,donatii,fara reclame sub meniu,etc.)
» Propunere Metin2rospeed
» Radio-Propuneri melodii
» 2.) Sugestii si propuneri melodii
» Propuneri pentru forum!(butoane noi,name glow,donatii,fara reclame sub meniu,etc.)
» Propunere Metin2rospeed
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Dieta Montignac
» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
» Decoratiuni diverse (6)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
» Haideti sa slabim ! (7)
» Prajituri de casa (5)
» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
» Cartoane si hartii
» Bijuterii din fimo XIX
» Ornarea torturilor noastre - cap.VI
» Bijuterii din sarma 8
» Fulare, saluri, esarfe tricotate IV
» Sarbatoritii zilei !!! XII
» Gradina mea... de apartament(4)
» Targuri hand-made V
» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
» Scoala de croitorie(10)
» Pergamano, tehnica dantelei de hirtie