Hainute "pictate"-1
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Camasa pentru baieti pictata manual
Buna la toata lumea!Pentru baietelul meu,David de 3 ani am realizat camasa din imagini.Aceasta este din poplin elastic rosu pe care am pictat un motiv in alb.Tiparele folosite pentru realizarea camasutei sunt de la Ottobre.Iata ce a iesit!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Va imbratisez!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ultima editare efectuata de catre irinaindira in Joi 19 Mar 2009, 14:45, editata de 1 ori
Re: Hainute "pictate"-1
Super....ti-a iesit extraordinar de fain. Ce de fete talentate aici :P
postoleirina- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 100
Varsta: 30
Localizare: Iasi
Data de inscriere: 12/02/2009
Sa inteleg ca si camasa tot tu ai lucrat-o?
M-ai dat gata cu pictura, foarte frumoasa! Cred ca David e foarte incantat!
M-ai dat gata cu pictura, foarte frumoasa! Cred ca David e foarte incantat!
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Foarte reusita. Imi place desenul. Da' feciorul meu n-ar imbraca ceva de genul asta, in vecii vecilor. I-a intrat in cap ca el o sa se faca rock-er si motociclist... Deci este un dur si poarta mai mult tricouri negre sau kaky, "cu scrisuri", capete de mort, dragoni, motoare. I-am desenat eu anul trecut un craniu si doua oase pe un maieu "de pirat" pentru o petrecere costumata la gradi, si l-a purtat toata vara.
Acum mi-a venit o idee: daca as incerca sa-i fac un tricou pictat cu un dragon?
Acum mi-a venit o idee: daca as incerca sa-i fac un tricou pictat cu un dragon?
Irina, e superba camasa
Sa-ti traiaca piticul, o sa fie un fat-frumos la gradi sau prin parcuri. Imi place mult de tot si modelul camasii si desenul, te specializezi pe zi ce trece, in imprimeuri
Buburuza, te-am prins, nu-mi mai scapi. Eu vreau din astea pt mine, si partial pt cei 5 pitici voinici, a se citi prieteni rockeri. Dar... ca e un mare, dar... eu am un model ciudat, un centiped, cu multe picioare si dificil de desenat si imprimat. Poate ai idei cum as putea sa imprim pe material negru(bbc, poplin elastic, etc) un asa animal:
Am o idee de a face acest contur pe o bucata de material si apoi sa o atasez la o camasa, existenta. L-am printat pe foaie, in marimea in care il vreau pe o camasa, vreau sa-l decupez, apoi sa-l transfer pe folie de plastic. Sa decupez din folia de plastic animalul si sa fac asa: prind folia cu animalul decupat din ea, de material; iau clor Ace si inmoi o pensula in el cu mult spor si apoi aplic in gaura creata de centiped. Tamponez usor, mai putinel pe la picioruse sa iasa mai sterse. Ce zici, ar iesi ceva? Am vazut facut asa dar pe jeans si iese super, poti chiar sa faci contururi, desene. Dar eu as vrea exact cum apare in poze, alb pe negru, dar nu pictat. Bine, si pictat ar fi ceva, dar nu cred ca mi-ar iesi.
Sa-ti traiaca piticul, o sa fie un fat-frumos la gradi sau prin parcuri. Imi place mult de tot si modelul camasii si desenul, te specializezi pe zi ce trece, in imprimeuri
Buburuza, te-am prins, nu-mi mai scapi. Eu vreau din astea pt mine, si partial pt cei 5 pitici voinici, a se citi prieteni rockeri. Dar... ca e un mare, dar... eu am un model ciudat, un centiped, cu multe picioare si dificil de desenat si imprimat. Poate ai idei cum as putea sa imprim pe material negru(bbc, poplin elastic, etc) un asa animal:
Am o idee de a face acest contur pe o bucata de material si apoi sa o atasez la o camasa, existenta. L-am printat pe foaie, in marimea in care il vreau pe o camasa, vreau sa-l decupez, apoi sa-l transfer pe folie de plastic. Sa decupez din folia de plastic animalul si sa fac asa: prind folia cu animalul decupat din ea, de material; iau clor Ace si inmoi o pensula in el cu mult spor si apoi aplic in gaura creata de centiped. Tamponez usor, mai putinel pe la picioruse sa iasa mai sterse. Ce zici, ar iesi ceva? Am vazut facut asa dar pe jeans si iese super, poti chiar sa faci contururi, desene. Dar eu as vrea exact cum apare in poze, alb pe negru, dar nu pictat. Bine, si pictat ar fi ceva, dar nu cred ca mi-ar iesi.
ma bag si eu in seama,dar nu profesionist ci doar ca idee...eu am desenat pe o pereche pantaloni raiati....am bagat clor intr-o seringa si am pus ac....de la o distanta de relativ 20 -30 cm nu deaproape am format cercuri vauri si deastea asa aiurea deasupra pantalonilor,dar eu am facut cracul drept doar pe fata si cracul stang doar in spate,,,pe crac am introdus punga de plastic sa nu se imprime peste tot....unde vreau sa ajung....clorul nu decoloreaza pana la alb si nu uniform,,,deci vezi sa nu fi dezamagita...
Rochita de vara pentru fetite pictata manual
Buna seara la toata lumea!Admina ma intrebai ceva in legatura cu modul de pictare a imaginii pe care ai aratat-o.Sincera sa fiu ,nu stiu exact cum ai putea-o face.Trebuie sa tii cont ca eu sunt novice in chestia asta...Adica ce veti vedea in continuare e cam al treilea produs pe care l-al pictat vreodata.Asa ca...eu ar trebui sa invat de la alte fete pricepute...
Iata si rochita pictata ieri pentru fica-mea.Este din poplin,iar tiparul l-am facut chiar eu.Rochita este scurta si se poarta cu colanti...Am pictat si eu ce mi-a trecut prin minte...multe flori ,un fluture,un melc...Iat-o!
Va imbratisez pe toate si va urez "Spor la lucru!"
Ultima editare efectuata de catre irinaindira in Joi 19 Mar 2009, 14:49, editata de 1 ori
Inca o rochita cu elemente pictate manual...
Buna !In imagini veti avea o rochita alba de vara din poplin elastic pe care am pictat niste flori si o pisicuta mai hazlie...Iat-o:
irina
Ultima editare efectuata de catre irinaindira in Joi 19 Mar 2009, 14:55, editata de 1 ori
Ai maini de aur,si ma bucur ca ne incanti si noua privirile cu aceste minunatii 

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 845
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009
sunt superbe. poate ma apuca si damblaua
asta ca atunci le am pe toate.
imi arati cu ce vopsesti? costa mult vopselurile? am sa fac si eu ceva pictat ca deja nu mai am somn.doame mai irina,ma innebunesti.
felicitari din toate inima.sincer.
asta ca atunci le am pe toate.imi arati cu ce vopsesti? costa mult vopselurile? am sa fac si eu ceva pictat ca deja nu mai am somn.doame mai irina,ma innebunesti.
felicitari din toate inima.sincer.
buburuza,irina sunteti super.chir imi place subiectul asta.dar aveti talent la desen nu gluma.
felicitari
felicitari

Camy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1184
Varsta: 31
Localizare: buzau
Data de inscriere: 21/10/2008
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum: