Scoala de bijuterii
Pagina 18 din 21 • Impartiti •
Pagina 18 din 21 •
1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21 
Re: Scoala de bijuterii
MirelaDi, Jianu si Ruxitzika va urez bine ati venit si sedere cat mai placuta printre noi!
Am mutat subiectul aici, cred ca se incadreaza la scoala, cu siguranta gasiti aici raspunsuri si sfaturi. In modul asta incercam sa mentinem forumul mai organizat!
Mult spor la bijuterit
Am mutat subiectul aici, cred ca se incadreaza la scoala, cu siguranta gasiti aici raspunsuri si sfaturi. In modul asta incercam sa mentinem forumul mai organizat!
Mult spor la bijuterit

doni a scris:pe mine ma intereseaza hartie de peyote (in alb) in toate stilurile.
de fapt graficul care sa-mi dea voie sa desenez si sa pot urmari impletitura.
am gasit eu ceva pe net dar nu era ce-mi trebuia. unele erau prea mici si nu se puteau mari.
Poate te ajuta astea:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

multumesc ,ajuta foarte mult.Aditza ,sunt foarte bune.

doni- Junior

-

Numarul mesajelor: 306
Varsta: 37
Localizare: caracal
Data de inscriere: 05/01/2010
Tot am vazut pe bloguri inele facute din sarma cat si bratari, vroiam sa stiu de cat trebuie sa fie sarma, cat de groasa/subtire sa fie? Si de unde pot sa-mi procur chestia aia de a face inele, potrivit pt fiecare deget in parte?
^revin cu o completare ca am la cerintele mele la intrebarea de mai sus, de unde pot cumpara mandrina pentru inele (ring mandrels) ?
in afara de la acel magazin, mai stiti. de la dans anu mai comand niciodata . te impune sa cumperi de 150 lei si plus vine coletul dupa o luna
Superbe fetelor, tot ce ati lucrat. Si pe mine m-a batut gandul la un moment dat sa fac asa ceva, dar e un pic prea complicat pentru mine......
Spor in continuare!
Spor in continuare!

maju1810- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 70
Varsta: 27
Localizare: Temse, Belgia
Data de inscriere: 19/12/2009
Va tot urmaresc de ceva timp si ma minunez de ce frumuseti va ies din maini si mi-am zis sa incerc si eu. Abia asteptam sa-mi vina pachetul cu fimo in ideea ca ..vai ce minuni voi face si cand colo... e tare complicat! Pun si eu o poza cu a doua incercare (prima - buchetele de flori de 1 martie ) si va rog frumos sa nu ma criticati foarte aspru ... cel putin la incheiat nu am reusit si pace (in afara de faptul ca nu am avut accesorii de aceeasi culoare)
Dar nu ma dau batuta, voi persevera
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Dar nu ma dau batuta, voi persevera
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
toata chestia asta ai facut-o tu?
pai mie mi se pare superba!
nu trebuie sa faci numai cane impecabile ca sa insemne ca stii sa lucrezi cu fimo.
eu zic ca imaginatia e cea mai importanta cand vine vorba de cleiul polimeric!
Iar tu aici ai punctat la maxim!

pai mie mi se pare superba!
nu trebuie sa faci numai cane impecabile ca sa insemne ca stii sa lucrezi cu fimo.
eu zic ca imaginatia e cea mai importanta cand vine vorba de cleiul polimeric!
Iar tu aici ai punctat la maxim!
pe mine colanul de sus ma duce cu gandul la scoartza de copac si la ciuperca aia frumoasa si mare care creste pe ei(care de fapt e o boala a lor).Foarte fantezist,imi place.

doni- Junior

-

Numarul mesajelor: 306
Varsta: 37
Localizare: caracal
Data de inscriere: 05/01/2010
Va multumesc pentru incurajari, sunteti super dragute
Ma intrebam daca ar merge sa vopsesc cu ceva capetele alea metalice apoi sa le bag in cuptor cu totul sa se uniformizeze culoarea.... asta doar daca fac o proba cu sarma siliconata in cuptor. Nu-mi vine o alta idee ... 
lasa-le asa..sunt ok.
eventual pe viitor poti lua accesorii patinate verde antique sau cupru daca vrei sa mentii culoarea.
eventual pe viitor poti lua accesorii patinate verde antique sau cupru daca vrei sa mentii culoarea.
Buna! Am promis ca va arat primii mei cercei, dar chiar nu am putut au fost prea nesemnificativi. Am mai comandat intre timp sirma si am facut cercei rotunzi. Tot de incepatori, dar .... oricum mai bine. 
onis- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 7
Varsta: 30
Localizare: constanta
Data de inscriere: 28/12/2009
Pagina 18 din 21 •
1 ... 10 ... 17, 18, 19, 20, 21 
Subiecte similare» Bijuterii ezoterice, kabbalah, simboluri din geometria sacra si multe alele!
» Esti pregatit pentru scoala?
» Un n00b obsedat de metin! Care si de scoala sa lasat!
» Scoala Altfel ^.^
» la ce ora se deschide sv ?
» Esti pregatit pentru scoala?
» Un n00b obsedat de metin! Care si de scoala sa lasat!
» Scoala Altfel ^.^
» la ce ora se deschide sv ?
Pagina 18 din 21
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Bluze,topuri...(10)
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Bijuterii din fimo XIX