Cum gatim in oala de lut???
+22
RamonaM
tinap
CCristinaC
tomari
diblaru maria
StMihaela
fiordaliso
canadianca50
Admina
mnarcisa
letho
danniela
MagdaMarin
elenao
danae
Angelica18
ancabanu
coripin
diada
carmenco
kerkyra
camelia84
26 participanți
Pagina 1 din 3
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Cum gatim in oala de lut???
De curand,mi-am cumparat o oala din ceramica neagra de Marginea pentru sarmalute,dar sincer nu stiu cum s-o folosesc..are cineva sfaturi???
Din ce am citit pe alte forum-uri..se tine in apa 20 de minute,dar,doar despre oale de tip romane se vorbeste..de cele din ceramica neagra nu e pomenit nimic.Si imi e teama sa nu iasa cumva culoarea neagra in mancare..
asa arata oala mea,poate a mai folosit cineva ...
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
Din ce am citit pe alte forum-uri..se tine in apa 20 de minute,dar,doar despre oale de tip romane se vorbeste..de cele din ceramica neagra nu e pomenit nimic.Si imi e teama sa nu iasa cumva culoarea neagra in mancare..
asa arata oala mea,poate a mai folosit cineva ...
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img]
Ultima editare efectuata de catre camelia84 in Mar 21 Feb 2012, 2:31 pm, editata de 1 ori
camelia84- helper
-
Numarul mesajelor : 73
Varsta : 39
Localizare : vrancea
Data de inscriere : 12/02/2012
Re: Cum gatim in oala de lut???
Am si eu un asemenea vas, dar din cel maro, cu capac. Al meu este nesmaltuit. Inainte de folosire il tin umplut cu apa, si vasul si capacul, cam 20-30 min, pentru a absorbi apa. Daca nu fac acest pas, se poate crapa la cuptor. Acum nu stiu daca a ta e smaltuita sau nu.
kerkyra- Junior
- Numarul mesajelor : 358
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 14/01/2010
Re: Cum gatim in oala de lut???
Stiu despre ce tip de oala vorbesti..a mea nu e smaltuita..iar la instructiunile destul de vagi scrie urmatoarele:
1.Inainte de utilizare se spala oala cu apa calda,apoi se unge cu ulei sau untura-doar la prima utilizare.
2.Dupa ce se aseaza sarmalele se umple oala cu apa calda,apoi se introduce la cuptor,pe o tava,la foc mic(acesta nu trebuie incins in momentul introducerii vasului)
Intrebarile mele sunt:1.de ce se unge cu grasime, 2. de ce trebuie umplut cu apa, 3. cat trebuie lasat la cuptor,4.ce inseamna foc mic...cate grade???
1.Inainte de utilizare se spala oala cu apa calda,apoi se unge cu ulei sau untura-doar la prima utilizare.
2.Dupa ce se aseaza sarmalele se umple oala cu apa calda,apoi se introduce la cuptor,pe o tava,la foc mic(acesta nu trebuie incins in momentul introducerii vasului)
Intrebarile mele sunt:1.de ce se unge cu grasime, 2. de ce trebuie umplut cu apa, 3. cat trebuie lasat la cuptor,4.ce inseamna foc mic...cate grade???
camelia84- helper
-
Numarul mesajelor : 73
Varsta : 39
Localizare : vrancea
Data de inscriere : 12/02/2012
Re: Cum gatim in oala de lut???
Trebuie umplut cu apa inainte pentru ca vasul, nefiind smaltuit, sa absoarba apa. Aceasta se va evapora treptat la cuptor si astfel gatim cu abur.
Se poate unge putin, am vazut ca uneori cartofii, de ex., se cam lipesc.
Acum, cat o tii la cuptor, la ce foc, vezi si tu.
Eu sunt multumita de ea.
Se poate unge putin, am vazut ca uneori cartofii, de ex., se cam lipesc.
Acum, cat o tii la cuptor, la ce foc, vezi si tu.
Eu sunt multumita de ea.
kerkyra- Junior
- Numarul mesajelor : 358
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 14/01/2010
Re: Cum gatim in oala de lut???
Eu, la aragazul vechi, o tineam la foc ce abia palpaia si fierbeam sarmalele o zi intreaga. Ieseau atat de bune (iar ma laud) incat nu imi mai placeau cele facute in oala normala. Acum, la cuptorul nou (ce nu merge) le tin fara flacara
Si pentru ca fierbeau toata ziua, apa se evapora, normal, asa ca mai adaugam putina cate putina cand consideram eu ca trebuie.
Hai, serveste-ne o portie de sarmale si iti vom spune cat de bune au iesit.
Si pentru ca fierbeau toata ziua, apa se evapora, normal, asa ca mai adaugam putina cate putina cand consideram eu ca trebuie.
Hai, serveste-ne o portie de sarmale si iti vom spune cat de bune au iesit.
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Re: Cum gatim in oala de lut???
ok...sper ca maine sa ma apuc de sarmalute..lucrul cel mai neplacut mie... ,si vad ce iese..pun si poze...promit...multumesc de sfaturile acordate deocamdata..va pup
camelia84- helper
-
Numarul mesajelor : 73
Varsta : 39
Localizare : vrancea
Data de inscriere : 12/02/2012
Re: Cum gatim in oala de lut???
Vreau si eu asa o oala, de unde ati luat-o si cam cat costa? Se intampla sa mai vina si pe la noi prin oras cu oale din astea dar nu sunt bune de pus pe flacara, doar in cuptor, meu as vrea sa o pot pune si pe flacara. Am inteles ca iese o mancare foarte buna in ea!
_________________
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
___________________
handmade blog/ geantahandmade/MERCERIE
Re: Cum gatim in oala de lut???
Nu o pui pe flacara pt ca plesneste. O folosesti in cuptor si iese mancarea foarte buna. Poti sa-ti iei linistita, nu vei face o achizitie proasta.
Eu am luat-o de pe Valea Prahovei, acum ani de zile si nu mai stiu cat a costat, vreo 30 de lei parca, sau 40. Destul de scumpa pentru vremurile acelea.
Eu am luat-o de pe Valea Prahovei, acum ani de zile si nu mai stiu cat a costat, vreo 30 de lei parca, sau 40. Destul de scumpa pentru vremurile acelea.
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Re: Cum gatim in oala de lut???
Sarmalele ies foarte bune in oala de lut!!! Eu am una veche, zestre de mama-soacra si am folosit-o si direct pe aragaz si in cuptor. Pe aragan am pus pe flacara intai o caramida( samota i se spune) si apoi oala si fierb mult mai repede....insa tot la cuptor ies mai bune
Sa o folosesti cu placere, Camelia!!!
Sa o folosesti cu placere, Camelia!!!
ancabanu- Junior
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 38
Localizare : Onesti, Bacau
Data de inscriere : 12/01/2012
Re: Cum gatim in oala de lut???
si eu am avut o oala exact ca a ta (numai ca eu am reusit sa o crap la a doua utilizare - am pus-o plina de sarmale pe plita de la soba, insa am uitat sa pun apa si s-a crapat. nu zic ce miros am avut in casa si ca am ramas cu sarmalele cazute pe plita, asta e alta poveste ). acum mi-am cumparat una nesmaltuita, maro. sunt foarte multumita de ea, am fost si de prima. la cuptorul meu sarmalele fierb in aprox 3 ore. sa o folosesti sanatoasa si sa ne arati rezultatul final
eu a dat pe a mea 30 ron. are 6 kg si am cumparat-o de la marginea. dar se gasesc de cumparat pe la artizanaturi
eu a dat pe a mea 30 ron. are 6 kg si am cumparat-o de la marginea. dar se gasesc de cumparat pe la artizanaturi
Ultima editare efectuata de catre coripin in Mar 21 Feb 2012, 3:56 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
coripin- Ucenic
- Numarul mesajelor : 155
Localizare : vatra dornei
Data de inscriere : 02/06/2010
Re: Cum gatim in oala de lut???
Mie mi-a cumparat-o sotul meu cand am fost la Sucevita anul asta in ianuarie..deci nu demult,...am luat-o exact de la magazinele,cu produse din lut din Marginea..si a dat pe ea 24 de ron...o sa pun poze...dupa ce termin treaba...
camelia84- helper
-
Numarul mesajelor : 73
Varsta : 39
Localizare : vrancea
Data de inscriere : 12/02/2012
Re: Cum gatim in oala de lut???
Eu am primit o oala romana de la o prietena si sunt foarte multumita de ea.O folosesc doar in cuptor la foc mic.Am vazut astfel de oale la supermarket,de diferite marimi.E adevarat ca sunt cam scumpe,dar merita.Eu nu mai fac sarmale in alte oale.
Angelica18- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1984
Varsta : 55
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 26/12/2009
Re: Cum gatim in oala de lut???
Eu am 3 si toate sunt smaltuite. Nu le-am folosit pe flacara ci doar in cuptor. Nu as mai face sarmale in altceva. Si fasolea tot acolo o fac. Am una de 3 kg, una cam de 5 si una fara capac pentru gatit la gura sobei. Pe ultima nu am folosit-o niciodata ca nu imi incape in cuptor si nici la soba nu am stat atat sa gatesc. Dar intentionez sa o incerc cat de curand.
Re: Cum gatim in oala de lut???
Am si eu una din aceea maro , nesmaltuita. Ce mi se pare ciudat la ea e ca are un miros, si ea si mancarea, cumva ca mirosul de huma , cu care se zugravea daca va aduceti aminte de pe vremea lui ceausescu . Nu stiu ce sa fac sa ii scot mirosul.
am avut si din cea neagra si era mult mai buna dupa parerea mea, aia nu mirosea , si iesea si mai bine mincarea, din pacate a avut un conflict cu gresia si a pierdut
am avut si din cea neagra si era mult mai buna dupa parerea mea, aia nu mirosea , si iesea si mai bine mincarea, din pacate a avut un conflict cu gresia si a pierdut
elenao- helper
-
Numarul mesajelor : 61
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 31/01/2012
Re: Cum gatim in oala de lut???
Fasolea cum o faci Danae???
camelia84- helper
-
Numarul mesajelor : 73
Varsta : 39
Localizare : vrancea
Data de inscriere : 12/02/2012
Re: Cum gatim in oala de lut???
Am o prietena care a cumparat una din Turcia si o pune pe flacara, dar e mai scumpa, doarca la noi nu am vazut, o sa iau de la targuri atunci, la cate sarmale fac eu pe an si alea din legume, se merita Chiar Dana, zi-ne de fasole! dar fara OS
_________________
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
___________________
handmade blog/ geantahandmade/MERCERIE
Re: Cum gatim in oala de lut???
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Printre vasele pe care le folosesc se afla si acest vas roman pe care l-am luat acum cativa ani din Sighisoara. Cred ca majoritatea gospodinelor au unul dar pentru ca am primit intrebari despre el din mai multe parti, m-am hotarat sa ii dedic o postare scurta.Desi pana acum il gaseam mai mult in concedii, pe la Bran, Brasov, Sighisoara acum a aparut mai peste tot – la targurile de produse traditionale si chiar la supermarket-uri (Carrefour, Kaufland). Pretul se invarte in jurul sumei de 35 lei deci nu foarte mult.Principalul tel al vasului roman este pregatirea alimentelor intr-un mod cat mai sanatos. Materialul poros (lut) din care este confectionat absoarbe apa iar alimentele se gatesc intr-un strat de aburi care le pastreaza majoritatea calitatilor nutritive, gustul este mai bogat si, cel mai important, totul se poate gati fara nici o picatura de ulei.La sfarsit se scoate capacul si se mai lasa cateva minute pentru rumenire.Cam acestia sunt pasii pentru cele mai multe preparate pe care le veti face in vasul roman. Aici includem: friptura de orice fel, sarmale, mancare de varza, legume si chiar paine.Dupa utilizare, vasul se curata imediat cu apa calduta si foarte putin detergent. Niciodata nu puneti pe el apa rece atunci cand este inca fierbinte. Apoi se lasa la uscat, neaparat la aer, cam o zi inainte de a-l pune in punga, cutie sau oriunde il depozitati.
Oala de lut nu se foloseşte niciodată pe flacără directă. Puteţi folosi oala pe plită, la foc minim.Cel mai bine este să folosiţi oala la cuptor. Nu introduceţi însă niciodată oala în cuptorul cald pentru că există riscul să se crape.În mod tradiţional, crusta formată la fierbere se îndepărtează prin frecare cu mălai.
Sursa aici
Inainte de fiecare utilizare, se scufunda atat vasul cat si capacul acestuia in apa rece, timp de 15-20 minute, pentru ca porii vasului sa se umple de apa. Astfel, in timpul prajirii, in vas se va crea un strat de aburi care participa la procesul de gatire. Vasul roman poate fi utilizat numai in cuptor, expunerea la foc deschis poate duce la craparea, fisurarea acestuia. Poate fi utilizat si in cuptorul cu microunde. Capacul se ia de pe vasul de lut cu ceva timp inainte de opri cuptorul, astfel carnea se rumeneste mai bine si mai frumos.
Evitati racirea brusca a vasului. Se recomanda asezarea vasului scos din cuptor pe o placa de lemn sau pe un prosop uscat. Dupa utilizare vasul se spala in apa fierbinte, sarata, apoi se limpezeste bine si se lasa se se usuce timp de 24 ore. Dupa aceea, vasul se va pastra neacoperit (cele doua parti vor fi asezate invers una peste alta) intr-un loc de depozitare curat si aerisit.
Din cauza utilizarii repetate, peretii vasului se vor pata, capatand o culoare mai inchisa; acest lucru nu va afecta in nici un fel mancarea gatita.
Sursa Aici
Printre vasele pe care le folosesc se afla si acest vas roman pe care l-am luat acum cativa ani din Sighisoara. Cred ca majoritatea gospodinelor au unul dar pentru ca am primit intrebari despre el din mai multe parti, m-am hotarat sa ii dedic o postare scurta.Desi pana acum il gaseam mai mult in concedii, pe la Bran, Brasov, Sighisoara acum a aparut mai peste tot – la targurile de produse traditionale si chiar la supermarket-uri (Carrefour, Kaufland). Pretul se invarte in jurul sumei de 35 lei deci nu foarte mult.Principalul tel al vasului roman este pregatirea alimentelor intr-un mod cat mai sanatos. Materialul poros (lut) din care este confectionat absoarbe apa iar alimentele se gatesc intr-un strat de aburi care le pastreaza majoritatea calitatilor nutritive, gustul este mai bogat si, cel mai important, totul se poate gati fara nici o picatura de ulei.La sfarsit se scoate capacul si se mai lasa cateva minute pentru rumenire.Cam acestia sunt pasii pentru cele mai multe preparate pe care le veti face in vasul roman. Aici includem: friptura de orice fel, sarmale, mancare de varza, legume si chiar paine.Dupa utilizare, vasul se curata imediat cu apa calduta si foarte putin detergent. Niciodata nu puneti pe el apa rece atunci cand este inca fierbinte. Apoi se lasa la uscat, neaparat la aer, cam o zi inainte de a-l pune in punga, cutie sau oriunde il depozitati.
Oala de lut nu se foloseşte niciodată pe flacără directă. Puteţi folosi oala pe plită, la foc minim.Cel mai bine este să folosiţi oala la cuptor. Nu introduceţi însă niciodată oala în cuptorul cald pentru că există riscul să se crape.În mod tradiţional, crusta formată la fierbere se îndepărtează prin frecare cu mălai.
Sursa aici
Inainte de fiecare utilizare, se scufunda atat vasul cat si capacul acestuia in apa rece, timp de 15-20 minute, pentru ca porii vasului sa se umple de apa. Astfel, in timpul prajirii, in vas se va crea un strat de aburi care participa la procesul de gatire. Vasul roman poate fi utilizat numai in cuptor, expunerea la foc deschis poate duce la craparea, fisurarea acestuia. Poate fi utilizat si in cuptorul cu microunde. Capacul se ia de pe vasul de lut cu ceva timp inainte de opri cuptorul, astfel carnea se rumeneste mai bine si mai frumos.
Evitati racirea brusca a vasului. Se recomanda asezarea vasului scos din cuptor pe o placa de lemn sau pe un prosop uscat. Dupa utilizare vasul se spala in apa fierbinte, sarata, apoi se limpezeste bine si se lasa se se usuce timp de 24 ore. Dupa aceea, vasul se va pastra neacoperit (cele doua parti vor fi asezate invers una peste alta) intr-un loc de depozitare curat si aerisit.
Din cauza utilizarii repetate, peretii vasului se vor pata, capatand o culoare mai inchisa; acest lucru nu va afecta in nici un fel mancarea gatita.
Sursa Aici
Re: Cum gatim in oala de lut???
Fasolea o fierb pe flacara, normal, pana se fierbe bine bobul. Apoi fac prajeala, cu sau fara carne, si o torn in vasul de lut impreuma cu fasolea. O bag la cuptor, fara capac, si mai las sa fiarba cam o ora, depinde de cuptor. Pentru ca se face mai lent, fasolea capata alt gust decat pe aragaz. Daca vi se pare ca e cam zemoasa si va place mai uscata, lasati vasul in cuptor pana se raceste cuptorul.
Re: Cum gatim in oala de lut???
MagdaMarin a scris: Cred ca majoritatea gospodinelor au unul
si din nou mi se confirma calitatea de gospodina Eu as fi zis ca TOATE gospodinele au unul, eu am impresia ca si gatitul asta e o arta, ca si croitoria, daca nu-ti place nu-ti iese, o sa iau si oala asta de lut sa vedem diferenta
_________________
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
___________________
handmade blog/ geantahandmade/MERCERIE
Re: Cum gatim in oala de lut???
Haide, haide, ca nu in numarul de oale sta gatitul. Pana la urma fiecare gateste ce se mananca in casa. Ai mei m-au terminat cu sarmalele si painea de casa.diada a scris:MagdaMarin a scris: Cred ca majoritatea gospodinelor au unul
si din nou mi se confirma calitatea de gospodina Eu as fi zis ca TOATE gospodinele au unul, eu am impresia ca si gatitul asta e o arta, ca si croitoria, daca nu-ti place nu-ti iese, o sa iau si oala asta de lut sa vedem diferenta
Re: Cum gatim in oala de lut???
Eu nu am !!! Si nu stiu daca o sa imi iau unul! Cred ca nu as avea rabdare sa migalesc, pune-l in apa, scoate-l din apa, etc etc...sau poate mi-oi schimba gandirea. Si pe deasupra nu sunt fan gatit. Am vase de sticla multe in care gatesc.
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Re: Cum gatim in oala de lut???
M-ai omorat cu fasolea!
Abia astept sa-mi repare cuptorul (nou!) si sigur fac. Imi lasa gura apa, sunt pofticioara de fel.
Abia astept sa-mi repare cuptorul (nou!) si sigur fac. Imi lasa gura apa, sunt pofticioara de fel.
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Re: Cum gatim in oala de lut???
Foarte bine explicat, Magda. Si eu am unul asemanator cu al tau, de ceva vreme, luat din piata, unde stau permanent cativa din cei ce vand acest tip de vase, alte obiecte de lut si de lemn. Evident ca la fiecare targ traditional apar aceste vase in diverse forme. La inceput si eu il scufundam in chiuveta cu apa, dar acum umplu vasul si capacul si le tin pline cam 20 min.
Gatesc in el sarmale, varza, ghiveci... De paine nu stiam, nu se lipeste?
Pana si sotul, care nu e deloc fan ghiveci, nu face nazuri cand il gatesc asa
Gatesc in el sarmale, varza, ghiveci... De paine nu stiam, nu se lipeste?
Pana si sotul, care nu e deloc fan ghiveci, nu face nazuri cand il gatesc asa
kerkyra- Junior
- Numarul mesajelor : 358
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 14/01/2010
Re: Cum gatim in oala de lut???
Multumesc de reteta de fasolica...o s-o fac saptamana viitoare ca tot incepe postul...azi sarmalute...tineti-mi pumnii...
camelia84- helper
-
Numarul mesajelor : 73
Varsta : 39
Localizare : vrancea
Data de inscriere : 12/02/2012
Re: Cum gatim in oala de lut???
Hai ca va astept cu fasolea! Eu am gatit ca pentru turci in ultimele 2 saptamani si azi fac doar salata orientala si paine de casa.
Camelia, bafta la sarmalute!
Camelia, bafta la sarmalute!
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Subiecte similare
» Oala sub presiune - necesitate sau bomba?
» Ce gatim azi(3)
» Ce gatim azi(4)
» Ce gatim azi(5)
» Ce gatim azi(6)
» Ce gatim azi(3)
» Ce gatim azi(4)
» Ce gatim azi(5)
» Ce gatim azi(6)
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Astazi la 9:46 am Scris de LRodica
» Jucarii crosetate
Joi 14 Mar 2024, 3:35 pm Scris de vlad_mom
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Mier 13 Mar 2024, 11:18 am Scris de IoanaSL
» Tipare gratis, Leko- Cap.2
Vin 08 Mar 2024, 10:38 am Scris de elena.m.m
» Din materiale reciclabile 6
Joi 07 Mar 2024, 8:11 am Scris de Dorulet
» Conturi de utilizatori, inchise la cerere
Mier 28 Feb 2024, 11:03 am Scris de orhideea1966
» Frivolite - cap 7
Dum 25 Feb 2024, 3:30 pm Scris de LRodica
» Punct in cruce-creatii diverse (2)
Joi 22 Feb 2024, 6:04 am Scris de LRodica
» Miniaturi - handmade
Dum 18 Feb 2024, 11:44 pm Scris de mlizeta
» Tehnica de embosarea a hartiei
Sam 20 Ian 2024, 7:53 am Scris de geia
» Bijuteriile noastre capitolul XX
Vin 05 Ian 2024, 8:36 am Scris de Dorulet
» Ornamente de Craciun - 6
Mier 06 Dec 2023, 9:37 am Scris de Dorulet
» Lumanari sculptate manual
Joi 30 Noi 2023, 4:49 pm Scris de LaurentiuSmin
» Scoala de croitorie (15)
Vin 17 Noi 2023, 9:04 pm Scris de Dorulet
» Pirogravura
Dum 12 Noi 2023, 10:09 am Scris de Dorulet
» Despre noi
Joi 02 Noi 2023, 8:29 am Scris de diada
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Dum 15 Oct 2023, 9:54 pm Scris de mlizeta
» Mobilier homemade (2)
Lun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Vin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada
» Hyundai 668
Joi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica