Provocarea 25 - Polymer clay - Pillow beads
Pagina 2 din 10 • Impartiti •
Pagina 2 din 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Re: Provocarea 25 - Polymer clay - Pillow beads
Si eu am facut pernite dar nu stiu ce sa fac cu ele
. Nici nu-mi plac. Au iesit oribil. Hotarat lucru...nu mai repet experienta. Nu-mi plac pernitele si in plus intra si foarte mult material
Mie mi se pare ca au iesit ok. Iar ca material, am folosit pentru umplutura resturi de la altele, de o culoare indescriptibila si inutilizabila. Chiar o sa incerc sa asamblez cateva, ca sa va arat ce am facut. Sa nu va arat doar pernutele asa neutilizate.
Ionela, daca ai rabdare, sper ca maine sa ma fac eu de ras prima
) maine o sa radeti cu pofta cand o sa auziti povestea pernutelor mele.
Ionela, daca ai rabdare, sper ca maine sa ma fac eu de ras prima
bineinteles ca am rabdare, desi nu cred ca o sa te faci de ras ( ti-am vazut lucrarile) ; eu trebuie sa le coc, finisez, asamblez...
carmen - nu am apucat --- Felicitari, sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos
nu-mi vine sa cred ca nu ti-au iesit pernitele, abia astept sa le vad; cred ca au iesit super
carmen - nu am apucat --- Felicitari, sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos
nu-mi vine sa cred ca nu ti-au iesit pernitele, abia astept sa le vad; cred ca au iesit super

ionela stanciu- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 82
Varsta: 33
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 11/01/2012
eu le-am copt ieri (slava Domnului ca nu le-am stricat) si astazi sper sa le ansamblez.
Ionela... si ale mele sunt si mai mari si mai mici si mai slabe si mai burtoase... ideea e ca le-am facut si totusi arata mai bine decit cele pe care le-am facut acum vreo 2 ani .. daca gasesc poza de atunci o voi pune... pentru comparatie. ;))
Go girl!! pune poza! nu trebuie sa-ti fie rusine!!!
Carmen ... ia sa vedem si noi ce uritenii au iesit... sincer cred ca nu sunt uritenii la cum stiu eu ca lucrezi tu!
Moni ce am scris pentru Carmen este valabil si pentru tine!
-----------------------------------------
editez:
am gasit in primul album de pe picasa poza cu primele mele pernute - facusem atunci mai multe dar este pozata doar cea din colier (probabil ca era cea mai aratoasa
):
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img]
Ionela... si ale mele sunt si mai mari si mai mici si mai slabe si mai burtoase... ideea e ca le-am facut si totusi arata mai bine decit cele pe care le-am facut acum vreo 2 ani .. daca gasesc poza de atunci o voi pune... pentru comparatie. ;))
Go girl!! pune poza! nu trebuie sa-ti fie rusine!!!
Carmen ... ia sa vedem si noi ce uritenii au iesit... sincer cred ca nu sunt uritenii la cum stiu eu ca lucrezi tu!
Moni ce am scris pentru Carmen este valabil si pentru tine!
-----------------------------------------
editez:
am gasit in primul album de pe picasa poza cu primele mele pernute - facusem atunci mai multe dar este pozata doar cea din colier (probabil ca era cea mai aratoasa
):[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img]

loriem77- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 115
Varsta: 34
Localizare: iasi
Data de inscriere: 16/09/2010
Loredana, imi vine sa zambesc - ok, zambesc... dar numai gandindu-ma ce faci azi... in poza pusa, sincer mi se pare ca erai cu spatele cand ai asociat culorile. DAR se poate culorile sa fie distorsionate de poza + setarile monitorului si in realitate ele sa se potriveasca foarte bine (eu vad maro chihlimbar + mov)
SAU dictonul: "Beauty is in the eye of the beholder"
dar multumim pentru incurajare. Acum abia astept sa ajung acasa sa pozez si eu ce am facut.
Carmen cred ca e mult prea exigenta cu ea (ceea ce e bine pentru ea), insa ar putea sa nu ne lase balta si sa ne arate ce a facut (daca tot a facut) Vorba Loredanei : la ce si cum face ea in general, pernitele nu pot fi chiar atat de rele. Si daca sunt, Carmen, ar fi bine sa le pui aici, ca sa vada incepatorii ca si cand ajungi ceva mai departe poti sa dai gres, si asta nu te face cu nimic mai slab. Ba chiar e ok sa admiti ca nu esti prefect in toate. Important e sa incerci,s a vezic e inseamna si cand iti dai cu parerea sa vorbesti in cunostinta de cauza, nu doar pe ne-ve (imi place sau ba).
SAU dictonul: "Beauty is in the eye of the beholder"
dar multumim pentru incurajare. Acum abia astept sa ajung acasa sa pozez si eu ce am facut.
Carmen cred ca e mult prea exigenta cu ea (ceea ce e bine pentru ea), insa ar putea sa nu ne lase balta si sa ne arate ce a facut (daca tot a facut) Vorba Loredanei : la ce si cum face ea in general, pernitele nu pot fi chiar atat de rele. Si daca sunt, Carmen, ar fi bine sa le pui aici, ca sa vada incepatorii ca si cand ajungi ceva mai departe poti sa dai gres, si asta nu te face cu nimic mai slab. Ba chiar e ok sa admiti ca nu esti prefect in toate. Important e sa incerci,s a vezic e inseamna si cand iti dai cu parerea sa vorbesti in cunostinta de cauza, nu doar pe ne-ve (imi place sau ba).
Aaa am sa postez pernitele, numai ca trebuie sa le montez in ceva si-mi vine greu pentru ca nu-mi plac. Oricum le postez pana la sfarsitul provocarii
Ionela multumesc pentru urari
Ionela multumesc pentru urari
Carmen, daca nu esti multumita, cred ca nu se supara nimeni daca ni le arati nemontate, ca sa nu mai risipesti materiale pe ceva ce nu-ti e drag.
Moni
fimo era o combinatie de mov cu galben/portocaliu
margelutele erau mov, dar in poze par maro
combinatia per ansamblu era indrazneata, dar placuta ochiului
fimo era o combinatie de mov cu galben/portocaliu
margelutele erau mov, dar in poze par maro
combinatia per ansamblu era indrazneata, dar placuta ochiului

loriem77- Ucenic

-

Sper ca nu te-am suparat. Nu a fost intentia mea nicidecum. Mov+Galben+Portocaliu asa cum e in pernita e super. Aia as purta. dar margelutele ti-am zis ca le vad maro chihlimbar. si mi s-a parut nebunesc.
) Dar cum ziceam: monitor+aparat foto de multe ori inseala. Si daca nu inseala, inseamna ca doar nu e pe gustul privitorului. 
M-am mai uitat odata la poza, dar nu le vad mov
)
M-am mai uitat odata la poza, dar nu le vad mov
ei Moni, cum sa ma supar
ce era cu fimo (pernuta si cele 3 margele mari) era fara tagada mov... problema era la margelutele de nisip care intr-un fel erau in realitate si altfel erau in poze...
mna... si primele poze erau facute aiurea... fara lumina, fara sa le pun deloc in valoare... din punctul asta de vedere am mai evoluat, dar tot nu este ok.
ce era cu fimo (pernuta si cele 3 margele mari) era fara tagada mov... problema era la margelutele de nisip care intr-un fel erau in realitate si altfel erau in poze...
mna... si primele poze erau facute aiurea... fara lumina, fara sa le pun deloc in valoare... din punctul asta de vedere am mai evoluat, dar tot nu este ok.

loriem77- Ucenic

-

haideti sa va arat pernutele mele.
Problema este ca nu am avut rabdare sa incarc foaia cum trebuie si intre florile aplicate au ramas spatii din materialul de umplutura care se vad foarte urat
(se vede la a 2a pernuta de jos). Pe verso sunt chiar mai evidente aceste gauri, dar nu m-am indurat sa le fotografiez chiar asa
Altfel nu ar fi fost chiar asa de groaznice. Asa ca fetelor mare atentie cum umpleti foaia, daca folositi cane
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Problema este ca nu am avut rabdare sa incarc foaia cum trebuie si intre florile aplicate au ramas spatii din materialul de umplutura care se vad foarte urat
(se vede la a 2a pernuta de jos). Pe verso sunt chiar mai evidente aceste gauri, dar nu m-am indurat sa le fotografiez chiar asa Altfel nu ar fi fost chiar asa de groaznice. Asa ca fetelor mare atentie cum umpleti foaia, daca folositi cane
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Carmen, ai niste caneuri mortale. Cat despre gaurile despre care vorbesti, eu in poza nu vad nimic. ori nu ma uit la pernuta care trebuie. te referi la spatiile ramase intre 'peticele' de cane aplicate pe foaie? cred ca despre alea vorbesti, ca si eu am niste gaurele in foaie. dar mi se par acceptabile - adica nu ma deranjeaza.
da la spatiile alea ma refer. Foaia suport este tot din scrap clay si se vede foarte urat
ce frumoase suuuuuuuuuuuuuunt!!!!
*
draga Carmen... termina cu prostiile!!
*draga Carmen... termina cu prostiile!!

loriem77- Ucenic

-

Draga Lori daca iti plac asa de mult sa stii ca ti le fac cadou, cu prima ocazie cand ajung in oras. Eu nu ma simt in stare sa fac nimic din ele
Pagina 2 din 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Pagina 2 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Bluze,topuri...(10)
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Bijuterii din fimo XIX
» Haine pentru copiii nostri (14)