Triplock(overlock); totul despre surfilare(4)
Pagina 2 din 3 • Impartiti •
Pagina 2 din 3 •
1, 2, 3 

arielas- Maestru

- Numarul mesajelor: 1004
Varsta: 37
Localizare: la casa mea
Data de inscriere: 29/09/2010
Re: Triplock(overlock); totul despre surfilare(4)
Arielas, coverlock n-am... masina mea n-are si coverstich... dar ce are face super. Sunt foarte multumita de Pfaff-ul meu
Poate am, ca am Bernina 1300. Dar este margaritare la porci, ca sa zic sincer. Mie imi place sa lucrez mai mult cu mana si cu mijloace mai primitive.
Nu-mi place sa schimb fetele si partile de la coverlock la overlock si vitza vercea. De-abia am invatat sa o folosesc pentru haine.
Geany, sigur ca ce faci cu ac dublu in loc de coverlock nu este acelasi lucru, chiar numai si din punct de vedere al aspectului.
'Pontul' is stiu de la Marcy Tilton care demonstreaza asta pe DVD-ul Where did you get that Tshirt. Nu arata la fel, dar rezultatul este dupa ea acelasi si diferenta cu cealalta cusatura cu ac dublu si ate obisnuite, care se labarteaza pe tricot, este elasticitatea atei pufoase, care tine cusaturile bine.
Sa vad daca reusesc o 'screen capture' sa pun ceva imagini din dvd pe blog.
Am zis asta pentru cine nu are sau nu are deocamdata si pentru lenesi, ca mine.
Cautand sa vad ce e cusatura acoperita (tot cred ca nu inteleg, in anumite chestii am cap patrat rau!) am dat peste un site romanesc (n-am voie sa zic unde...) care vinde astfel de masini si ce am gasit acolo??? ...
Foarfeci KAI, cele mai bune foarfeci din lume, recomandate si vandute de Louise Cutting si alte dive in croitorie. Pe care le cautam cu disperare prin vest, prin Anglia, prin Germania, pt ca daca le comand din USA ma mananca vama si taxele pe care le iau hotii astia de la posta (12 euro in plus, peste taxele vamale, numai pt ca imi completeaza ei declaratia vamala = serviciu nesolicitat de mine).
E adevarat ca nu sunt ieftine, dar le ai pe viata. Pt foarfeca mica de 44 RON - cea mai buna la aplicatii sau cand ai ceva de taiat, de ex la tivuri - platesc aici aproape 20 de euro. Ca sa nu mai vorbesc ca pe cele mari nici nu le gasesc.
Trebuie neaparat sa vin de Pasti in Romania.
Geany, multumesc frumos pentru informatii.
Nu-mi place sa schimb fetele si partile de la coverlock la overlock si vitza vercea. De-abia am invatat sa o folosesc pentru haine.
Geany, sigur ca ce faci cu ac dublu in loc de coverlock nu este acelasi lucru, chiar numai si din punct de vedere al aspectului.
'Pontul' is stiu de la Marcy Tilton care demonstreaza asta pe DVD-ul Where did you get that Tshirt. Nu arata la fel, dar rezultatul este dupa ea acelasi si diferenta cu cealalta cusatura cu ac dublu si ate obisnuite, care se labarteaza pe tricot, este elasticitatea atei pufoase, care tine cusaturile bine.
Sa vad daca reusesc o 'screen capture' sa pun ceva imagini din dvd pe blog.
Am zis asta pentru cine nu are sau nu are deocamdata si pentru lenesi, ca mine.
Cautand sa vad ce e cusatura acoperita (tot cred ca nu inteleg, in anumite chestii am cap patrat rau!) am dat peste un site romanesc (n-am voie sa zic unde...) care vinde astfel de masini si ce am gasit acolo??? ...
Foarfeci KAI, cele mai bune foarfeci din lume, recomandate si vandute de Louise Cutting si alte dive in croitorie. Pe care le cautam cu disperare prin vest, prin Anglia, prin Germania, pt ca daca le comand din USA ma mananca vama si taxele pe care le iau hotii astia de la posta (12 euro in plus, peste taxele vamale, numai pt ca imi completeaza ei declaratia vamala = serviciu nesolicitat de mine).
E adevarat ca nu sunt ieftine, dar le ai pe viata. Pt foarfeca mica de 44 RON - cea mai buna la aplicatii sau cand ai ceva de taiat, de ex la tivuri - platesc aici aproape 20 de euro. Ca sa nu mai vorbesc ca pe cele mari nici nu le gasesc.
Trebuie neaparat sa vin de Pasti in Romania.
Geany, multumesc frumos pentru informatii.
Carmen, cusatura de acoperire, este exact ceea ce se aude; acopera marginea materialului (taietura). O cusatura la coverlock, care pe fata are aspect de doua tighele paralele, iar pe dos, este cusatura de acoperire, aceasta daca este executata corect, acopera in totalitate taietura materialului. Cand nu acopera, raman margini in exteriorul cusaturii, acestea se mai numesc barbite si la CTC (controlul tehnic de calitate) trebuiesc corectate/taiate. Tot cusatura coverstich, se mai foloseste la tricouri sau imbracaminte sport, la imbinaturile detaliilor, avand pe ambele fete acelasi aspect acoperitor.
Ups... deja am trecut la subiectul cu überdeck-ul.
Ups... deja am trecut la subiectul cu überdeck-ul.
Au ma omorati cu subiectul asta..... trebuie sa mai vad despre ce e vorba. Geany credeam ca ai tu, dar e clar ca nu am inteles. Fug acus sa vad despre ce e vorba.

arielas- Maestru

- Numarul mesajelor: 1004
Varsta: 37
Localizare: la casa mea
Data de inscriere: 29/09/2010
De unde cumparati ace pt. masinile de surfilat?

geany20062006- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 207
Varsta: 36
Localizare: marasesti
Data de inscriere: 15/10/2009
la mercerie gasesti Geany,la cea de materiale dar si la merceria forumului si sunt tare bune:)

ivanutamihaela- Ucenic

- Numarul mesajelor: 127
Localizare: google
Data de inscriere: 28/03/2011
Avand in vedere ca sunt cam aceleasi cu cele de masina liniara sunt la fel de bune si acelea.Eu pe alea le folosesc.
Mi-a sosit masina , e o bijuterie , merge usor , am reusit sa o dereglez incercand mai multe cusaturi.Acum m-am obisnuit cu ea, dar am o intrebare pot sa fac ca sa cose ca la uber? Ma gandesc ca ar trebui sa folosesc doar un graifer ( adica cel care nu este vizibil) si cele 2 ace , oare merge?

geany20062006- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 207
Varsta: 36
Localizare: marasesti
Data de inscriere: 15/10/2009
Geany (din Romania), trebuie sa scrie in manual ca are functia coverlock (uber). Iti trebuie ceva special, care iti transforma overlockul in coverlock (dezangajezi sau acoperi ceva). Si trebuie sa-ti explice in manual cum se schimba de la o functie la alta. Daca nu are asta - nu merge.
Succes si sa fie cu mult noroc. Imi inchipui ce fericita esti!
Succes si sa fie cu mult noroc. Imi inchipui ce fericita esti!
Ajutor! Masina de cusut
Buna fetelor. Imi cer scuze ca va deranjez, dar am si eu nevoie mare de ajutor. De curand mi-am achizitionat si eu o masina de cusut, un Singer Smart II, tinand cont de faptul ca nu am pus mana in viata mea pe o masina de cusut si prima data cand am cusut ceva a fost cand mi-am cumparat-o, sunt foarte multumita de ea. Bun.....acum problema mea sta in felul urmator. Cu masina de cusut am primit doar cateva picioruse si acum vreau sa-mi cumpar mai multe picioruse printre care si cel pentru surfilat, dar mi-a spus cineva ca si daca il cumpar nu pot sa fac nimic cu el deoarece imi trebuie o masina speciala pentru a putea surfila. Are rost sa cumpar piciorusul pentru surfilat, pot sa-l folosesc pe masina mea de cusut, sau trebuie sa cumpar o alta masina pentru a putea sa surfilez?
Vreau sa va multumesc pentru treaba foarte faina care o faceti aici si pentru toate informatiile pe care le-am folosit, sper eu bine, de pe acest forum.
Sunteti foarte tari!
Vreau sa va multumesc pentru treaba foarte faina care o faceti aici si pentru toate informatiile pe care le-am folosit, sper eu bine, de pe acest forum.
Sunteti foarte tari!

jderiuoana- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: Timisoara
Data de inscriere: 03/04/2012
carmenzoe,trimite-mi te rog un PM cu situl sa vad si eu foarfeca! Ma intereseaza...multumesc

tiana- Ucenic

- Numarul mesajelor: 101
Localizare: constanta
Data de inscriere: 20/01/2010
@jderiuoana
Eu am masina de cusut cu piciorus de surfilat si am si overlock.
Ideea e urmatoarea (din punctul meu de vedere): poti surfila cu piciorusul de surfilat fara nici o grija. Aici am postat eu niste poze [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In schimb daca vrei sa surfilezi si materiale elastice atunci iti recomand cu caldura un overlock. Este diferenta de la cer la pamant.
Deci daca nu ai buget sa iti iei un overlock si nu lucrezi mult cu materiale elastice (jerseu) te poti descurca fara griji cu piciorusul de surfilat!
Eu am masina de cusut cu piciorus de surfilat si am si overlock.
Ideea e urmatoarea (din punctul meu de vedere): poti surfila cu piciorusul de surfilat fara nici o grija. Aici am postat eu niste poze [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
In schimb daca vrei sa surfilezi si materiale elastice atunci iti recomand cu caldura un overlock. Este diferenta de la cer la pamant.
Deci daca nu ai buget sa iti iei un overlock si nu lucrezi mult cu materiale elastice (jerseu) te poti descurca fara griji cu piciorusul de surfilat!

oana_007- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 136
Varsta: 32
Localizare: romania, bucuresti
Data de inscriere: 20/07/2009
Salutare fetelor!
Dupa lupte interioare seculare am decis si eu ca vreau sa-mi iau un triplock. Pana aici e bine, numai ca am 2 probleme majore:
1. buget maxim 250 de euro ceea ce am vazut ca este foarte putin pe langa ce preturi au produsele care sunt pe piata
2. eu acum locuiesc in Italia deci este exclus sa-mi iau ceva de pe decusut.ro pentru ca nu cred ca se pot expedia aici produsele
Tot facand eu cercetari pe site-uri de aici din Italia si minunandu-ma la preturi, am descoperit ca exista masini de cusut pe Amazon.it si mai precis iata ce am gasit in bugetul meu:
Toyota SI3304
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
AEG 320
A auzit cineva ceva despre aceste masini, sau arunc banii pe fereastra? (mentionez ca nu am pus mana pe un triplock in viata mea si ca imi trebuie in principal pentru finisat margini, cusaturi elastice, chestii nu fff complicate (pe care m-am incapatanat sa cred ca pot sa le fac si la liniara dar la liniara ies ca naiba, ca de aia s-a inventat triplock-ul...)
Astept orice sfat, parere, sugestie...
Multumesc tare mult!
Dupa lupte interioare seculare am decis si eu ca vreau sa-mi iau un triplock. Pana aici e bine, numai ca am 2 probleme majore:
1. buget maxim 250 de euro ceea ce am vazut ca este foarte putin pe langa ce preturi au produsele care sunt pe piata
2. eu acum locuiesc in Italia deci este exclus sa-mi iau ceva de pe decusut.ro pentru ca nu cred ca se pot expedia aici produsele
Tot facand eu cercetari pe site-uri de aici din Italia si minunandu-ma la preturi, am descoperit ca exista masini de cusut pe Amazon.it si mai precis iata ce am gasit in bugetul meu:
Toyota SI3304
AEG 320
A auzit cineva ceva despre aceste masini, sau arunc banii pe fereastra? (mentionez ca nu am pus mana pe un triplock in viata mea si ca imi trebuie in principal pentru finisat margini, cusaturi elastice, chestii nu fff complicate (pe care m-am incapatanat sa cred ca pot sa le fac si la liniara dar la liniara ies ca naiba, ca de aia s-a inventat triplock-ul...)
Astept orice sfat, parere, sugestie...
Multumesc tare mult!

elutzamicutza- Ucenic

- Numarul mesajelor: 140
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 08/02/2010
Elutza, ar trebui sa scri la Triplock totul despre surfilare. Personal as merge pe Aeg, daca sunt facute in Germania sau pentru firma nemteasca. Dar, sunt foarte putine detalii pe Amazon, eu una nu gasesc nici in italiana detalii tehnice minime, despre Toyota. Cauta-le pe alt site, poate chiar in engleza si sa le comparam. Nici pozele marite nu le pot vedea... necesita cont si mi-e lene sa ma loghez.
Pagina 2 din 3 •
1, 2, 3 
Subiecte similare» Totul despre locuri de munca si ramura sa
» Despre pasarea Emu
» Discutii despre naruto
» ARTHUR SCHOPENHAUER - DESPRE FEMEIE
» DESPRE SANATATE...SFATURI ,REMEDII NATURISTE..
» Despre pasarea Emu
» Discutii despre naruto
» ARTHUR SCHOPENHAUER - DESPRE FEMEIE
» DESPRE SANATATE...SFATURI ,REMEDII NATURISTE..
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Bluze,topuri...(10)
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Bijuterii din fimo XIX
» Haine pentru copiii nostri (14)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Sarbatoritii zilei !!! XII