La sueta.... de seara! 16
Pagina 2 din 51 • Impartiti •
Pagina 2 din 51 •
1, 2, 3 ... 26 ... 51 
Re: La sueta.... de seara! 16
noapte buna si din partea mea!!!
somn linistit si odihnitor va doresc!
somn linistit si odihnitor va doresc!

pufoi- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1497
Varsta: 38
Localizare: italia
Data de inscriere: 02/11/2011
Gata, am plecat si eu. Paaaa!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4559
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
Nu-mi vine sa cred ce liniste este in seara aceasta !Oare toata lumea lucreaza sau se uita la tv?
Daca ies cu ceva la interval,va adun?[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Daca ies cu ceva la interval,va adun?[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Si pe mine!!! Mi-ai facut o pofta cu praji aia de mor!!!
Apropo, cum e pe la voi ca la mine nimge si e o zapada!!!
A...seara buna!!!
Apropo, cum e pe la voi ca la mine nimge si e o zapada!!! A...seara buna!!!

-

la mine... bine ca e noapte ca altfel faceam insolatie
glumesc dar nu e frig deloc
glumesc dar nu e frig deloc
Buna seara,fete dragi!Prajiturile arata bine,dar pe mine m-a scos din apatie zapada Alinei.
Alina,ninge la tine?Si zici ca e zapada mare?Ah..ce-mi place cind ninge afara!
Astazi am fost in oras cu fata,apoi am tot bintuit pe net in cautare de o paturica de beby,alba sau alb cu bleo.Cred ca-m stat 4 ore,cu ocazia asta am rasfoit(virtual)si vreo 12 reviste Crochet World pe care nici nu ma uitasem pina acum.Mamaaa ce frumuseti am vazut in treacat.Pina la urma m-am hotarit pentru o paturica cu model "bubble",bilute sa le zic.Modelul era cu 4 culori,dar eu o fac alba.
Alina,ninge la tine?Si zici ca e zapada mare?Ah..ce-mi place cind ninge afara!
Astazi am fost in oras cu fata,apoi am tot bintuit pe net in cautare de o paturica de beby,alba sau alb cu bleo.Cred ca-m stat 4 ore,cu ocazia asta am rasfoit(virtual)si vreo 12 reviste Crochet World pe care nici nu ma uitasem pina acum.Mamaaa ce frumuseti am vazut in treacat.Pina la urma m-am hotarit pentru o paturica cu model "bubble",bilute sa le zic.Modelul era cu 4 culori,dar eu o fac alba.

tinap- Expert

-

Numarul mesajelor: 858
Varsta: 51
Localizare: la mediterana
Data de inscriere: 30/08/2011
Tina,neaparat cand incepi paturica sa-mi arati modelul ca sti ca si eu trebuie sa fac una
Vin soi eu sa va spun buna seara. Daca la cefea am chiulit macar la un vin fiert sa vin.
Pana acum am stat in bucatarie. Incerc sa fac crenvusti de casa. Pemaine va pot spune cum au iesit.
Si acum ca toto vorbiti de paturici tare mi sa facut pofta sa mai lucrez cate ceva.
Pana acum am stat in bucatarie. Incerc sa fac crenvusti de casa. Pemaine va pot spune cum au iesit.
Si acum ca toto vorbiti de paturici tare mi sa facut pofta sa mai lucrez cate ceva.

mnarcisa- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1776
Varsta: 29
Localizare: eu cu ai mei
Data de inscriere: 21/01/2010
Sa ninge Tina. In schimb stratul de zapada are in jur de 2,3 cm.
Silvia, nici la mine nu mai e asa de frig fata de dimineata sau pranz.
Ma pun sa mai mesteresc o felicitare ca am facut pt. prima data trandafiri din fasii de hrtie!!!
Revin mai incolo!!!
Silvia, nici la mine nu mai e asa de frig fata de dimineata sau pranz.
Ma pun sa mai mesteresc o felicitare ca am facut pt. prima data trandafiri din fasii de hrtie!!!
Revin mai incolo!!!

-

Am facut numai 2 rinduri,miine dupa ce mai fac inca 2-3,o postez,acum nu mai am chef sa lucrez,m-a ametit atitea frumuseti ce-am vazut.De-abia m-am abtinut sa nu m-apuc de altceva(n-ar fi prima oara).
Am niste reviste(virtuale),Crochet World,pe ultimi 2 ani,am fost abonata,dar nu stiu cum sa le pun pe forum,pe photobucket nu le pot pune.
A..am uitat sa va spun ca azi in oras am trecut si pe la magazinul de fire,pai se putea sa nu trec?Avem lista,dar ce mi-a mai trebuit lista?Ochii mei erau ca telescoapele,am luat fir fleece rosu-portocaliu,crem fir gros 1 kg(veau sa fac o patura mare,patrate,am facut doar 4)si am gasit fir alb flocos cu argintiu,mult argintiu,e asa de frumos.
Am niste reviste(virtuale),Crochet World,pe ultimi 2 ani,am fost abonata,dar nu stiu cum sa le pun pe forum,pe photobucket nu le pot pune.
A..am uitat sa va spun ca azi in oras am trecut si pe la magazinul de fire,pai se putea sa nu trec?Avem lista,dar ce mi-a mai trebuit lista?Ochii mei erau ca telescoapele,am luat fir fleece rosu-portocaliu,crem fir gros 1 kg(veau sa fac o patura mare,patrate,am facut doar 4)si am gasit fir alb flocos cu argintiu,mult argintiu,e asa de frumos.

tinap- Expert

-

Numarul mesajelor: 858
Varsta: 51
Localizare: la mediterana
Data de inscriere: 30/08/2011
Of,of,of,ce ne omori tu Tina cu firele tale frumoase foc!Abia astept paturica sa vad cum iese!
Editez deoarece nu a mai postat nimeni si va spun ca plec la tv. si la nani apoi.Va doresc noapte buna si somn odihnitor!
Editez deoarece nu a mai postat nimeni si va spun ca plec la tv. si la nani apoi.Va doresc noapte buna si somn odihnitor!
Buna seara, fete! Eu sunt cu ochii in televizor. Si ma enervez ca guvernantii tin oamenii in frig in loc sa se care naibii pe la casile lor.
Tinap, foloseste Google Docs.
Tinap, foloseste Google Docs.

samo99ro- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4756
Varsta: 62
Localizare: Bucuresti, Romania
Data de inscriere: 04/07/2010
Pagina 2 din 51 •
1, 2, 3 ... 26 ... 51 
Subiecte similare» Rochite de seara
» Buna Seara ^^