Bijuteriile noastre capitolul XVI
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Bijuteriile noastre capitolul XVI
Vai, Georgeta, da nu stai nici o clipa.
Foarte frumoase toate. Sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa vinzi tot si sa lucrezi toata vara fara pauza.
Intr-adevar, gmiki, modelul este foarte elegant. Mai ales in combinatia alb-negru.
E superb!
Felicitari fetelor!
Foarte frumoase toate. Sa-ti ajute bunul Dumnezeu sa vinzi tot si sa lucrezi toata vara fara pauza.
Intr-adevar, gmiki, modelul este foarte elegant. Mai ales in combinatia alb-negru.
E superb!
Felicitari fetelor!
Georgeta, nu stiu daca oxideaza sarma sau ba. Abia ce am inceput sa lucrez cu ea. Pe cea cu sectiune semirotunda scrie non-tarnish. Timpul ne va spune
cealalta, baza, e prima data cand lucrez si cu ea. Are un luciu foarte frumos. Sa vedem cat va rezista.
Despre bijuurile tale:
Bratara in spirala plata e foarte frumoasa. Modelul este unul elegant. Nu ai de ce sa fii geloasa pe gmiki. Sunt comaprabile. Doar ca tu ai adaugat acele picot-uri, care, dupa parerea mea, incarca prea mult modelul. Modelul e destul de somptuos si nu mai era nevoie de picot-uri. plus ca aduci cu ele inca o culoare, pe langa cele trei din baza. Si e putin cam mult. Pentru gustul meu. Unora le poate place asa bogat. Si la o tinuta simpla si eleganta, bratara ta poate face totul!
Bratarile in spirala ruseasca sunt dragute, dar simple. Incepem sa ne obisnuim cu modelul si par sa nu mai aiba nimic spectaculos. Incearca sa folosesti margelele de accent (prima din fiecare pas) in varianta mai mare. Si ceea ce eu nu am indraznit pana acum, sa lucrezi pe aceeasi culoare. Arata spectaculos, nu stiu cat e de dificil
- asta asa, ca provocare.
Pandantivul si cerceii sunt draguti - imi plac in mod deosebit cei cu 4 perlute (ultima poza pusa).
Continua sa ne arati ceea ce faci! Practica te va ajuta.
Si nu lua de bun tot ce zic gurile rele
) Sunt doar pareri personale.
Despre bijuurile tale:
Bratara in spirala plata e foarte frumoasa. Modelul este unul elegant. Nu ai de ce sa fii geloasa pe gmiki. Sunt comaprabile. Doar ca tu ai adaugat acele picot-uri, care, dupa parerea mea, incarca prea mult modelul. Modelul e destul de somptuos si nu mai era nevoie de picot-uri. plus ca aduci cu ele inca o culoare, pe langa cele trei din baza. Si e putin cam mult. Pentru gustul meu. Unora le poate place asa bogat. Si la o tinuta simpla si eleganta, bratara ta poate face totul!
Bratarile in spirala ruseasca sunt dragute, dar simple. Incepem sa ne obisnuim cu modelul si par sa nu mai aiba nimic spectaculos. Incearca sa folosesti margelele de accent (prima din fiecare pas) in varianta mai mare. Si ceea ce eu nu am indraznit pana acum, sa lucrezi pe aceeasi culoare. Arata spectaculos, nu stiu cat e de dificil
Pandantivul si cerceii sunt draguti - imi plac in mod deosebit cei cu 4 perlute (ultima poza pusa).
Continua sa ne arati ceea ce faci! Practica te va ajuta.
Si nu lua de bun tot ce zic gurile rele
Din cate imi amintesc eu, una din regulile modei este sa nu combini mai mult de trei culori. Poate am dreptate, poate nu.
Fetele avansate ne pot spune si noua, incepatoarele.
Va rugam.
Fetele avansate ne pot spune si noua, incepatoarele.
Va rugam.
Eu nu as zice ca e regula. Pana la urma moda e ceea ce imi sta bine si imi place (in ziua de azi). Dar cred ca e mai usor sa gresesti cand ai mai multe culori decat cand ai doar 2-3. In categoria clasice au intrat combinatii de 2 cel mult 3 culori.
georgeta nu cred ca a mea e mai frumoasa,arata mai eleganta din cauza eternei combinatii alb-negru...ideea e ca o aveam in ochi de cand am vazut tutorialul...si poate nu sunt off topic...am gasit cumparator deja la set-30 ron-vi se pare mult/putin?
monikozi sarumana...asa mi se ridica moralul cand munca mea e apreciata de cineva care imi poate arata si defectele....
monikozi sarumana...asa mi se ridica moralul cand munca mea e apreciata de cineva care imi poate arata si defectele....

gmiki1- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 190
Varsta: 33
Localizare: buzau
Data de inscriere: 30/09/2011
Virginia tie iti multumesc ca imi oferi atat de mult!Fara tutorialele postate de tine,nu reuseam sa fac nimic.Prababil insiram si acum margelute pe sarma cu memorie.Ai vazut ce bratari am vandut eu anul trecut?Diferenta este mare fata de ceea ce reusesc sa invat acum.Sper sa te auda bunul Dumnezeu in privinta vanzarii!
MoniKozi,esti draguta cu mine,eu te apreciez foarte mult,si tu stii sa 'critici' fiind diplomata!In ceea ce ma priveste sunt de acord cu tine,dar trebuie sa-ti povestesc un intreg roman...mai pe scurt:la bratara in spirala plata,am adaugat picot-uri,pentru ca nu aveam suficiente margelute din a treia culoare.Ar fi iesit prea scurta,buna pentru fetite,si nu mi s-a parut un model potrivit pentru manute mici.Eu nu am de unde sa cumpar materiale,nu sunt magazine de profil in zona mea si lucrez cu ce mi-a ramas din vara si am cumparat cate ceva in toamna cand am fost in Pitesti.Pe internet am gasit materiale foarte scumpe(ma refer la cele sarbesti)iar din Romania posta este foarte scumpa.Tot ce pot sa fac,dupa modelele vazute aici,este sa folosesc ce am,cum ma 'taie capul'.Vara ma duc intr-o piata mica,si bratarile au succes la vanzare idiferent de model,ieftine sa fie!Vreau sa fac 50 de bratari in spirala ruseasca,si o sa incerc si intr-o singura culoare cum mi-ai spus tu,ca am putine margele albe in comparatie cu cele colorate.Am sa fac bratari in serie din fiecare model in combinatii probabil mai nastrusnice.
MoniKozi,esti draguta cu mine,eu te apreciez foarte mult,si tu stii sa 'critici' fiind diplomata!In ceea ce ma priveste sunt de acord cu tine,dar trebuie sa-ti povestesc un intreg roman...mai pe scurt:la bratara in spirala plata,am adaugat picot-uri,pentru ca nu aveam suficiente margelute din a treia culoare.Ar fi iesit prea scurta,buna pentru fetite,si nu mi s-a parut un model potrivit pentru manute mici.Eu nu am de unde sa cumpar materiale,nu sunt magazine de profil in zona mea si lucrez cu ce mi-a ramas din vara si am cumparat cate ceva in toamna cand am fost in Pitesti.Pe internet am gasit materiale foarte scumpe(ma refer la cele sarbesti)iar din Romania posta este foarte scumpa.Tot ce pot sa fac,dupa modelele vazute aici,este sa folosesc ce am,cum ma 'taie capul'.Vara ma duc intr-o piata mica,si bratarile au succes la vanzare idiferent de model,ieftine sa fie!Vreau sa fac 50 de bratari in spirala ruseasca,si o sa incerc si intr-o singura culoare cum mi-ai spus tu,ca am putine margele albe in comparatie cu cele colorate.Am sa fac bratari in serie din fiecare model in combinatii probabil mai nastrusnice.

georgeta.prnic- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1116
Varsta: 36
Localizare: romania-serbia
Data de inscriere: 23/10/2011
gmiki frumos setul!
georgeta esti tare harnica , sa ai spor in continuare si muuulte vanzari!
monikozi frumosi cercei si interesanti
virginia e frumos inelul
.Iti multumesc pentru filmulet
, dar mie nu mi-a iesit....
am avut acasa doar fir de guta neelastic si nici macar nu s-a asezat modelul....daca imi iau fir elastic imi iese oare?
georgeta esti tare harnica , sa ai spor in continuare si muuulte vanzari!
monikozi frumosi cercei si interesanti
virginia e frumos inelul
.Iti multumesc pentru filmulet
, dar mie nu mi-a iesit....
am avut acasa doar fir de guta neelastic si nici macar nu s-a asezat modelul....daca imi iau fir elastic imi iese oare?
annamaria26985- Senior

-

Numarul mesajelor: 590
Varsta: 26
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 23/03/2011
Da, pe elastic se aseaza foarte bine, annamaria!
Am aruncat multi metri de nylon pana sa ma lamuresc.
Am aruncat multi metri de nylon pana sa ma lamuresc.
iti multumesc pentru raspunsuri , virginia!
de abia astept sa imi cumpar si eu guta elastica!!!
de abia astept sa imi cumpar si eu guta elastica!!!
annamaria26985- Senior

-

Numarul mesajelor: 590
Varsta: 26
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 23/03/2011
vreau si eu link pt inel
,please

gmiki1- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 190
Varsta: 33
Localizare: buzau
Data de inscriere: 30/09/2011
eu am luat de la o mercerie papiota de 200m de ata transparenta "metalic yarn"scrie pe ea si am inceput s-o folosesc , mi se pare elastica, si totusi , foarte rezistenta- pret 3,5 lei si banuiesc ca se gaseste in orice oras

elenaveronica- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 144
Varsta: 29
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 30/01/2011
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» Despre Zodiile Noastre
» Chemarea strabunilor
» Jane Eyre
» Editie seciala - romanul TABU