Despre noi
Pagina 2 din 16 • Impartiti •
Pagina 2 din 16 •
1, 2, 3 ... 9 ... 16 
Re: Despre noi
Multumesc frumos de primire.Eu sunt sigura ca am ce invata de la voi,sper si sa pot oferi ceva bun,nou sau folositor.Teama am numai de greselile pe care le pot face [si aici ma refer la slaba mea experienta in'' manuirea ''calculatorului].O sa ma straduiesc sa nu incalc regulamentul cu buna stiinta.

georgeta.prnic- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1116
Varsta: 36
Localizare: romania-serbia
Data de inscriere: 23/10/2011
Buna ziua. Va urmaresc de mult timp, si de ceva vreme tot incerc sa va si salut, dar parca timpul asta nu mai ajunge pentru nimic. Ma numesc Angelica, am 2 fetite, una de 1 an si una de 5 ani (fara o luna). Sunteti minunate. eu fac cate putin din fiecare, si tricotez, si crosetez, am facut un singur lucru si la masina de cusut, o sa incerc sa vi le arat, normal intai sa fac poze, sa vad cu trebuiesc atasate si mai vorbim. Sa aveti o zi superba
Bine ai venit!
Te asteptam cu pozici!
Te asteptam cu pozici! 
aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2349
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
buna,sunt lacridrumas sunt foarte fericita ca existati ca exista creatoare de frumuseti si sunteti pline de entuziasm si incredere in voi si in ceea ce faceti.Sunt din sibiu si va urmaresc de ceva timp si totdeauna ma incarcati cu energie pozitiva.Incerc si eu foarte timid sa croitoricesc handmade si simt ca pot fi de folos . ma impiedic pe net pt ca sunt incepatoare.Va salut si va multumesc

lacridrumas- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 7
Varsta: 38
Localizare: sibiu
Data de inscriere: 30/10/2011
lacridrumas a scris:buna,sunt lacridrumas sunt foarte fericita ca existati ca exista creatoare de frumuseti si sunteti pline de entuziasm si incredere in voi si in ceea ce faceti.Sunt din sibiu si va urmaresc de ceva timp si totdeauna ma incarcati cu energie pozitiva.Incerc si eu foarte timid sa croitoricesc handmade si simt ca pot fi de folos . ma impiedic pe net pt ca sunt incepatoare.Va salut si va multumesc
...Pai adu croitorelile la "expozitie" si vino sa croitorim in continuare impreuna!

aurishta- Atotcunoscător

-

aurishta a scris:Bine ai venit!Te asteptam cu pozici!
![]()
multumesc. vor veni si pozicile.
buna,sunt mihaela si va urmaresc de 1an ,de cand am inceput sa caut pe net cursuri de croitorie,motivul fiind costumele pentru serbarile fetitei mele,pe care le-a realizat singura ,dupa indicatiile pe care le-am gasit pe forumul vostru.Va multumesc ca existati
ady_seby1419- Nou venit

- Numarul mesajelor: 4
Localizare: pitesti
Data de inscriere: 01/11/2011
ady_seby1419 a scris:buna,sunt mihaela si va urmaresc de 1an ,de cand am inceput sa caut pe net cursuri de croitorie,motivul fiind costumele pentru serbarile fetitei mele,pe care le-a realizat singura ,dupa indicatiile pe care le-am gasit pe forumul vostru.Va multumesc ca existati
Pai arata-ne si noua costumele, sa ne bucuram si noi de reusita ta!

aurishta- Atotcunoscător

-

o sa vi le arat maine ,in caz ca este bine baiatul meu
acum este bolnavior si nu am chef de nimic
acum este bolnavior si nu am chef de nimic
ady_seby1419- Nou venit

- Numarul mesajelor: 4
Localizare: pitesti
Data de inscriere: 01/11/2011
buna. sint Cristina am 35 ani si locuiesc in italia de ceva ani buni:). am tot urmarit forumul gasesc informatii foarte utile cam despre tot ce ma intereseaza,in special croitoria. chiar acum m-am uitat cand m-am inscris pe forum 25 decembrie 2009:)) nu-mi vine sa cred chiar in ziua de craciun..nu imi aduc aminte ce am facut in ziua de craciun dar se vede ca nu aveam ceva mai bun de facut,,si v-am gasit pe voi:)..din 2009 si pina acum am avut o mare realizare in viata mea..micutul meu eduard care are acum 9 luni si 3 saptamani...sint foarte pasionata de cusut,am inceput singura, bluzite,rochite,acum m-am mai perfectionat cat de cat, dar vreau sa mai invat si de la voi ,intotdeauna este ceva de invatat in materie de croitorie,mai ales ca aici sint sigura ca gasesc intradevar croitorese adevarate. a-si vrea sa va arat cateva poze cu " creatiile" mele rochitele,,sa-mi spuneti ce parere aveti...dar trebuie sa ma uit bine unde trebuie sa postez pozele..am citi regulamentul oarecum pe fuga (nu ma certati),din cauza copilului,nu ma lasa sa fac mai nimic. sper in curand sa ma pun din nou la treaba la cusut,imi este foarte dor sa cos,mai ales ca e ceva care imi place foarte mult,pacat de masinile mele de cusut stau frumos si ma astepta in cutii..sper ca nu v-am plictisit,am scris cam mult,,va pup pe toate si promit sa va urmaresc mai des,si sa comentez si eu acolo unde stiu. va doresc o zi buna

cristinaalina- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 51
Varsta: 35
Localizare: italia
Data de inscriere: 25/12/2009
Bine ai venit Crissss si te asteptam cu creatiile tale. Cu copilasul te intelegem sa-ti traiasca. Am trecut prin asta si nici eu nu puteam face nimic cand erau mici.

arielas- Maestru

- Numarul mesajelor: 1004
Varsta: 37
Localizare: la casa mea
Data de inscriere: 29/09/2010
arielas a scris:Bine ai venit Crissss si te asteptam cu creatiile tale. Cu copilasul te intelegem sa-ti traiasca. Am trecut prin asta si nici eu nu puteam face nimic cand erau mici.
Da, da, si te asteptam cat decurand cu pozici si cu tot ce stii sa faci!

aurishta- Atotcunoscător

-

Buna
Ma numesc Elena, am varsta de 45 de ani, am un baiat de 22 ani si imi place sa lucrez - goblen si sa cos la masina. In urma cu cativa ani imi lucram singura fuste, rochii, veste si chiar sacouri. Acum vreau sa ma perfectionez si imi deschid o casa de moda. Merita?
Ma numesc Elena, am varsta de 45 de ani, am un baiat de 22 ani si imi place sa lucrez - goblen si sa cos la masina. In urma cu cativa ani imi lucram singura fuste, rochii, veste si chiar sacouri. Acum vreau sa ma perfectionez si imi deschid o casa de moda. Merita?

elenav- Nou venit

- Numarul mesajelor: 5
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 14/11/2011
buna seara!
ma numesc tot elena, am 29 de ani, doi copii superbi, fetita de 7 ani sai baietel de 4 ani si 9 luni, lumina ochilor mei.
nu prea ma pricep la lucru de mana dar imi place, v-am descoperit si vreau sa invat de la voi. se poate?
va pup!
ma numesc tot elena, am 29 de ani, doi copii superbi, fetita de 7 ani sai baietel de 4 ani si 9 luni, lumina ochilor mei.
nu prea ma pricep la lucru de mana dar imi place, v-am descoperit si vreau sa invat de la voi. se poate?
va pup!

elena a- Nou venit

- Numarul mesajelor: 3
Localizare: dambovita
Data de inscriere: 14/11/2011
Pagina 2 din 16 •
1, 2, 3 ... 9 ... 16 
Subiecte similare» DESPRE HERMETICA
» O poveste despre sasusaku
» Numai despre pensionari !
» Eseu filosofic...despre succesul in viata
» Totul despre locuri de munca si ramura sa