Cum crosetez un top(maieu/ bluza/ bolero, etc.)?
Pagina 1 din 7 • Distribuiti •
Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Cum crosetez un top(maieu/ bluza/ bolero, etc.)?
E momentul sa trec la lucruri mai complicate sau mai voluminoase sau mai serioase
la capitolul crosetat, asa ca am nevoie de sfaturi. Stiu la tricot sa incep de jos, sa scad pt rascroiala manecilor si a gatului; dar nu stiu sa tricotez incepand de sus. La croset habar nu am sa lucrez bluze, de unde incep, cum rascroiesc, etc?
Spre exemplu topul asta, pare simplu. Cum il fac?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Spre exemplu topul asta, pare simplu. Cum il fac?
cum se face topul
Admina a scris:E momentul sa trec la lucruri mai complicate sau mai voluminoase sau mai serioasela capitolul crosetat, asa ca am nevoie de sfaturi. Stiu la tricot sa incep de jos, sa scad pt rascroiala manecilor si a gatului; dar nu stiu sa tricotez incepand de sus. La croset habar nu am sa lucrez bluze, de unde incep, cum rascroiesc, etc?
Spre exemplu topul asta, pare simplu. Cum il fac?![]()
Admina
daca stii sa impletesti e simplu si sa crosetezi, respecti cam acceleasi principii adica inceput, inmultit, scazut ca la tricotat. Adica trebuie sa stii tiparul.Topul din imagine este inceput de jos
Iti masori talia cu un cm, imparti apoi la 2. In functie de grosimea firului cu are vrei sa crosetezi adaptat bineinteles si la marimea crosetului faci puncte de lantisor de ex cu o lungime de 38 cm sa presupunem.Acesta este inceputul , apoi faci in fiecare ochi de lantisor cate un piciorus mare(inalt adica iei o bucla pe croset si apoi formezi piciorusul) ai grija inchei randul cu trei ochiuri de lant care vor constitui primul piciorus al randului 2 si care are rolul de a pastra tot timpul lucrului marginea dreapta; in randul urmator lucrezi asa 3 picioruse mari unite, 3 ochiuri de lant, sari peste 3 picioruse din randul , si faci iarasi 3 pcioruse mari unite si repeti modelul pana la sfarsitul randului, repeti randul 2 pana ai lungimea dorita , (la rd 3 o sa ai o gaurica si acolo faci cele 3 picioruse unite, adica cele 3 ochiuri de lant din rd 2) scazi drept pentru maneci sau poti sa lucrezi drept pana la decolteu cand il rotunjesti (urmezi scaderi rotunde ca la tricotat); Modelul se poate incepe si de la maneca.Daca vrei iti explic cum.Sper ca m-am facut destul de inteleasa daca nu iti spun mai in amanunt cum sa lucrezi.
Sper ca pentru inceput ti-am dat o idee, daca nu intelegi sau nu am fost explicita mai
corespondam.Iti doresc spor la lucru si numai bine
angelneliasAm uitat sa iti spun ca atunci cand este gata faci finisajele cu piciorus orb si pe partile laterale nu prinzi fata cu spatele atat cat vrei sa iti fie de mare slitul de pe laterale .Finisajul bluzei il poti face si cu croseta si cu acul .Te sarut angelnelias.
Admina uite acum am vazut la puncte de lucru postate de eva o varianta a modelului ptr top, vezi pozitia 79 care are un pic mai jos si schema explicativa a modelului
angelnelias
angelnelias- Nou venit

- Numarul mesajelor: 31
Localizare: Botosani
Data de inscriere: 02/12/2008
Re: Cum crosetez un top(maieu/ bluza/ bolero, etc.)?
La fel ca siadmina si eu am incercat sa crosetez lucruri mai importante in afara de fulare.floricele inimioare si stelute,dar imi e greu sa ma orientez la crosetat de bluze,tricouri...etc
mie imi trebuie video demonstrative sa pot intelege din pacate......dar ma straduiesc sa invat zi de zi , e cea mai mare pasiune a mea pe care doar de 2 luni am descoperit-o dar imi place si nu pot pune acul jos,daca aveti video demonstrative sau link-uri postati va rog!
Multumesc si spor la lucru
mie imi trebuie video demonstrative sa pot intelege din pacate......dar ma straduiesc sa invat zi de zi , e cea mai mare pasiune a mea pe care doar de 2 luni am descoperit-o dar imi place si nu pot pune acul jos,daca aveti video demonstrative sau link-uri postati va rog!
Multumesc si spor la lucru

angelis- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 15
Localizare: san marino
Data de inscriere: 15/01/2009
cum faci un bolero cu marginile din fata rotunjite
Admina
Iti scriu cum se face un bolero.Desi o sa apara mult scris sa stii ca nu este greu de lucrat atentie trebuie la numarat ochiurile si masurat in cm.Eu l-am facut pentru fata mea cu un fir mediu ca grosime si il poarta de vreo 2 ani.Marginile sunt ovale si cade frumos Desi explicatiile sunt pentru andrele sa stii ca se poate adapta foarte usor si pentru croset Rabdare sa ai
In primul rand trebuie sa fii atenta la grosimea firului si a andrelelor, crosetului cu care lucrezi.
Cu un cm iti masori bustul ca sa iti poti calcula nr corect de ochiuri ce trebuie montat in functie si de andrele, croset
Pentru un fir mai gros si cu andrele 5 mm pentru un bust de 76/82 cm; 86/92 cm, 97/102 cm faci asa:
Spate montezi 70/78/84 ochi(primul nr este dat ptr un bust de 76/82 cm ceilanti ochi reprezinta nr de ochi care il montezi pentru marimea bustului corespunzator
Iti dau mai departe ex pentru prima marime
Pe cele 70 ochi montate simplu , faci primul rand lucrand ochiurile toate pe dos, apoi continui in punct de jerseu sau alt model care iti place In acelasi timp adaugi pentru largime 1 ochi pe fiecare al 6 lea rand de 2 ori si pe fiecare al 4 lea rand cate un ochi la fiecare capat de 2 ori Dupa inmultiri o sa ai pe andrele un numar de 78 ochi.
Cand lucrul masoara 10 cm, scazi la fiecare capat al lucrului pentru rascroiala bratelor 3 ochi o data apoi la fiecare al 2 lea rand mai scazi 2 ochi de 2 ori si apoi cate 1 ochi tot de 2 ori.Pe andrea o sa ai acum 60 de ochi.Lucrezi mai departe drept si cand lucrul iti masoara 28 cm incepi scaderile pentru umeri la fiecare capat al lucrului cate 6 ochi de 3 ori Cand incepi scaderile pentru umeri scazi in acelasi timp 20 de ochi in centrul lucrului(practic separi lucrul in doua parti),Ca sa rascroiesti scazatura pentru gat , scazi o data cate 2 ochi la fiecare capat al celor 20 de ochi scazute in centrul lucrului.O sa ai acum lucrul cu o lungime de 30 cm.
Fata stanga: montezi 16 ochi lucrezi un rand de ochiuri pe dos apoi continui in punct de jerseu Adaugi la capatul stang al lucrului (ca sa poti rotunji lucrul) la fiecare al 2 lea rand:
5 ochi odata, 3 ochi odata, 2 ochi de 3 ori, 1 ochi de 2 ori
Pentru largimea lucrului adaugi(la capatul drept al lucrului) in acelasi timp cu inmultirile care la faci la capatul stang al lucrului 1 ochi pe fiecare al 6 lea rand de 2 ori si pe fiecare al 4 lea rand cate un ochi de 2 ori.
Cand lucrul masoara 10 cm, faci rascroiala bratului (la capatul drept al lucrului) ca la spate adica 3,2,2,1,1, ochi (36 ochi pe andrea)
Cand lucrul masoara 13 cm faci rascroiala pentru gat (vine capatul stang al lucrului) 1 ochi o data apoi pe fiecare al 4lea rand inca 1 ochi de 8 ori
Cand ai lungimea de 28 cm scazi pentru umar cate 6 ochi de 3 ori.
Fata dreapta o lucrezi simetric fata de cea stanga
Manecile le lucrezi la fel , asa
Montezi 32 ochi faci primul rd cu ochiuri pe dos, apoi 4 cm de elastic, continui apoi cu modelul ales,. Pentru largimea manecii adaugi la fiecare capat al lucrului cate 1 ochi la fiecare al 10 lea rand de 9 ori, si cate 1 ochi de 2 ori la fiecare al 6 lea rand.Total ochiuri 50 Cand lucrul masoara 45 cm scazi la fiecare capat pentru rotunjire 3 ochi odata apoi pe fiecare al 2 lea rand , 2 ochi odata,, cate un ochi de 12 ori, apoi 2 ochi odata, si apoi 3 ochi odata.Cand lucrul masoara 58 cm scazi 6 ochi ramase pe andrea dupa ce ai rotunjit maneca.
Dupa ce ai finisat bucatile lucrate le inchei (in prealabil poti sa acoperi fiecare bucata cu o carpa umeda le lasi la uscat ptr ca sa dai o forma frumoasa lucrului si sa se indrepte margine lucrate a lucrului)Incheierea o faci prin coasere, croset etc, montezi manecile.
Acum faci banda pentru bolero ridici pe andrea circa 214 ochi de lungul marginilor de jos al fetelor, rascroielii gatului si lucrezi in punctual de elastic dorit aproximativ 10-12 cm sau atatia cm incat lucrul cand este finisat sa arate bine.Dupa ce ai terminat elasticul inchei lejer ochiurile si gata.
Sper ca m-am facut inteleasa, iti doresc spor la lucru
angelnelias
Iti scriu cum se face un bolero.Desi o sa apara mult scris sa stii ca nu este greu de lucrat atentie trebuie la numarat ochiurile si masurat in cm.Eu l-am facut pentru fata mea cu un fir mediu ca grosime si il poarta de vreo 2 ani.Marginile sunt ovale si cade frumos Desi explicatiile sunt pentru andrele sa stii ca se poate adapta foarte usor si pentru croset Rabdare sa ai
In primul rand trebuie sa fii atenta la grosimea firului si a andrelelor, crosetului cu care lucrezi.
Cu un cm iti masori bustul ca sa iti poti calcula nr corect de ochiuri ce trebuie montat in functie si de andrele, croset
Pentru un fir mai gros si cu andrele 5 mm pentru un bust de 76/82 cm; 86/92 cm, 97/102 cm faci asa:
Spate montezi 70/78/84 ochi(primul nr este dat ptr un bust de 76/82 cm ceilanti ochi reprezinta nr de ochi care il montezi pentru marimea bustului corespunzator
Iti dau mai departe ex pentru prima marime
Pe cele 70 ochi montate simplu , faci primul rand lucrand ochiurile toate pe dos, apoi continui in punct de jerseu sau alt model care iti place In acelasi timp adaugi pentru largime 1 ochi pe fiecare al 6 lea rand de 2 ori si pe fiecare al 4 lea rand cate un ochi la fiecare capat de 2 ori Dupa inmultiri o sa ai pe andrele un numar de 78 ochi.
Cand lucrul masoara 10 cm, scazi la fiecare capat al lucrului pentru rascroiala bratelor 3 ochi o data apoi la fiecare al 2 lea rand mai scazi 2 ochi de 2 ori si apoi cate 1 ochi tot de 2 ori.Pe andrea o sa ai acum 60 de ochi.Lucrezi mai departe drept si cand lucrul iti masoara 28 cm incepi scaderile pentru umeri la fiecare capat al lucrului cate 6 ochi de 3 ori Cand incepi scaderile pentru umeri scazi in acelasi timp 20 de ochi in centrul lucrului(practic separi lucrul in doua parti),Ca sa rascroiesti scazatura pentru gat , scazi o data cate 2 ochi la fiecare capat al celor 20 de ochi scazute in centrul lucrului.O sa ai acum lucrul cu o lungime de 30 cm.
Fata stanga: montezi 16 ochi lucrezi un rand de ochiuri pe dos apoi continui in punct de jerseu Adaugi la capatul stang al lucrului (ca sa poti rotunji lucrul) la fiecare al 2 lea rand:
5 ochi odata, 3 ochi odata, 2 ochi de 3 ori, 1 ochi de 2 ori
Pentru largimea lucrului adaugi(la capatul drept al lucrului) in acelasi timp cu inmultirile care la faci la capatul stang al lucrului 1 ochi pe fiecare al 6 lea rand de 2 ori si pe fiecare al 4 lea rand cate un ochi de 2 ori.
Cand lucrul masoara 10 cm, faci rascroiala bratului (la capatul drept al lucrului) ca la spate adica 3,2,2,1,1, ochi (36 ochi pe andrea)
Cand lucrul masoara 13 cm faci rascroiala pentru gat (vine capatul stang al lucrului) 1 ochi o data apoi pe fiecare al 4lea rand inca 1 ochi de 8 ori
Cand ai lungimea de 28 cm scazi pentru umar cate 6 ochi de 3 ori.
Fata dreapta o lucrezi simetric fata de cea stanga
Manecile le lucrezi la fel , asa
Montezi 32 ochi faci primul rd cu ochiuri pe dos, apoi 4 cm de elastic, continui apoi cu modelul ales,. Pentru largimea manecii adaugi la fiecare capat al lucrului cate 1 ochi la fiecare al 10 lea rand de 9 ori, si cate 1 ochi de 2 ori la fiecare al 6 lea rand.Total ochiuri 50 Cand lucrul masoara 45 cm scazi la fiecare capat pentru rotunjire 3 ochi odata apoi pe fiecare al 2 lea rand , 2 ochi odata,, cate un ochi de 12 ori, apoi 2 ochi odata, si apoi 3 ochi odata.Cand lucrul masoara 58 cm scazi 6 ochi ramase pe andrea dupa ce ai rotunjit maneca.
Dupa ce ai finisat bucatile lucrate le inchei (in prealabil poti sa acoperi fiecare bucata cu o carpa umeda le lasi la uscat ptr ca sa dai o forma frumoasa lucrului si sa se indrepte margine lucrate a lucrului)Incheierea o faci prin coasere, croset etc, montezi manecile.
Acum faci banda pentru bolero ridici pe andrea circa 214 ochi de lungul marginilor de jos al fetelor, rascroielii gatului si lucrezi in punctual de elastic dorit aproximativ 10-12 cm sau atatia cm incat lucrul cand este finisat sa arate bine.Dupa ce ai terminat elasticul inchei lejer ochiurile si gata.
Sper ca m-am facut inteleasa, iti doresc spor la lucru
angelnelias

angelnelias- Nou venit

- Numarul mesajelor: 31
Localizare: Botosani
Data de inscriere: 02/12/2008
Angelnelias
mii de multumiri. La bolero te voi mai intreba deoarece as vrea crosetat si imi e mai greu sa inteleg modificarile din tricot in croset. Dar la bluza am inteles modelul
dar cum : "scazi drept pentru maneci sau poti sa lucrezi drept pana la decolteu cand il rotunjesti (urmezi scaderi rotunde ca la tricotat)" cum rotunjesc la decolteu? La tricot stiu sa impart lucrul in doua si sa scad la decolteu din aproape in aproape pana rotunjesc ambele parti, pe rand. Dar la crosetat, cum? Eu am un fir mai pufos, gen mohair(le-am postat la firele noastre, tot aici la croset) si sper sa iasa bine acest model cu grupari de 3 picioruse, pe firul acela.

mii de multumiri. La bolero te voi mai intreba deoarece as vrea crosetat si imi e mai greu sa inteleg modificarile din tricot in croset. Dar la bluza am inteles modelul
dar cum : "scazi drept pentru maneci sau poti sa lucrezi drept pana la decolteu cand il rotunjesti (urmezi scaderi rotunde ca la tricotat)" cum rotunjesc la decolteu? La tricot stiu sa impart lucrul in doua si sa scad la decolteu din aproape in aproape pana rotunjesc ambele parti, pe rand. Dar la crosetat, cum? Eu am un fir mai pufos, gen mohair(le-am postat la firele noastre, tot aici la croset) si sper sa iasa bine acest model cu grupari de 3 picioruse, pe firul acela.
sall!
vreau sa-i fac Dianei un poncho, sa zicem cum este acesta
problema nu ar fi modelul, ci cum il incep, trebuie cusut undeva, m-am tot uitat, dar zau ca ma uit ca matza-n calendar.
am gasit si-o schema
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
dar nu vreau sa lucrez si sa nu-mi iese nimic.
sper sa ma ajutati cu niste explicatii...cum fac, un trapez, doua dreptunghiuri...ca nu ma puneti sa lucrez nu stiu cum si sa fac gaura (pe unde sa bage capul)ca zau de stiu
abia am invatat cum sta treaba cu croseta si-am facut niste caciuli si-un bolerou, si fulare
dar asta, habar n-am cum trebuie sa-l fac.
aaaa, si sa nu uit...cum fac sa iese rotund la gat ca nici asta nu stiu...
Multumesc!
vreau sa-i fac Dianei un poncho, sa zicem cum este acesta
problema nu ar fi modelul, ci cum il incep, trebuie cusut undeva, m-am tot uitat, dar zau ca ma uit ca matza-n calendar.
am gasit si-o schema
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
dar nu vreau sa lucrez si sa nu-mi iese nimic.
sper sa ma ajutati cu niste explicatii...cum fac, un trapez, doua dreptunghiuri...ca nu ma puneti sa lucrez nu stiu cum si sa fac gaura (pe unde sa bage capul)ca zau de stiu
aaaa, si sa nu uit...cum fac sa iese rotund la gat ca nici asta nu stiu...
Multumesc!
Mihaela eu nu prea stiu sa crosetez, asa ca nu stiu sa explic ce picioruse s-au folosit pentru model, dar am inteles cum e imbinat din schema.
M-am jucat cu doua coli A4 ca sa inteleg.
Trebuie sa crosetezi doua dreptunghiuri la fel , care se cos intre ele in cele doua locuri unde scrie sew.
Nu sunt respectate proportiile in poze, ca n-am mai masurat si de asta e stramb si asimetric, dar iti dai seama cam cum e. Unde e scotch-ul maro acolo se coase. Apoi probabil ca se croseteaza de jur imprejurul marginii de jos si a gatului bordura alba. La gat iese romb cu bleu, dar se rotunjeste cu bordura alba.
Fata
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][/img]
Spate
M-am jucat cu doua coli A4 ca sa inteleg.
Trebuie sa crosetezi doua dreptunghiuri la fel , care se cos intre ele in cele doua locuri unde scrie sew.
Nu sunt respectate proportiile in poze, ca n-am mai masurat si de asta e stramb si asimetric, dar iti dai seama cam cum e. Unde e scotch-ul maro acolo se coase. Apoi probabil ca se croseteaza de jur imprejurul marginii de jos si a gatului bordura alba. La gat iese romb cu bleu, dar se rotunjeste cu bordura alba.
Fata
Spate
Ultima editare efectuata de catre ioana soare in Lun 04 Mai 2009, 15:25, editata de 4 ori

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 3359
Varsta: 33
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
Ioana,
sar'na!
sa treaca sarbatorile si incerc. nu prea stiu cam cat sa fac lungimea si latimea fiecarui dreptunghi.
sar'na!sa treaca sarbatorile si incerc. nu prea stiu cam cat sa fac lungimea si latimea fiecarui dreptunghi.
Am incercat acum cu hartie milimetrica pentru ca mi-e mai usor sa tai drept si mi-a iesit foarte simetric si frumos daca latimea este 1/2 din lungime. Si gaura de la gat a iesit suficient de mare.
Iar in cazul asta indoiturile - indoitura de pe umar cum ar veni ( nu cusaturile) sunt la fix 1/4 din lungime.
Iar in cazul asta indoiturile - indoitura de pe umar cum ar veni ( nu cusaturile) sunt la fix 1/4 din lungime.

ioana soare- Moderator

-

aha, deci asta am inteles acuma, dar eu mi-s grea de cap si nu stiu cat sa masor pe Diana, cum sa spun...de unde pana unde masor sa vad cat stabilesc lungimea...masor de la coltul poncho-ului si pana pe umar? sau cum?
Ioana, scuze ca te zapacesc, dar no...nu stiu cum
te las sa ma
Ioana, scuze ca te zapacesc, dar no...nu stiu cum
Nu ma zapacesti , mie imi place
Pai eu as masura la umeri, de la gat,peste umar, pana in jos pe mana, pana unde as vrea sa ajunga si asa as afla latimea unui dreptunghi. Apoi inmultesc cu 2 si iese lungimea.
Pai eu as masura la umeri, de la gat,peste umar, pana in jos pe mana, pana unde as vrea sa ajunga si asa as afla latimea unui dreptunghi. Apoi inmultesc cu 2 si iese lungimea.

ioana soare- Moderator

-

sar'na!
m-ai luminat
Edit: m-am mai uitat un pic la poncho acela si parca ar fi din doua bucati cu forma de trapez, imbinate in fata si in spate...de ma mai uit mult, nu voi mai face nimic
m-ai luminat
Edit: m-am mai uitat un pic la poncho acela si parca ar fi din doua bucati cu forma de trapez, imbinate in fata si in spate...de ma mai uit mult, nu voi mai face nimic

Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Vin 24 Apr 2009, 17:39, editata de 1 ori
Ioana, ce ai dedus si explicat tu e OK... se poate face si asa un poncho, dar schema nu corespunde pentru cel din foto care e lucrat dintr-o singura bucata si se inmulteste pe fiecare rand doar in fata si in spate - asa ies colturile:
-se incepe de sus cu un lant cat vrei de lung pe care il unesti si lucrezi circular,
-primul rand e format dintr-un numar par (de ex. 40) de `casute` (5 ochiuri de lant, pic. inalt prins in al treilea ochi de jos, 2 oc. lant, pic inalt prins in al treilea oc. de jos.... ); imparti lucrul in doua parti egale (20 si 20 casute) si la fiecare a 20-a casuta lucrezi 4 oc. lant, pic inalt prins tot in al treilea oc de jos;
-randul al treilea: 3 pic inalte prinse in prima casuta, 2 oc lant, 3 pic inalte, 2 oc. lant... inmultesti acolo unde ai cele 4 oc de lant asa: 3 pic inalte, 4 oc. lant si iar 3 pic inalte prinse in aceeasi casuta cu 4 oc lant;
- urmatoarele randuri se lucreaza la fel ca r. 3, prinzand grupurile de 3 pic. inalte in casutele libere de pe randul de jos;
- la sfarsit finisezi cum vrei tu marginile.
-se incepe de sus cu un lant cat vrei de lung pe care il unesti si lucrezi circular,
-primul rand e format dintr-un numar par (de ex. 40) de `casute` (5 ochiuri de lant, pic. inalt prins in al treilea ochi de jos, 2 oc. lant, pic inalt prins in al treilea oc. de jos.... ); imparti lucrul in doua parti egale (20 si 20 casute) si la fiecare a 20-a casuta lucrezi 4 oc. lant, pic inalt prins tot in al treilea oc de jos;
-randul al treilea: 3 pic inalte prinse in prima casuta, 2 oc lant, 3 pic inalte, 2 oc. lant... inmultesti acolo unde ai cele 4 oc de lant asa: 3 pic inalte, 4 oc. lant si iar 3 pic inalte prinse in aceeasi casuta cu 4 oc lant;
- urmatoarele randuri se lucreaza la fel ca r. 3, prinzand grupurile de 3 pic. inalte in casutele libere de pe randul de jos;
- la sfarsit finisezi cum vrei tu marginile.

Eva- Senior

- Numarul mesajelor: 552
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 12/01/2009
Eva, sar-na, dar vai cat de complicat imi pare, ca eu ce-am lucrat am lucrat asa la ochi, fara vreo scheme si mi-e ca voi face si desface de zapacesc ata, dar no, imi place cum arata....dar, din doua trapeze, n-ar iesi?
Eva, piciorus inalt inseamna piciorus dublu sau acela ca un piciorus simplu dar lucrezi o data si ochiul nou format?
nu dati cu rosii?
Eva, piciorus inalt inseamna piciorus dublu sau acela ca un piciorus simplu dar lucrezi o data si ochiul nou format?
nu dati cu rosii?
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Vin 24 Apr 2009, 17:54, editata de 1 ori
Stii ca si eu m-am uitat atent la poza sa vad unde este cusatura din schema si nu am vazut-o.
Eu am interpretat doar schema, pentru ca la crosetat inca nu prea ma pricep

Eu am interpretat doar schema, pentru ca la crosetat inca nu prea ma pricep

ioana soare- Moderator

-

Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Pagina 1 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Discutii despre revista Burda-5
» Decoratiuni diverse (7)
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri-crosetate (22)
» Rochii, sarafane - Cap XX
» Hainute crosetate, pentru copii(9)
» Provocarea 8 (crosetate)- Crocodile stitch
» Rochii,fuste crosetate (9)
» Cum se preseaza plantele?
» Bijuterii Fimo XXV
» Gradina cu legume (6)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (36)
» Tipare gratis, Leko- Cap.2
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(5)
» Costume carnaval (V)
» Provocarea 45- Miniature flower
» Provocare nr. 5 - Tricotat: Bluza racoroasa de vara
» Sanatatea noastra - Cap 2
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna 12
» Poze pentru inspiratie-tricotat (5)