Quilling-Arta de a rula hartia (15)
Pagina 17 din 20 • Impartiti •
Pagina 17 din 20 •
1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20 
Re: Quilling-Arta de a rula hartia (15)
Multumesc , sa inteleg ca nu sunt singura care inca mai face cateva ceva cu hartia la ora asta, spor la treaba.

alexmel93- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 12
Varsta: 30
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 04/03/2011

ioanabv87- Ucenic

- Numarul mesajelor: 127
Varsta: 25
Localizare: brasov
Data de inscriere: 27/11/2011
uau, cata harnicie pe aici!
Rogiani - sunt dragute felicitarile tale. Insa la unele fasii pe cant ai facut muchii pe curburi. Merita sa inlocuiesti acele fasii cu unele frumos si rotund curbate. Iar la ultima felicitare din sir, 'mugurasii' albastri nu stiu ce au... sunt asa tesiti, turtiti pe canturi. Ca si cand fasia ar fi franjurata si turtita.
SweetEnci, ca de obicei, artistic. Vorba Constantei: sa speram ca i se va aplica o rama care sa puna tabloul in valoare.
alexmel - sunt frumoase felicitarile. Imi palc combinatiile de alb cu negru(sau gri inchis) si cu visiniul acela inchis. Imi palc trandafirasii. Sunt frumos lucrati. Mie nu-mi ies asa nici daca ii fac stand in cap. Nu ies si gata. Insa: RENUNTA LA SCLIPICI! E pacat sa furi frumusetea lucrului asa de migalos cu sclipiciul ala. (parerea mea). Felicitarile 4, 8 si 9 au cam prea multe perforatii. La felicitarea 4, mai ales, perforatiile floare sunt din alt film decat flaorea in quilling.
alina, imi plac si felicitarile tale, asa simple cum sunt. Imi place in mod deosebit a doua. SI celelalte sunt dragute, insa nu stiu ce le-ar mai trebui... poate un carton de contrast, o dunga, ceva... nu stiu. Imi scapa.
Gabr1ela, foarte interesante lucrarile prezentate de tine. In primul rand sunt alt fel. Unul bun. Multumim.
Sporuri fetelor si va rog sa nu imi luati vorbele in nume de rau. Sunt sugestii. Nu sunt litera de lege. In fond, ceea ce e frumos pentru un om, nu e neaparat la fel de frumos pentru altul. Gusturile nu se disputa, insa se discuta.
Rogiani - sunt dragute felicitarile tale. Insa la unele fasii pe cant ai facut muchii pe curburi. Merita sa inlocuiesti acele fasii cu unele frumos si rotund curbate. Iar la ultima felicitare din sir, 'mugurasii' albastri nu stiu ce au... sunt asa tesiti, turtiti pe canturi. Ca si cand fasia ar fi franjurata si turtita.
SweetEnci, ca de obicei, artistic. Vorba Constantei: sa speram ca i se va aplica o rama care sa puna tabloul in valoare.
alexmel - sunt frumoase felicitarile. Imi palc combinatiile de alb cu negru(sau gri inchis) si cu visiniul acela inchis. Imi palc trandafirasii. Sunt frumos lucrati. Mie nu-mi ies asa nici daca ii fac stand in cap. Nu ies si gata. Insa: RENUNTA LA SCLIPICI! E pacat sa furi frumusetea lucrului asa de migalos cu sclipiciul ala. (parerea mea). Felicitarile 4, 8 si 9 au cam prea multe perforatii. La felicitarea 4, mai ales, perforatiile floare sunt din alt film decat flaorea in quilling.
alina, imi plac si felicitarile tale, asa simple cum sunt. Imi place in mod deosebit a doua. SI celelalte sunt dragute, insa nu stiu ce le-ar mai trebui... poate un carton de contrast, o dunga, ceva... nu stiu. Imi scapa.
Gabr1ela, foarte interesante lucrarile prezentate de tine. In primul rand sunt alt fel. Unul bun. Multumim.
Sporuri fetelor si va rog sa nu imi luati vorbele in nume de rau. Sunt sugestii. Nu sunt litera de lege. In fond, ceea ce e frumos pentru un om, nu e neaparat la fel de frumos pentru altul. Gusturile nu se disputa, insa se discuta.
alexmel, ca sa nu mai repet si eu, sustin toate opiniile lui Moni. Ma bucur ca a inceput sa bata iar un suflu nou pe aici. Ioana, cum spunea Moni lui Rogiani, se pare ca lucrezi cu hartie subtire si atunci, este greu sa dai o tinuta frumoasa pieselor mai rasfirate (petalele de flori) fara sa se deformeze muchia. Si noi am dezbatut mai la inceputul topicului aceasta problema si am inteles cand am cumparat hartie speciala de quilling ca este mai groasa, 130g/mp. Hartia subtire o poti folosi in lucrarile 3D sau in piesele care nu sunt lasate prea mult sa se detensioneze dupa rasucire.
Va multumesc pentru aprecieri si sfaturi dar trebuie sa va precizez ca felicitarile cu sclipici sunt comanda speciala pentru o prietena caruia ii plac lucrurile sclipicioase 
alexmel93- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 12
Varsta: 30
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 04/03/2011
Multumesc pentru sugestii tantelu01 o sa cumpar si eu hartie de 130 g / mp....nu lucrez prea mult...doar cadouri...nu fac pasiune pentru aceasta tehnica....dar chiar si pentru cadouri o sa imbunatatesc lucrarile.

ioanabv87- Ucenic

- Numarul mesajelor: 127
Varsta: 25
Localizare: brasov
Data de inscriere: 27/11/2011
Ioana, imi place tabloul si stiu modelul pt. ca l-am facut si eu pt. cineva din Germania.

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4559
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
MoniKozi trebuie sa ma adaptez locului, aici unde stau eu nu prea se obisnuieste sa se dea felicitari, asa as avea o sansa sa le pot vinde. Targuri in zona se fac numai vara cand sunt turisti. Am avut mari dificultati in gasirea cartonului, toate librariile au numai de 200- 220 g/mp. E greu de lucrat de exemplu la un tablou cu flori. Am gasit la 130 dar erau numai culori pale si alea putine fara maro, negru , gri .... deci ori ma mut in alta tara ori.. nu stiu

Gabr1ela- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 6
Localizare: din Cta in Italia
Data de inscriere: 20/12/2009
Gabriela incearca sa te aprovizionei de pe internet .. asa facem multe de aici de pe forum.
Am teminat cele 10 felicitari mov pentru o prietena, iata-le
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Si acum va arat cum arata o felicitare intr-o cutiuta magica ( recent achizitionata de pe net)
Am teminat cele 10 felicitari mov pentru o prietena, iata-le
Si acum va arat cum arata o felicitare intr-o cutiuta magica ( recent achizitionata de pe net)

SweetEnci- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 192
Varsta: 35
Localizare: Mures
Data de inscriere: 13/09/2011
SweetEnci am cautat pe net dar nu prea am gasit in italia sau poate nu am cautat unde trebuie. Nu vad eu bine sau ai pus de 2 ori aceeasi poza ? Oricum sunt foarte frumoase

Gabr1ela- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 6
Localizare: din Cta in Italia
Data de inscriere: 20/12/2009
Multumesc frumos
Gabriela, daca in Romania se pot gasi cate ceva pe net .. sunt ferm convinsa ca in italia se pot gasi mult mai multe .. de la cartoane de calitate la instrumente, cum ar fi perforatoarele, foarfeci decorativi ..etc.
Da, prima data a aparut aceeasi poza de 2 ori ..dar s-a remediat situatia.
Gabriela, daca in Romania se pot gasi cate ceva pe net .. sunt ferm convinsa ca in italia se pot gasi mult mai multe .. de la cartoane de calitate la instrumente, cum ar fi perforatoarele, foarfeci decorativi ..etc.
Da, prima data a aparut aceeasi poza de 2 ori ..dar s-a remediat situatia.

SweetEnci- Ucenic

-

Sweet, superbe felicitariile facute de tine. Imi plac mult. Si cutea e interesanta. Eu le pun in punguta ca tot mi-am cumparat 300. Am terminat si eu cateva felicitari dar inca nu le-am pozat. Urmeaza!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4559
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
Bun venit noilor fete, mie imi place ce ati lucrat.
Rogiani, frumoase felicitarile,
Sweet, imi place foarte mult colectia ta mov, si bonsaiul e deosebit, sigur o sa-i placa destinatarei.
spor mult fetelor,
Rogiani, frumoase felicitarile,
Sweet, imi place foarte mult colectia ta mov, si bonsaiul e deosebit, sigur o sa-i placa destinatarei.
spor mult fetelor,
aba- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1680
Data de inscriere: 04/04/2010
Multumesc foarte frumos Alina
. Woow 300 pungute ... sincer si eu as dori pungute cu autoadeziv, dar din pacate nu se gasesc pe net (eu nu am gasit inca), sa poti comanda direct si sa nu te rogi (apelezi, deranjezi) alte persoane, care poate au altceva mai bun de facut
Mie mi-e jena. Asa ca am gasit cutiutele magice.
Multumesc aba
Cam disparuta .. sper ca esti ok si iti dorim si tie multa inspiratie si mult spor
. Woow 300 pungute ... sincer si eu as dori pungute cu autoadeziv, dar din pacate nu se gasesc pe net (eu nu am gasit inca), sa poti comanda direct si sa nu te rogi (apelezi, deranjezi) alte persoane, care poate au altceva mai bun de facut Multumesc aba
Cam disparuta .. sper ca esti ok si iti dorim si tie multa inspiratie si mult spor
SweetEnci- Ucenic

-

SweetEnci, foarte frumoasa colectia. Felicitarea 'loz cu mov' din prim plan e plefelata mea.
M-ai dat gata cu ea! Dar toate sunt foarte frumoase si elegante. Si prezentarea in acele cutiute mi se pare foarte eleganta - pe masura felicitarilor!
Pagina 17 din 20 •
1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20 
Pagina 17 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Bijuterii din fimo XIX
» Haine pentru copiii nostri (14)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Sarbatoritii zilei !!! XII
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA