Provocare 24 Polymer clay - Klimt Cane
Pagina 2 din 10 • Impartiti •
Pagina 2 din 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Re: Provocare 24 Polymer clay - Klimt Cane
Frumos premiul, tentant de-a dreptul! Merita sa incercam. Pe mine o sa contati mai pe finalul provocarii, dar va promit ca o sa contati. Spor la treaba!
Asaaaaaaa,eu sunt gata!Dar inca nu postez,nu vreau sa ma trezesc iar singurica pe aici pentru 2 saptamani
Hihihi,sa vad care are curajul asta 
Hihihi,sa vad care are curajul asta
Doina, hai ca nu o sa fii singura. Tocmai am facut si eu primul meu cane klimt (fara extruder), l-am fotografiat asa necopt cum e si caut acum cablul de date de la telefon sa descarc poza.
am si eu unul necopt dar nu imi place de el, ca nu-s culorile sexy.
nici nu imi vine sa fac ceva din el. si am bagat si material ca disperata... sa-mi fie invatatura de minte
nici nu imi vine sa fac ceva din el. si am bagat si material ca disperata... sa-mi fie invatatura de minte

ador.mita- Ucenic

- Numarul mesajelor: 105
Data de inscriere: 02/01/2011
Adica? Nu stii ca toate culorile sunt sexoase? Ia arata-ni-l noua sa ne dam cu parerea! Ca sigur tu esti mai perfectionista si tinzi sa te devalorizezi...
ador.mita a scris:am si eu unul necopt dar nu imi place de el, ca nu-s culorile sexy.
Te rog... posteaza-l sa vedem... eu sunt mai mult ca sigura ca a iesit ceva frumos!
Hai sa-l vedem si ne dam cu parerea sincer. In fond... de aia postam aici... in speranta ca ni se va spune cu singeritate ce si unde am gresit. Treaba este ca la culori e ca si la palme... nu se discuta. Pana la urma fiecare avem culorile noastre preferate si combinatiile preferate. Odata ce ai lucrat cu ele... e clar ca-ti plac culorile! Eu de exemplu nu pot, foarte lesne sa lucrez cu o anume nuanta de rosu - nuanta de rosu-corai... nu pot si pace! Ma blocheaza instantaneu!
il pozez maine pe lumina si il "scot in lume". mie mi se pare ca am tras un albastru ca nuca in perete
asta pt ca n-am avut mov.
nu m-a lasat prichindelul sa il pozez, a zis "suficient ca am dormit 2 ore jumate azi si ai facut ce-ai vrut in timpul asta". ce pretentii mai am si eu, sa fac fimo cand el are atata treaba cu mine
nu m-a lasat prichindelul sa il pozez, a zis "suficient ca am dormit 2 ore jumate azi si ai facut ce-ai vrut in timpul asta". ce pretentii mai am si eu, sa fac fimo cand el are atata treaba cu mine

ador.mita- Ucenic

Super provocarea. Eu nu am indraznit sa lucrez cu fimo, pentru ca nu ma pricep deloc. Mi-am cumparat 3 culori, crem, alb si rosu dar nu am indrazneala sa il folosesc. Am incercat ceva, dar nu mi-a reusit iar in final am reusit sa fac niste amarate de margele.
Superb setul. Tare mi-ar placea si mie unul.

mb09- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 125
Varsta: 30
Localizare: Smeura-Arges
Data de inscriere: 09/03/2010
mb09 a scris:Super provocarea. Eu nu am indraznit sa lucrez cu fimo, pentru ca nu ma pricep deloc. Mi-am cumparat 3 culori, crem, alb si rosu dar nu am indrazneala sa il folosesc. Am incercat ceva, dar nu mi-a reusit iar in final am reusit sa fac niste amarate de margele.
Pai... foloseste resturile de culoare, vezi cum au facut fetele ceea ce se numeste Bullseye cane (adica un tubulet de culoare, invelit in 2 straturi de alte culori ex: crem-rosu-alb sau in ce ordine vrei tu, dar vezi sa existe contrast intre straturi), il lungesti, il tai in 9 parti egale, le pui una langa alta intr-un paralelipiped 3x3 si... incepi sa tai feliute. Hai... intra la provocare... nu se stie... poate ai sa gastigi chiar tu premiul. Aici e tragere la sorti dintre participante, deci conditia ca sa ai sansa este sa participi.
Si sa stii ca toate am fost, la un moment dat, asa ca tine, la inceput. Parerea mea este ca nu e kestie de pricepere cat este de experienta in lucrul cu lutul polimeric. Deci... incepi sa lucrezi, persevereaza, fa-ti experienta si... va fi usor!
Iar provocarile astea sunt tocmai pentru a indrazni sa aplici o tehnica. Sa o incerci sa vezi cum se face si apoi, sa o folosesti in creatiile tale.
Spor maxim!
Pai cand am inceput eu.......of,maica,nici Fimo nu se gasea,d-apoi sfaturi
Ai dreptate, Doina. Tin minte cum am dat eu peste voi din intamplare, atunci ma ocupam de quilling si cautam motive de inspiratie si am vazut ce faceti voi si m-am ambitionat. Mi-am cumparat 2 culori, nu va spun cum am ars prima tura bagata la cuptor si cum arata primele mele lucrari, ca nici nu mai stiu pe unde le-am dosit.
Asa ca mb09, da-i bataie si spor la treaba!
Asa ca mb09, da-i bataie si spor la treaba!
cane non-sexy
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
nu-i ca-l vad io urat, dar vrea sa ma enerveze si in poza a iesit bine (de la blitz). in realitate albastrul ala e mai inchis si ii taie din veselie. acuma sa il vedem cum o sa arate dupa ce il coc, ca si acolo se mai inchide un ton.
si pt ca zicea cineva ca rezultatul e mai spectaculos daca sunt 3-5 culori, va arat o piesa (era necoapta cand am fotografiat-o) in 2 culori care mie imi pare delicioasa (are in ea doar maro chocolate si un bej(cred) obtinut de mine din alb si auriu). acum e coapta dar nemontata.
deocamdata nu se pune
intru in provocare dupa ce le coc si le montez, da?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]nu-i ca-l vad io urat, dar vrea sa ma enerveze si in poza a iesit bine (de la blitz). in realitate albastrul ala e mai inchis si ii taie din veselie. acuma sa il vedem cum o sa arate dupa ce il coc, ca si acolo se mai inchide un ton.
si pt ca zicea cineva ca rezultatul e mai spectaculos daca sunt 3-5 culori, va arat o piesa (era necoapta cand am fotografiat-o) in 2 culori care mie imi pare delicioasa (are in ea doar maro chocolate si un bej(cred) obtinut de mine din alb si auriu). acum e coapta dar nemontata.
deocamdata nu se pune

ador.mita- Ucenic

de acord cu tine...e delicioasa combinata a doua 
dar nici prima nu e rea
monteaza-le si arata-ne ce a iesit
dar nici prima nu e rea
monteaza-le si arata-ne ce a iesit

darkpoke- Senior

-

Numarul mesajelor: 799
Varsta: 29
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 30/04/2010
Ador.mita imi place f mult ce ti-a iesit...

carjanmonica- Ucenic

- Numarul mesajelor: 114
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 02/03/2011
Pagina 2 din 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Subiecte similare» Farmaciile online, urmatoarea provocare din industria pharma
» Adevar sau Provocare>:)
» Care aveti tupeu sa postati aici?Sa va vad e un joc!
» Adevar sau Provocare>:)
» Care aveti tupeu sa postati aici?Sa va vad e un joc!
Pagina 2 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Haine pentru copiii nostri (14)
» Provocarea 29 - Fructe de vara
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Sarbatoritii zilei !!! XII
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Florile din gradina mea