Hainute pentru copiii nostri (12)
Pagina 17 din 20 • Impartiti •
Pagina 17 din 20 •
1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19, 20 
Re: Hainute pentru copiii nostri (12)
multumesc, da, e mai largut, dar fiicamea are mai multe rochite cumparate si alese de ea, tot asa largute(cred ca se simte bine fara "limite")modelul asta nu prea merge prins, ca e material gros, ea e slabuta si vine cam ca un sac legat la gura. vad cum se descurca cu ea, si , daca se impiedica, ii pun ceva, vad eu.
sunt mai multe magazine cu metraje la kg la noi in oras.
frumoase manusi!
sunt mai multe magazine cu metraje la kg la noi in oras.
frumoase manusi!
marabr - Super tare papusa acum m-am prins cum ai aplicat-o deja m-a inspirat pt o chitara sau claviatura pe o eventuala camasuta sau geaca
aidil- daca ai pe cineva priceput sa-ti instaleze un program o sa ai tipare gratis PM si-ti explic cum
LYNDA- ti-au iesit super am incercat si eu dar n-am reusit nici cum la degetul mare
Datorita lucrurilor deosebite vazute aici am avut curajul si rabdarea sa trec de la lenjerii sau perdele (cusaturi drepte) la proiecte mai complicate pt mine.
aidil- daca ai pe cineva priceput sa-ti instaleze un program o sa ai tipare gratis PM si-ti explic cum
LYNDA- ti-au iesit super am incercat si eu dar n-am reusit nici cum la degetul mare
Datorita lucrurilor deosebite vazute aici am avut curajul si rabdarea sa trec de la lenjerii sau perdele (cusaturi drepte) la proiecte mai complicate pt mine.

dansdk- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 29
Varsta: 39
Localizare: valcea
Data de inscriere: 26/12/2009
Multumesc
Nici mie nu mi-au iesit din prima la deget dar a doua oara au iesit!
Nici mie nu mi-au iesit din prima la deget dar a doua oara au iesit!

LYNDA- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1073
Varsta: 27
Localizare: ACASA
Data de inscriere: 15/10/2009
dansdk a scris:
In alta ordine de idei, aveti idee unde as putea gasi etapele, pasii de executie a unui proiect in cazul meu a unor pantaloni ca ma trezesc de multe ori ca am cusut ceva ce trebuia sa cos mai tarziu, sau e o organizare pe care fiecare si-o face in urma experientei?
da, am facut eu un
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] barbatesc, de-atunci m-am mai specializat si eu dar astia sunt pasii mei, poate iti este de ajutor! felicitari pentru pantaloni!
Mara, din ce in ce mai bine! felicitari!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
@diada Multam fain, stiam ca l-am mai vazut undeva dar nu reuseam sa-mi aduc aminte. Trebuie sa ma mai antrenez la fermoar si la betelie ca acolo ma incurc.

dansdk- Nou venit

-

Aidil frumoasa rochita fetitei! Vezi pe Leko, e subiect deschis aici: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ca-s tipare si pentru copii. Plus in Burda. Cauta si la resurse si linkuri ca au pus fetele mereu revistele descarcate.
Mara e dulce printesa ta!
Valentina am remarcat costumasul bebelului! Este foarte frumos si corect lucrat asa captusit, si-ai avut o idee traznet cu tricoul cu ursulet!
dansdk frumos decorati nadrageii! Vad ca esti valceanca, daca te pot ajuta cu ceva spune-mi!
Pentru tinerii dansatori am mai lucrat un body-camasa si-o rochita-body.
Sunt simple ca-s de concurs si la categoria lor n-au voie decat asa, cat mai simple si stas.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Mara e dulce printesa ta!
Valentina am remarcat costumasul bebelului! Este foarte frumos si corect lucrat asa captusit, si-ai avut o idee traznet cu tricoul cu ursulet!
dansdk frumos decorati nadrageii! Vad ca esti valceanca, daca te pot ajuta cu ceva spune-mi!
Pentru tinerii dansatori am mai lucrat un body-camasa si-o rochita-body.
Sunt simple ca-s de concurs si la categoria lor n-au voie decat asa, cat mai simple si stas.

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Karina33 a scris:
Multumesc pentru apreciere dar pentru "valceanca" trebuie sa fac o mica precizare ...... sunt valcean (barbat) oricum il consider un compliment iar in ceea ce priveste ajutorul, la cat de frumos lucrati cu siguranta o sa am nevoie de sfaturi.

dansdk- Nou venit

-

Ptiu drace! Din obisnuinta, suntem un forum cu multe femei, nici nu m-am uitat la iconita de la profil! Scuze! Rar vedem barbati pasionati de croitorie, de lucrul de mana in general. Cu atat mai mult bravo tie!
Oferta ramane valabila!
Mara, ambele sunt lucrate din lycra, asa o cer normele de conscurs, sa stea mulate sa se vada pozitiile de dans.
Oferta ramane valabila!
Mara, ambele sunt lucrate din lycra, asa o cer normele de conscurs, sa stea mulate sa se vada pozitiile de dans.

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Karina nici nu stiu ce sa mai spun... sunt super si tu orice material ai, scoti ceva din el. Iti multumim ca ne arati.

arielas- Maestru

- Numarul mesajelor: 1004
Varsta: 37
Localizare: la casa mea
Data de inscriere: 29/09/2010
dansdk a scris:
Multumesc pentru apreciere dar pentru "valceanca" trebuie sa fac o mica precizare ...... sunt valcean (barbat) ...
Eu am crezut ca ai gresit iconita de sub avatar
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
aidil foarte frumos rochia,e pertfect pe fetita ta sa o parta sanatos felicitari
dansdk felicitari ai facut un pantalon,care nu se pare ca iesti un incepator,mai ales ai un talent de creatie,ai idee fantastice,trebuie sa te intreb tu ai croit s-au ai facut dupa tipar?tot inainte si descarca ideeile si sa ne mai arati,gasesti aici tutorial pantalon ,daca ai nevoie de sfaturi,sant fete de experiente care o sa te ajute
dansdk felicitari ai facut un pantalon,care nu se pare ca iesti un incepator,mai ales ai un talent de creatie,ai idee fantastice,trebuie sa te intreb tu ai croit s-au ai facut dupa tipar?tot inainte si descarca ideeile si sa ne mai arati,gasesti aici tutorial pantalon ,daca ai nevoie de sfaturi,sant fete de experiente care o sa te ajute

zsofia- Junior

-

Numarul mesajelor: 362
Varsta: 44
Localizare: Sfantu Gheorghe
Data de inscriere: 13/11/2010
Felicitari pentru toate modelele,gasesti tot ce vrei aici, rochii,pantaloni...am posibilitatea sa invat multe lucruri si trucuri...si sa croiesc,postez aici 2 rochite le-am facut pentru nepotica mea,una era pentru botez si cealalta avea cateva luni...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]...imi trebuie mult antrenament ...dar nepotica e tare departe si e un pic cam dificil pentru probe...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

auricaco- Nou venit

- Numarul mesajelor: 59
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 19/01/2012
Vai,, ce dragalase sunt!

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2349
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010