Hainute pentru copiii nostri (12)
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Hainute pentru copiii nostri (12)
N-ai facut buzunare la pantalonii lui Razvan? Unde ascund copiii astia masinutele in timpul programului?
Pe Armin sa-l scoti in salopeta cand o veni iarna, cand scade bine sub zero termometrul, ca se coace in matlaseul ala.
A iesit bine salopeta, acum roaga-te sa ninga!
Pe Armin sa-l scoti in salopeta cand o veni iarna, cand scade bine sub zero termometrul, ca se coace in matlaseul ala.
A iesit bine salopeta, acum roaga-te sa ninga!

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
mihaela,cum ai facut melcii?ma uit la ei si nu dibuiesc deloc ...e o banda indoita pe lungime si incretita pe o latura?sunt prinsi manual pe pantaloni sau cum?
Super tare salopeta! si mersi de tipar, nu-mi dadeam seama cum vine! cred ca mama lui Razvan te iubeste, sper ca apreciaza munca ta.
p.s. si te-ai gandit tu sa-mi trantesti la topic si 2 fete de perna
p.s. si te-ai gandit tu sa-mi trantesti la topic si 2 fete de perna
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Multumesc! Se simte tare bine in ei incat i-ar tot imbraca.
Sunt trei benzi taiate la nimereala, incretite pe mijloc, rasucite din loc in loc si cusut manual inainte sa cos colantii.
Motule, m-ai omorat definitiv cu salopeta. E super faina! Felicitari! Poate la anul mosmondesc si eu o salopeta sau doar nadragi pentru Diana.
Karina, ia nu mai comenta tu
ca ascunde copilul in sosete de-i musai.
ismi3ismi a scris:mihaela,cum ai facut melcii?ma uit la ei si nu dibuiesc deloc ...e o banda indoita pe lungime si incretita pe o latura?sunt prinsi manual pe pantaloni sau cum?
Sunt trei benzi taiate la nimereala, incretite pe mijloc, rasucite din loc in loc si cusut manual inainte sa cos colantii.
Motule, m-ai omorat definitiv cu salopeta. E super faina! Felicitari! Poate la anul mosmondesc si eu o salopeta sau doar nadragi pentru Diana.
Karina, ia nu mai comenta tu
ca ascunde copilul in sosete de-i musai.
Multumesc, fetelor
Diada, mi-au scapat pernele, iarta-ma. Da, mama lui Razvan apreciaza ce fac si sunt multumita. Intr-adevar am uitat de buzunare
, i-am facut la repezeala, urmatorii vor fi mai bibiliti.
Diada, mi-au scapat pernele, iarta-ma. Da, mama lui Razvan apreciaza ce fac si sunt multumita. Intr-adevar am uitat de buzunare
, i-am facut la repezeala, urmatorii vor fi mai bibiliti.
Motzu- Junior

-

Numarul mesajelor: 300
Varsta: 36
Localizare: Rimnicu Vilcea
Data de inscriere: 26/12/2010
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img]
Prin calculator am scotocit si am gasit cateva poze nepostate inca.
Un sarafan de vara mai marisor pentru fetita mea, aplicatiile sunt cusute.
A doua poza- o fustita dintr-o catifea neelastica, desi este calcata pe dos tot sifonata sta, scuze pentru calitatea pozelor (sunt incepatoare).
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img]
Prin calculator am scotocit si am gasit cateva poze nepostate inca.
Un sarafan de vara mai marisor pentru fetita mea, aplicatiile sunt cusute.
A doua poza- o fustita dintr-o catifea neelastica, desi este calcata pe dos tot sifonata sta, scuze pentru calitatea pozelor (sunt incepatoare).

Chirrox13- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1397
Varsta: 32
Data de inscriere: 10/04/2011
Imi place sarafanul, Chirrox, iar aplicatiile il invioreaza! La fustitza baga abur din greu la fierul de calcat si vei rezolva problema.

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2349
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
Chirox, bine c-ai scotocit calculatorul, ca de lucrat ai lucrat, numai de postat n-ai postat.
Imi place sarafanul, aplicatiile ii iau din seriozitatea hainelor pentru oameni mari. La fustita cred ca te sradui degeaba cu calcatul, dupa cum rezulta din imprimeu, cred ca este un material sifonat voit.
Sa ne-arati si pe Delia cand le va imbraca, sunt sigura ca-i vin foarte bine!
Motzu, imi place cum lucrezi! Sa mai faci, ca vad ca si copiii sunt atat de incantati de ele
Sa ne-arati si pe Delia cand le va imbraca, sunt sigura ca-i vin foarte bine!
Motzu, imi place cum lucrezi! Sa mai faci, ca vad ca si copiii sunt atat de incantati de ele
Multumesc fetelor. Am nevoie de un sfat pentru fustita...e larguta de nazdravana mea si nu prea stiu cum sa ii pun sus elasticul....ma gandeam sa cos pe dos o panglica de saten, formand astfel un tub si prin el sa bag banda de elastic...voi ce ziceti?
Am facut o mica sedinta foto cu aparatul vecinei cat timp am avut mancarea pe foc si nazdravana dormind...am luat cateva lucruri din sifonier si le-am fotografiat, scuze ca sunt putin sifonate.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Un sarafan dintr-o stofa gri cu fermoar intr-o parte (acum am cusut pentru prima oara nasturi si am facut cheite, e geniala masina de cusut).
Rochita Deliei de craciunita facuta dintr-o stofa grosuta, rosie de iti ia ochii(asa zice sotul), are 2 fermoare pentru a putea fi imbracata usor.
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img]
O rochita de vara crem cu broderie alba din bumbac, are multe defecte...stiu, sunt inca incepatoare.
Pozele au fost facute fata blitz, la lumina artificiala si hainele sunt sifonate, asa cum au stat in sifonier....scuze.
Am facut o mica sedinta foto cu aparatul vecinei cat timp am avut mancarea pe foc si nazdravana dormind...am luat cateva lucruri din sifonier si le-am fotografiat, scuze ca sunt putin sifonate.
Un sarafan dintr-o stofa gri cu fermoar intr-o parte (acum am cusut pentru prima oara nasturi si am facut cheite, e geniala masina de cusut).
Rochita Deliei de craciunita facuta dintr-o stofa grosuta, rosie de iti ia ochii(asa zice sotul), are 2 fermoare pentru a putea fi imbracata usor.
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img][img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [/img]
O rochita de vara crem cu broderie alba din bumbac, are multe defecte...stiu, sunt inca incepatoare.
Pozele au fost facute fata blitz, la lumina artificiala si hainele sunt sifonate, asa cum au stat in sifonier....scuze.
Ultima editare efectuata de catre Chirrox13 in Vin 06 Ian 2012, 15:38, editata de 1 ori

Chirrox13- Maestru

-

eu mai modific fustitele(pantalonii)in talie,fetita mea fiind slaba si inalta si de obicei asa procedez.

rob roy- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 12
Varsta: 41
Localizare: buc
Data de inscriere: 25/11/2011
Chirrox13 a scris: Am nevoie de un sfat pentru fustita...e larguta de nazdravana mea si nu prea stiu cum sa ii pun sus elasticul....ma gandeam sa cos pe dos o panglica de saten, formand astfel un tub si prin el sa bag banda de elastic...voi ce ziceti?
Eu as face asa: elastic rotund pe care-l introduc intr-un tub de material si cu totul l-as coase de fusta. De fapt asa am pus elastic la blugi de ex, banda elastica lata de 2,5 cm, cusuta rotund, am taiat material de 6 cm pe 50cm (sa zicem, nu mai retin exact), dupa care am cusut cu totul de pantaloni. Daca nu ai inteles o sa reiau procedura sau poate fetele or sa-ti explice altfel.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Chirrox13, frumoase hainute. Felicitari!
Poate ar fi usor daca ai renunta la bentita lila din partea de sus. Eu am transformat foarte rapid rochia de Craciunita a Dianei. Am descusut partea de jos, am cusut elastic lat de vreo 2-2,5 cm pe marginea de sus cu zig-zag, am indoit cat era elasticul, am tinut intins si am tras o cusatura dreapta chiar pe margine, iar fustita arata asa. Sper ca se intelege din poza asta, de nu fac una fustitei.
Poate ar fi usor daca ai renunta la bentita lila din partea de sus. Eu am transformat foarte rapid rochia de Craciunita a Dianei. Am descusut partea de jos, am cusut elastic lat de vreo 2-2,5 cm pe marginea de sus cu zig-zag, am indoit cat era elasticul, am tinut intins si am tras o cusatura dreapta chiar pe margine, iar fustita arata asa. Sper ca se intelege din poza asta, de nu fac una fustitei.
Am inteles Mihaela.
..Fetelor multam fain de sfaturi...o sa le aplic.

Chirrox13- Maestru

-

Ei fetelor dar ce de postari, curg, curg de cand nu am intrat. Motzu, multumesc ca ai pus poze, sunt faine. Stii ca te-am mai intrebat, dar de facut nu am facut grosi, desi am pregatit materialul. Nici vremea asta nu ma inspira.
Chirrox vad ca-ti merge manuta, felicitari. Sa vezi tu cand mai creste fetita cum te pune sa faci de toate.
Chirrox vad ca-ti merge manuta, felicitari. Sa vezi tu cand mai creste fetita cum te pune sa faci de toate.

arielas- Maestru

- Numarul mesajelor: 1004
Varsta: 37
Localizare: la casa mea
Data de inscriere: 29/09/2010
Mihaela, e foarte buna transformarea, ca fustita o poarta mai des.
Chirrox13, m-ai amuzat cand am citit de 2 fermoare...chiar asa neastamparata la imbracat este? Imi place sarafanul verde-gri (eu asa vad culoarea), sa-i mai faci ca sunt frumoase hainutele cat sunt mici si se fac repede.
Eu prefer sa las mereu loc sa umblu la elastic, poate slabeste sau se ingrasa copilul, urasc elasticele cusute de banda. In cazul elasticului de 2,5cm banda o tai de 6 cm inaltime plus rezerve x grosimea pantalonului in talie si pe partea interioara ii las fanta pe unde bag elasticul cu acul de siguranta. La pantalonii de fabrica, cu fermoar, in banda au elastic cu gauri ce se regleaza in nasturi. Copilul mereu fiind slab, mereu strang elasticul.
Pantaloni cu banda pusa
Fusta de la o uniforma medicala cu banda indoita si elastic inauntru. Nu se observa pe fata gaura pentru ca se increteste banda de la elastic.
Chirrox13, m-ai amuzat cand am citit de 2 fermoare...chiar asa neastamparata la imbracat este? Imi place sarafanul verde-gri (eu asa vad culoarea), sa-i mai faci ca sunt frumoase hainutele cat sunt mici si se fac repede.
Eu prefer sa las mereu loc sa umblu la elastic, poate slabeste sau se ingrasa copilul, urasc elasticele cusute de banda. In cazul elasticului de 2,5cm banda o tai de 6 cm inaltime plus rezerve x grosimea pantalonului in talie si pe partea interioara ii las fanta pe unde bag elasticul cu acul de siguranta. La pantalonii de fabrica, cu fermoar, in banda au elastic cu gauri ce se regleaza in nasturi. Copilul mereu fiind slab, mereu strang elasticul.
Pantaloni cu banda pusa
Fusta de la o uniforma medicala cu banda indoita si elastic inauntru. Nu se observa pe fata gaura pentru ca se increteste banda de la elastic.

Motzu- Junior

-

Numarul mesajelor: 300
Varsta: 36
Localizare: Rimnicu Vilcea
Data de inscriere: 26/12/2010
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» PENTRU VIZITATORI
» Idei pentru numele Radioului.