Ultimele subiecte
» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
Astazi la 07:36 Scris de gmiki1

» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
Astazi la 07:34 Scris de sergiu valentin

» Provocarea 29 - Fructe de vara
Astazi la 07:33 Scris de Carmen's

» Florile din gradina mea
Astazi la 07:31 Scris de sergiu valentin

» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
Astazi la 07:12 Scris de arielas

» Haine pentru copiii nostri (14)
Astazi la 07:04 Scris de arielas

» La sueta .... de seara ! 19
Astazi la 00:43 Scris de Dorulet

» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
Astazi la 00:39 Scris de Dorulet

» Lucrul de mana - sursa de venit-2
Astazi la 00:28 Scris de ismi3ismi

» Simbioza tricotat / croit
Astazi la 00:10 Scris de Cristina Munteanu

» Poze pentru inspiratie-tricotat (4)
Ieri la 23:41 Scris de lika

» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
Ieri la 23:41 Scris de AlinaJ.Bijoux

» Haideti sa slabim ! (7)
Ieri la 23:25 Scris de Admina

» Bluze,topuri...(10)
Ieri la 23:11 Scris de afilimonb

» Bijuterii din fimo XIX
Ieri la 22:59 Scris de ador.mita

» Sanatatea noastra
Ieri la 21:52 Scris de myky7robc

» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
Ieri la 21:35 Scris de symos

» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
Ieri la 21:31 Scris de Angelica18

» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
Ieri la 21:00 Scris de elenao

»  Impletituri in tehnica macrame (5)
Ieri la 20:54 Scris de firicel

Subiecte similare

LM Articole

LM YouTube Channel

Haideti sa slabim (6)

Pagina 2 din 20 Inapoi  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Haideti sa slabim (6)

Mesaj Scris de danniela la data de Joi 22 Dec 2011, 11:57

Corina, face bine la selfesteem daca te admira. Eu am facut acasa bellydance warm up, sunt doua gemene pe youtube, poti da o cautare. Am facut cu fii-mea si ...fii-miu, el mai mult sa ne tina de urat. O sa incerc si zumba. La mine e doar fortificare acum, se cam vede la maini pentru ca am slabit mult si nu mai am 20 de ani. Pot sa spun ca imi cad toti pantalonii dar prefer sa cumpar altii, numai cand vad in oglinda ca am si eu un pic de forma la mijloc.

danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor: 2040
Localizare: in tarile calde
Data de inscriere: 19/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina la data de Joi 22 Dec 2011, 12:20

Ai facut bellydance cu Veena si Neena? wink Si eu, imi placea coregrafia lor, era usor de urmarit si chiar mi-au ramas cateva miscari, de la ele. dama

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina™- producatoarea de scame ®

Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor: 5784
Localizare: aproape de tine:)
Data de inscriere: 16/10/2008

http://homemadelaly.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela la data de Joi 22 Dec 2011, 12:34

Da cu ele am facut! De asta mi-a placut si mie ca miscarile erau cam pentru mine, eu sunt cam ca frigiderul in masura de dans. In plus nu transpir! chiar si la temperaturile de aici. Cu ele incepusem un pic.

danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor: 2040
Localizare: in tarile calde
Data de inscriere: 19/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina la data de Joi 22 Dec 2011, 13:03

Hai mai Danniela , ca te-am vazut eu ! Arati bine !Si sigur o sa-ti placa si zumba . Ai sa vezi !De data asta o sa va tina isonul si baiatul pentru ca te simti ca-ntr-un club .Am sa le caut si eu pe Veena si Neena .

Eu am gasit un instructor atestat de la noi , din Cluj . E studenta si in timpul liber face si sport si bani . Nu m-am lamurit insa de unde si-a luat atestatul . Cred ca la noi nu exista ZIN (zumba instructor network ).

corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor: 2141
Varsta: 36
Localizare: Buzau
Data de inscriere: 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Clio_Ela la data de Sam 24 Dec 2011, 04:55

Corina, poti sa intri pe Zumba.com, si acolo, la cauta un instructor. ZIN e in toata lumea, toti din retea trebuie sa fie pe site. Absolut toti!
Nu e obligatoriu sa scrie unde au cursuri (ca asta completeaza ei), insa daca nu e numele instructorului acolo, inseamna ori ca nu are atestul, ori ca e expirat (dupa un an nu mai e valabil certificatul decat daca devii ZIN).

De fapt Zin e o continua perfectionare, in fiecare luna membrii primim CD si DVD, muzica si miscari noi. Asa si rezista Zumba, altfel, fara muzica si miscari noi tot s-ar plictisi lumea...

Admina, e super Zumba pt Kinect, nu e senzor ci sunt doua camere video care te "recunosc" dupa ce te inregistrezi. Mie imi plac si jocurile de aventuri de la Kinect, e de sarit peste obstacole, de astupat gauri din acvariu, de aplecat si de ocolit obstacole, e chiar fain, faci sport si acolo. Smile Nu am jucat decat putin, de fapt am probat, dar maine desface Victor cadoul si "avem voie"Smile

Eu fac in camera de zi, de obicei dimineata la 8 pana se trezeste pruncul sau noaptea, ca in rest nu am timp, din pacate. Leutzul meu topaie si se catara pe fotolii daca nu stau dupa el. Mai reusesc uneori si cand sunt baietii plecati la plimbare. Am noroc ca a rezolvat Ray sa avem si in camera de lucru si in dormitor programe TV, iar cand sunt eu la calculator sau la tv in camera de zi e ok, baietii se retrag. Am conectat un laptop la TVul mare, si asa e comod, nu ma chninui cu nasul in monitor sa vad videourile cu zumba. Acum si ce sa vad, ca primesc DVD in fiecare luna. Smile

Aurishta, multumim ca ne amintesti sa papam cu masura! Eu oricum am mancat dulciuri la tona de o luna incoace, obiceiul nemtilor de a coace fursecuri in fiecare duminica din cele 4 de dinainte de Craciun l-am preluat si eu, si nu se poate sa nu am cutia plina cu islere si prajiturele. Si coc de doua ori pe saptamana, ca se consuma continuu, zi si noapte (mai nou sunt si eu la "vanatoare" de dulciuri, nu numai Victor. Ne ciocnim la cutia cu fursecuri, noaptea la 2-3 Smile)
Dar cum sotiorul meu are concediu, am facut program de sport si il si respectam. Victor si Ray la cross-trainer plus ceva exerctii cu greutati, iar eu zumba plus ceva abdomene si ex cu greutati, pt piept si brate. Si eu mai merg de doua ori si la Zumba, plus mega party de 3 ore in 30. Abia astept sa ma zumbaiesc "en-gros" )

Fug la nani ca imediat se face ziua si mi se trezeste pruncul. Dar am treburile aproape gata, sarmalutele pregatite, peste catev aore le punla foc, prajiturelele sunt si ele gata. Maine mergem si la socrii mei, duminica la fel, asa ca nu tre sa fac pregatiri f multe. Ce lenesa sunt ;)
Pupici multi, distractie placuta la colindat (asta imi lipseste mult aici) Sad

Va urez Craciun fericit tuturor!!!

Clio_Ela
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor: 1224
Localizare: intre optimisti
Data de inscriere: 17/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina la data de Sam 24 Dec 2011, 13:51

M-ai lamurit putin Ela , dar nu de tot .Tu ai dat testul de instructor undeva acolo , la tine . Asta as fi vrut sa stiu : cum se da testul la noi si unde ?Trebuie sa fie si la noi un loc anume , ca doar nu s-o face on line (zic si eu ! ) .Am o surioara mai mica interesata , sa nu credeti ca eu vreau sa devin ZIN rade .
Cand spui membri cred ca te referi la instructori .Cd-urile si Dvd-urile acelea presupun ca sunt secret profesional sau poti sa ne arati si noua cate ceva... Embarassed
Cat despre sarmalute si eu tot azi le pregatesc si fac si un cozonac si destul , ca daca-s multe se mananca !Si Aurishta e prin zona Suspect

corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta la data de Sam 24 Dec 2011, 20:56

corina corina a scris:
Cat despre sarmalute si eu tot azi le pregatesc si fac si un cozonac si destul , ca daca-s multe se mananca !Si Aurishta e prin zona Suspect

rade ..Eu am si mancat sarmalele...alea dietetice, cu soia in loc de orez wink

aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor: 2349
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de annamaria26985 la data de Dum 25 Dec 2011, 00:18

Craciun fericit fetelor!

annamaria26985
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor: 590
Varsta: 26
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 23/03/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Clio_Ela la data de Dum 25 Dec 2011, 22:27

Sper ca ati petrecut bine de colindat, si ca aveti parte de sarbatori fericite!!

Corina, mai ai un PM!!

Fetelor, eu vin sa ma plang... Cantarul meu s-a suparat si ma pedepseste. De o luna, de cand am uinceput cu fursecurile, cu coptul de doua ori pe saptamana si cu chiulul de la zumba (de fapt nu s-a tinut, nu ca am chiulit eu), am pus pe mine mult de tot, 1,800 kg. Culmea e ca azi am mancat de parca nu aveam altcev de facut. Nici nu imi vine sa imbrac hainutele de la Moshu!

hai sa va arat ce am primit! Eu am ales numai pantalonii, restul au fost suppriza de la Mosu'. Are noroc Mosu' ca el e responsabi cu platile online, ca asa a putut sa comande fara sa stiu eu Smile

Clio_Ela
Maestru
Maestru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina la data de Lun 26 Dec 2011, 09:15

Clio_Ela :kiss sa le porti sanatoasa si iubita si sa faci ceea ce-ti place tie purtandu-le !Sa ai putere de dans pana la adanci batraneti si sa devii un instructor zumba cunoscut !

Si acum sa va intreb : de asta ce ziceti fetelor ? Pe mine m-a facut sa uit de cozonac si de sarmale rade rade

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Aurishta , mai sunt sarmale ? pupi

Ultima editare efectuata de catre corina corina in Lun 26 Dec 2011, 14:23, editata de 1 ori (Motiv : completare text)

corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta la data de Lun 26 Dec 2011, 11:07

corina corina a scris:...Aurishta , mai sunt sarmale ? pupi

Nu, le-am gatat pe toate, am mancat in disperare fiindca le ador, dar nu ma tem de nimic fiindca gaselnita cu soia ma pazeste de colaceii nedoriti! wink
Azi e musai sa-mi gasesc o activitate fiindca e inchis la sport Sad si mi s-a dat ritmul peste cap! Dar maine....maine imi scot eu parleala
Ela, sunt super cadourile, sa-ti faci poze cu ele in exercitiul functiunii Smile

aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina la data de Lun 26 Dec 2011, 14:27

Inseamna ca nu ti-a placut zumbaiala din mesajul meu dinainte . Eei , daca si tu vrei numai sport la sala , asteapta pana maine ! wink
Si eu vreau sa te vad echipata si la treaba , Clio-Ela ! ura

corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta la data de Lun 26 Dec 2011, 15:45

Ba mi-a placut, dar nu e genul meu de efort! Mie-mi place sa lucrez dinamic si cu greutati.

aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Clio_Ela la data de Lun 26 Dec 2011, 16:11

Multumesc pt urari!
O sa fac si poze cu ele la purtator"

Corina, Merengue e preferatul meu, apoi Salsa si Cumbia.

Pe Merengue sunt o gramada de miscari pentru brate si umeri, o sa fac eu un video cand sunt cu timp, in sala de sport. Doar ca trebuie sa imi aleg cu grija muzica, din cauza drepturilor de autor, aici se respecta legea mai mult decat in alte tari. Melodiile pe care le primim de la Zumba, creeate special pentru Zumba-fitness, ne e interzis sa le postam, chiar daca avem coreografia proprie. Eu chiar nu risc, daca nuu eram inGermania nu imi era teama.

Dar gata, promit ca ma ocup si de filmat Smile

Clio_Ela
Maestru
Maestru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de geany la data de Lun 26 Dec 2011, 16:15

Ela... ce mi-a adus mosul? Zumba! Sunt atat de fericita, pasii sunt bine explicati si abea astept sa ii stapanesc sa pot sa fac mai mult!

geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor: 3221
Localizare: Germania
Data de inscriere: 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Pagina 2 din 20 Inapoi  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare