Haideti sa slabim (6)
Pagina 1 din 20 • Impartiti •
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Haideti sa slabim (6)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am zumbait si eu ieri cu ajutorul unui gadget care cica iti citeste miscarile si te corecteaza daca greseti. Chiar e interesant, mai ales ca mie imi place muzica latino (nu pot sa ma manifest din cauza de sot cu alte orientari muzicale
). E bine ca au si tutorile care te invata pasii si coregrafia nu e greu de urmat pentru ca se repeta de cateva ori pe melodie.
Am zumbait si eu ieri cu ajutorul unui gadget care cica iti citeste miscarile si te corecteaza daca greseti. Chiar e interesant, mai ales ca mie imi place muzica latino (nu pot sa ma manifest din cauza de sot cu alte orientari muzicale

corina corina- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2141
Varsta: 36
Localizare: Buzau
Data de inscriere: 31/12/2010

-

Re: Haideti sa slabim (6)
Admina, ai Kinectul? Noi am cumparat WII acum 3 ani, am avut anul trecut si Jocul cu Zumba, dar nu prea transmitea bine telecomanda.
Dar acum, cadoul de Craciun pt baieti e Xbox cu Kinect, exact ce ai pus tu mai sus. Jocurile sunt super, si clar ca am luat si Zumba. Acum il "probam" noaptea, cand doarme Victor, ca pt el e surpriza. Functioneaza super.
Scuze de Off...
Cand fadceti sport, mai ales cardio, sa nu uitati de warm up-incalzire, si de cool down!! E periculos cand pulsul sau coboara brusc. Neaparat, dupa o melodie mai rapida si solicitanta, ramaneti in miscare, marsh, si beti cateva inghitituri de apa.
Niciodata sa nu va asezati imediat dupa ce terminati!!
Eu inca trag tare cu coreografia, acum sunt stresata rau, in 30 dec sunt invitata (ca instructor) la o mega Zumba-Party, si ma chinui pe ultima suta de metri, pt ca trebuie sa aleg medolii pe care nu le face si celalta instructoare (desi coreografia nu e aceeasi). Asa ca acum sortez, si ce am muncit in ultima luna acum ramane pt cursurile mele din ianuarie, iar acum, sapt asta tre sa pregatesc melodii noi... Dar e ok, ca imi place:)
Revin...
Daca va place o melodie, dar coreografia e prea dura sau prea "moale", modificati putin dupa stilul dorit! Daca e prea solicitant, faceti miscarile mai usor, pasii mai mici, iar daca e invers, si va place melodia, insa e prea usor, faceti pasii mai pari, va aplecati mai mult, incercati sa mariti dificultatea pastrand insa coreografia, si e super asa. Aveti in fatza instructorul (pe youtube sau unde il gasiti), iar voi executati dupa stilul propriu si intensitatea dorita.
Dar acum, cadoul de Craciun pt baieti e Xbox cu Kinect, exact ce ai pus tu mai sus. Jocurile sunt super, si clar ca am luat si Zumba. Acum il "probam" noaptea, cand doarme Victor, ca pt el e surpriza. Functioneaza super.
Scuze de Off...
Cand fadceti sport, mai ales cardio, sa nu uitati de warm up-incalzire, si de cool down!! E periculos cand pulsul sau coboara brusc. Neaparat, dupa o melodie mai rapida si solicitanta, ramaneti in miscare, marsh, si beti cateva inghitituri de apa.
Eu inca trag tare cu coreografia, acum sunt stresata rau, in 30 dec sunt invitata (ca instructor) la o mega Zumba-Party, si ma chinui pe ultima suta de metri, pt ca trebuie sa aleg medolii pe care nu le face si celalta instructoare (desi coreografia nu e aceeasi). Asa ca acum sortez, si ce am muncit in ultima luna acum ramane pt cursurile mele din ianuarie, iar acum, sapt asta tre sa pregatesc melodii noi... Dar e ok, ca imi place:)
Revin...
Daca va place o melodie, dar coreografia e prea dura sau prea "moale", modificati putin dupa stilul dorit! Daca e prea solicitant, faceti miscarile mai usor, pasii mai mici, iar daca e invers, si va place melodia, insa e prea usor, faceti pasii mai pari, va aplecati mai mult, incercati sa mariti dificultatea pastrand insa coreografia, si e super asa. Aveti in fatza instructorul (pe youtube sau unde il gasiti), iar voi executati dupa stilul propriu si intensitatea dorita.

Clio_Ela- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1224
Localizare: intre optimisti
Data de inscriere: 17/04/2009
Clio_Ela a scris:
Cand faceti sport, mai ales cardio, sa nu uitati de warm up-incalzire, si de cool down!! E periculos cand pulsul sau coboara brusc. Neaparat, dupa o melodie mai rapida si solicitanta, ramaneti in miscare, marsh, si beti cateva inghitituri de apa.
Bine punctat! In plus, racirea, adica "cool-down"-ul , va scuteste de crampele musculare, carceii!

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2349
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
Numai profesioniste pe aici ! Avem de unde invata !Poate macar de treaba asta am sa ma tin si eu ca-mi place .

-

Pai clar ca o sa te tii, Corina!! Intai sa incepi serios, ca o data intrata in hora, nu mai poti iesi. Parca e drog, dar unul care face bine!
Cunosc o gramada de persoane care au fost numai de curiozitate la o ora de proba, si acum merg regulat cel putin de doua ori pe saptamana, si abia asteapta sa vina ora urmatoare.
Va pup, sa visati frumos si sa nu uitati de sport in perioada asta, ca altfel aveti de tras dupa Anul Nou
;)
Edit:
Corina, peste vreo doi ani ma "invit" la tine, vreo saptamana facem Zumba in fiecare zi. baietii mei vor la pescuit -cu cortul- cu gashca de flacai, asa ca eu am liber sa ma plimb. Ma primesti??
Cunosc o gramada de persoane care au fost numai de curiozitate la o ora de proba, si acum merg regulat cel putin de doua ori pe saptamana, si abia asteapta sa vina ora urmatoare.
Va pup, sa visati frumos si sa nu uitati de sport in perioada asta, ca altfel aveti de tras dupa Anul Nou
Edit:
Corina, peste vreo doi ani ma "invit" la tine, vreo saptamana facem Zumba in fiecare zi. baietii mei vor la pescuit -cu cortul- cu gashca de flacai, asa ca eu am liber sa ma plimb. Ma primesti??

Clio_Ela- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1224
Localizare: intre optimisti
Data de inscriere: 17/04/2009
Clio_Ela a scris:
Va pup, sa visati frumos si sa nu uitati de sport in perioada asta, ca altfel aveti de tras dupa Anul Nou;)
Fug repede la sala...
, imi tem penele...
, caci am cam tras chiulul saptamana trecuta!
aurishta- Atotcunoscător

-

Buna dimineata dragelor, zumbistelor. Va invit la un pahar maaare cu apa si clio_ela la miscare.

elenaxx- Expert

-

Numarul mesajelor: 922
Varsta: 39
Localizare: pitesti,arges
Data de inscriere: 17/11/2010
Corina, ma bucur ca ai un "inceput", iti doresc mult succes si sa te prinda microbul. Asa as vrea si eu sa ma tot imping la un mers apasat, o alergare usoara ca am o curte maaaare, dar sincer va spun, si sa nu radeti de mine, mi-e rusine!!!!! Sa nu se uite vecinii ciudat la mine. Am chestia asta pe creier, desi personal ii admir pe cei care ii vad direct pe strada alergand. Acum daca merg pe coasta sigur o sa iau un mers pe plaja, acolo ma simt ok pentru ca toata lumea merge.
Spor la slabit!!
Spor la slabit!!

danniela- Atotcunoscător

- Numarul mesajelor: 2040
Localizare: in tarile calde
Data de inscriere: 19/06/2010
Fetelor, am ajuns la 60 kg, nu stiu cum, dar e bine. La burtica mai trebuie lucrat, dar se face ea.
Danae , felicitari ! As vrea sa slabesc si eu asa'' nu stiu cum '' ! Ce bine o fi !
Danniela , multumesc de sustinere ! Si tu ai putea sa incerci zumba . Asa nu te mai jenezi de nimani in fata calculatorului . Eu am impresia ca sunt acolo cu cei din video , mai ales daca e muzica mai tare .Incerc sa caut profesionisti, sa nu fie doar dans si se simte dupa 45 de minute sa stii .Uite , vezi daca-ti place :
Elena , mutumim ca te tii cu apa dupa noi ! Macar tu esti perseverenta...
Aurishta , sa ai spor la sala !Stiu ca dupa sarbatori o sa ai sfaturi pretioase pentru mine .
Draga Clio-Ela , dupa cum vezi , am gasit ceva sa-mi placa . Si asta datorita tie , ca ai adus zumba asta aici sa o cunosc si eu .Si pana ma obisnuiesc eu ai sa fii si tu gata cu coregrafia si o sa fie ca si cum ai fi aici cu mine .
Daca te primesc la mine , mai incape vorba ?Si sotul meu e mort dupa pescuit , asa ca baietii sunt ca si rezolvati , iar noi am avea sigur multe de povestit .
Danniela , multumesc de sustinere ! Si tu ai putea sa incerci zumba . Asa nu te mai jenezi de nimani in fata calculatorului . Eu am impresia ca sunt acolo cu cei din video , mai ales daca e muzica mai tare .Incerc sa caut profesionisti, sa nu fie doar dans si se simte dupa 45 de minute sa stii .Uite , vezi daca-ti place :
Elena , mutumim ca te tii cu apa dupa noi ! Macar tu esti perseverenta...
Aurishta , sa ai spor la sala !Stiu ca dupa sarbatori o sa ai sfaturi pretioase pentru mine .
Draga Clio-Ela , dupa cum vezi , am gasit ceva sa-mi placa . Si asta datorita tie , ca ai adus zumba asta aici sa o cunosc si eu .Si pana ma obisnuiesc eu ai sa fii si tu gata cu coregrafia si o sa fie ca si cum ai fi aici cu mine .
Daca te primesc la mine , mai incape vorba ?Si sotul meu e mort dupa pescuit , asa ca baietii sunt ca si rezolvati , iar noi am avea sigur multe de povestit .

-

[quote="corina corina"
[/quote]
Pana atunci , fete dragi, va indemn la temperanta
.Chiar daca aveti un munte de bunatati pe masa, nu e musai sa mancati mult si din toate! Bucurati-va de tot ce ati pregatit, de mesele festive la care sunteti invitate, dar fiti temperate. Nu este nici o distractie in indigestie! Astfel va va fi mult mai usor sa adoptati sau sa reluati, dupa caz, un stil de viata sanatos dupa sarbatori!
[/quote]Pana atunci , fete dragi, va indemn la temperanta
.Chiar daca aveti un munte de bunatati pe masa, nu e musai sa mancati mult si din toate! Bucurati-va de tot ce ati pregatit, de mesele festive la care sunteti invitate, dar fiti temperate. Nu este nici o distractie in indigestie! Astfel va va fi mult mai usor sa adoptati sau sa reluati, dupa caz, un stil de viata sanatos dupa sarbatori!

aurishta- Atotcunoscător

-

Ela, cum e zumba pe kinect? Eu am facut doar tutorialul si nu era activat senzorul. Dar mi-a placut si asa, ca te invata pasii de la incet la repede, marind tempo, deci nu repeti direct pasii, gresit. Pe mine ma ia de la 0, in afara de putin cochetat cu muzica latino si dance in general, nu am zumbait pana acum. Tu unde/ cand ai timp sa practici acasa? La noi in living e tot timpul cineva si barbati-miu se uita ca la felul 14 (e rocker), nici nu stiu daca-i place ca dau din fund sau rade de mine, ca dansez...
Si fi-mea vrea si ea, normal. Ma imita si la yoga, deci nu ma astept sa piarda ocazia asta.
Danae, felicitari! Orice ai face, tine-o tot asa, ca iti iese.
Iarna eu nu reusesc sa dau jos, de aia zic, e o realizare sa slabesti, fara efort.
Corina felicitari pentru zumba! E cel mai important sa iti placa ce faci, asa o sa vezi rezultate. Cand mergi la sala sau faci exercitii acasa, de sila, de obligatie, doar cu scopul de a scapa de kg, nu merge sau sunt rezultate mici si in mult timp. Deci bafta!
Si fi-mea vrea si ea, normal. Ma imita si la yoga, deci nu ma astept sa piarda ocazia asta.Danae, felicitari! Orice ai face, tine-o tot asa, ca iti iese.
Corina felicitari pentru zumba! E cel mai important sa iti placa ce faci, asa o sa vezi rezultate. Cand mergi la sala sau faci exercitii acasa, de sila, de obligatie, doar cu scopul de a scapa de kg, nu merge sau sunt rezultate mici si in mult timp. Deci bafta!
Multumesc , Admina ! Cred ca de data asta chiar am nimerit-o.Chiar imi place !Eu fac cu fata , iar sotul meu sta in spatele nostru , relaxat , in pat si ne admira . Apoi in particular imi spune ca-i place cum ma misc , ca e benefica zumba
. Asa ca daca am si sustinere cum sa nu ma tin de treaba ?
. Asa ca daca am si sustinere cum sa nu ma tin de treaba ?

-

Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Pagina 1 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria