CONCURS CROITORIE - PALTON DE IARNA
Pagina 7 din 8 • Impartiti •
Pagina 7 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Re: CONCURS CROITORIE - PALTON DE IARNA
Concurenta 13.
Pentru ca aveam niste nasturi cumparati prin anul '85,si pe care i-am folosit la cateva paltoane,m-am gandit ca iarna asta ar fi cazul sa fie asezati la loc de cinste.Si cum s-a ivit concursul asta,am fost motivata sa-mi lucrez ceva ca sa-i folosesc.Mi-am luat o stofa indigo,o culoare superba care in poze nu se vede,si pentru captuseala m-am gandit la auriu ca sa o asortez cu nasturii,si pentru a da culoare atunci cand il port descheiat.Spre norocul meu,am gasit captuseala aurie cu model,si care face ape albastre,sii ca asa mearga toate snur am gasit si capse tip patent auri,ca sa nu fiu nevoita sa fac butoniere mari .Asa ca m-am pus pe treaba,si a iesit ceea ce vedeti.Este un palton simplu,dar care iese din anonomat datorita nasturilor.Este taiat in talie,cambrat pe partea de sus si usor evazat jos,iar la spate am facut o cuta dubla,si pe talie am pus un cordon prins in doi nasturi..In loc de poza cu detalii,am trimis poza cu paltonul desfacut ca sa se vada capsele patent.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Concurenta 14.
Iata si eu pe ultima suta...Pentru ca sunt graviduta n-am avut prea multe variante asa ca am ales sa fac un palton care sa-mi foloseasca atat mie cat si bebelinei-gros- haios ,zic eu si care sa-mi ridice starea de spirit. tiparul este luat din burda 1/ 2011 ,dar am modificat foarte mult- am adaugat buzunare ,am facut cute in fata si cuta ascunsa la spate, am schimbat pozitia nasturilor...etc... l-am dublat cu captusala matlasata -deci m-am asigurat in iarna asta, caci oricum nu imi mai venea nimic.Mi-am prins urechile rau la guler asa ca am zis Evrika! cand mi-a iesit si l-am ales ca detaliu. Sper sa va placa pentru ca eu sunt destul de novice! pupici si sper sa ne delectam cu multe modele!
Concurenta 15.
Atat eu, cat si sotul suntem bugetari si nevoia ne impinge sa fim practici.Mi-am dorit mult un palton nou, cambrat , potrivit pentru ocazii diverse,toamna si iarna.Ma mandresc cu ideea unui "palton de criza" care reflecta si ceva din pasiunile mele: istoria si arta.Cei 2,50 material de lana groasa si vatuita i-am luat la o super-oferta cu 7,5 lei, captuseala de 2m la 6 lei, mesada este modificata dintr-un fel de polar elastic si catifelat gasit in sifonierul parintilor si i-am pus niste capse la 2 lei.Cei 10 nasturi mi-au placut in mod deosebit si sunt recuperati de la o haina de 4 lei luata de la un second hand.La umerasi si intaritura m-am descurcat cu alte piese luate de la "dezmembrari".
In total, m-am straduit sa nu depasesc 20 de lei deoarece sunt amatoare si exista riscul major sa dau gres, mai ales ca nu am avut un tipar si am lucrat din inspiratie, ca sa-mi ajunga materialul si sa-mi iasa modelul dorit.Urez succes tuturor concurentelor, pentru ca fiecare, dupa puterea sa, a depus un efort considerabil si merita felicitari!
Concurenta 16.
Am avut 3 motive puternice pentru care am facut paltonul: premiul cel mare, nevoia unui palton si pasiunea pentru croitorie.
Materialele folosite au fost: stofa, vatelina, crepsatin pentru captuseala si ata . In poza cu materiale nu apar vatelina si crepsatinul pentru mesada pentru ca le-am cumparat mai tarziu si deja croisem stofa.Pentru ca stofa are o culoare ciudata, nu am gasit mesada potrivita, asa ca am confectionat-o.
Pentru ca sunt din fire optimista, am ales culori vii pentru materiale.Nu am folosit niciun fel de tipar, doar masuri.
Am decorat paltonul cu crengute argintii in spiritul anotimpului de afara.Ideea a fost inspirata de pe acest forum, de la sectiunea de broderie cu masina liniara.
Pentru ca l-am terminat azi, nu am reusit sa fac pozele afara, dar am un aparat bun, care reda bine culorile si detaliile.
Succes tuturor!
Felicitari concurentelor! Foarte frumoase.

gaza- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 21
Varsta: 37
Localizare: Galati
Data de inscriere: 19/12/2009
Felicitari concurentelor!

bimbo- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 11
Varsta: 42
Localizare: Tot pe drumuri
Data de inscriere: 10/02/2010
excelenta idee cu floarea si nervurile!pe net am vazut niste paltoane cu pictura manuala, un fel de bordura si aratau fenomenal-mai greu e sa le intretii , sa nu se scorojeasca.eu oricum nu am mana sigura si nu as risca sa termin un palton si apoi sa fac vreo greseala fatalala pictura

elenaveronica- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 144
Varsta: 29
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 30/01/2011
Wau!frumoase hainute!Pai,mai fetelor,unde stati ascunse voi,si de ce nu postati tot timpul caci vad o groaza de talente pe aici pe la concurs.Hainele captusite nu sunt usor de realizat,de aceea sunt absolut sigura ca le-ati muncit din greu,si ati merita toate cate un premiu
P.S.Am remarcat ca uneia din concurente ii lipseste poza cu partile croite.Mi-a sarit in ochi faptul ca avea mai multe poze cu produsul finit.
P.S.Am remarcat ca uneia din concurente ii lipseste poza cu partile croite.Mi-a sarit in ochi faptul ca avea mai multe poze cu produsul finit.

zylv- Expert

-

Numarul mesajelor: 845
Varsta: 40
Localizare: in centrul tarii
Data de inscriere: 15/02/2009
felicitari fetelor,ati facut niste haine deosebite,va fi cam greu cu votatul!

kla78- Junior

-

Numarul mesajelor: 398
Varsta: 33
Data de inscriere: 28/12/2008
Eu am vazut ca lipsesc unei concurente poze din timpul lucrului, are doar produsul gata.
Frumoase majoritatea dinte paltoane, unele deosebite!Si multa munca!
Frumoase majoritatea dinte paltoane, unele deosebite!Si multa munca!

mihaela detesan- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 9
Localizare: cluj
Data de inscriere: 20/10/2010
Despre care concurenta este vorba, spuneti un numar. Am postat doar la ore tarzii si acum nu am gasit postarea incompleta. Eu de obicei le verific si le incarc in ordine: material croit sau partile tiparului atasate, poza din timpul lucrului, captuseala, detaliu important, produs finit: fata, profil, spate.
Am postat tarziu in noapte, insa email-urile au fost trimise toate pana la ora 24, asa cum salveaza Gmail.
L.E. Concurentei 10 ii lipsesc poze din timpul lucrului. Aveti dreptate, verific email-ul.
Am postat tarziu in noapte, insa email-urile au fost trimise toate pana la ora 24, asa cum salveaza Gmail.
L.E. Concurentei 10 ii lipsesc poze din timpul lucrului. Aveti dreptate, verific email-ul.
Felicitari participantelor!
foarte frumoase paltoanele
si totusi concurenta nr 16 nu are poza cu partile croite
foarte frumoase paltoanele
si totusi concurenta nr 16 nu are poza cu partile croite 
violeta25- Junior

-

Numarul mesajelor: 318
Varsta: 31
Localizare: navodari
Data de inscriere: 09/11/2009
zylv a scris:Pai,mai fetelor,unde stati ascunse voi,si de ce nu postati tot timpul caci vad o groaza de talente pe aici pe la concurs.
Zylv, asta ma intrebam si eu! Ce frumos ar fi daca fetele astea ar fi mai active pe subiectele de croitorie si in afara concursurilor, ca e clar ca talent au, si prolifice sunt, la ce frumuseti de paltoane au postat! Ar fi mai spumoase discutiile si mai multa incantare pentru ochi.
Fetelor oricum, active sau nu, felicitari pentru creatii, ati fost foarte vrednicute si creative!

rosita- Expert

- Numarul mesajelor: 992
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 29/04/2010
Nici concurenta 2 nu are poza in lucru, eu pe ea o vazusem.La nr 16 nu imi dadusem seama.

mihaela detesan- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 9
Localizare: cluj
Data de inscriere: 20/10/2010
Pagina 7 din 8 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Subiecte similare» Concurs compunere
» Concurs "Topic Inchis!"
» Concurs Cu poze Defapt Jok
» Ceva in photoshop un fel de concurs.
» Concurs designer