CONCURS CROITORIE - PALTON DE IARNA
Pagina 1 din 8 • Impartiti •
Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
CONCURS CROITORIE - PALTON DE IARNA
La inceputul lunii cadourilor, incepem un nou concurs sustinut de Brorom Sibiu (masini de cusut, surfilat si brodat), la sectiunea Croitorie. Speram sa va inspire apropierea sarbatorilor si pregatirile pentru aceste evenimente.Tema acestui concurs este realizarea unui palton (lungime la alegere), unei jachete groase, a unei canadiene/ geci sau orice alta piesa vestimentara, care se poate purta iarna, afara. Atentie, poate fi o piesa de imbracaminte pentru doamne sau pentru domni, atata timp cat este pentru o persoana adulta (varsta minima a beneficiarului fiind de 18 ani). Nu impunem un stil sau o croiala anume, pentru a va da libertatea sa va exprimati artistic. Impunem urmatoarele conditii:
* sa se poata purta ziua, sa nu fie un articol elegant, de seara
* materialele folosite sa fie groase si foarte groase, adecvate pentru iarna: stofa, denim, bumbac/ doc, etc.
* paltonul trebuie sa fie captusit, cu mesada, matlasat, dublat cu polar sau alt material gros adecvat, etc.
Pot participa membrii cu minim 50 de mesaje, deci inscrierea pe forum, special pentru participare, este exclusa! Pot participa si membri noi inscrisi (pana la data de 2 decembrie), atata timp cat posteaza pana la sfarsitul concursului cele 50 de mesaje necesare, dar nu doar de dragul de a posta; puteti comenta la creatiile de pe forum, puteti sa aratati ce ati lucrat, sa intrebati sau sa raspundeti privitor la nelamuriri de pe forum, sa "barfiti" la sectiunea sociala.
Durata concursului va fi de aproximativ doua saptamani, incepand de azi, 2 decembrie 2011; ultima zi de inscriere va fi vineri 16 decembrie 2011 (pana la ora 24, ora Romaniei). Votarea se va desfasura in urmatoarele 3 zile pentru a va putea bucura de premii, anul acesta.
Pozele se vor trimite pe adresa de email a forumului [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si una dintre administratoare va posta in cel mai scurt timp, mesajul vostru pe forum, fara a mentiona numele concurentei. In acest fel, dorim sa dam sanse egale tuturor. Se va trimite o postare obisnuita, in care sa specificati ca participati la concurs cu acea creatie, sa vorbiti in 2 cuvinte despre ce v-a inspirat sa o lucrati si foarte important sa ne spuneti pe scurt: de unde ati scos tiparul sau de unde ati luat explicatiile de constructie, si sa postati maxim 7 poze, la dimensiunea corecta.
Am sa va rog sa trimiteti poze la dimensiunea 640*480 pixeli[/u]; se accepta maxim 7 poze, in diverse ipostaze (in lumina naturala, cu blitz). NU se accepta poze tip colaj . O poza sa prezinte materialul intreg cu partile tiparului atasate sau desenate pe materialul intreg; o poza sa fie din timpul executiei, cu articolul partial asamblat; o poza trebuie sa prezinte dosul produsului; o alta poza (minim), trebuie sa arate un detaliu important de pe produs, un element dificil sau bine lucrat; in celelalte poze va rog sa pozati creatia in intregime, purtata de beneficiar(a), fata, spate si profil. Pozele care contin articolul vestimentar imbracat, se vor face afara, in lumina naturala! Daca puteti prezenta in lumina buna si aparatul foto permite, se pot face si poze de interior, dar se accepta numai daca sunt clare si pun in evidenta articolele vestimentare respective.
Premiile sunt oferite de BRO ROM Sibiu, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Sunt puse la dispozitia castigatorilor acestui concurs 3 premii, constand intr-o masina de cusut si accesorii pentru croitorie, de foarte buna calitate.
PREMIUL I - Masina de surfilat Merrylock 640DS
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
PREMIUL II
Set 8 picioruse universale
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
PREMIUL III
Set optional pentru masini elecromecanice
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
PREMIUL II
Set 8 picioruse universale
PREMIUL III
Set optional pentru masini elecromecanice
Premiile vor fi trimise de catre firma care sponsorizeaza acest concurs, doar la adrese de pe teritoriul Romaniei.
NU VOM PRIMI IN CONCURS, MEMBRELE CARE NU AU POSTAT PE FORUM, CREATII LA CROITORIE! Trebuie sa demonstrati ca stiti sa lucrati, prin ceea ce ati cusut.
Aveti timp de gandire, de inspiratie si de creatie. Hotarati-va daca doriti sa participati, daca aveti deja in plan un palton sau alt articol de imbracaminte, gros si calduros, il puteti posta la concurs, respectand cerintele.
Va recomandam sa cititi toate postarile acestui subiect, in situatia in care doriti sa participati; pot aparea detalii suplimentare in mesajele postate de organizatori: Admina sau Diada! Pentru informatii, detalii, inscrieri va asteptam sa postati in continuare. Bafta tuturor!
Ultima editare efectuata de catre Admina in Sam Apr 14, 2012 11:05 am, editata de 2 ori
Re: CONCURS CROITORIE - PALTON DE IARNA
Frumos si interesant concurs.
Iar pentru mine vine exact dupa ce m-a cadorisit sotul cu 3 haini groase de iarna +geci destule
Dar cum mie imi place la nebunie competitia cred ca s-ar putea sa particip
Iar pentru mine vine exact dupa ce m-a cadorisit sotul cu 3 haini groase de iarna +geci destule
Dar cum mie imi place la nebunie competitia cred ca s-ar putea sa particip
Si eu care credeam ca zici: am deja masina de surfilat
pai fa-mi mie o haina ca eu nu am, sau poate chiar faci rost de o comanda, cumnata, soacra.... se gaseste... moca
pai fa-mi mie o haina ca eu nu am, sau poate chiar faci rost de o comanda, cumnata, soacra.... se gaseste... moca
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
e motivant premiul cel mare!
poate Mosul o sa fie bun cu mine! Cele care au deja masina de surfilat poate lasa si la altele sansa!
poate Mosul o sa fie bun cu mine! Cele care au deja masina de surfilat poate lasa si la altele sansa!
2 saptamani pentru un palton, cam putin
cand te gandesti ca n-am de niciunele, deci mai intai alergat dupa material, research dupa model... si apoi, bataia de cap cea mare...
)
Sau poate sa fie motivatie mai mare
In cazul asta, sa avem spor 
Sau poate sa fie motivatie mai mare
Super concursul iar premiul merita efortul. Eu chiar as avea nevoie de o haina dar cum nu prea ma pricep la croitorie...Tipar pe masura mea nu-i ca mi-ar fi mai usor.
Sa vad ce gasesc...poate ma bag.
Sa vad ce gasesc...poate ma bag.
Ma uitam la premii, sunt interesante, dar eu nu stau in ele. Set de picioruse am comandat si e pe drum
dar o haina am in plan, deci daca ma incadrez in timp, voi participa si eu de dragul organizarii!
Felicitari pentru initiativa, curg concursuri ca pe banda pe acest forum!
dar o haina am in plan, deci daca ma incadrez in timp, voi participa si eu de dragul organizarii! Felicitari pentru initiativa, curg concursuri ca pe banda pe acest forum!
Dodo-pui a scris:Va admir din "umbra" monitorului...
Bafta tuturor....
de ce din umbra?
poti gasi tipar, material croi....
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Wow, ce concurs frumos si ce premiu tentant!!

emmancita- Expert

-

Numarul mesajelor: 832
Varsta: 39
Localizare: madrid
Data de inscriere: 02/10/2010
Wow, super concursul. Si premiile pe masura! Trebuie sa-mi fac paltonas/gecuta. Bafta tuturor si multumim organizatoarelor.
diada a scris:Si eu care credeam ca zici: am deja masina de surfilatpai fa-mi mie o haina ca eu nu am, sau poate chiar faci rost de o comanda, cumnata, soacra.... se gaseste... moca
![]()
Si asta e o buba
Le-am imbracat si pe ele cu cate 3 haini fiecare
Voi vedea in final ce (daca) voi face.
Ma gandeam ca ar urma un concurs de rochii pentru revelion , dar bun si asa!Ultimul palton a implinit 10 ani si as vrea sa-mi improspatez garderoba , iar premiile sunt motivante.Sper sa ma tina"balamalele" sa termin asa repede, cu toate celelalte la care m-am inhamat

elenaveronica- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 144
Varsta: 29
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 30/01/2011
mult succes tuturor! Abia astept sa va vad creatiile!
cu siguranta, asa cum m-ati invatat, voi fi uimita de ceea ce poate iesi din manutele voastre! Bafta!
cu siguranta, asa cum m-ati invatat, voi fi uimita de ceea ce poate iesi din manutele voastre! Bafta!
gaza- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 21
Varsta: 37
Localizare: Galati
Data de inscriere: 19/12/2009
Pagina 1 din 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 
Subiecte similare» Concurs compunere
» Concurs "Topic Inchis!"
» Concurs Cu poze Defapt Jok
» Ceva in photoshop un fel de concurs.
» Concurs designer