La sueta...de seara (14)
Pagina 2 din 50 • Impartiti •
Pagina 2 din 50 •
1, 2, 3 ... 26 ... 50 
Re: La sueta...de seara (14)
Magda
"mumumesc"(asa spune Isabella mea)
Am gasit ceva...(o parte le vazusem deja) dar doamna vrea din sita de tantari in mai multe straturi cu globuri adevarate...dar am gasit ceva ce se apropie de cum vad eu bradutul
"mumumesc"(asa spune Isabella mea)Am gasit ceva...(o parte le vazusem deja) dar doamna vrea din sita de tantari in mai multe straturi cu globuri adevarate...dar am gasit ceva ce se apropie de cum vad eu bradutul

symos- Senior

-

Numarul mesajelor: 634
Varsta: 31
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 10/05/2010
Servus toc fete frumoase.Tocmai am tyerminat de postat partea a doua la agrafe ..... si am intrat sa va salut.Merg sa lucrez si eu ceva(acasa, ca toata ziua am lucrat la targ)

ikuta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2004
Varsta: 54
Localizare: cluj napoca
Data de inscriere: 16/06/2010
Gata, eu trag oblonul si ma bag in patuc sa ma mai uit putin la tv.Nu mai am chef de nimic. Sa dormiti frumous. Paaaa!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4559
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
Bunaaaa,desi e cam zi si nu seara deschid eu sueta.
Azi am vandut triplockul meu cu 250 ron.
Mai stau cateva zile pana ajunge la destinatar sa stiu ca e multumit si apoi cheltui banii.
O parte ramane in FSB meu si o parte ii pun in casa ca sa recuperez banii dati pe terapia la coloana.
Si am si o promisiune de un job poate la calculator
dar saptamana viitoare aflu mai multe detalii.
Se pare ca cel care a ridicat-o de la mine are mai mute firme si poate poate gasesc si eu un job mai buuuuun.
Asa ca sa curga sampania
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Azi am vandut triplockul meu cu 250 ron.
Mai stau cateva zile pana ajunge la destinatar sa stiu ca e multumit si apoi cheltui banii.
O parte ramane in FSB meu si o parte ii pun in casa ca sa recuperez banii dati pe terapia la coloana.
Si am si o promisiune de un job poate la calculator
dar saptamana viitoare aflu mai multe detalii.Se pare ca cel care a ridicat-o de la mine are mai mute firme si poate poate gasesc si eu un job mai buuuuun.
Asa ca sa curga sampania
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Magda sa fie intr-un ceas bun si felicitari pt. reusita. Multumim si de tratatie ca tare bine mai arata mancarica ta.

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4559
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
oo buna searaaaa!!
Sa o tii tot in vesti bune Magda ca tare bine arata tratatia!
Sa o tii tot in vesti bune Magda ca tare bine arata tratatia!
Buna seara fete cucuiete si bine v-am gasit!Io,p-aci cu treaba de nu-mi vad capul!Iar am multe hartii de facut pt.servici(ca astea nu se termina niciodata,decat iluzia ca s-ar termina
.Alerg de beleuza de trei zile sa fac corespondenta cu copiii,desene,proiecte,activitati,vin acasa si mi le asez pe caprarii etc.Dar sa nu va zapacesc cu ale mele...va doresc o seara placutaaaaaaaaaaa,placuta rau!
Magduta,multam fain d etratatie si sa fie intr-un ceas bun ce-am citit!Sa ne dai vesti bune,da,altfel nu acceptam
Magduta,multam fain d etratatie si sa fie intr-un ceas bun ce-am citit!Sa ne dai vesti bune,da,altfel nu acceptam
Salutare fete faine!
Am cam terminat si eu cu treburile de azi si sint in zona.
Magda, sa auzim de bine!
Am cam terminat si eu cu treburile de azi si sint in zona.
Magda, sa auzim de bine!
Servus toc, fetelor, am sosit si eu, am mancat si trec sa postez episodul 3 din telenovela "agrafe, brose, flori" si apoi o impletiturape care am terminato sambatadar abia azi am facut poze.Merg apoi sa mai lucrez.O seara buna va doresc

ikuta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2004
Varsta: 54
Localizare: cluj napoca
Data de inscriere: 16/06/2010
Salutare fetele, trec si eu sa va salut tocmai ce am ajuns acasa de la spital cu Gabi am fost cu el sa-i scoata un span din ochii am mincat si acum pot sa stau la birfa cu voi.
Buna Amonico!
In urma cu citiva ani, si al meu Gabi a avut un span in ochi. I l-au scos cu magnetul si a stat pansat citeva zile. Slava Domnului ca nu au fost probleme mai grave. Sa dea Domnul ca nici la Gabi al tau sa nu fie probleme.
In urma cu citiva ani, si al meu Gabi a avut un span in ochi. I l-au scos cu magnetul si a stat pansat citeva zile. Slava Domnului ca nu au fost probleme mai grave. Sa dea Domnul ca nici la Gabi al tau sa nu fie probleme.
Cris si eu am incercat sa il scot si nu am reusit pt ca era infipt in ochii destul de bine, si la-m dus la dr sper sa se vindece repede si sa nu aiba complicati.
Pagina 2 din 50 •
1, 2, 3 ... 26 ... 50 
Subiecte similare» Rochite de seara
» Buna Seara ^^
» FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL
» Life of a Swan
» Mihai Traistariu - Cat de frumoasa esti
» Buna Seara ^^
» FACETI CEVA!!!! TOTI AVEM LAG INFERNAL
» Life of a Swan
» Mihai Traistariu - Cat de frumoasa esti
Pagina 2 din 50