Quilling-Arta de a rula hartia (14)
Pagina 1 din 20 • Impartiti •
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Quilling-Arta de a rula hartia (14)
Capitolele anterioare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

monatibi- Junior

-

Numarul mesajelor: 405
Varsta: 34
Localizare: constanta
Data de inscriere: 29/03/2011
Re: Quilling-Arta de a rula hartia (14)
ce frumoasa e....

gmiki1- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 189
Varsta: 33
Localizare: buzau
Data de inscriere: 30/09/2011
multumesc !
foarte frumoase si felicitarile tale
foarte frumoase si felicitarile tale

monatibi- Junior

-

Mona e frumoasa si finuta lumanarea
aba- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1680
Data de inscriere: 04/04/2010
felicitari,sunt pe carton lucios,inspiratie mi-a fost sweet,sper sa nu ma certe prea tare,mai ales tinand cont ca nu-mi ies atat de frumoase ca ale ei
gmiki1 nu am de ce sa te cert chiar deloc! Felicitarile mele au fost puse pe forum, ca in cazul in care plac cuiva sa fie sursa de inspiratie. Si ma bucur tare, ca au fost altii care s-au inspirat de la mine (printre care si tu) ... asa ca nu-ti fa griji de acum inainte si inspira-te in voie de la mine, daca iti place ceea ce creez eu
woow mona ti-a iesit super!!!! foarte draguta

SweetEnci- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 192
Varsta: 35
Localizare: Mures
Data de inscriere: 13/09/2011
Buna seara dragele mele!Am revenit cu fotografii noi de la ultima comanda de felicitari pe care am predat-o astazi.Sper sa va placa.......pentru cateva m-am inspirat si din munca voastra....sper sa nu va suparati!Multumesc mult pentru ca lucrati asa de frumos si ma inspirati si pe mine!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Ultima editare efectuata de catre rogiani in Mier 23 Noi 2011, 12:26, editata de 2 ori
Foarte frumoase,
, ingrijit lucrate
Felicitari.
, ingrijit lucrate
Felicitari.
aba- Atotcunoscător

-

Buna!!!Am incercat si eu in aceasta seara o floare cu aceasta tehnica si am fost incantata de rezultat si de acum trebuie sa ma aprovizionez cu hartie colorata si sa incep sa fac unele felicitari pentru sarbatori,dar am unele intrebari:voi taiati fasiutele din coli A4?La unele flori de exemplu frunzele sunt mai groase pentru a fi facute dintr-o singura fasie,in acest caz cum ati adaugat fasiile intre ele???Multumesc pt raspunsuri

doyna2004- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 16
Varsta: 26
Localizare: Palma de Mallorca
Data de inscriere: 04/01/2010
Buna si bine ai venit. Acum sa iti raspund la intrebari: da eu tai din coli colorate A4 fasiile dar mai si cumpar cate un set doua de fasii. Iar legat de frunze, petale mai groase, eu lipesc pursi simplu mai multe fasii intre ele cu lipici, pana formez lungimea dorita si apoi le rasucesc. Cam asta e, nu e greu deloc. Sper ca te-am lamurit.
Rogiani, f. dragute felicitariile tale dar si restul creaatilorpostate inaintea ta.
Rogiani, f. dragute felicitariile tale dar si restul creaatilorpostate inaintea ta.

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4559
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
buna seara!chiar ma gindeam ca e cam liniste pe aici...........
bine ai venit doyna!raspunsurile le-ai primit de la alina,la fel tai si eu din coli ,cartoane A4.
rogiani frumose ti-au iesit
eu am mai faut un ornament ca ultimul postat,2 felicitari si 4 fulgi ,promit sa pun miine poze ca acum e intuneric la mine,pupici si sa aveti mult spor
bine ai venit doyna!raspunsurile le-ai primit de la alina,la fel tai si eu din coli ,cartoane A4.
rogiani frumose ti-au iesit
eu am mai faut un ornament ca ultimul postat,2 felicitari si 4 fulgi ,promit sa pun miine poze ca acum e intuneric la mine,pupici si sa aveti mult spor

monatibi- Junior

-

Multumesc tuturor pentru aprecieri si va urez spor la rasucit!

monatibi- Junior

-

aba- Atotcunoscător

-

foarte simpatic ingerasul tau, aba