Resurse si link-uri pentru bijuterii
Pagina 2 din 12 • Impartiti •
Pagina 2 din 12 •
1, 2, 3, ... 10, 11, 12 
Re: Resurse si link-uri pentru bijuterii
Admina a scris:Lorina, daca e pe bloguri... Hai sa ne batem in descopeririBlog Biju...
Buna fetelor, ma bucur ca v-am descoperit...si am tinut ca primul meu post pe forum sa fie la acest topic si sa-i multumesc Adminei pt postarea linkului de mai sus
O sa postez in continuare la "bijuterii din fimo", cea mai mare descoperire a mea de anul trecut fiind acest material nemaipomenit, polymer clay...dar care poate da si dependenta! deci atentie sa va "contorizati" timpul liber inainte de a incepe sa prindeti gustul de a lucra cu acest material:)
bluearinne a scris:
Buna fetelor, ma bucur ca v-am descoperit...si am tinut ca primul meu post pe forum sa fie la acest topic si sa-i multumesc Adminei pt postarea linkului de mai sus![]()
O sa postez in continuare la "bijuterii din fimo", cea mai mare descoperire a mea de anul trecut fiind acest material nemaipomenit, polymer clay...dar care poate da si dependenta! deci atentie sa va "contorizati" timpul liber inainte de a incepe sa prindeti gustul de a lucra cu acest material:)
Bluearinne, bine ai venit!
Sa stii ca nu-mi sta in fire sa dau link-uri de la magazine virtuale sau bloguri cu vanzare. Dar al tau e diferit
Am vazut ca ai si tutoriale, si bara video, scheme... Plus ca faci niste bijuterii superbe
Ideea acestui forum este sa invatam una de la alta, si in acest sens chiar te invit sa pui link-uri, sa dai sfaturi, tot ce-ti face tie placere, sa imparti cu altii. De ce iti explic asta? Din pacate vin multe persoane care posteaza numai de dragul reclamei(mai mult la biju se intampla) si e pacat ca nu divulga nimic din pasiunea lor, o transforma in meserie :pace: Si ca sa nu transformam acest subiect intr-unul de barfa, pun un
foarte valoros: 35 de pagini cu tutoriale si scheme gratis pt tehnica peyote si tot ce tine de beading: AICI
Cred ca e inclus intr-un link postat de Ppisic, dar tot il pun, ca e foarte util: Floare in degrade, din fimo
Tutoriale pt bijuterii din fimoUltima editare efectuata de catre Admina in 20/8/2009, 09:23, editata de 1 ori

pisikdinkiwi- Nou venit

- Numarul mesajelor: 7
Localizare: Romania - Bucuresti
Data de inscriere: 14/02/2009
ati gasit ceva fluturi facuti cu sarma si margele?
eu caut de ceva zile pe net dar... pauza. cred ca nu stiu pe unde sa caut.
eu caut de ceva zile pe net dar... pauza. cred ca nu stiu pe unde sa caut.
Cris, am gasit AICI si multe poze, dar fara explicatii: AICI. Totusi umbla prin poze, ca multe duc la bloguri si au chiar si explicatii. Bafta!
Separat am gasit ceva foarte varatic si frumos:Bratara din macrame
Separat am gasit ceva foarte varatic si frumos:Bratara din macrame
multumesc pentru linkuri. sunt frumosi. tare frumosi.imi trebuie pentru torul cu goange. nu au iesit asa frumosi dar mireasa a fost tare incantata iar eu recompesata. 

Materiale pt clatit ochii(incredibile, din fimo): AICI / AICI / AICI / AICI / AICI
Pentru incepatori ca mine - o carticica on-line
Guide to Beadwork
Guide to Beadwork

ioana soare- Moderator

-

Numarul mesajelor: 2763
Varsta: 32
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 24/02/2009
Alania a scris:Va multumesc de aprecieri.![]()
Admina, baza e realizata din margelute mici-mici, cred ca de 4 mm. Eu le-am cumparat la sirag. Am sa incerc sa explic cat mai bine tehnica, atasand cateva poze care nu imi apartin, dar consider ca ajuta.
Am insirat 5 margelute pe sarma siliconata de 0.38. Apoi am trecut cu firul prin a 6-a margeluta si prin ultima margea a primului sir.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Apoi am trecut cu firul de sarma prin cele 5 margelute, ale randului nou format. Adica asa:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Am uitat sa va spun ca am folosit cam 2 m sarma pentru baza. Ideal ar fi sa lucrati cu toata bucata, pentru ca daca faceti prea multe noduri, la imbinari o sa cam zgarie la purtare. E mai dificil, ca se incurca sarma, dar...Sau daca vreti puteti incerca si cu ata.
Bun. Dupa ce ati ajuns la dimensiunea dorita, atasati inchizatoarea, formand o mica bucla pe care sunt insirate cateva margele de nisip.
[url=[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Nu uitati ca atunci cand masurati lungimea bratarii, sa tineti cont ca ea se va mai lungi cu aproximativ 3 cm atunci cand atasati inchizatoarea.
Urmatorul pas este atasarea pietrelor, care trebuie "batute" cat mai des posibil. Ca sa fiu mai clara, se lucreaza aproape pe fiecare margica a bazei bratarii. Pe unele le-am "lipit" efectiv de baza, iar la altele le-am atasat cateva pietricele de nisip ca sa le dea putina inaltime.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Rezultatul final este acesta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Cred ca ar iesi dragut si un inel de genul acesta, numai ca baza sa fie insirata pe ceva guta elastica, iar montajul pietrelor numai pe partea superioara, desigur. Sa vedem, poate zilele urmatoare reusesc sa fac si asa ceva. Sau poate se incumeta una din fete si ne arata cum ar iesi
Aici putem posta si linkul catre blogul personal cu bijuterii handmade?
Pagina 2 din 12 •
1, 2, 3, ... 10, 11, 12 
Subiecte similare» Sugestii pentru forumul UltrasWorld
» A venit timpul pentru Miss Metin2roSpeed 2010
» test pentru dependenta de metin2
» Imagine Pentru Isabella(photoshop)!
» Regulament pentru Moderatori Chat Si Forum
» A venit timpul pentru Miss Metin2roSpeed 2010
» test pentru dependenta de metin2
» Imagine Pentru Isabella(photoshop)!
» Regulament pentru Moderatori Chat Si Forum
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

Blog Biju...

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)