Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
Pagina 7 din 10 • Impartiti •
Pagina 7 din 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Re: Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar
Au foarte bune ca doar au fost facute de mine
Admina ti-am dat Pm cu firma de unde am luat stanta pentru falduri nu de alta dar suna a reclama si nu intentionez sa fac nimanui reclama gratuita
.E prima data cand am cumparat colorant gel si nu am stiut cum sa-l folosesc si am avut o pensula improvizata si imi cam tremura mana, o fi de la
, da eu nu beau alcool, am imbatranit, cred ca asta e.
Admina ti-am dat Pm cu firma de unde am luat stanta pentru falduri nu de alta dar suna a reclama si nu intentionez sa fac nimanui reclama gratuita
.E prima data cand am cumparat colorant gel si nu am stiut cum sa-l folosesc si am avut o pensula improvizata si imi cam tremura mana, o fi de la
, da eu nu beau alcool, am imbatranit, cred ca asta e.
stoy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1070
Varsta: 37
Localizare: Focsani
Data de inscriere: 31/10/2009
Foarte, foarte reusite torturile tale...si mie imi place ideea cu decoratiile stantate.La multi ani si la cat mai multe torturi frumoase!

Kamessytta- Nou venit

- Numarul mesajelor: 6
Localizare: Lemesos, Cyprus
Data de inscriere: 29/03/2011

symos- Senior

-

Numarul mesajelor: 634
Varsta: 31
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 10/05/2010
Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Joi 02 Iun 2011, 07:09, editata de 1 ori (Motiv : Pus link bun la poza)

veg- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Varsta: 27
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 12/08/2010
Foarte frumos si vesel Veg. Imi place cum ti-au iesit floricelele.
Si mie imi place Veg, de frumos e frumos dar la gust cu a fost?
Va mai prezint si eu unul mai chinuit asa ca a fost foarte cald si am facut greseala de a-l umezi putin ca sa fie lucios si apoi nu mi-au stat fluturi pe el m-a chinuit........
.
A fost pentru ziua mea de nume de Constantin si Elena, cred ca sunt prea rea ca pentru mine nu imi prea reusesc torturile.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Va mai prezint si eu unul mai chinuit asa ca a fost foarte cald si am facut greseala de a-l umezi putin ca sa fie lucios si apoi nu mi-au stat fluturi pe el m-a chinuit........
A fost pentru ziua mea de nume de Constantin si Elena, cred ca sunt prea rea ca pentru mine nu imi prea reusesc torturile.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
stoy- Maestru

-

Dar ti-a iesit foarte bine,Stoy!Ce frumosi sunt trandafirii!
Dar dantelaria aia de jos de la baza cu ce ai facut-o?Imi place enorm culoarea fluturasilor!
Dar dantelaria aia de jos de la baza cu ce ai facut-o?Imi place enorm culoarea fluturasilor!

nicopop- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 235
Varsta: 24
Localizare: Maramures,Romania
Data de inscriere: 11/03/2011
Si mie imi place cum arata tortul!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 4559
Varsta: 27
Localizare: Curtici
Data de inscriere: 26/10/2009
Nico, danteluta este facuta cu un decupator special, ti-am dat PM cu site-ul de unde am cumparat-o, iar fluturasii sunt facuti din rest de pasta de zahar , am combinat galben cu alb si rosu si mi-a iesit culoarea asta.

stoy- Maestru

-

si eu sunt o mare admiratoare a torturilor Lissei...cum nu-mi reusesc figurinele ca ale ei,ma multumesc cu retetele...alea imi ies,sunt usoare,explicate bine si ...GUSTOASE!sper sa progresez...

gabriela baltag- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: google
Data de inscriere: 15/03/2010
Mama fetelor sunteti super tari...De foarte mult timp a inceput sa-mi placa sa fac prajituri. Ma dati pe spate cu torturile voastre .N-am incercat niciodata pasta de zahar dar saptamana asta sigur am s-o fac s o sa va arat si voua.
Inca o data va zic ca sunteti tari de tot!!!!
Inca o data va zic ca sunteti tari de tot!!!!
bordea_oana1987- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 3
Varsta: 24
Localizare: Roman
Data de inscriere: 17/11/2009
dragele mele
va multumesc pentru ca existati si pentru ca impartasiti si cu cele care nu stiu,tot ceea ce voi stiti.azi e ziua zanutzei mele si normal ca nu stiam ce tort sa ii fac.in timp ce cautam pe goo..e mi-am amintit de voi si de cat de pricepute sunteti si imediat ce am intrat aici a aparut si ideea salvatoare.asa ca am copt blatul am facut cremasi......ce credeti m-am incumetat sa fac si pasta de zahar.normal ca nu putea sa imi iasa din prima dar sunt destul de multumita tinand cont de faptul ca nu am avut zahar pudra suficient si am macinat zahar normal (dar nu a fost chiar pudra ci ceva mai mare).si inca ceva pasta care mi-a ramas,marginile le-am aruncat si acum cand am vazut si floricelele si ce mai poti face din pasta mi-a parut fffff rau ca nu am citit tot aici dar asta e data viitoare nu se mai intampla si o sa am grija si la pasta sa imi iasa ca a voastra.o sa fac ceva poze deseara si va voi arta ce mi-a iesit. va multumesc.sunteti minunate
va multumesc pentru ca existati si pentru ca impartasiti si cu cele care nu stiu,tot ceea ce voi stiti.azi e ziua zanutzei mele si normal ca nu stiam ce tort sa ii fac.in timp ce cautam pe goo..e mi-am amintit de voi si de cat de pricepute sunteti si imediat ce am intrat aici a aparut si ideea salvatoare.asa ca am copt blatul am facut cremasi......ce credeti m-am incumetat sa fac si pasta de zahar.normal ca nu putea sa imi iasa din prima dar sunt destul de multumita tinand cont de faptul ca nu am avut zahar pudra suficient si am macinat zahar normal (dar nu a fost chiar pudra ci ceva mai mare).si inca ceva pasta care mi-a ramas,marginile le-am aruncat si acum cand am vazut si floricelele si ce mai poti face din pasta mi-a parut fffff rau ca nu am citit tot aici dar asta e data viitoare nu se mai intampla si o sa am grija si la pasta sa imi iasa ca a voastra.o sa fac ceva poze deseara si va voi arta ce mi-a iesit. va multumesc.sunteti minunate

daiana25- Ucenic

- Numarul mesajelor: 132
Localizare: resita
Data de inscriere: 05/08/2010
Daiana sa stii ca aici e problema> pasta de zahar este pretentioasa la tipul de zahar folosit. Decat sa adaugi zahar macinat in casa daca nu iti ajunge, mai bine adaugi putin amidon. Asta e secretul> zaharul farin din comert contine amidon foarte necesar pastei de zahar. dar nici orice zahar din comert nu e bun. Eu am luat plasa folosind din cel marca proprie a unor hypermarketuri!
Am retinut data viitoare(caci sigur va exista si o data viitoare) voi aveA mare grija ce si cum folosesc.vreau sa intreb cum se pune pasta pe un tort rotund fara sa ramana cute?sper ca intelegeti ce vreau sa zic

daiana25- Ucenic

- Numarul mesajelor: 132
Localizare: resita
Data de inscriere: 05/08/2010
Pagina 7 din 10 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 
Subiecte similare» Construirea unui rachetomodel
» Cum sparg parola unui ID de Messenger?
» Cum sa ceri deblocarea unui caracter, pe chat.
» Povestea unei fete si a unui pian cu coada
» Cireasa de pe tort
» Cum sparg parola unui ID de Messenger?
» Cum sa ceri deblocarea unui caracter, pe chat.
» Povestea unei fete si a unui pian cu coada
» Cireasa de pe tort
Pagina 7 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» La sueta .... de seara ! 19
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
» Haine pentru copiii nostri (14)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Simbioza tricotat / croit