Ultimele subiecte
» Provocarea 29 - Fructe de vara
Astazi la 06:09 Scris de ele

» La sueta .... de seara ! 19
Astazi la 00:43 Scris de Dorulet

» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
Astazi la 00:39 Scris de Dorulet

» Haine pentru copiii nostri (14)
Astazi la 00:33 Scris de ismi3ismi

» Lucrul de mana - sursa de venit-2
Astazi la 00:28 Scris de ismi3ismi

» Simbioza tricotat / croit
Astazi la 00:10 Scris de Cristina Munteanu

» Poze pentru inspiratie-tricotat (4)
Ieri la 23:41 Scris de lika

» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
Ieri la 23:41 Scris de AlinaJ.Bijoux

» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
Ieri la 23:28 Scris de ismi3ismi

» Haideti sa slabim ! (7)
Ieri la 23:25 Scris de Admina

» Bluze,topuri...(10)
Ieri la 23:11 Scris de afilimonb

» Florile din gradina mea
Ieri la 23:07 Scris de AlinaJ.Bijoux

» Bijuterii din fimo XIX
Ieri la 22:59 Scris de ador.mita

» Provocarea 5 la croitorie: ROCHIE DE VARA
Ieri la 22:13 Scris de anasara

» Sanatatea noastra
Ieri la 21:52 Scris de myky7robc

» Creatiile noastre tricotate pentru cei mici VII
Ieri la 21:35 Scris de symos

» Ce mi-am cumparat azi! Va arat si voua!-5
Ieri la 21:31 Scris de Angelica18

» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
Ieri la 21:00 Scris de elenao

»  Impletituri in tehnica macrame (5)
Ieri la 20:54 Scris de firicel

» Pietele cele mai bune
Ieri la 20:29 Scris de rucsy

Subiecte similare

LM Articole

LM YouTube Channel

Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13

Pagina 2 din 25 Inapoi  1, 2, 3 ... 13 ... 25  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13

Mesaj Scris de juliennej la data de Lun 14 Noi 2011, 23:49

salutare

musafirii n-au mai veni ca am ajuns cu anna la urgente simbata dupa-masa.a inceput sa vomeze iar si de data asta era asa fara putere ,se lasa toata pe mine..asa ca am ajuns la spital..acolo a mai vomitat dar i-a trecut si ridea la toata lumea.acu e ok dar nu i-am dat decit lapte zilele astea...tre sa mergem la pediatru sa vedem ce e..

dana, am vazut pozele.esti tare faina si nu pari plinuta deloc..

eu sint rupta de oboseala.de nu stiu cite nopti tot pe linga ea sa nu vomite..

saptamina buna sa aveti!

juliennej
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor: 1334
Varsta: 33
Localizare: boston
Data de inscriere: 10/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de crixuta la data de Mar 15 Noi 2011, 00:11

Ufff fetelor...
Julie, multa sanatate Annei. Se mai intampla, nu e neaprarat sa aiba probleme.
Dana, am vazut pozele de pe fb, tot frumoasa esti Smile.

crixuta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor: 1904
Localizare: Iasi
Data de inscriere: 12/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de juliennej la data de Mar 15 Noi 2011, 03:39

da, se intrimpla, cris, dar acu in 3 luni de 3 ori a vomitat pina nu mai are ce si pina nu mai are vlaga in ea..Sad

andrei cum mai e??

aici au incpeut sa puna deja muzica de craciun pe un post de radio...asa fain e si e un fel de traditie...

vin sarbatorile si eu tot grasa:((

am vrut sa workout in seara asta dar n-am energie nici cit o musca.cred ca o las pe miine si merg la somn.

zi buna sa aveti!!!!!!!!!!!

juliennej
Maestru
Maestru

feminin

Sus In jos

Un amalgam de diete, cu offtopic si suete-13

Mesaj Scris de crixuta la data de Mar 15 Noi 2011, 15:23

Buna fetelor
Julie, Andrei e ok, sper sa nu mai avem probleme mari Sad. Anna Runa cum e? Sper ca nu mai vomita.
Eu am o stare asa....naspa, simt ca ma pandeste serviciul Smile)).
Weekendul asta m-am simtit fain, ca am iesit cu fetele, a fost ziua unei prietene si ne-am facut de cap sambata seara.
Acuma, luni m-am mobilizat, in sensul ca am vb la servici ce trebuie sa fac ca sa imi pregatesc revenirea. Nu vreau sa o las pe ultimul moment si sa nu am treaba acolo. Si sotul mi-a zis ca e ok, chiar daca in felul asta s-ar putea sa plec mai repede la work, dar asta este. Vreau sa fiu si ok cand ma duc acolo, nu sa fac munca de umplutura. Si deja e aproape decembrie.
Asa ca zilele astea tre sa ajung sa discut la resurse umane. Ufff. Am un nod in gat, parca nu stiu cand a trecut timpul. E tare ciudat, pe de o parte sunt constienta ca mai am nevoie sa fac si altceva pana nu ma stric la creier, pe de alta parte mi-e groaza. Am intrat intr-o zona de confort, asta e, si desi stiu ca e si pt binele meu sa ies din ea, tot ma simt nasol.
Noi femeile le intoarcem prea pe toate partile :P.
In rest frig si uraaaaaat!!!!
Dana, eu ma bucur pt Carf in BT, o sa merg acolo pt cumparaturi cand mai vin la mama. Noi mereu cand ajungem tre sa dam o tura mai ales pt Andrei.
Pt tine e super, le ai pe toate acolo, aproape Smile.

crixuta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de avr_dana la data de Mar 15 Noi 2011, 20:26

buna fetele

Juli multa sanatate Annei. MAi bine sa-i faceti niste analize de vomita asa des. Sau vomita numai ca a papat prea mult sau are o intoleranta la un aliment. Sa va faceti bine pupi

Cris te cred, emotii, stres odata cu intoarcerea la servici. Asa suntem noi femeile -vrem sa le facem pe toate , dar uneori nu se poate.
Eu acu vreau sa fac si ceva asigurari- asa ca daca vreti ...strigati :D.

VAi ...la noi a fost nebuneala de a dat si la stiri. Inainte de deschiderea Carf in Bt cei de la Kaufland au facut noapte alba cu reduceri. Saracii oameni s-au calcat in picioare.

E bine ca sunt si la noi acum posibilitati diverse pt cumparaturi.

Eu m-am ingrasat in din sept si pana acu vreo 3 kg..si ma simt mereu umflata si balonata. Uneori ma gandesc sa-mi fac ceva analize. Is ca un butoi si imi e rusine sa spun cate kg am acumulat. Cu vreo 6 mai mult ca in vara .......si eram destula si atunci.

Va las hug

avr_dana
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor: 533
Localizare: Botosani
Data de inscriere: 09/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de crixuta la data de Mar 15 Noi 2011, 23:50

Mama, Dano, ce sconcsi is astia de la Kaufland :P.
Oricum, f nasol ca is amplasate toate calare unele peste altele acolo....Pentru saracii oameni era bine daca le raspandeau in oras, sa aiba acces toate cartierele, in fine, interese sunt la mjloc, asta e clar....
Pentru psihicul tau ar fi fain sa te apuci de dieta si sa o tii macar pana la o greutate la care te simti tu cat de cat ok. Sau sa incepi sa mananci in asa fel incat sa te simti cu sanatatea ok, ca frumoasa oricum esti.
Cel mai bine e sa ajungi la un confort psihic, eu stiu cum e Sad, sa fii tu multumita cat de cat, sa nu te roada gandurile astea in permanenta.
Ca viata asta e asa scurta si trebuie sa ne bucuram de anii astia faini.
Una din prietenele mele nu a venit cu fetele, noi am trecut si pe la un karaoke si pe la un club, si banuiam ca n-a vrut sa vina ca nu se simtea ok cu kg. Nu e grasa, dar are cateva in plus si are aproape 40 de ani si o simt eu ca nu e in apele ei....Si mi se pare asa....ca nu e ok, ca ratam anumite momente din motive din astea stupide, cum nu ieseam si eu din casa de multe ori ca ma simteam asa....nici acuma nu ma simt ok daca pun 1 kg sau 2 pe mine.
Si ar trebui sa ne bucuram mai mult, stiti povestea cu femeia si palaria violet, nu? Smile
Iar am vb mult si prost.
Oricum, discursul e de incurajare, asa sunt eu, trebuia sa ma fac majoreta :P

crixuta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de avr_dana la data de Mier 16 Noi 2011, 20:51

ms Cris de incurajari
Sa stii ca si eu ma cimt imensa. Azi am fost la Dav la gradi, educatoarele au facur o lectie demonstrativa pt parinti si ma simteam enorma pe un scaunel de ala mic. Plus ca m-am ridicat si mi se parea ca arat celor din spate o imensitate de fund.
Oricum is la pamant ,plus ca si sotul imi zice ca m-am facuuut mareeeeee.

Azi ma uitam cum Minodora se zbate in lupta cu Kg si imi era mila de ea...cand stiu ca e asa de greu.

MS de incurajari. Sper sa vin cu vesti bune in lupta cu kg.

Juli cum e Anna?
Restul?

Cris cand o sa te duci si tu la munca ,chiar ca o sa bata vantul pe aici.

MAi fetelor pe unele dintre voi va "stiu" de-o viata. Asa mi se pare, ce au trecut aniiiii. Brrrrr
Fug ca ma apuca.....:D

avr_dana
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de juliennej la data de Joi 17 Noi 2011, 02:42

saluatare

cris, bafta cu serviciul.nu-i usor sa stii ca trebuie sa pleci dimineata de acasa si sa lasi puiu singurel.citeodata asa as suna sa zic ca nu merg, ca-s bolnava,orice si sa stau acasa cu ea..mai ales cind se uita asa dupa mine ,trista cumva...Sad(

dana, anna e ok acuma. n-a mai vomitat de atunci, de simbata.in schimb e cam miriita,cred ca o sa-i apara dinti ca roade tot ce prinde,chiar si nasul meu.:)in timpul zile doarme tare rau, maxim 2 ore si alea in reprize de 40 de minute sau mai putin.se trezste de la 5 sau 6 si apoi tare greu mai adoarme...noaptea parca nu se mai trezste de 100 de ori dar tot de multe ori.chiar de nu e treza ,treaza,ma cauta cu minuta si tre sa fiu linga ea..

na ,ca am facut un raport detaliat al comportamentului ei.Smile)

dana, stiu cum e cu kilele astea.tare greu se mai duc si la mine..dar incet si sigur se duc.incearca sa faci sport,sa te misti.ajuta si la psihic si la fizic.eu incerc sa fac in fiecare seara jm .e 30 de minute si transpir bine..simbata si duminca fac cardio la gym 45 sau 55 de minute.

de mincat si eu maninc mult..cred ca trec bine de 2000 de calorii.dar cred ca nevoia asta de mincare e de la cum alaptez??in cite o zi ma pot opri la 1700/1800 in alte zile trec de 2000...

in alta ordine de idei,azi am avut thanksgving feast la scoala cu copii si parinti.am mincat cei mai buni cartofi dulci din viata mea..si cel mai bun cranberries sauce.trebuie sa cer retetele ,musai.azi sigur am trecut de 2 000 de calorii cu atitea bunatai.oricum nu m-am atins de nimic dulce si erau o grmada de "pies"cu de toate !!!!dar am venit acasa si am luat niste cioco neagra sa treaca pofta.Smile

iar am monologat.ma apuc de jm pina nu incepe buburiza sa ma cauta prin pat.

zi faina sa aveti!si dana ,hai incepe dieta.:)ne mai incurajam una pe alta ca doar noi am mai ramas pliute pe aici.tu oricum nu arati cite kg ai.Smile

juliennej
Maestru
Maestru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de crixuta la data de Joi 17 Noi 2011, 11:59

Buna fetelor
Julie, foart bine ca ne mai povestesti. Pana la urma asta e scopul, nu? Am vb ieri cu o fosta colega o ora la tel numai despre bebei aproape, are si ea gargaritza de 5 sapatamani, va dati seama Smile ?
In alta ordine de idei.....azi ma duc la servici sa vb, am asa niste emotii, stau ca pe ace.....uffffff. Sa vedem ce-o iesi....
Vb aseara cu o colega care are bb si zicea si ea ca deh, e bine ca ne intoarcem la servici, dar e greu sa te obisnuiesti cu ideea.
Asta e....va tin la curent bee

crixuta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de avr_dana la data de Joi 17 Noi 2011, 20:22

deci Cris.....cum fu la servici?

Eu azi am fost cu copiii la expozitie de reptile vii. Brr o gramada de serpi. Copiilor le-a placut iesirea si am fost si eu incantata.
Azi am tot avut impresia ca e vineri.

Juli stiu ce faina e senzatia de dupa sport.Uneori imi amintesc cum facem inainte si nu ma lasam pana nu curgeau apele la propriu.
Acu tre sa ma feresc de soacra, de sot de copil. Avem apartament tip vagon semidec si nu am o camera unde sa ma manifest si asta ma roade.
Mie imi place sa fiu singura si sa nu ma intrerupa nimeni.
Acu nici mersul pe jos nu-l mai am ca abia ies pe vremea asta. Numai daca e chiar necesar , si atunci repede sa nu stau prin frig.

Ufff......uneori imi caut singura scuze si ma eschivez dar...dar.... Sad zid

Juli mai poti face fata si la servici daca te trezeste Anna asa des.
Reusesti sa te odihnesti ?

va las

avr_dana
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de juliennej la data de Joi 17 Noi 2011, 21:49

cris, sper ca afost bine la servici.bafta si de acu incolo.

dana,mai fac fata .pina cind nu stiu:))!

asta noapte n-am dormit mai deloc .aa vut putina febra si azi la fel..cred ca ii iese ceva dinte ca de racita nu e racita,nu-i curge nasul,nu tuseste..la amiaza i-a fost mare temp asa ca am venit acasa.acu doarme..m-am apucat sa fac piine pt ea si trupa...Smile

si ma doare capul iar,in spate..o fi tensiunea sau oboseala sau amindoua...??

seara faina sa aveti!

juliennej
Maestru
Maestru

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de crixuta la data de Vin 18 Noi 2011, 00:56

fetelor, va mai povestesc maine. asa, pe fuga, e bine ca am fost la servici, mi-am luat o greutate de pe inima. A fost fain, nu am discutat nimic concret, din fericire nu incepea nimic in secunda asta, da` am discutat despre posibilitati de viitor si am primit ceva propunere pt o perioada intermediara, mie nu prea imi convine, ca daca nu arde, n-as vrea sa ma intorc la servici. Sper sa nu ma sune prea curand....De-acu imi sare inima cand imi suna telefonul.
Evident ca Andrei a dat iama in cele 3 pisici de la servici, el s-a simtit tare bine Smile, de fapt si eu, asa....cu strangere de inima, putin...

crixuta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea_2008 la data de Vin 18 Noi 2011, 21:25

buna fetelor Smile
iertati-ma ca nu am mai intrat dar simt ca nu imi mai ajunge timpul. nu stiu ce fac, cum ma invart si ma trezesc deja ca e 12 noaptea Smile)
ma bucur ca voi sunteti bine, am citit tot ce a-ti scris pupi
la mine nimic nou...cu munca la fel, rochite nu am mai apucat sa mai probez...dar in curand (sapt viit sau peste 2 sapt) cred ca semnam cu foto, video si dj sa scapam si de asta rade
si eu sunt suparata cu kg astea...de ceva luni tot stau la 58 zid si nu reusesc nicicum sa scad. de sala nu am bani, acasa e santier Sad dar fara sport nu cred ca am nici o sansa sa slabesc
si imi e groaza ca o sa vina nunta si eu tot atat o sa am....si eu care visam la un 50 la nunta Smile)))

andreea_2008
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor: 1852
Varsta: 26
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 08/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de andreea_2008 la data de Lun 21 Noi 2011, 20:29

n-a mai trecut nimeni pe aici? inca 5 zile si scad sub 6 luni pana la nunta mirat mirat mirat

andreea_2008
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor: 1852
Varsta: 26
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 08/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de crixuta la data de Lun 21 Noi 2011, 23:13

Eheeee, Handrico, in 6 luni poti da jos...stai sa-mi aduc aminte, 18 kg rade .
Tare mi-e ca n-o sa iti gasesti rochie pentru greutatea asta....40 de kg beat Cred ca ai timp sa mai dai jos cateva kg...unde mai pui ca pe ultima suta de m mai dai jos putin si de la stres si agitatie....
Fetelor, pe unde umblati? :P
Pe mine ma bate gandul sa-mi depun CV-ul pt un job in prea minunatul Bucharest...
Haoleu, Handricai ar trebui sa ii cer sfaturi legate de CC-ul unde as vrea sa depun, si eventual sa o intreb cat sa cer :P.
Handrica, are u available, iti trimit un mesaj pe fb? :D

crixuta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Sus In jos

Pagina 2 din 25 Inapoi  1, 2, 3 ... 13 ... 25  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum: