Ultimele subiecte
» Rochii,sarafane-XXII
Astazi la 12:48 Scris de Samarineanca

» Ne bem cafeaua impreuna ! (42)
Astazi la 09:39 Scris de Day

» Bijuterii din sarma 9
Astazi la 09:03 Scris de marabr

» Poze pentru inspiratie - crosetat (12)
Astazi la 08:57 Scris de hasoka

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VII)
Astazi la 08:28 Scris de Angelica18

» Provocari tehnici de lucru cu lutul polimeric
Ieri la 23:32 Scris de cristi970

» Accesorii tricotate II
Ieri la 23:27 Scris de myky7robc

» Bancuri-Buna dispozitie nu trebuie sa va lipseasca ! -5
Ieri la 23:07 Scris de annamaria26985

» Caciuli, basti tricotate(VI)
Ieri la 21:53 Scris de cristina07

» Incaltari crosetate:cizme,ghete,papuci,sandale(pt adulti)
Ieri la 21:30 Scris de victoriacus

» Origami- Plierea hartiei - 3
Ieri la 19:36 Scris de irish05

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Ieri la 19:25 Scris de marina40

» Fuste - capitolul X
Ieri la 18:31 Scris de rosita

» SCOALA DE BIJUTERII 4
Ieri la 17:50 Scris de cami26

» Poncho tricotat
Ieri la 17:37 Scris de valentinadof

» Carte-jucarie cusuta
Ieri la 17:03 Scris de AlinaJ.Bijoux

» Furnizori de materiale si materie prima -croitorie (3)
Ieri la 14:52 Scris de ritame

» Rochii de seara,deosebite (12)
Ieri la 14:28 Scris de banditqueen

» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
Ieri la 14:14 Scris de Irina85

» Poze cu noi si familiile noastre -8
Ieri la 14:03 Scris de dragan mirela



LM Articole



LM YouTube Channel-
-


CursuriReiki-

RuneHeivang-

DoneazaSange-






Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Pagina 1 din 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Mesaj Scris de Admina la data de Lun 02 Feb 2009, 22:21

Pasul 1:
Se face pasta de zahar, eu am ales aceasta Reteta, in imagini si tradusa pe blogul Lissei: Aici
Trebuie refrigerata macar cateva ore, dar ideal e sa o lasati peste noapte.

Pasul 2:
Eventual, cu o zi inainte de ornarea tortului, coaceti si blatul. Am ales aceasta Reteta, tot de la Lissa pupi

Pasul 3:
Se alege umplutura, am facut diplomat din 500g frisca. Am impartit cantitatea obtinuta in doua si intr-o parte am pus fructe, in alta sirop de ciocolata. Reteta o am... da, tot de pe blogul Lissei. Reteta si poze pas cu pas: Aici
Taiem blatul in 2, punem folie alimentara in tava in care am copt blatul, punem blat, apoi adaugam diplomatul de fructe, dam la congelator timp de 10-15 minute, timp in care il pregatim pe cel de ciocolata. Il turnam si pe acesta peste cel de fructe si apoi adaugam cel de-al doilea strat de blat. Acoperim cu folie alimentara si la frigider cu el, pentru cateva ore.
Sleep

Pasul 4:
In sfarsit, ornarea propriu-zisa...
Pregatim platoul, punand un carton special sau hartie decupata, peste care punem hartie de copt pe care o aruncam, caci se va murdari. Rasturnam tortul cu grija, pe platou.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Scoatem folia, retusam tortul sa aiba un aspect unitar, neted. Apoi frecam 30-40g unt cu ceva zahar pudra si ungem blatul ca sa adere pasta la el.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Presaram amidon alimentar pe masa de lucru, putinel. Nu puneti mult odata ca se strica pasta, devine casanta.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Acum incepe partea haioasa. Revin.


Ultima editare efectuata de catre Admina in Sam 23 Mai 2009, 00:48, editata de 2 ori

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*



Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor: 7710
Localizare: aproape de tine:)
Data de inscriere: 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Mesaj Scris de Admina la data de Mar 03 Feb 2009, 00:51

Pasul 5:
Intinderea foii de pasta de zahar. Se formeaza ca si aluatul de placinta, se intinde cu sucitorul(daca aveti unul, gen merdenea, care se roteste, este perfect). Intindeti cu grija sa nu se lipeasca de masa, cam latindu-l cu 2-3 cm pe fiecare parte. Apoi il ridicati usor si mai presarati cateva fire de amidon, tot putin sa fie. Intoarceti pasta pe partea cealalta si mai presati pt a intinde cativa cm in fiecare parte. Aceasta operatiune de intindere si intoarcere o repetati pana ajungeti la dimensiunea dorita. Pasta de acoperit tortul trebuie sa aiba cam 1/2cm sau jumatate din inaltimea unui deget(cand tineti palma intinsa pe masa, langa pasta). Eu l-am intins cam mult si am avut ceva dificultati la colturi, deci... asa nu.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Se muta cu ajutorul sucitorului(ca si la placinta), prin infasurare, peste tort. Se netezeste intai cu ajutorul mainilor si apoi cu o scula speciala, ca o drisca(de zidarie). Eu m-am ajutat de o spatula lata de plastic. Se incepe aceasta operatiune de scoatere a golurilor de aer si netezire, de la centru tortului si va miscati spre margini. La colturi sau margini la cel rotund, trebuie sa fie pasta mai groasa sa puteti sa o intindeti usor, sa formati unghiul frumos. Apoi se taie surplusul de pasta(eu am fost cam darnica si am luat prea mult din el). Cel mai bun e un cutter sa taiati pasta, dar eu am folosit un cutit ascutit de curatat legume.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Pasul 6.

Decorarea tortului acoperit cu pasta.
De obicei se pune o margine la terminarea pastei, spre platou. Se poate taia o panglica din pasta de zahar, colorata diferit, se pot forma bilute, flori, frunze, iarba, suluri de pasta, orice vedeti pe net si va place sau orice va trece prin cap. Mie mi-au trecut bilute, pe moment Shocked Nu este o idee stralucita deoarece au fost maricele si nu au stat lipite, la transport. Dar se poate pune si panglica de organza sau satin, la torturile mai festive.
Daca este marginea din pasta si orice decoratiune lipita pe pasta, adera mult mai usor cu ajutorul alcoolului rafinat, alb. Eu am folosit vodca, deoarece este mai ieftina beat

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Am sa revin cu idei de decoratiuni simple. Eu am folosit flori cu petale stratificate, sa le zicem crizanteme... sau margarete...sau... Tulpinile se creaza simplu prin modelarea unor suluri subtiri de pasta, colorata verde. Se lipeste tot cu alcool. Pt flori am pus un bumb portocali(jumatate de biluta), stivita cu o sita de ceai ca sa obtin structura gofrata. Si petalele sunt tot din fitile subtiri de pasta, lipite circular, la toate florile. Apoi am revenit si am mai lipit un strat de petale. La floare din stanga este un singur strat, la cea din dreapta doua.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Scrisul se poate face tot din fitile de pasta, sau intinzand un strat si apoi decupand literele. Fluturele este decupat cu o forma, am pus un corp din pasta colorata in negru si am pictat aripile cu rosu. Deasupra am presarat ceva sclipici, facut usor din albus de ou si colorant alimentar.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

O sa revin cu altele pas cu pas, si alte idei simple de decorare. Un tort acoperit cu pasta de zahar/martipan/fondant, etc. este deosebit prin aspect si poate fi si gustos, destul de simplu. Singura recomandare este sa nu fie foarte insiropat, blatul. Pasta nu trebuie sa intre in contact cu lichid, crema, fructe(desi la diplomat s-a atins, nu au fost probleme).
Astept si alte doamne si domnisoare cu poze si explicatii, ceva idei concise ar fi bine primite Flowers Stiu ca e plin netul de informatii, dar putem sa facem un rezumat si aici, sa fie mai usor celor care o iau de la 0.

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*



Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor: 7710
Localizare: aproape de tine:)
Data de inscriere: 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Mesaj Scris de Lissa la data de Mar 03 Feb 2009, 10:57

Buna Admina ,ai facut un tort foarte frumos!
Eu iti multumesc ca ai incercat retetele mele si ca ti-au placut ,asa-i ca se lucreaza usor cu pasta? de cand am descoperit-o tot pe asta o fac si ai sa vezi ca tot lucrand ti se pare din ce in ce mai usor de lucrat cu ea.
Imi place ce am vazut pe-aici si poate mai vin si eu cu cate o idee ceva ,va pup!

Lissa
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor: 3
Localizare: HD
Data de inscriere: 03/02/2009

Sus In jos

Re: Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Mesaj Scris de Admina la data de Mar 03 Feb 2009, 11:06

Lissa, kiss. Bine ai venit! Eu una, sunt convinsa si de pasta ta, si de retetele tale si de talent, nu mai zic. Am sa mai incerc si altele, promit. Insa pasta, e geniala. Am mai vazut unele cu gelatina, masurat temperatura, complicate... Asta se face simplu si seamana f.f.f. mult cu martipanul. Care apropo, costa 20-30 lei/kg si pasta asta ajunge pe la vreo 8lei/kg. Sau maaaxim 10lei(dar nu e asa mult kg-ul). Deci... de 2 ori mai buna pasta de zahar. Merci de vizita si te mai asteptam pe aici Flowers

Si sa mai zic despre pasta. Se face amestecul de lichide(gelatina inmuiata, margarina, mierea). Separat, intr-un castron incapator, se cerne zaharul pudra. Atentie, zaharul pudra din comert are particule de zahar tos care ar strica pasta; deci, se cerne printr-o sita fina de faina sau prin sita de ceai. Puneti 400g, pentru inceput. Mie mi-au intrat 500g zahar si amidon, in plus. Am adaugat lichidul peste zaharul pudra si am amestecat cu o lingura, pana s-a omogenizat, cat de cat. Apoi am pus manutza la treaba sa framante wink Puneti cu incredere si restul de zahar, eventual si in plus, peste 500g(tot cernut). Dar, spre sfarsit, cand am inceput sa framant pe blat, am pus amidon, ca atunci cand framanti aluatul si pui faina. Am framantat prin apasare, rotire, ca la paine, sa incorporez tot zaharul si amidonul. Aaa, si am adaugat si esente, la pasta Lissei, de migdale(sa semene la gust a martipan) si de vanilie. Uitati-va bine la poze, este gata cand ramane amprenta mainii in pasta, trebuie sa fie afanat, totusi sa nu puneti prea mult sa se apese greu, in pasta.
Sa nu va speriati de explicatiile prea stufoase, mai bine asa decat sa ziceti, pai de ce n-ai zis ca se face asa...

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*



Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor: 7710
Localizare: aproape de tine:)
Data de inscriere: 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Mesaj Scris de arime la data de Mier 11 Feb 2009, 13:24

Admina am facut aceeasi pasta, super faina la modelat. Singura mea nelamurire este legata de cantitatea zaharului pudra... am bagat la greu pana am considerat ca este gata pasta, asa ai facut si tu??

arime
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor: 1311
Varsta: 34
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 20/10/2008

http://florena-cakes.blogspot.com

Sus In jos

Re: Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Mesaj Scris de geany la data de Joi 12 Feb 2009, 00:28

mmmm.sigur o sa incerc si eu...imi place sa prajituresc si daca aici primesc sfaturi asa detaliate trebuie sa incerc fara comentarii,eventual voi aparea cu intrebari daca voi avea...poate fac ceva de sf.valentin... bee

geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor: 3298
Localizare: Germania
Data de inscriere: 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Re: Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Mesaj Scris de Admina la data de Joi 12 Feb 2009, 00:55

Arime, asa si la mine, eu am pus fix 500g zahar pudra si in plus si amidon, cam jumatate de pachet, deci 100g. Zaharul pudra a fost cernut, deci am dat deoparte ceva linguri de zahar tos, din el. In rest, pui pana devine ca o palstilina, usor de modelat, dar in care raman amprentele, sa sa-si pastreze forma.
Geany, asa e. Bine ca mi-ai adus aminte... trebuie sa fac un tort inimioara love, in curand.

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*



Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor: 7710
Localizare: aproape de tine:)
Data de inscriere: 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Mesaj Scris de arime la data de Joi 12 Feb 2009, 02:47

Vai Admina, daca ai sti ce am am patit cu tortul abia terminat, este pt. Valentine day, facut mai devreme...
N-am reusit nicicum sa intind pasta pe tot tortul, asa dintr-o bucata si cand mi-am pierdut rabdarea am inceput s-o intind pe bucati... asa ca mi-a iesit un tort tare carpit si pe deasupra si urat. Singura dorinta este sa fie bun de foame N-am facut poze, l-am bagat rapid la frigi, o sa va distrati copios de noua mea capodopera. Nu stiu daca voi mai incerca sa intind vreo pasta... doar daca-mi promiti Admina ca vii la mine si-mi spui exact unde gresesc dama

arime
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor: 1311
Varsta: 34
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 20/10/2008

http://florena-cakes.blogspot.com

Sus In jos

Re: Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Mesaj Scris de Admina la data de Joi 12 Feb 2009, 09:27

Arime, dar pasta era buna de modelat? Am vazut ca ai facut flori si frunze din ea. Unde a fost problema, se lipea de masa, se rupea daca incercai sa o intorci... Eu vin, daca ma primesti hug, faci un tortulet mai mic si il papam noi, cat timp il ornam pe cel mare rade Dar trebuie sa iasa, daca e buna consistenta, nu are cum. O sa vezi ca dupa ce-ti iese odata pasta, perfect, nu ai cum sa mai strici vreun tort(o simti la mana inca de cand o framanti). O sa incerc sa fac un video cu pasta mea(s-o scot din frigi) si sa fac ceva figurine pt Valentine's day.

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*



Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor: 7710
Localizare: aproape de tine:)
Data de inscriere: 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Mesaj Scris de arime la data de Joi 12 Feb 2009, 10:55

Admina a scris:Arime, dar pasta era buna de modelat? Am vazut ca ai facut flori si frunze din ea. Unde a fost problema, se lipea de masa, se rupea daca incercai sa o intorci... Eu vin, daca ma primesti hug, faci un tortulet mai mic si il papam noi, cat timp il ornam pe cel mare rade Dar trebuie sa iasa, daca e buna consistenta, nu are cum. O sa vezi ca dupa ce-ti iese odata pasta, perfect, nu ai cum sa mai strici vreun tort(o simti la mana inca de cand o framanti). O sa incerc sa fac un video cu pasta mea(s-o scot din frigi) si sa fac ceva figurine pt Valentine's day.

In privinta figurinelor nu am avut probleme nici de data asta. Doar ca nu am putut sa o iau de pe masa, se rupea... Oricum, pt. prima oara mi se pare super oK pasta facuta... doar ca nu m-am descurcat la intins.

arime
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor: 1311
Varsta: 34
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 20/10/2008

http://florena-cakes.blogspot.com

Sus In jos

Re: Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Mesaj Scris de Admina la data de Mier 04 Mar 2009, 11:36

Postez doua idei de creme pt tort, ca sa le am notate si eu, sa nu le uit scratch Dar poate inspira pe cineva, cand tortareste.
Crema Stracciatella:
1. se poate pleca de la orice crema de vanilie care va iese buna si adaugati fulgi de ciocolata amaruie sau ciocolata amaruie razuita cu cutit ascutit, direct din bucata. Dar atentie daca este crema cu ou in compozitite, sa nu-l fierbeti. Se face pe bain-marie si trebuie sa ajunga la o temperatura suportabila cu degetul mic(sau folositi temometru daca aveti) cam pe la 80 grade maxim. Daca fierbe se intensifica gustul de ou si va fi neplacuta, nu o sa predomine aroma de vanilie si se poate si branzi oul, in crema.
2. poate cea mai simpla variatie ar fi frisca batuta bine, adaugata esenta sau zahar vanilinat si apoi fulgii de ciocolata. Si gata!
3. am lasat ce-i mai bun, la urma. Crema Stracciatella facuta din ganache de ciocolata alba. Se topesc pe bain-marie 200 g ciocolata alba si apoi se adauga 150ml frisca lichida, nebatuta. Se omogenizeaza, se lasa la racorit si apoi la congelator 30 min. Se mixeaza bine pana isi mareste considerabil volumul si apoi se adauga fulgi de ciocolata sau ciocolata amaruie rasa mare.
Crema cu mascarpone:
Se face exact ca si crema ganache doar ca inlocuiti frisca lichida cu o cutie de branza mascarpone, omogenizata. Diferenta e ca nu se mai mixeaza inainte de a o pune pe tort. Doar se lasa la racorit si apoi in frigider 10-20 minute, dar cat sa nu se intareasca decat putin. Va iesi mai tare decat ganache, dar e buuuna rau, de tot. Eu am facut-o cu ciocolata amaruie, si a iesit atat de rafinata... foame

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*



Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor: 7710
Localizare: aproape de tine:)
Data de inscriere: 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Mesaj Scris de irish05 la data de Mier 04 Mar 2009, 17:52

multumim pt retete admina.
am o intrebare. la ultima crema, daca o lasi la congelator cum spui, cat o lasi? ca pe urma tb sa o mixezi.tb sa fie beton?

irish05
Senior
Senior

Numarul mesajelor: 613
Localizare: around the world
Data de inscriere: 29/11/2008

Sus In jos

Re: Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Mesaj Scris de Admina la data de Mier 04 Mar 2009, 22:05

Crema mascarpone am si zis ca nu se lasa la congelator, deoarece se va intari in frigider, mai mult decat ganache. Doar putin la frigider cat sa fie usor de intins, putin moale, putin tare, perfecta wink Dar crema cu mascarpone nu trebuie mixata, iese perfecta asa si oricum nu si-ar mari volumul prin mixare, deoarece nu are frisca.
Daca te refereai la crema ganache, care se face fie cu ciocolata amaruie(sau cu lapte) 200g si frisca lichida 200ml, fie cu 200g cioc. alba si 150ml frisca lichida, atunci aceasta se tine la congelator vreo 30 minute, cat sa se intareasca si raceasca apoi se mixeaza. Prin mixare isi va mari volumul si va deveni aerata, ca si crema jofre din cofetarii(cea din mascote, spre exemplu).

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*



Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor: 7710
Localizare: aproape de tine:)
Data de inscriere: 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Re: Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Mesaj Scris de arime la data de Joi 05 Mar 2009, 13:13

multumim pt. retete Admina kiss

arime
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor: 1311
Varsta: 34
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 20/10/2008

http://florena-cakes.blogspot.com

Sus In jos

Re: Realizarea unui tort, acoperit cu pasta de zahar

Mesaj Scris de Admina la data de Dum 15 Noi 2009, 11:32

Realizarea unui tort minge sau a altui tort semi-sferic.
Am copt blatul a la Lissa din 5 oua, in tava mare de aragaz. Am taiat triunghiuri de blat si am captusit un castron sferic, din plastic (cu folie alimentara pusa in el). Am facut cremele, in cazul meu mousse de lamaie si ciocolata alba, jeleu de zmeura si mousse de ciocolata amaruie. Retetele de mousse AICI. Apoi am pus capacul de blat.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Am pus la frigider pentru a se intari crema si apoi am uns cu un strat de unt amestecat cu zahar pudra, pentru a netezi suprafata.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Am pus iar la frigider si apoi am acoperit cu hexagoane albe si pentagoane colorate. Culorile sunt rosu si albastru, culorile Stelei, ca finul e stelist. aplauze
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Pe viitor cred ca nu o sa ma mai complic cu forme geometrice, pur si simplu acopar cu pasta alba si doar presez formele acestea, urmarind tiparul de hartie. Smile Si colorez cu pensula, pentagoanele/ hexagoanele.


Ultima editare efectuata de catre Admina in Dum 10 Ian 2010, 12:08, editata de 1 ori

_________________
DOAR AZI, sa nu ma supar! Sa nu ma ingrijorez! Sa fiu recunoscator! Sa fiu bun cu ceilalti!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*



Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor: 7710
Localizare: aproape de tine:)
Data de inscriere: 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Pagina 1 din 10 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus


Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum


©Copyright Lucrudemana.com 2008-2014 | All Rights Reserved
FB