Pana de idei - decoratiuni
Pagina 2 din 3 • Impartiti •
Pagina 2 din 3 •
1, 2, 3 
Re: Pana de idei - decoratiuni
Tocmai cautam si eu acest topic,am si eu o pana de idee...
Am cateva cercuri din sarma ,de purtat la mana,dar eu nu port...si aceste patrate de plastic,sunt de aproximativ 7 cm si nu am nici o idee ce as putea face cu ele...
Pe un cerc am crosetat dar mai departe??
La cele patrate ma gandeam sa lipesc poze sa fie ca o rama foto dar nu stiu,astept pareri...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Am cateva cercuri din sarma ,de purtat la mana,dar eu nu port...si aceste patrate de plastic,sunt de aproximativ 7 cm si nu am nici o idee ce as putea face cu ele...
Pe un cerc am crosetat dar mai departe??
La cele patrate ma gandeam sa lipesc poze sa fie ca o rama foto dar nu stiu,astept pareri...

anc@- Senior

- Numarul mesajelor: 534
Localizare: acasa
Data de inscriere: 08/11/2009
In patratele de plastic poti sa pui poze, asa cum ai spus, apoi sa le atarni unul sub celalalt prinse cu ace de siguranta sau sarma subtire. Sau le poti prinde cu niste clipsuri mici (ca de rufe) pe o panglica sau un siret sau ce crezi tu ca se potriveste. Sau poti sa pui in fiecare rama cate o floare presata sau o frunza uscata, in functie de sezon.
Cercurile pot fi "imbracate" frumos ca cel pe care l-ai facut deja cu ata de diferite culori, poate chiar in degrade si sa ornezi cu ele o geanta de panza sau un obiect vestimentar. Sau poti sa le cosi cateva intre ele (tot imbracate) apoi sa atasezi 2 snururi asortate si sa le foloseti pentru draperii. Sau poti lipi niste cartoane rotunde si sa transformi si aceste cercuri in rame pe care sa lipesti apoi poze, flori, frunze sau oricealtceva.
Indiferent ce alegi sa faci cu ele sunt sigura ca va iesi ceva minunat ca tot ceea ce faci.
spor la treaba!
Cercurile pot fi "imbracate" frumos ca cel pe care l-ai facut deja cu ata de diferite culori, poate chiar in degrade si sa ornezi cu ele o geanta de panza sau un obiect vestimentar. Sau poti sa le cosi cateva intre ele (tot imbracate) apoi sa atasezi 2 snururi asortate si sa le foloseti pentru draperii. Sau poti lipi niste cartoane rotunde si sa transformi si aceste cercuri in rame pe care sa lipesti apoi poze, flori, frunze sau oricealtceva.
Indiferent ce alegi sa faci cu ele sunt sigura ca va iesi ceva minunat ca tot ceea ce faci.
spor la treaba!

gabitza_s80- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 4
Varsta: 31
Localizare: Brasov
Data de inscriere: 09/01/2012
Gabita multumesc de ideii,am sa vad ce faca pana la urma...

anc@- Senior

Anc@, ma uitam la cercul pe care ai crosetat si mi-a mai venit o idee: daca ai croseta pe toate - si cercuri si patrate - le-ai coase alternativ si ti-ai face un cordon? sau o toarta la o geanta?
Sau le poti pastra pana la Craciun sa le imbraci in staniol sau panglica (verde sau rosu) si sa prinzi la mijloc o steluta sau un glob mic, pe exterior prinzi o fundita si un siret subtire pentru prins in brad si gata decoratiunile.
Ceva asemanator poti sa faci si pentru Pasti daca le imbraci in panglici galbene si pui in mijloc o margea ovala ca un ou; sau chiar de Sf. Valentin niste inimioare decupate din hartie sau carton.
Lorimar, plasele de la citrice pot fi folosite ca fundal pentru tablouri: intinse pe niste rame astfel incat ochiurile sa semene cu cele de etamina (doar ca vor fi mai mari) prinse cu bolduri sau cuicele mici apoi sa cosi ceva cu fire foarte groase sau sa lipesti bucati de materiale (fetru) sau flori uscate sau sa le combini pe toate ... depinde de tema pe care o alegi.
Sper ca intelegi ce vreau sa spun, pentru ca mintea mea arata foarte bine...
Sau le poti pastra pana la Craciun sa le imbraci in staniol sau panglica (verde sau rosu) si sa prinzi la mijloc o steluta sau un glob mic, pe exterior prinzi o fundita si un siret subtire pentru prins in brad si gata decoratiunile.
Ceva asemanator poti sa faci si pentru Pasti daca le imbraci in panglici galbene si pui in mijloc o margea ovala ca un ou; sau chiar de Sf. Valentin niste inimioare decupate din hartie sau carton.
Lorimar, plasele de la citrice pot fi folosite ca fundal pentru tablouri: intinse pe niste rame astfel incat ochiurile sa semene cu cele de etamina (doar ca vor fi mai mari) prinse cu bolduri sau cuicele mici apoi sa cosi ceva cu fire foarte groase sau sa lipesti bucati de materiale (fetru) sau flori uscate sau sa le combini pe toate ... depinde de tema pe care o alegi.
Sper ca intelegi ce vreau sa spun, pentru ca mintea mea arata foarte bine...

gabitza_s80- Nou venit

-

Multumes Gabita,mi-au placut si ultimele idei...uite ce am incercat pana acum,le pun aici pana le termin si ma hotarasc la ce le folosesc...ma gandeam ca la astea care le-am facut acum as putea adauga o banda si sa le folosesc la prins perdeaua,sau sa pun ac de brosa si sa fie o brosa dar,deoarece sunt mai mari sa o pun la o geanta...si de sf.valentin as incerca ceva...

anc@- Senior

Sunt superbe! Pe cea cu flori rosii mi-o imaginez pe o rochie de in alba sau crem asa, ca o pata de culoare - prinsa cu un ac de siguranta in mijlocul topului, intr-o parte pe talie sau chiar mai jos, pe poale. Sunt.... minunate!
Dar te rog sa imi spui, florile sunt facute cu croseta?
Dar te rog sa imi spui, florile sunt facute cu croseta?

gabitza_s80- Nou venit

-

anc@- Senior

Anca, pozele din formele patrate poti sa le expui asa:
Cercurile poti sa le folosesti sa iti faci un suport de esarfe/bijuterii daca ai nevoie:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Cercurile poti sa le folosesti sa iti faci un suport de esarfe/bijuterii daca ai nevoie:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
multumesc clodi,foarte faina ideea de suport pentru esarfe...

anc@- Senior

multumesc, anc@. nu par greu de facut. o sa incerc si eu

gabitza_s80- Nou venit

-

Fata de postati voi aici...poate o sa vi se para o prostie cu ce vin eu dar .... va cer si voua parerea totusi .
la calculatoare am casti carora le zboara buretul de pe difuzoare si as vrea sa le fac ceva.. ca o husa sau nu stiu cum sa numesc care sa tina buretul pe casca dar care sa nu deranjeze nici la urechi nici sa nu obstructioneze sunetul. Ca ..... clientilor mei le place sa le duduie muzica in urechi.
va pun si poze cu castile, buretele care zboara (fata /spate) si cu incercarea mea de a croseta o "husa"
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
la calculatoare am casti carora le zboara buretul de pe difuzoare si as vrea sa le fac ceva.. ca o husa sau nu stiu cum sa numesc care sa tina buretul pe casca dar care sa nu deranjeze nici la urechi nici sa nu obstructioneze sunetul. Ca ..... clientilor mei le place sa le duduie muzica in urechi.
va pun si poze cu castile, buretele care zboara (fata /spate) si cu incercarea mea de a croseta o "husa"
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Ultima editare efectuata de catre gretysimonica in Vin 10 Feb 2012, 20:43, editata de 1 ori

gretysimonica- Junior

-

Numarul mesajelor: 345
Varsta: 62
Localizare: Tartasesti Dambovita
Data de inscriere: 21/02/2010
Grety multumesc frumos si tot odata imi cer scuze ca nu se mai vad pozele La cat de desteapta sunt le-am sters din albumul photobuket
Grety eu vroiam o idee sa imbrac partea care vine pe ureche ca sa nu mai cada buretul de la casti Uite revin cu o poza a castilor . La una e picat buretul
Intre timp mi-a dat o fata draguta si amabila de pe aici ideea de a face dintr-o plasa pe care mi-o va trimite tot ea . Cand o sa le fac o sa va arat ce mi-a iesit
Grety eu vroiam o idee sa imbrac partea care vine pe ureche ca sa nu mai cada buretul de la casti Uite revin cu o poza a castilor . La una e picat buretul

Intre timp mi-a dat o fata draguta si amabila de pe aici ideea de a face dintr-o plasa pe care mi-o va trimite tot ea . Cand o sa le fac o sa va arat ce mi-a iesit
Eu cred ca tu lovesti clentii peste urechi si d-aia le cade buretul
scuze de off-topic
scuze de off-topic

elenaxx- Expert

-

Numarul mesajelor: 922
Varsta: 39
Localizare: pitesti,arges
Data de inscriere: 17/11/2010
Pagina 2 din 3 •
1, 2, 3 
Subiecte similare» Sa numaram pana la 100
» Postati doar idei folositoare
» Fazan Game ... Un fazan de aur cu pana de taur :))
» Morti pana la apus
» Dragostea pana la moarte
» Postati doar idei folositoare
» Fazan Game ... Un fazan de aur cu pana de taur :))
» Morti pana la apus
» Dragostea pana la moarte
Pagina 2 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» La sueta .... de seara ! 19
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
» Haine pentru copiii nostri (14)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Simbioza tricotat / croit