Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
stiu ca nu prea am fost activa, nu am comunicat prea mult cu voi, dar v-am urmarit mereu cu mare placere si am postat si eu acolo unde am crezut ca mi-e locul...doar ca nu sunt eu "bagareata" de fel atunci cand sunt noua intr-un mediu, intr-o comunitate...dar am citit si de Craciunul trecut si de Martisor si de Paste cu mare drag aceste topicuri si mi-a placut foarte mult ideea aceasta, dar si postarile celor care primeau cadourile, parca traiai bucuria lor atunci cand postau fotografia cu cadourile si multumirile...datile trecute n-am indraznit sa ma alatur voua, dar de data asta am s-o fac :-s sper sa ma primiti si pe mine si sa fie totul bine
si cum vad ca pana acum ati mers pe ideea de 2cadouri asa am sa aleg si eu
si cum vad ca pana acum ati mers pe ideea de 2cadouri asa am sa aleg si eu

emma90- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 157
Varsta: 21
Localizare: Ploiesti
Data de inscriere: 31/01/2011
Pe mine ma primiti?Tot cu doua...
Eu stiu ca am multumit din toata inima,am postat si cadourile...daca am suparat pe cineva,iertare n-a fost cu vointa...
Eu stiu ca am multumit din toata inima,am postat si cadourile...daca am suparat pe cineva,iertare n-a fost cu vointa...

Gianina4ever- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1230
Varsta: 32
Localizare: Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere: 31/12/2010
Vin si eu tot cu doua . Nu continutul cadoului este important ci faptul ca cineva iti daruieste ceva , dezinteresat . Ca o persoana pe care o cunosti doar virtual face un efort sa iti daruiasca ceva . Ca retraim momente din copilarie cand trimiteam scrisori bunicilor sau daruiam cate un nimic colegelor de scoala . ca ne bucuram ca niste copii cand primim acasa avizul postal .

aglaia- Senior

-

Numarul mesajelor: 734
Varsta: 38
Localizare: braila
Data de inscriere: 01/03/2010
Ma inscriu si eu tot cu doua. Voi fi plecata doua sapatamani, dar cu siguranta voi reusit sa fac ceva frumos ptr fete.

mnarcisa- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1776
Varsta: 29
Localizare: eu cu ai mei
Data de inscriere: 21/01/2010
în speranta ca voi totaliza cele 75 mesaje mă înscriu si eu cu două
vreau să fiu şi eu craciuniţă!
vreau să fiu şi eu craciuniţă!
Mykya Felicitari pentru initiativa'.
Este muult mai devreme organizat ,,jocul,, de-a Craciunita si este f f bine.
Anul trecut a fost timpul mai scurt dar cu atit mai mult ar fi trebuit gestul apreciat.
Subscriu la cele spuse de Ikuta,letho,Firicel.
Cred ca nu-ti ia mult timp din viata ...citeva minute...sa scrii un mesaj pe Forum,un pm...un mail...gasesti o modalitate sa multumesti cuiva si mai ales fetelor participante la acest minunat joc.
Cum spuneati si voi ,,bunul simt,, educatia ...pina la urma cei sapte ani de acasa, eeeei sunt din ce in ce mai greu de gasit..
Apoi m-am gindit citind cele ce s-au scris despre cele intimplate cu ocazia acestui joc ...ce si-or fi spus unele ca daca nu primesc cadoul la care probabil au visat , nu trebuie sa mai si multumesca ...sa spuna ca a primit sau nu coletul etc .
Cred ca nu s-au gindit o clipa ca ideea acestui joc ,,este de a darui si apoi de a primi ,sa intri in spiritul Sarbatorilor...sa devii generos ... mai bun cu semenii.
Firicel imi pare rau ca ti s-a intimplat asemenea lucruri ,ramii desigur cu un gust amar dupa o asemenea intimplare.
In ce ma priveste sunt norocoasa am avut parte de Craciunite deosebite .....am simtit ca au daruit cu sufletul si nu contenesc ori de cite ori gasesc un prilej sa le multumesc pentru bucuria facuta.M-am bucurat ca un copil ....desi sunt femeie in toata firea.
La rindul meu am daruit cu sufletul si la fel sunt fericita ca fetele carora le-am fost Craciunita s-au bucurat de ,,modestele mele cadouase,, si mi-au multumit.
Dar sa speram ...ca cele rele sa se spele ...cele bune sa se adune ....mai cu seama in aceasta comunitate a lucrului de mina a ,,frumosului,, .
In fond daca ne plac ,,lucrurile frumoase,, cred ca suntem si la suflet frumoase.
Ma inscriu si eu cu 2 cadouase.
Este muult mai devreme organizat ,,jocul,, de-a Craciunita si este f f bine.
Anul trecut a fost timpul mai scurt dar cu atit mai mult ar fi trebuit gestul apreciat.
Subscriu la cele spuse de Ikuta,letho,Firicel.
Cred ca nu-ti ia mult timp din viata ...citeva minute...sa scrii un mesaj pe Forum,un pm...un mail...gasesti o modalitate sa multumesti cuiva si mai ales fetelor participante la acest minunat joc.
Cum spuneati si voi ,,bunul simt,, educatia ...pina la urma cei sapte ani de acasa, eeeei sunt din ce in ce mai greu de gasit..
Apoi m-am gindit citind cele ce s-au scris despre cele intimplate cu ocazia acestui joc ...ce si-or fi spus unele ca daca nu primesc cadoul la care probabil au visat , nu trebuie sa mai si multumesca ...sa spuna ca a primit sau nu coletul etc .
Cred ca nu s-au gindit o clipa ca ideea acestui joc ,,este de a darui si apoi de a primi ,sa intri in spiritul Sarbatorilor...sa devii generos ... mai bun cu semenii.
Firicel imi pare rau ca ti s-a intimplat asemenea lucruri ,ramii desigur cu un gust amar dupa o asemenea intimplare.
In ce ma priveste sunt norocoasa am avut parte de Craciunite deosebite .....am simtit ca au daruit cu sufletul si nu contenesc ori de cite ori gasesc un prilej sa le multumesc pentru bucuria facuta.M-am bucurat ca un copil ....desi sunt femeie in toata firea.
La rindul meu am daruit cu sufletul si la fel sunt fericita ca fetele carora le-am fost Craciunita s-au bucurat de ,,modestele mele cadouase,, si mi-au multumit.
Dar sa speram ...ca cele rele sa se spele ...cele bune sa se adune ....mai cu seama in aceasta comunitate a lucrului de mina a ,,frumosului,, .
In fond daca ne plac ,,lucrurile frumoase,, cred ca suntem si la suflet frumoase.
Ma inscriu si eu cu 2 cadouase.
Ultima editare efectuata de catre Serban Valentina in Joi 10 Noi 2011, 11:06, editata de 1 ori

Serban Valentina- Expert

-

Numarul mesajelor: 925
Localizare: Cernavoda
Data de inscriere: 02/01/2010
Multumim, Mykya pentru bucuria pe care ne-o faci de a oferi si primi cadouri.
Ma inscriu si eu cu 2.
Ma inscriu si eu cu 2.

rucsy- Junior

-

Numarul mesajelor: 339
Varsta: 45
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 23/09/2009
letho a scris:... port si acum o esarfa superba
Îţi dai seama că eu mă bucur şi mai mult decât un copil!
Aveţi dreptate, cuvintele de mulţumire sunt foarte importante.
Pentru cei care oferă cu drag şi pun pasiune în ceea ce fac cred că nu există mulţumire mai mare decât să afle că le sunt apreciate gesturile.
Cum spuneai şi tu Letho, contează foarte mult cei şapte ani de acasa!
Ma inscriu si eu tot cu doua cadouase. E mult mai bine ca ati organizat (Mykya multumim
) mai devreme, ca sigur nu ajung de Paste, la cat de tarziu le puneam eu.
) mai devreme, ca sigur nu ajung de Paste, la cat de tarziu le puneam eu.
Vreau sa precizez ceva.Eu am avut parte de fete dragute care chiar daca poate nu au fost foartei ncantate de cadouasele mele, m-au facut sa nu simt lucrul acesta.Mi-au multumit si de ce sa nu fiu cinstita mandria mea s-a simtit foarte magulita(lucru care cred ca vi s-a intamplat si voua)Dar am simtit un gust amar in momenul in care Mykya ruga cateva fete sa confirme primirea cadourilor, iar ele se faceau ca ploua.Asta in conditiile in care erau active pe alte topicuri.Dar vorba Valentinei "sa speram ...ca cele rele sa se spele ...cele bune sa se adune " si sa privim cu incredere la ziua de maine.

ikuta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2004
Varsta: 54
Localizare: cluj napoca
Data de inscriere: 16/06/2010
Ma bucur ca lista se mareste
ivanoiuadela9 - 2
carmenco -2
ileana cosanzeana -2
ikuta -2
mykya -2
milena -2
danabarbu2007 -2
Andata -2
Uca -2
Karina33 -2
Ema90 -2
Gianina4ever -2
Aglaia -2
Mnarcisa -2
Kitty_1973 -2
Despina13cucli - de facut mesajele -2
Serban Valentina -2
Rucsy -2
Admina -2
Daca ma uitat pe cineva sa ma trageti de urechi...
ivanoiuadela9 - 2
carmenco -2
ileana cosanzeana -2
ikuta -2
mykya -2
milena -2
danabarbu2007 -2
Andata -2
Uca -2
Karina33 -2
Ema90 -2
Gianina4ever -2
Aglaia -2
Mnarcisa -2
Kitty_1973 -2
Despina13cucli - de facut mesajele -2
Serban Valentina -2
Rucsy -2
Admina -2
Daca ma uitat pe cineva sa ma trageti de urechi...
desi din august nu am mai pus mana pe lucru de mana si aici doar v-am citit pe sarite din lipsa de timp, si desi sunt de 100% de acord cu ce a spus firicel si restul fetelor nu ma pot abtine si ma incriu si eu tot cu doua.
faptul ca vrei sa daruiesti ceva cit de mic vine din suflet si faptul ca nu ti se confirma macar primirea pachetelului tine de bunul simt al fiecaruia.
multumim din suflet mykya pentru initiativa!
faptul ca vrei sa daruiesti ceva cit de mic vine din suflet si faptul ca nu ti se confirma macar primirea pachetelului tine de bunul simt al fiecaruia.
multumim din suflet mykya pentru initiativa!

cld- Senior

-

Numarul mesajelor: 696
Varsta: 36
Localizare: prahova
Data de inscriere: 25/01/2010
ikuta a scris:Mykya, si eu ma inscriu cu 2 cadouri.Dar am o obiectie.De Pasti s-au inscris persoane care apoi nici nu au mai dat pe aici desi au intrat pe la alte topicuri.Toata lumea cred ca face aceste cadouri din suflet si ar dori ca cele care le primesc sa le multumeasca si sa le arate celorlalte.De fapt, este o treaba de bun simt, sa multumesti pentru un cadou.Cred ca ar trebui sa facem cumva ca asa ceva sa nu se mai intample
Ikuta, se poate sa ne spui cine a facut asftel de gesturi?...

Chirrox13- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1397
Varsta: 32
Data de inscriere: 10/04/2011
Eu stiu ca m-am bucurat de tot ce am primit si daca bucuria daruirii a fost imensa, pot spune ca nerabdarea de a deschide cadourile primite a depasit-o. Am avut noroc de martisoare si cadouri de la iepurasi deosebite, impletind in ele migala si grija si iubire si nu puteam sa nu multumesc pentru fericirea pe care mi-au adus-o.
Am incercat si eu sa le cunosc, pe cat posibil, din mesajele postate, pe destinatarele cadourilor mele si am incercat sa fac pentru fiecare macar un lucru personalizat. Am primit de fiecare data multumiri care mi-au incalzit sufletul.
Nu cred ca au fost multe cele care nu au multumit si iar nu cred ca ar trebui sa ne stricam bucuria pentru ele.
Am incercat si eu sa le cunosc, pe cat posibil, din mesajele postate, pe destinatarele cadourilor mele si am incercat sa fac pentru fiecare macar un lucru personalizat. Am primit de fiecare data multumiri care mi-au incalzit sufletul.
Nu cred ca au fost multe cele care nu au multumit si iar nu cred ca ar trebui sa ne stricam bucuria pentru ele.
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» Inscriere camp fifa 07 editia 4 (Campionatul European)
» INDEX 2011 by crazy
» Aeroportul Suceava (Stefan Cel Mare) - Februarie 2011
» Event 26 Februarie 2011 !
» Sper sa le bage Angel si sa va placa!Sunt facute in anul 2011!!!
» INDEX 2011 by crazy
» Aeroportul Suceava (Stefan Cel Mare) - Februarie 2011
» Event 26 Februarie 2011 !
» Sper sa le bage Angel si sa va placa!Sunt facute in anul 2011!!!
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» La sueta .... de seara ! 19
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
» Haine pentru copiii nostri (14)
» Lucrul de mana - sursa de venit-2
» Simbioza tricotat / croit
» Poze pentru inspiratie-tricotat (4)
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame