CONCURS DE TOAMNA - INCEPE GRADINITA/ SCOALA! - VOTAREA
Pagina 7 din 7 • Impartiti •
Pagina 7 din 7 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Votati uniforma
votare pentru concursul de toamna
mie imi place cel mai mult concurenta 9 si 13 aceste uniforme se pot purta la scoala sau gradinita,succes in continuare,bravo,voua.claudiana a scris:Votat!! Bafta tuturor! Oricum eu cred ca cei mai multumiti sunt copii pentru ca fiecare are acum o tinuta noua foarte frumoasa!!![]()

arisa- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: google
Data de inscriere: 25/10/2011
Re: CONCURS DE TOAMNA - INCEPE GRADINITA/ SCOALA! - VOTAREA
sunt mamica de fetite;4 la numar si tinutele concurentelor 2,4,6,sunt preferatele mele.felicitari tuturor concurentelor pentru ,talent,imaginatie,munca,curaj....succes.

georgeta.prnic- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1116
Varsta: 36
Localizare: romania-serbia
Data de inscriere: 23/10/2011
Felicitari Zsofia, Andata, Emmancita!!
Eram sigura ca am scris cand am venit din concediu... Probabil aparuse intre timp inca un mesaj si nu am asteptat sa fie postat mesajul meu. Imi cer scuze ca vin asa tarziu cu felicitarile.
De votat am votat inca de cand au aparut uniformele, si doua din preferatele mele sunt pe podium
Eram sigura ca am scris cand am venit din concediu... Probabil aparuse intre timp inca un mesaj si nu am asteptat sa fie postat mesajul meu. Imi cer scuze ca vin asa tarziu cu felicitarile.
De votat am votat inca de cand au aparut uniformele, si doua din preferatele mele sunt pe podium

Clio_Ela- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1224
Varsta: 36
Localizare: intre optimisti
Data de inscriere: 17/04/2009
Draguta toate, cu mici defecte ici pe colo, insa trebuie sa fim obiective si nu subiective.Dintre toate cea mai potrivita a fi si uniforma este modelul concurentei nr.9.bravo si felicitari.
P.S. eu a-si fi facut fustita putin mai scurta, in rest e totul OK.
P.S. eu a-si fi facut fustita putin mai scurta, in rest e totul OK.
Daniela iti multumesc pentru aprecieri
tie si tuturor celor carora le-a placut ceea ce am lucrat
Bucuria mea cea mare este data de placerea nespusa pe care Patricia o are cand poarta aceste haine. Pentru mine a fost foarte placuta participarea la acest concurs, m-a provocat sa "dau bice" la o urgenta
si sa pun mana la treaba. Apreciez mult faptul ca au fost atatea fete care si-au adus contributia, fiecare in dreptul ei!
tie si tuturor celor carora le-a placut ceea ce am lucrat
Bucuria mea cea mare este data de placerea nespusa pe care Patricia o are cand poarta aceste haine. Pentru mine a fost foarte placuta participarea la acest concurs, m-a provocat sa "dau bice" la o urgenta

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2349
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
Pe mine ma amuza teribil ca inca mai apar voturi. Probabil se va tot vota pana la urmatorul concurs.
Le-am felicitat si eu si le mai felicit o data pe toate concurentele si va cer voie sa ma inspir de la voi pentru urmatoarele tinute. Faine toate.
Si multumesc si eu iar si celor care m-au votat (chiar si dupa incheierea voturilor) si celor care m-au felicitat.
Btw, luni trebuie sa ii sun pe cei de la Brorom, ca inca nu am primit premiul. Mi-e sa nu se fi ratacit pe drum. Zsofia am vazut ca l-a primit. Emmancita, l-ai primit?
Le-am felicitat si eu si le mai felicit o data pe toate concurentele si va cer voie sa ma inspir de la voi pentru urmatoarele tinute. Faine toate.
Si multumesc si eu iar si celor care m-au votat (chiar si dupa incheierea voturilor) si celor care m-au felicitat.
Btw, luni trebuie sa ii sun pe cei de la Brorom, ca inca nu am primit premiul. Mi-e sa nu se fi ratacit pe drum. Zsofia am vazut ca l-a primit. Emmancita, l-ai primit?
Daa, am primit premiul, acum trei zile mi l-a adus mama din tara( adica a ajuns la mine la asa distanta si la tine, nu??), am zis ca fac poza si va arat dar si maine lucrez, poate pe seara am timp...Vreau sa va multumesc din nou tuturor!!
Am primit ate de cusut MADEIRA, ace de cusut( sper sa se potiveasca la Singerul meu), centimetru, ulei de masina si un clestisor-forfecuta.
Am primit ate de cusut MADEIRA, ace de cusut( sper sa se potiveasca la Singerul meu), centimetru, ulei de masina si un clestisor-forfecuta.

emmancita- Expert

-

Numarul mesajelor: 832
Varsta: 39
Localizare: madrid
Data de inscriere: 02/10/2010
emmancita, multumesc mult pentru raspuns. Sa le stapanesti sanatoasa.
felicitari concurentei cu numarul 14 javascript:emoticonp(':kiss:')
Ultima editare efectuata de catre Uca in Mier 15 Feb 2012, 10:24, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)

iuliabubulina- Nou venit

- Numarul mesajelor: 3
Localizare: galati
Data de inscriere: 14/02/2012

iuliabubulina- Nou venit

- Numarul mesajelor: 3
Localizare: galati
Data de inscriere: 14/02/2012
Pagina 7 din 7 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum: