Ultimele subiecte
» Pergamano, tehnica dantelei de hirtie
Astazi la 13:34 Scris de anc@

» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
Astazi la 13:31 Scris de pufoi

» Poze pentru inspiratie - crosetat (9)
Astazi la 13:26 Scris de rivka

» Dieta Montignac
Astazi la 13:23 Scris de danniela

» Tricot - Proiectul saptamanii - SAL
Astazi la 13:22 Scris de pufoi

» Decoratiuni diverse (6)
Astazi la 13:18 Scris de Dorulet

» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 4
Astazi la 13:13 Scris de Dorulet

» Haideti sa slabim ! (7)
Astazi la 13:13 Scris de danniela

» Prajituri de casa (5)
Astazi la 12:39 Scris de ivanoiuadela9

» Fesuri,caciuli,palarii,basti crosetate (11)
Astazi la 12:29 Scris de marya222006

» Cartoane si hartii
Astazi la 12:26 Scris de monatibi

» Bijuterii din fimo XIX
Astazi la 12:22 Scris de Carmen's

» Ornarea torturilor noastre - cap.VI
Astazi la 12:15 Scris de stoy

» Bijuterii din sarma 8
Astazi la 12:12 Scris de smihaelaviorica

» Fulare, saluri, esarfe tricotate IV
Astazi la 12:12 Scris de kmn

» Sarbatoritii zilei !!! XII
Astazi la 12:08 Scris de stoy

» Gradina mea... de apartament(4)
Astazi la 11:56 Scris de cillywilly

» Targuri hand-made V
Astazi la 11:47 Scris de diada

» De unde ne aprovizionam ptr bijuterii IV
Astazi la 11:43 Scris de Anaderol77

» Scoala de croitorie(10)
Astazi la 11:25 Scris de iriclau

Subiecte similare

LM Articole

LM YouTube Channel

Ce masina de cusut recomandati ?(1)

Pagina 2 din 20 Inapoi  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

Re: Ce masina de cusut recomandati ?(1)

Mesaj Scris de luiza la data de Mier 28 Ian 2009, 14:22

Intr-adevar f. multe firme nu-si promoveaza masinile mai deloc.
Cel mai simplu asa este, sa dau o tura pe la reprezentanti, dar ca sa economisesc timp incerc sa-mi fac putin temele ca sa stiu exact pe ce o sa ma axez.
Tot stand acasa si dand telefoane, am primit si un catalog de la singer cu ceva descrieri. Am incercat sa-l atasez , poate mai e cineva interesat, insa nu am gasit niciun buton de attach. Avem asa ceva?
In concluzie de la ei mi s-au parut mai interesante urmatoarele modele:
TRADITION 157 (10 programe de baza) - pret 669,90
INSPIRATION 4210 (10 programe de baza) - pret 769,90
INSPIRATION 4228 (28 programe de baza) - 999,90
Stiti ceva despre acestea, cum se comporta etc...? Ultimele 2 modele sunt cam scumpe si nu sunt f. sigura daca isi merita banii. Am mai citit ca masinile de la singer nu functioneaza prea bine pe materiale groase sau ca ar fi putin cam lente. Altfel, ca functii si accesorii ar fi comparabile cu cele de la brother, si au in plus si garantie 2 ani.

luiza
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor: 20
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 23/01/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de anne-marry la data de Mier 04 Feb 2009, 11:45

ce parerer aveti de masina de cusut privileg? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

anne-marry
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor: 32
Localizare: babeni, valcea
Data de inscriere: 03/02/2009

Sus In jos

ce sa fac?

Mesaj Scris de lora17 la data de Vin 06 Feb 2009, 18:23

as vrea sa-mi cumpar o masina de cusut. nu am avut pana acum una dar i-mi doresc foarte mult. nu am de unde sa cheltui prea multi bani pe ea dar nici nu vreau sa fie de proasta calitate. in principiu as vrea sa cumpar ceva la mana a doua. i-mi pute-ti spune la ce sa ma uit cand cumpar? ce sa iaba sau sa nu aiba masina?
sau poate stiti pe cineva care vinde? eu sunt din cluj

lora17
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor: 48
Localizare: cluj
Data de inscriere: 06/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina la data de Vin 06 Feb 2009, 20:28

Anne, ce sa zic, pare ok masina de cusut. E comparabila cu LS de la Brother, care e vreo 500lei sau 450lei. Imi place mult designul wink , dar din pacate nu sta calitatea unei masini in asta. Eu am triplock de la ei si sunt foarte multumita, Tomari are un Privileg vechi de cateva zeci de ani si la fel, e foarte multumita. Nu stiu masinile de cusut noi cum sunt, eventual uita-te pe site-ul original, din Germania, dar nu vad modelul asta: Masini de cusut Acolo dau puncte, cumparatorii si-ti poti da seama. Daca ai rabdare cauta si comentariile lor, in germana si baga-le la tradus in Google Translate wink
Lora, eu nu prea stiu de unde poti lua masina de cusut la SH si sa fi sigura ca e buna. Daca iei de la particular neaparat sa ai pe cineva care are masina de cusut, cu tine. Sa se uite, sa o incerce. In general, trebuie sa aiba cat mai multe cusaturi la banii pe care esti dispusa sa-i dai, minim 15, cel mai bine 20-22. Sa poata sa coasa cu ac dublu(pt tivuri la materiale elastice), sa aiba reglabila marimea cusaturii, sa se poata regla tensiunea in ata superioara, si eventual si ceva de reglat presiunea piciorusului presor. Sa poata sa coasa cu brat liber(se scoate carcasa de jos, de langa suveica ca sa cosi maneci, cracul pantalonilor, etc). Sa poata sa coasa butoniera in 4 pasi(intr-un pas e ideal, dar.... zid costa). Sa aiba accesoriile originale: piciorus de deplasare general, piciorus pt coaserea fermoarelor, pt coaserea butonierelor(cel alb de plastic). Urmareste sa nu scoata zgomote puternice in timpul probei, sa mearga motorul normal, egal. Sa nu incalceasca ata de dedesubt(semn ca e dereglata) sa coasa uniform, in general. Si incearca si restul cusaturilor, zig-zag, etc.

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina™- producatoarea de scame ®

Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor: 5762
Localizare: aproape de tine:)
Data de inscriere: 16/10/2008

http://homemadelaly.blogspot.com/

Sus In jos

multumesc de informatii

Mesaj Scris de lora17 la data de Sam 07 Feb 2009, 09:35

i-ti multumescmult pt raspuns, problema e ca nu stiu pe nimeni care sa aibe masina de cusut, poate cineva de pe forum e din cluj si ar vrea sa vina cu mine la achizitionare.

lora17
Nou venit
Nou venit

Sus In jos

Mesaj Scris de tomari la data de Sam 07 Feb 2009, 15:24

Lora eu sunt la 60 km de Cj (Dej) nu stiu exact cand vin la Cj, dar in Piata am citi un anunt cu mas de cusut sechand si am vb la tel cu persoana respectiva. Iti trimit PM cu nr de tel. Lora nu am putut trimite prin PM nr de tel ptr ca acest utilizator nu exista? hug

tomari
Senior
Senior

Numarul mesajelor: 683
Data de inscriere: 27/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina la data de Sam 07 Feb 2009, 15:49

Tomari, la Mesaj privat, dai NewPM, apoi sus, la Utilizator, ai Gaseste un utilizator si scri in noua fereastra deschisa: lora17 dar exact asa, nu cu L mare. Dai cautare, si apoi iti va da un nou rand cu numele ei si apesi pe Selectare. Dar nu imi vine sa cred ca nu a mers sa trimiti direct scriind numele ei corect, in casuta de utilizator. Aici nu trebuie activat Pm-ul ca pe Dc, totusi. E automat.

*Atelierul meu*

Admina
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de luiza la data de Dum 08 Feb 2009, 01:51

anne-marry: si eu ma gandeam la un moment la modelul acesta de la privileg; mi-a fost recomandat ca fiind OK; insa eu am renuntat la gandul de a-mi cumpara o masina asa, pe nevazute, pentru ca sunt incepatoare si cred ca voi avea nevoie si de ceva instructaj la inceput; si de aceea cred ca voi lua una de la brother sau singer
cei de la brother sunt super ok, si f. dispusi sa-ti dea informatii si poti sa te duci la ei sa testezi daca te hotarasti la un model
cei de la singer iarasi sunt amabili, desi au un site din care nu intelegi mai nimic; in plus, am inteles ca daca iei o masina de la ei, ai dreptul la un instructaj gratuit (vine cineva acasa) in decurs de o luna
eu acum am restrans lista de cautare la urmatoarele 3 modele:
brother ls2125 (are 14 cusaturi, dar practic 5 modele diferite, cele mai multe sunt variatiuni pe tema cusatura dreapta sau zig-zag) -495 lei
singer tradition 157 (are 10 cusaturi distince, imi place ca are si vreo 2 cusaturi decorative mai deosebite, dar nu se regleaza decat lungimea pasului la cusatura zig-zag, in rest celelalte cusaturi sunt fixe ) - am gasit un loc unde mai costa inca 650 lei, in rest e la 750 de lei
singer inspiration 4210 (tot 10 cusaturi (dintre care 5 elastice) e o masina cu multe dotari, cu cusaturi reglabile si latime si lungime, si multe alte chestii mai mult sau mai putin utile) - si asta este tot 650 lei in oferta, insa nu are nicio cusatura decorativa mai speciala, altfel ar fi net superioara celorlalte 2; are suveica orizontala, si de la singer mi-au spus ca nu se recomanda incepatorilor ca e riscul de a strica suveica si sa trebuiasca schimbata de mai multe ori; oare asa sa fie?

voi ce parere aveti? care credeti ca se merita mai mult?
pupici kiss

luiza
Nou venit
Nou venit

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina la data de Dum 08 Feb 2009, 11:14

luiza a scris:
singer inspiration 4210 (tot 10 cusaturi (dintre care 5 elastice) e o masina cu multe dotari, cu cusaturi reglabile si latime si lungime, si multe alte chestii mai mult sau mai putin utile) - si asta este tot 650 lei in oferta, insa nu are nicio cusatura decorativa mai speciala, altfel ar fi net superioara celorlalte 2; are suveica orizontala, si de la singer mi-au spus ca nu se recomanda incepatorilor ca e riscul de a strica suveica si sa trebuiasca schimbata de mai multe ori; oare asa sa fie?

voi ce parere aveti? care credeti ca se merita mai mult?

Luiza, pai daca ai ajuns la 700lei sau chiar 750lei, de ce sa nu iei masina asta: Brother? A fost la ofeta, sub 700lei si e f.f.f. buna. Eventual mai asteapta reduceri... La Singer mi se pare ca au mai putine caracteristici la aceiasi bani.
Si cine ti-a zis ca suveica orizontala are vreo legatura cu gradul de avansare in cunostinte de croitorie? Doamne, ce varza sunt dealerii astia zid Pai daca ar face instructajul bine, nu s-ar intampla sa strici ceva la ea... Cand ma gandesc ca in State descriu masinile computerizate, sau mai bune ca fiind perfecte pt incepatori, tocmai ca ii ajuta cu multe accesorii suplimentare. La noi, iti recomanda sa iei modelul mai ieftin rade Din ce-or trai baietii astia, nu stiu...
Ideea e ca la masinile cu suveica orizontala pot aparea fisuri, in cazul ruperii acului, mai des(probabil la incepatori e mai frecvent), dar ma indoiesc ca se poate rupe suveica in primul an de folosire(chiar daca e fisurata) si nu vad de ce i-ar deranja sa o schimbe cand nu mai e in garantie, doar o plateste clientul. Dar, ce plastic poate sa aiba daca se tem ca se rupe asa repede(suveica orizontala e de plastic/teflon de cele mai multe ori, cea verticala e de metal). Dar suveica orizontala e mult mai usor de folosit, doar pozitionezi bobina si ghidezi ata; la cea verticala, scoti suveica, introduci bobina, ghidezi ata, introduci suveica in lacas si apoi scoti ata cu acul superior scratch

*Atelierul meu*

Admina
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de danutzii2 la data de Dum 08 Feb 2009, 14:16

Sunt curioasa sa stiu si eu pe masinile voastre ce cusut Brother ce scrie ,pt ca am vazut o masina si era pretul destul de mic 410 dar pe spatele ei scria Made in China si pe ale voastre tot asa scrie sunt in China facute?
Am vrut sa renunt la cea pe care am comandat-o ca ii mai ieftina cea care am vazut-o dar cand a vazut sotul ca-i facuta in China nu a vrut ,nu sunt in Germania facute?

danutzii2
Nou venit
Nou venit

Numarul mesajelor: 23
Localizare: Alba
Data de inscriere: 25/01/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de luiza la data de Dum 08 Feb 2009, 16:54

Admina, exact asta spun si cei de la Brother si Singer, faptul ca masinile cu suveica orizontala sunt putin mai sensibile avand suveica din plastic/teflon, si fiind incepator risti sa trebuiasca sa o schimbi de mai multe ori. Cei de la BRO Rom Bucuresti spun ca nu mai aduc modelul BM3500 decat la comanda, ei recomanda in schimb modelele XL, fiind mai fiabile, pentru ca sunt facute din metal. In fine, probabil ca este un mic adevar in toata povestea asta. Cu toate astea, stiu persoane care sunt f. multumite de acest model, eu sunt sigura ca e o masina buna, mai ales daca te mai si pricepi un pic.
Cu ofertele cred ca s-a cam terminat distractia, acum toate modelele s-au scumpit, si la Singer si la Brother. Stiu ca au fost cam 690 de lei si modelul BM3500 si XL5500 la promotie pana prin ianuarie. Dar acum au termina lotul de anul trecut si au adus masini noi la preturi noi. Poate de 1-8 martie sa mai aiba ceva oferte, dar nu ma astept la cine stie ce cu cresterea asta a euro.
Chiar sunt si eu curioasa unde sunt fabricate masinile Brother sau Singer, asa cum spunea si danutii2. M-as mira sa nu fie <made in china>. Doar cele de la Privileg cred ca sunt facute in Germania.
Am gasit o masina f. OK si ca functii si ca pret pe site-ul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Uite AICI.Daca as avea cum sa o aduc din Germania, pe asta as cumpara-o cu siguranta, cu riscul de a lua o masina pe neve si de a-mi prinde putin urechile cu ea.

Multi pupici. pupi

luiza
Nou venit
Nou venit

Sus In jos

Mesaj Scris de Camy la data de Dum 08 Feb 2009, 18:52

buna fetelor,eu am un brother bm 3500,care l-am cumparat prin august 2008,era la reducere,am dat pe el 6 milioane si el era in jur de 8 milioane.sunt tare multumita de el,are 35 de cusaturi ornamentale ,dispozitiv de bagat ata in ac,ac dublu,si multe altele.eu il recomand cu toata increderea.

va pupic dulce

Camy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor: 1184
Varsta: 31
Localizare: buzau
Data de inscriere: 21/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina la data de Dum 08 Feb 2009, 19:29

He-he, toate casnicele de la Brother, sunt Made in China zid Privilegul... eu stiu de la triplock ca e facut tot in China, dar nu scrie pe el, cred ca pe cutie. Singer, eventual vazut in magazine, Flanco parca au.
Adevarul e ca 80-90% din electronicele din lume sunt facute in China si Taiwan, deci... In Germania, poate doar bemvanul rade (BMW)

*Atelierul meu*

Admina
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de diada la data de Dum 08 Feb 2009, 21:23

Camy a scris:eu am un brother bm 3500...sunt tare multumita de el,are 35 de cusaturi ornamentale ,dispozitiv de bagat ata in ac,ac dublu,si multe altele.eu il recomand cu toata increderea.

si eu tot pe asta il recomand pupi love love love

diada
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor: 4527
Localizare: intre zi si noapte
Data de inscriere: 18/10/2008

http://s40.photobucket.com/albums/e235/forest279/

Sus In jos

Mesaj Scris de lora17 la data de Dum 08 Feb 2009, 23:37

tomari a scris:Lora eu sunt la 60 km de Cj (Dej) nu stiu exact cand vin la Cj, dar in Piata am citi un anunt cu mas de cusut sechand si am vb la tel cu persoana respectiva. Iti trimit PM cu nr de tel. Lora nu am putut trimite prin PM nr de tel ptr ca acest utilizator nu exista? hug

de fapt e lora17, poate de asta ti-a zis ca nu exista useul.
am vazut anuntul doar ca nu stiu ce masina sa-mi cumpar, nu vreau sa fac o alegere gresita.
daca vi prin cluj si ai putin timp liber anunta-ma te rog, as vrea tare mult sa am pe cineva care sa-mi explice anumite lucruri.

Ultima editare efectuata de catre lora17 in Lun 09 Feb 2009, 09:22, editata de 1 ori

lora17
Nou venit
Nou venit

Sus In jos

Pagina 2 din 20 Inapoi  1, 2, 3 ... 11 ... 20  Urmatorul

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum