Haideti sa slabim (5)
Pagina 20 din 20 • Impartiti •
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Haideti sa slabim (5)
Eu sunt cea care incurajeaza, aurishta

elenaxx- Expert

-

Numarul mesajelor: 922
Varsta: 39
Localizare: pitesti,arges
Data de inscriere: 17/11/2010
Clio-Ela sa stii ca eu sunt in asteptare . Traiesc cu speranta ca atunci cand va fi gata coregrafia ta ai sa ne arati si noua filmulete . Asa o sa am si eu instructor personal de zumba !
La toate exista o solutie , nu-i asa ? Si nu mai conteaza ca esti asa departe .

corina corina- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2141
Varsta: 36
Localizare: Buzau
Data de inscriere: 31/12/2010
Mai zumbistelor, mai, nu mai e activitate pe aici?

elenaxx- Expert

-

elenaxx a scris:Eu sunt cea care incurajeaza, aurishta![]()
si cea care sta cu ochii pe noi
vad vad silvia, si ai si o pozitie provocatoare

elenaxx- Expert

-

Of, Corina, o sa fie cam greu cu video de la curs... Ttrebuie sa declare si sa semneze cursantele (pardon, cursantii, -am aflat ca am si doi barbati in grupa)
ca sunt de acord sa filmez.
Dar poate am noroc in 30, la Mega Zumba-Party, poate acolo e voie sa se filmeze, si npoate reusesc.
Unde incep pe 11 ianuarie sunt toate locurile ocupate, cred ca mai facem o grupa, sunt deja destui care mai vor. Ramane sa gasim in ce zi e sala libera, si sa imi convina si mie. Iar in 7 Ian am dincolo ora de proba, dar nu imi fac probleme, acolo se aduna gramada, ca e in centrul orasului.
De la Zumba am tras chiulul si marti si joi, Leutzul meu a fost pt prima data bolnavior (racit), are 14 luni, si pana acum a fost sanatos tun. a facut ceva temperatura si ii curge rau nasucul. Problema mare nu e, dar doua nopti si doua zile nu a dormit deloc. Acum e iara ok, nu a dormit nici azi, insa macar e "fit"- ca tot suntem la subiectul cu fitness
Mie imi e groaza, eu oricum ma ingras mereu iarna, si acum cam exagerez cu dulciurile. Nu e noapte in care sa nu fc ture in bucatarie sau sa caut pe la VIctor prin camera napolitane sau ciocolata. Plus biscuiti la tona... Si Zumba mea, in ultima vreme a cam ramas sla stasiul de "teorie", ca lucrez la coreografii inca, asa, cate putin, noaptea. Dar asta inseamna mai mult gandit si facut incet exercitiile, si scris pasii, facut notitze. Asa ca ... de transpirat nici o sansa.
Pupici, spor la zumbaiala (apropo, in regulamentul de la ZIN -Zumba Instructor Network- scrie ca nu am voie sa scriu cuvantul, fara® -sau TM
Deci... ZUMBA®
(am si semnat ca sunt de acord:))
Dar poate am noroc in 30, la Mega Zumba-Party, poate acolo e voie sa se filmeze, si npoate reusesc.
Unde incep pe 11 ianuarie sunt toate locurile ocupate, cred ca mai facem o grupa, sunt deja destui care mai vor. Ramane sa gasim in ce zi e sala libera, si sa imi convina si mie. Iar in 7 Ian am dincolo ora de proba, dar nu imi fac probleme, acolo se aduna gramada, ca e in centrul orasului.
De la Zumba am tras chiulul si marti si joi, Leutzul meu a fost pt prima data bolnavior (racit), are 14 luni, si pana acum a fost sanatos tun. a facut ceva temperatura si ii curge rau nasucul. Problema mare nu e, dar doua nopti si doua zile nu a dormit deloc. Acum e iara ok, nu a dormit nici azi, insa macar e "fit"- ca tot suntem la subiectul cu fitness
Mie imi e groaza, eu oricum ma ingras mereu iarna, si acum cam exagerez cu dulciurile. Nu e noapte in care sa nu fc ture in bucatarie sau sa caut pe la VIctor prin camera napolitane sau ciocolata. Plus biscuiti la tona... Si Zumba mea, in ultima vreme a cam ramas sla stasiul de "teorie", ca lucrez la coreografii inca, asa, cate putin, noaptea. Dar asta inseamna mai mult gandit si facut incet exercitiile, si scris pasii, facut notitze. Asa ca ... de transpirat nici o sansa.
Pupici, spor la zumbaiala (apropo, in regulamentul de la ZIN -Zumba Instructor Network- scrie ca nu am voie sa scriu cuvantul, fara® -sau TM
Deci... ZUMBA®

Clio_Ela- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1224
Localizare: intre optimisti
Data de inscriere: 17/04/2009
Ela, ma bucur pentru tine
dar nu uita ca sanatatea ar trebui sa fie pe primul plan..spun asta ca iara e gripa/raceala la moda prin zona asta, eu m-am pricopsit cu ea, dar mai am nitel si scap de povara..
......si eu as vrea sa merg la o zumbaiala unde tu esti profesoara/instructoare (vrabia malai viseaza) , dar cine sta cu Delia? Tu cu cine l-ai lasat pe Leutzul tau? Pupa-l din partea Deliei
dar nu uita ca sanatatea ar trebui sa fie pe primul plan..spun asta ca iara e gripa/raceala la moda prin zona asta, eu m-am pricopsit cu ea, dar mai am nitel si scap de povara........si eu as vrea sa merg la o zumbaiala unde tu esti profesoara/instructoare (vrabia malai viseaza) , dar cine sta cu Delia? Tu cu cine l-ai lasat pe Leutzul tau? Pupa-l din partea Deliei

Chirrox13- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1397
Varsta: 32
Data de inscriere: 10/04/2011
Lasa Ela ca eu sunt rabdatoare si nici de pe forum nu ma mut .
Sa fie sanatos puiul tau si sa poti tu sa-ti faci treaba !Si lasa ca nu se pun dulciurile asa repede pe tine ca tu si asa tot timpul
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

corina corina- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2141
Localizare: Buzau
Data de inscriere: 31/12/2010
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Pagina 20 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum