Bijuterii din fimo XIV
Pagina 1 din 20 • Impartiti •
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Bijuterii din fimo XIV
Capitole anterioare:[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
multumesc mult pt aprecieri..ma bucur ca va place..voi mai incerca
day..eu nu am un disc..am un fel de disc cu tubulet..in care ar trebui sa intre fimo..si sa scot din el o bucata..mda..zis si facut..mai putin facut..ca mi s-a blocar si umplut de fimo..pana la urma..am incercat de vreo 2-3 ori..diverse cantitati..si mi-am gasit un fel de marime..cel putin pt margelele ovale..
multumesc mult pt aprecieri..ma bucur ca va place..voi mai incerca
day..eu nu am un disc..am un fel de disc cu tubulet..in care ar trebui sa intre fimo..si sa scot din el o bucata..mda..zis si facut..mai putin facut..ca mi s-a blocar si umplut de fimo..pana la urma..am incercat de vreo 2-3 ori..diverse cantitati..si mi-am gasit un fel de marime..cel putin pt margelele ovale..
Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Mier 31 Aug 2011 - 9:45, editata de 1 ori (Motiv : Separat capitole)

darkpoke- Senior

-

Numarul mesajelor: 798
Varsta: 29
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 30/04/2010
Re: Bijuterii din fimo XIV
aoleu...rontzy...bataitza 
de ce nu ai curaj
cerceii sunt chiar draguti
sa nu se mai repete da? sa participi de acum incolo...
ce e chestia asta cu curajul..aici suntem intre prietene..ca sa zic asa..ne sfatuim..sustinem..incurajam..felicitam..
nu exista asa ceva.. "nu am curaj"
de ce nu ai curaj
cerceii sunt chiar draguti
sa nu se mai repete da? sa participi de acum incolo...
ce e chestia asta cu curajul..aici suntem intre prietene..ca sa zic asa..ne sfatuim..sustinem..incurajam..felicitam..
nu exista asa ceva.. "nu am curaj"

darkpoke- Senior

-

Da,da!Asa e ,cum zice Darkopke!Si ne mai si batem,ne mai si paruim
Acum serios,sunt chiar reusiti!!!!!
Acum serios,sunt chiar reusiti!!!!!
sunt frumosi foc !

Dragonfly- Senior

-

Numarul mesajelor: 736
Localizare: brasov
Data de inscriere: 16/03/2010
Rontzi cred ca trebuie sa aprofundezi tot felul de cane'uri, pun pariu ca ti-ar iesi super.Iti mai spun o data, sunt frumosi frumosi !!!

Dragonfly- Senior

-

Numarul mesajelor: 736
Localizare: brasov
Data de inscriere: 16/03/2010
wow..ce flori frumoase...nu m-am incumetat sa fac floarea soarelui..ca nu am cuter de petala..si asa..e putin mai greu

darkpoke- Senior

-

eu am un cutter petala(mic) dar mie nu imi ies asa frumoase. marginile imi ies mai franjurate, nu imi ies fine si uniforme...
eu mi-am luat kemper kutters, ca am tot vazut in tutoriale si eram incantata de faptul ca imping ele pasta dar nu sunt exact asa cum ma asteptam. adica imi setasem eu asteptari prea inalte
eu mi-am luat kemper kutters, ca am tot vazut in tutoriale si eram incantata de faptul ca imping ele pasta dar nu sunt exact asa cum ma asteptam. adica imi setasem eu asteptari prea inalte

ador.mita- Ucenic

- Numarul mesajelor: 103
Data de inscriere: 02/01/2011
rontzy, foarte frumoase si lucrate ingrijit
Fetelor, cuttere se pot confectiona din tablita de la lumanarile in pastila. Era la un moment dat si un tutorial pe youtube
Fetelor, cuttere se pot confectiona din tablita de la lumanarile in pastila. Era la un moment dat si un tutorial pe youtube
vezi... io ca nebuna, alerg, intreb, rog oameni sa imi caute, gasesc eu site in europa cu cutterele magice care de fapt nu is chiar magice, ma scarpin in urechea dreapta cu mana stanga...
dar nu ma duce capul sa nu arunc tabla de la lumanari
... si de cand imi doream eu cutter rotund cu diametru diferit de tot ce am
acuma o sa dau un search prin casa, poate mai gasesc o lumanarica doua
carmen
dar nu ma duce capul sa nu arunc tabla de la lumanari
... si de cand imi doream eu cutter rotund cu diametru diferit de tot ce am
carmen

ador.mita- Ucenic

mie nu imi place sa modelez trandafiri
eu nu pricep, tu tai cu cutterul petalele? ca au marginile chiar prea regulate
eu am incercat numai de mana, modelez petalele din bobite de pasta si apoi le aranjez, dar nu imi place... rar fac trabdafiri
eu nu pricep, tu tai cu cutterul petalele? ca au marginile chiar prea regulate
eu am incercat numai de mana, modelez petalele din bobite de pasta si apoi le aranjez, dar nu imi place... rar fac trabdafiri

ador.mita- Ucenic

Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Pagina 1 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Targuri hand-made V
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta