Rochii,Sarafane-Cap XV
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Rochii,Sarafane-Cap XV
Si eu credeam ca esti tu! Oameni care seamana intre ei sunt mii si sute... Mai ales ca, avatarul are o oarecare continuitate cu poza in care esti fara cap
frumoase rochite ai facut Ariela, materiale cuimprimeuri dragute, imi plac.
Chirrox13- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1397
Varsta: 32
Data de inscriere: 10/04/2011
...arielas a scris:
si o rochita complicata la piept si clos din talie, nu pentru mine, ci pentru o tanara care nu a alaptat inca.![]()
Foarte faine rochiţele, mie îmi e frică şi să mă apuc să tai materialul... deşi de felul meu îs tare curajoasă.
Eu fac parte dintre multele cititoare ale acestui forum care mai mult se uită cu adminraţie... din când în când mai pun şi eu o întrebare, ceva... sperând să nu deranjez prea tare. Şi eşti una din fetele pe care le admir... m-am intrebat şi eu de multe ori ce mutra ai

musetel- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 194
Varsta: 30
Localizare: Timisoara
Data de inscriere: 29/10/2010
Musetel, ia-ti inima-n dinti si taie materialul. Cu cat iti faci ganduri ca strici, mai sigur e ca nu vei reusi. Nu trebuie sa-ti fie teama, incepe cu materiale reciclate, pana prinzi curaj, asa nu ai prea mult ce strica si-ti pui creativitatea in actiune. Sunt sigura ca teama e, dar trebuie sa incerci daca vrei, iar cu intrebari nu vei deranja pe nimeni. Fetele raspund imediat ce considera ca au o solutie pentru tine. Important este sa fie cat mai clar explicata nelamurirea ta...
Ce nostima esti Geany.!

arielas- Maestru

- Numarul mesajelor: 1002
Varsta: 37
Localizare: la casa mea
Data de inscriere: 29/09/2010
musetel alege un material dupa care nu iti pare rau ca il strici
cum e stofita mea gri.......am primit-o bonus de la un magazin, e sifonabila rau, deloc expresiva...am facut sarafanul de mai jos pentru a-mi exersa mana, nu am pe nimeni sa pot intreba despre detalii...asa ca le-am facut dupa capul meu
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
deci sarafanul a fost facut dupa un tipar leko, insa nu se dau detalii despre lucrul pe dos.....eu i-am pus captuseala si am prins-o cum m-am gandit eu....la fel si fermoarul care prins intre captuseala si material nu prea ai cum sa il cosi foarte bine....aici vreau sa intreb expertele cum se monteaza cat mai bine?.......
stiu ca nu ar trebui sa scot in evidenta defectele....dar eu vreau sa invat.....deci cum se monteaza corect fermoarul prins intre captuseala si material?
cum e stofita mea gri.......am primit-o bonus de la un magazin, e sifonabila rau, deloc expresiva...am facut sarafanul de mai jos pentru a-mi exersa mana, nu am pe nimeni sa pot intreba despre detalii...asa ca le-am facut dupa capul meu
deci sarafanul a fost facut dupa un tipar leko, insa nu se dau detalii despre lucrul pe dos.....eu i-am pus captuseala si am prins-o cum m-am gandit eu....la fel si fermoarul care prins intre captuseala si material nu prea ai cum sa il cosi foarte bine....aici vreau sa intreb expertele cum se monteaza cat mai bine?.......
stiu ca nu ar trebui sa scot in evidenta defectele....dar eu vreau sa invat.....deci cum se monteaza corect fermoarul prins intre captuseala si material?
ancush- Junior

- Numarul mesajelor: 433
Localizare: cluj
Data de inscriere: 30/11/2009
Intai cosi fermoarul pe rochie, abea apoi prinzi captuseala de fermoar din rezerva acestuia. Defectele le scoti daca vrei sa inveti sa faci corect data viitoare, doar pe strada te faci ca nu stii, ba chiar dai vina pe croitreasa aia nepriceputa care ti-a cusut-o.
Ai pus foarte frumos in valoare cu acea curea si camasa, vad si pantofii. Felicitari!
Ai pus foarte frumos in valoare cu acea curea si camasa, vad si pantofii. Felicitari!
mersi geany
ancush- Junior

E frumoasa, Ancush, ai asortat-o bine, eu cred ca ar trebui un pic la gat mai decoltata ca sa vina camasa mai bine.

emmancita- Expert

-

Numarul mesajelor: 832
Varsta: 39
Localizare: madrid
Data de inscriere: 02/10/2010
Arielas, sunt super rochitele si imi place mult cum se aseaza pe tine cea inflorata!
Ancush, imi place cum iti sta dar si croiala sarafanului!
Uite, mai jos un link cu cateva tutoriale despre cum se prinde captuseala pe fermoare:
Tutorial I
Mai multe tutoriale.
Trebuie sa dai click pe scrisul rosu si ti se deschid explicatiile.
Mie mi-au fost de folos.
Ancush, imi place cum iti sta dar si croiala sarafanului!

Uite, mai jos un link cu cateva tutoriale despre cum se prinde captuseala pe fermoare:
Tutorial I
Mai multe tutoriale.
Trebuie sa dai click pe scrisul rosu si ti se deschid explicatiile.
Mie mi-au fost de folos.
multumesc de aprecieri
uca mersi de linkurile cu atasarea corecta a fermoarului
uca mersi de linkurile cu atasarea corecta a fermoarului
ancush- Junior

Azi am facut si eu o rochita simpla, am lucrat-o cu drag ca e un material placut. Are fermoar ascuns pe mijlocul spatelui si doar cate doua pense pe fata si spate.
I-am facut si un bolero negru, dar in poze arata..dezastru
Sper sa-i fac fetei si o poza cu rochita si boleroul imbracate ca arata altfel decat asa...
I-am facut si un bolero negru, dar in poze arata..dezastru
Sper sa-i fac fetei si o poza cu rochita si boleroul imbracate ca arata altfel decat asa...

emmancita- Expert

-

Numarul mesajelor: 832
Varsta: 39
Localizare: madrid
Data de inscriere: 02/10/2010
E frumoasa rochia si culoare e pe gustul meu

arielas- Maestru

- Numarul mesajelor: 1002
Varsta: 37
Localizare: la casa mea
Data de inscriere: 29/09/2010
Ancush arata bine sarafanul tau 'de facut mana'.
Incearca sa cumperi niste reviste Burda ca-n ele sunt destule explicatii de coasere si chiar cursuri ilustrate bine facute. Asa se invata cel mai bine, din greselile proprii
Cand speli sarafanul pune-i ceva mai mult balsam ca se mai inmoaie lana si nu se mai tine sifonatul, adica se netezeste mai usor cand te ridici...
Incearca sa cumperi niste reviste Burda ca-n ele sunt destule explicatii de coasere si chiar cursuri ilustrate bine facute. Asa se invata cel mai bine, din greselile proprii
Cand speli sarafanul pune-i ceva mai mult balsam ca se mai inmoaie lana si nu se mai tine sifonatul, adica se netezeste mai usor cand te ridici...

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Te-ai descurcat bine pentru inceput Ancush.
emmancita e faina rochita, sa ne-o arati si imbracata sa vedem cum se aseaza gulerul
emmancita e faina rochita, sa ne-o arati si imbracata sa vedem cum se aseaza gulerul

Motzu- Junior

-

Numarul mesajelor: 300
Varsta: 36
Localizare: Rimnicu Vilcea
Data de inscriere: 26/12/2010
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» Rochia neagra de latex
» Life of a Swan
» Cand eram copil, credeam ca pot sa zbor (+16)
» Esti genul care poarta safari, hippie sau urban?
» Life of a Swan
» Cand eram copil, credeam ca pot sa zbor (+16)
» Esti genul care poarta safari, hippie sau urban?
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Targuri hand-made V
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Bijuterii din fimo XIX
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Impletituri in tehnica macrame (5)
» Costume Carnaval (4)