Picturi pe sticla
Pagina 6 din 7 • Impartiti •
Pagina 6 din 7 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Re: Picturi pe sticla
foarte frumoase picturile

dienutzababy- Senior

-

Numarul mesajelor: 661
Varsta: 24
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 22/03/2010
Am mai pictat o sticla, pe care o voi folosi la siropuri. De data asta am procedat altfel, dupa cum am citit intr-o carticica, am facut toata " pictura" pe o folie de plastic subtire, am lasat-o la uscat, a doua zi am desprins-o cu un cutter si am lipit-o de sticla. E mai usor asa, nu mai aluneca culoarea si nu imi mai tremura mana asa de tare. Trebuie insa atentie la dezlipit , sa nu se rupa. Mai am multe de invatat, dar sunt multumita de progresele facute 
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
bravo, sunteti tare pricepute! eu aveam doua obiecte de iluminat albe.
Si pt ca semanau cu un cioc de papagal le-am vopsit cu rosu, verde, galben si albastru (urnarind culorile de la o farfurie decor). O sa le pozez.
Si pt ca semanau cu un cioc de papagal le-am vopsit cu rosu, verde, galben si albastru (urnarind culorile de la o farfurie decor). O sa le pozez.
Simpatica foc pisicuta. Ai lacuit cu ceva pe urma sau ai asezat-o pur si simplu pe sticla?
Pur si simplu pe sticla. Mai am de gand sa fac niste sticle apoi le voi baga la cuptor.
Eu am in casa niste pahare inalte, de bere pe care le urasc pentru ca sunt instabile si se clatina la orice miscare.Cum nu-mi place berea si mi-e teama sa le manevrez, am inceput sa le folosesc doar ins copuri decorative-am pictat cu culori de sticla, de-alea gumate primul din serie- o elefantica draguta.
Culorile mi-au jucat putin feste pentru ca se inchid dupa uscare
Sper sa va placa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Din memorie nu prae imi ies animalele, dar ma inspir si eu de pe net
Culorile mi-au jucat putin feste pentru ca se inchid dupa uscare
Sper sa va placa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Din memorie nu prae imi ies animalele, dar ma inspir si eu de pe net

elenaveronica- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 144
Varsta: 29
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 30/01/2011
Ce culori folosim la icoana pe sticla ?
Sa spunem ca pictam pe sticla o icoana,merg culorile tempera sau se folosesc acrilice sau in ulei ?multumesc.

Gaiatryi- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: capitala.
Data de inscriere: 09/01/2012
As dori sa postez si eu lucru de mana si pictura...cum procedez?

lenatamas- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 1
Varsta: 58
Localizare: romania
Data de inscriere: 13/01/2012
Buna Lena!
Cum procedezi? E simplu:
1. Citesti si respecti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] acestui forum
2. Te familiarizezi cu structura, cuprinsul, subiectele forumului
3. Inveti sa postezi fotografii; gasesti sugestii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Spor maxim iti doresc!
Cum procedezi? E simplu:
1. Citesti si respecti [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] acestui forum
2. Te familiarizezi cu structura, cuprinsul, subiectele forumului
3. Inveti sa postezi fotografii; gasesti sugestii [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Spor maxim iti doresc!

Giobsy- Moderator

-

Numarul mesajelor: 1629
Varsta: 44
Localizare: Vatra Dornei
Data de inscriere: 25/05/2009
Buna fetelor,
Numele meu e Simona si am inceput de ceva timp sa pictez cate ceva pe sticla....imi dau seama ca imi place foarte mult, si sper ca , o data cu trecerea timpului sa ma perfectionez:).... daca mi-ati putea da cateva sfaturi, despre ceea ce ar trebui sa stiu atunci cand ma apuc de asa ceva:) va pup si va multumesc!
Numele meu e Simona si am inceput de ceva timp sa pictez cate ceva pe sticla....imi dau seama ca imi place foarte mult, si sper ca , o data cu trecerea timpului sa ma perfectionez:).... daca mi-ati putea da cateva sfaturi, despre ceea ce ar trebui sa stiu atunci cand ma apuc de asa ceva:) va pup si va multumesc!

simonapeter- Nou venit

- Numarul mesajelor: 1
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 25/03/2012
Buna !
Am descoperit numai frumuseti aici ! Va felicit pe toate !
Am pictat si eu pe sticla...cateva. Mai bine zis, sub sticla, ca dupa ce-am terminat lucrarea am intors geamul. Pe sticla inca n-am lucrat, asa, cu rol decorativ, ci doar icoane.
La unele am preluat modelele dupa icoane vechi, sau din caietul de modele ale lui Radu Zugravu, pe care le-am colorat in maniera personala.
Va arat deocamdata reproducerile
"Buna Vestire" sarbatoarea de azi
"Sfanta Treime" desen dintr-o carte veche
"Judecata de Apoi" model din aceeasi carte. Erau mici cat palma, le-am desenat cu izograf f. subtire si am marit pana la format A3. de asemenea, in cromatica personala.
"Sfiintii Imparati Constantin si Elena" desen preluat dupa o tiparitura la care am adaugat acest chenar bolta, cules din alta parte.
Am reluat tema, in alta cromatica. Format A3. Am pictat 2 identice. Una am vandut-o, cealalta mi-a spart-o motanul negru... O pastrez inca asa.
"Fecioara Maria Prodromita" Desen copiat, dar la care am modificat integral chipul si mainile Fecioarei, am adaugat rama si colorat dupa canon. Format A3
Acelasi desen, in alta cromatica.
Am pictat doua odata. Aceasta o pastrez eu, iar cealalta, mult mai mare (interior cat rama acesteia) poate fi vazuta la Catedrala Sf. Sava din Buzau.
Sunt desenate cu izograf cu tus chinezesc si pictate in culori acrilice.
Am descoperit numai frumuseti aici ! Va felicit pe toate !
Am pictat si eu pe sticla...cateva. Mai bine zis, sub sticla, ca dupa ce-am terminat lucrarea am intors geamul. Pe sticla inca n-am lucrat, asa, cu rol decorativ, ci doar icoane.
La unele am preluat modelele dupa icoane vechi, sau din caietul de modele ale lui Radu Zugravu, pe care le-am colorat in maniera personala.
Va arat deocamdata reproducerile
"Buna Vestire" sarbatoarea de azi
"Sfanta Treime" desen dintr-o carte veche
"Judecata de Apoi" model din aceeasi carte. Erau mici cat palma, le-am desenat cu izograf f. subtire si am marit pana la format A3. de asemenea, in cromatica personala.
"Sfiintii Imparati Constantin si Elena" desen preluat dupa o tiparitura la care am adaugat acest chenar bolta, cules din alta parte.
Am reluat tema, in alta cromatica. Format A3. Am pictat 2 identice. Una am vandut-o, cealalta mi-a spart-o motanul negru... O pastrez inca asa.
"Fecioara Maria Prodromita" Desen copiat, dar la care am modificat integral chipul si mainile Fecioarei, am adaugat rama si colorat dupa canon. Format A3
Acelasi desen, in alta cromatica.
Am pictat doua odata. Aceasta o pastrez eu, iar cealalta, mult mai mare (interior cat rama acesteia) poate fi vazuta la Catedrala Sf. Sava din Buzau.
Sunt desenate cu izograf cu tus chinezesc si pictate in culori acrilice.
Felicitari.Este munca nu gluma dar daca le faci cu pasiune....meriti toata lauda!
Multumesc frumos ! Da, e multa munca. La ultimele doua am pictat cate 5-7 zile, cel putin 10 ore/zi, iar pana acum am pictat 7 cu acest model, dar cu chenare diferite si de asemenea cromatica.
Acum am in lucru o icoana cu model compus de mine, cu respectarea erminiei.
Acum am in lucru o icoana cu model compus de mine, cu respectarea erminiei.
Pagina 6 din 7 •
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 
Pagina 6 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Targuri hand-made V
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Bijuterii din fimo XIX
» Resurse si link-uri pentru croitorie