Ingrijirea celor mici (bebelusi/pitici)! - 3
Pagina 16 din 20 • Impartiti •
Pagina 16 din 20 •
1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20 
Re: Ingrijirea celor mici (bebelusi/pitici)! - 3
Geo, chiar de dimineaţă m-am gândit la tine... Azi noapte, ca nicioadată, Muşeţica a dormit. S-a trezit o singură dată, dar nu a mâncat decât puţin sân.
E drept, cam de o lună o alăptez în timpul zilei doar ocazional. Cred că pasul principal este să reuşeşti la prânz să o adormi fără sân.
Acum, om vedea cât o să o ţină. Voi încerca cum spune trandafiraş să-i introduc lapte praf în timpul nopţii. Dar vă rog, spuneţi-mi şi mie, cum se face laptele praf... adică vreau să zic, eu sunt chiuană de somn, cum pregătesc dinainte "arsenalul" că să fac laptele rapid? Pun apă în termos... sau?
Somn uşor, noapte de noapte vă doresc!
E drept, cam de o lună o alăptez în timpul zilei doar ocazional. Cred că pasul principal este să reuşeşti la prânz să o adormi fără sân.
Acum, om vedea cât o să o ţină. Voi încerca cum spune trandafiraş să-i introduc lapte praf în timpul nopţii. Dar vă rog, spuneţi-mi şi mie, cum se face laptele praf... adică vreau să zic, eu sunt chiuană de somn, cum pregătesc dinainte "arsenalul" că să fac laptele rapid? Pun apă în termos... sau?
Somn uşor, noapte de noapte vă doresc!

musetel- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 194
Varsta: 30
Localizare: Timisoara
Data de inscriere: 29/10/2010
geo a scris:Trandafiras, speram sa vii cu o colutie de eliminare a meselor de noapte.
Dar cred ca trebuie lasat sa se rezolve de la sine. Eu am incercat azi noapte sa dorm cu Sebi de la 12 cand s-a trezit, dar nu a adormit pana nu i-am dat piept. Poate diseara
Scuze, nu am putut raspunde mai repede. La noi ajunsese dramatica situatia nopatea. Vroia la san din ora-n ora. Prin urmare am vrut sa vad daca chiar ii era foame. Dureri nu vea. Intr-o noapte, l-am luat in brate la fiecare doleanta de san. In cele mai multe cazuri, adormea in maxim un minut. Cand ii era foame, stia totblocul. Am procedat asa cateva nopti, timp in care singurel nu mai cerea decat de 3 ori. Ulterior i-am mai scos 2 mese, mangaindu-l pe spate si vorbind in timpul asta. Tot asa, in maxim un minut adormea. Acum a ramas cu o masa de noapte. Asa a mers la noi.

trandafiras78- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 104
Varsta: 31
Localizare: Germania
Data de inscriere: 17/01/2010
Inseamna ca lui Sebi ii e foame de fiecare data cand se trezeste. Foarte rar reusesc sa-l adorm luandu-l in brate.
Ziua adoarme si fara san. Ii dau dimineata la 6-7, apoi pe la 9-10 ii dau mancare si pe la 11 adoarme fara san. Dupa masa cam le fel, desi nu mai doarme in fiecare zi de doua ori. Ieri nu a dormit a doua oara, si eram convinsa ca azi o sa doarma pana la 9. Dar, supriza, dupa ce a mancat la 6 nu a mai adormit
. Noroc ca s-a trezit sotul mai devreme si am mai dormit o ora pana sa plece el la servici.
Eu cand i-am dat lapte praf fierbeam apa inainte sa ma culc, si cand se trezea o incalzeam putin.
Ziua adoarme si fara san. Ii dau dimineata la 6-7, apoi pe la 9-10 ii dau mancare si pe la 11 adoarme fara san. Dupa masa cam le fel, desi nu mai doarme in fiecare zi de doua ori. Ieri nu a dormit a doua oara, si eram convinsa ca azi o sa doarma pana la 9. Dar, supriza, dupa ce a mancat la 6 nu a mai adormit
. Noroc ca s-a trezit sotul mai devreme si am mai dormit o ora pana sa plece el la servici.Eu cand i-am dat lapte praf fierbeam apa inainte sa ma culc, si cand se trezea o incalzeam putin.

geo- Expert

-

Numarul mesajelor: 802
Varsta: 27
Localizare: brasov
Data de inscriere: 10/03/2009
geo a scris:Inseamna ca lui Sebi ii e foame de fiecare data cand se trezeste. Foarte rar reusesc sa-l adorm luandu-l in brate.
Ziua adoarme si fara san. Ii dau dimineata la 6-7, apoi pe la 9-10 ii dau mancare si pe la 11 adoarme fara san. Dupa masa cam le fel, desi nu mai doarme in fiecare zi de doua ori. Ieri nu a dormit a doua oara, si eram convinsa ca azi o sa doarma pana la 9. Dar, supriza, dupa ce a mancat la 6 nu a mai adormit. Noroc ca s-a trezit sotul mai devreme si am mai dormit o ora pana sa plece el la servici.
Eu cand i-am dat lapte praf fierbeam apa inainte sa ma culc, si cand se trezea o incalzeam putin.
Geo, e posibil ca Sebi sa nu fie pregatit de manevra asta. Mai asteapta o perioada si incearca din nou. Asa a fost si la noi mereu, insa am prins momentul si m-am folosit de el. La mine, Eduard adormea doar la san.

trandafiras78- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 104
Varsta: 31
Localizare: Germania
Data de inscriere: 17/01/2010
Va spuneam ,in urma cu ceva timp,ca ,fetita mea (4,5 ani),facea,inca, pipi in pat,noaptea.De vreo saptamana NU MAI FACE!!!!
Intr-o singura noapte a mai facut,spre dimineata,dar,in seara aia,bause o cana cu lapte imediat inainte de culcare...probabil din cauza asta,,,nu a putut sa o tina pana la trezire...Oricum,e un mare pas inainte,pt ca,in rest,asa cum am spus,nu a mai facut in nicio noapte,pana acum si nici nu am mai trezit-o sa faca...nu am facut nimic pt asta...pur si simplu nu mai face.Doamne ajuta!sper sa se fi rezolvat.
Intr-o singura noapte a mai facut,spre dimineata,dar,in seara aia,bause o cana cu lapte imediat inainte de culcare...probabil din cauza asta,,,nu a putut sa o tina pana la trezire...Oricum,e un mare pas inainte,pt ca,in rest,asa cum am spus,nu a mai facut in nicio noapte,pana acum si nici nu am mai trezit-o sa faca...nu am facut nimic pt asta...pur si simplu nu mai face.Doamne ajuta!sper sa se fi rezolvat.
Ooooo, ce bine! Pupici pentru fetitza mare!

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2344
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
daaa.multumesc mult, aura!chiar devenise o problema pt mine...sper sa fi scapat de ea,definitiv
ma bucur pentru tine!de fapt pentru amandoua

annamaria26985- Senior

-

Numarul mesajelor: 590
Varsta: 26
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 23/03/2011
of cu pipi asta, noi din august, cam asa, ziua nu le-am mai pus pampers si abia in ianuarie acum se cer si nu mai fac pe ele.
Acum vine partea cea grea noaptea....acum 2 saptamani le-am scos si biberonul, deodata si ziua si noaptea, sunt unele nopti cand se trezesc cu el uscat fara pic de pipi, asa ca ar trebui sa fie usor sper.
ele au 1 an si 8 luni
dar eu am o alta problema...seara adorm intr-o ora/ doua, stam cu ele in pat de ne ia pe noi somnul si ele nu mai adorm.
Voi cum adormiti copiii?
Acum vine partea cea grea noaptea....acum 2 saptamani le-am scos si biberonul, deodata si ziua si noaptea, sunt unele nopti cand se trezesc cu el uscat fara pic de pipi, asa ca ar trebui sa fie usor sper.
ele au 1 an si 8 luni
dar eu am o alta problema...seara adorm intr-o ora/ doua, stam cu ele in pat de ne ia pe noi somnul si ele nu mai adorm.
Voi cum adormiti copiii?

RamonaM- Junior

- Numarul mesajelor: 482
Varsta: 29
Data de inscriere: 15/10/2010
eu ii pun cantece de leagan la calculator
,stingem lumina si adoarme asa...
Ai mei dorm singurei in camera demult...e adevarat ca la inceput cand era baiatul micut se mai trezzea noaptea,dar acum enu mai e cazul...spalat pe dintisori,le zic povestea d eseara,ii pup de noapte buna(asta daca n-au adormit la poveste) si apoi sting lumina si gata...mai sunt seri cand mai se aud cum chicotesc acolo pe intuneric,dar ii las ca adorm singuri...si baiatul s-a atasat de fata,daca nu e ea in pat nu doarme,simte...

Gianina4ever- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1230
Varsta: 32
Localizare: Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere: 31/12/2010
Ce norocoase sunteti...la mine nu e chip asa.

RamonaM- Junior

- Numarul mesajelor: 482
Varsta: 29
Data de inscriere: 15/10/2010
Ramona,tu trebuie sa le schimbi obiceiul...e mai greu la inceput dar apoi se invata...Sanatate si liniste sufleteasca!

Gianina4ever- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1230
Varsta: 32
Localizare: Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere: 31/12/2010
Ismi, felicitari!!! Ma bucur, si sper si eu sa ramana asa. Sa te fi scapat de grija asta:)
SI Leon adoarme in patul mare, apoi il mut in patut. Am programul BabyTV (satelit), si sunt ore in sir numai cantece de leagan seara. Ne uitam impreuna 10 minute la TV (sunt imegini relaxante, pestisori, stelute, cercuri care se misca incetisor pe muzica), apoi opresc Tvul. De obicei maraie si vrea sa planga, dar ii cand eu mai departe, si apoi gata... in cateva minute adoarme. Il mut in patutul lui si am liniste pana pe la 3 noaptea, cand incepe IN FIECARE noapte maraiala. Asa o tinem de vreo luna buna. Ies maselutele, cred ca de-asta se trezeste.
Dureaza jumatate de ora de obicei, apoi il mut iar in patut. Pe la 7 ii pregatesc un biberon cu laptic, si apoi doarme bustean pana la 9 jumate.
Am uitat sa spun, noaptea las sonorul de la Tv (am montat direct boxe, asa opresc TVul si ramane doar sonorul) tot pe programul babyTV,sunt cantece de leagan si muzica simfonica relaxanta pana pe la 6 dimineata. Daca ma trezesc opresc si sonorul, daca nu nu.
Numai vinerea doarme pana la 10 jumate
ca la 11 fara un sfert tre sa plecam
Sau cand avem de mers la dr, atunci la fel, il imbrac si il urc adormit in masina...
Vinerea il schimb asa, adormit, si plecam la sala de sport. V-am povestit, am promis si poze. Pt ca am doar cateva cu Leon si nu se vede ce "construim" acolo, pun poze de pe net. Adica link...
Ursuletii Tumbareti (grupa parinte-copil, 1-3 an)
Revin, cu pozele noastre de data asta.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Iar acum vedeti ce face pruncul meu dupa ce iesim de acolo. (atunci au fost 3 ore, ca era inainte de Craciun si venise si Mosul.) Dar de obicei adoarme imediat dupa atata alergatura.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
SI Leon adoarme in patul mare, apoi il mut in patut. Am programul BabyTV (satelit), si sunt ore in sir numai cantece de leagan seara. Ne uitam impreuna 10 minute la TV (sunt imegini relaxante, pestisori, stelute, cercuri care se misca incetisor pe muzica), apoi opresc Tvul. De obicei maraie si vrea sa planga, dar ii cand eu mai departe, si apoi gata... in cateva minute adoarme. Il mut in patutul lui si am liniste pana pe la 3 noaptea, cand incepe IN FIECARE noapte maraiala. Asa o tinem de vreo luna buna. Ies maselutele, cred ca de-asta se trezeste.
Dureaza jumatate de ora de obicei, apoi il mut iar in patut. Pe la 7 ii pregatesc un biberon cu laptic, si apoi doarme bustean pana la 9 jumate.
Am uitat sa spun, noaptea las sonorul de la Tv (am montat direct boxe, asa opresc TVul si ramane doar sonorul) tot pe programul babyTV,sunt cantece de leagan si muzica simfonica relaxanta pana pe la 6 dimineata. Daca ma trezesc opresc si sonorul, daca nu nu.
Numai vinerea doarme pana la 10 jumate
Vinerea il schimb asa, adormit, si plecam la sala de sport. V-am povestit, am promis si poze. Pt ca am doar cateva cu Leon si nu se vede ce "construim" acolo, pun poze de pe net. Adica link...
Ursuletii Tumbareti (grupa parinte-copil, 1-3 an)

Revin, cu pozele noastre de data asta.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Iar acum vedeti ce face pruncul meu dupa ce iesim de acolo. (atunci au fost 3 ore, ca era inainte de Craciun si venise si Mosul.) Dar de obicei adoarme imediat dupa atata alergatura.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Ultima editare efectuata de catre Clio_Ela in Dum 12 Feb 2012, 18:11, editata de 2 ori (Motiv : atasat poze)

Clio_Ela- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1224
Varsta: 36
Localizare: intre optimisti
Data de inscriere: 17/04/2009
Pagina 16 din 20 •
1 ... 9 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20 
Subiecte similare» Ingrijirea si vopsirea parului
» CAT DE MICI SUNTEM:)
» La multi ani celor care poarta numele Mihail sau Gavril .
» Povestile celor di Akatsuki
» Cand eram mici...
» CAT DE MICI SUNTEM:)
» La multi ani celor care poarta numele Mihail sau Gavril .
» Povestile celor di Akatsuki
» Cand eram mici...
Pagina 16 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Bijuterii din fimo XIX
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Impletituri in tehnica macrame (5)