Poze cu noi si familiile noastre - 4
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Poze cu noi si familiile noastre - 4
Numai familii frumoase pe aici, tinerele cu micuti minunati si doamne atat de tinere ca am impresia ca glumesc cu varsta de langa avatar. Sa va traiasca copiii si mai mari si mai mici, sa fiti sanatoase si fericite alaturi de ai vostri.
Firi, cu intarziere, felicitari pentru licenta.
Mihaela, frumoasa fata ai. Frumos si parcul si lucrul din mana ta
Carmenco spunea ca ies copiii frumosi si destepti daca sunt facuti la tinerete. Da' aia de la batranete ce au? Ca sa va arat despre ce vorbesc:
Astia 2 sunt facuti la tinerete
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
si mezina la batranete
Firi, cu intarziere, felicitari pentru licenta.
Mihaela, frumoasa fata ai. Frumos si parcul si lucrul din mana ta
Carmenco spunea ca ies copiii frumosi si destepti daca sunt facuti la tinerete. Da' aia de la batranete ce au? Ca sa va arat despre ce vorbesc:
si mezina la batranete
Frumosi copiii facuti la tinerete, dar mezina m-a dat pe spate.
Sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Sa va traiasca si sa fie sanatosi!
Andata a scris:Carmenco spunea ca ies copiii frumosi si destepti daca sunt facuti la tinerete. Da' aia de la batranete ce au? Ca sa va arat despre ce vorbesc:
si mezina la batranete
Vorba asta a mea e spusa ca sa nu zica nimeni nimic ca am facut copii de tineri
Frumosi, destepti cei facuti la tinerete! dar cei facuti la batranete ies mai frumosi si mai destepti! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii!

carmenco- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1528
Varsta: 38
Localizare: prahova
Data de inscriere: 12/04/2010
carmenco a scris:
Vorba asta a mea e spusa ca sa nu zica nimeni nimic ca am facut copii de tineri(de parca mi-ar pasa daca ar zice
). Sincer, dupa ani mi-as fi dorit si eu inca unul dar... ne-am oprit
.
Frumosi, destepti cei facuti la tinerete! dar cei facuti la batranete ies mai frumosi si mai destepti! Sa-ti traiasca, sa fie sanatosi si sa-ti aduca numai bucurii!
Tare scumpa ai fost cu lamurirea asta. Si noi ne-am fi oprit daca nu se intampla intamplarea
(n-au facut fata prezervativele). Multumesc din suflet pentru urari.Sa-ti traiasca si tie minunatia de fata si felicitari pentru liceu. Bravo ei, ca a intrat unde a vrut, si bravo voua, ca ati crescut-o atat de bine. Noi inca asteptam, pe 12 primim rezultatele distribuirii. Cum mai e cu spatele? Dau rezultat exercitiile?
sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei Andata!!!Sunt frumosi toti copii dar cei mici sunt si cei mai scumpi iar a ta e dulce dulce!
Mihaela, multumesc din suflet pt aprecieri si urari. Si voua va doresc tot ce e mai bun.
Betty,multumesc din suflet, ca si Mihaelei pt aprecieri si urari si le intorc inmiit. Si eu o vad dulce, e sufletul familiei. Mai ales bunicii sunt topiti dupa ea.
Betty,multumesc din suflet, ca si Mihaelei pt aprecieri si urari si le intorc inmiit. Si eu o vad dulce, e sufletul familiei. Mai ales bunicii sunt topiti dupa ea.
Andata ce simpatica esti!!! Asa se spune, insa eu nu vad diferente intre copii fie ca-s facuti la batranete fie la tinerete.

danniela- Atotcunoscător

- Numarul mesajelor: 2036
Localizare: in tarile calde
Data de inscriere: 19/06/2010
Danniela, multumesc mult. Ti-am admirat si eu minunata familie (in care o includ si pe "prietena" sotului tau. Sa fiti toti sanatosi si fericiti.
Miha,sa-ti traiasca matzulina si sa va bucurati din plin de ea!
Si sa sti ca lucrul in parc este cel mai bun!Esti si in aer curat,faci si ce-ti place!
Andanta,copiii sunt frumosi oricand sunt facuti!Si tu sa fii mandra ca ai asemenea minunatii in casa!Sa fie sanatosi si sa va bucure mereu!
Si multumesc frumos pentru urari!
Si sa sti ca lucrul in parc este cel mai bun!Esti si in aer curat,faci si ce-ti place!Andanta,copiii sunt frumosi oricand sunt facuti!Si tu sa fii mandra ca ai asemenea minunatii in casa!Sa fie sanatosi si sa va bucure mereu!
Si multumesc frumos pentru urari!
MihaelaT a scris:Sar'na!![]()
Bine, sunt singura din tot parcul care strencanescse mai uita cate una/unul ciudat, cate o tanti care ma cunoaste se minuneaza si ma intreaba ce lucrez, dar nu-mi pasa. Eu imi fac treaba si copila are ce purta
Lucrul din mana mea e o viitoare fustita cu volane...sper s-o gat cat mai repede ca doar acolo lucrez la ea.
sunteti frumoase amindoua mihaela!
sa ma fi vazut pe mine la mare pe plaja anul trecut !!!!! se uita lumea la mine ziceai ca omor pe cineva nu ca lucrez ( crosetez)!!!

cld- Senior

-

Numarul mesajelor: 696
Varsta: 36
Localizare: prahova
Data de inscriere: 25/01/2010
Sar'na!
Crezi ca la mare nu am crosetat?
Normal ca am strencanit si pe plaja sau la pranz cand ai mei isi faceau siesta (eu nu dorm la pranz).
Crezi ca la mare nu am crosetat?
Normal ca am strencanit si pe plaja sau la pranz cand ai mei isi faceau siesta (eu nu dorm la pranz).
Mihaela frumoasa fetita ai, sa iti traiasca si sa va bucurati de ea. Asa cum zice si Firicel , mai bun e lucrul in parc atata timp cat poti sa il practici acolo. Relaxare, aer, parca ai mai mult spor.
Andata sa iti traiaca copiii sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei zi de zi. Ai copii frumosi. Si oricum ce copil facut la batranete zici ca ai, ca eu dupa varsta trecuta langa avatar vad ca esti inca in floarea varstei.Gaza mica e o scumpa.
Mai vin si eu cu o poza de ieri din Piatra Craiului ca am tras o drumetie de o zi pana in Varful La Om.
- eu si iubitul meu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
-
- gasca nebuna cu care am urcat (cel cret e cel mai bun prieten al nostru) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
pupici
Andata sa iti traiaca copiii sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei zi de zi. Ai copii frumosi. Si oricum ce copil facut la batranete zici ca ai, ca eu dupa varsta trecuta langa avatar vad ca esti inca in floarea varstei.Gaza mica e o scumpa.
Mai vin si eu cu o poza de ieri din Piatra Craiului ca am tras o drumetie de o zi pana in Varful La Om.
- eu si iubitul meu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
-
- gasca nebuna cu care am urcat (cel cret e cel mai bun prieten al nostru) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
pupici
Foarte frumsoi sunteti Firmitura!!! Si bravo voua pentru drumetii!! Esti o burneta superba
Mihaela, eu vreau sa iti spun ca imi place parul tau rosu la nebunie, iti sta foarte bine, iar de idea de a strencani in parc.... pai unde in alta parte decat intr-un loc cu aer curat. De matzulina ta nici nu mai vorbesc cate de dulce e!
Mihaela, eu vreau sa iti spun ca imi place parul tau rosu la nebunie, iti sta foarte bine, iar de idea de a strencani in parc.... pai unde in alta parte decat intr-un loc cu aer curat. De matzulina ta nici nu mai vorbesc cate de dulce e!

danniela- Atotcunoscător

- Numarul mesajelor: 2036
Localizare: in tarile calde
Data de inscriere: 19/06/2010
Firimitura iar te-ai dus prin munti ca sa-mi faci in ciuda!(eu sunt asa de statica si imi plac muntii doar vazuti din masina
)
oricum stiai ca-mi place de voi si despre voi
oricum stiai ca-mi place de voi si despre voi
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Subiecte similare» Shaman King poze
» Aeroportul Oradea - Poze Istorice
» Clasa a XIIa C promotia 2009 Comanesti Bacau Curs Festiv Colaj Poze
» Monstrii din Visele Noastre
» cele mai haioase poze de pe speed;)
» Aeroportul Oradea - Poze Istorice
» Clasa a XIIa C promotia 2009 Comanesti Bacau Curs Festiv Colaj Poze