Fuste (6)
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Fuste (6)
Te prinde bine fusta MihaelaT. S-o porti cu placere! Nici mie nu-mi prea plac lucrurile sclipicioase., simple, simple....cat mai simple, asa cum ar trebui sa ne fie viata! (de la croitorie , la filosofie...
)
)
arielas- Maestru

- Numarul mesajelor: 1002
Varsta: 37
Localizare: la casa mea
Data de inscriere: 29/09/2010
Multumesc!
Magda, sa stii ca asa a fost. Am muncit mai mult la pregatirea materialului.
Ariela, imi plac materialele mai simple.
La copila normal ca-i iau si cu sclipirici, nu foarte mult, dar no, vrea si ea ca alte fete.
Magda, sa stii ca asa a fost. Am muncit mai mult la pregatirea materialului.
Ariela, imi plac materialele mai simple.
La copila normal ca-i iau si cu sclipirici, nu foarte mult, dar no, vrea si ea ca alte fete.
moamaaa Mihaela... sa descosi atata broderie...... chinez batran ce esti
Sa o porti sanatoasa !
Sa o porti sanatoasa !
te felicit pentru rabdarea pe care ai avut-o Mihaela, iar de fusta.... mmmmmmmm.......... e foarte frumoasa

PAULA CONSTANTIN- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 207
Varsta: 27
Localizare: PRAHOVA
Data de inscriere: 25/03/2010
Mihaela este foarte eleganta fusta ta. Imi place cum vine funda pe-o parte. Felicitari iti vine foarte bine!
Magda, multumesc!
Magda, multumesc!
Fusta pe care am facut-o zilele astea, e de fapt un semiclos, dar desi e un tipar usor de facut (teoretic), tot am cautat sa-l iau de-a gata dintr-o Burda. Si am gasit in colectia mea, intr-o Burda veeeche, veche, un tipar pe placul meu. Cam din 1997 revista, lol.
Fusta e facuta dintr-o viscoza al carei imprimeu mi-a placut foarte mult, din pacate culorile n-au iesit foarte bine in poze. Are mult verde, si mi se pare ca vine bine cu bluzita verde pe care am prezentat-o mai devreme
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
E simpla fusta, am facut-o repede, dar am lasat-o vreo 2 zile la atarnat ca sa ii tai tivul drept. Tivul l-am facut rulat la triplock, as fi vrut sa iasa mai valurit, dar n-a rezultat, desi am intins materialul. Cred ca trebuia sa fac pasul mai des...
M-am caposit sa-i fac banda din talie lata asa cum zicea in tipar, si la urma mi s-a parut cam prea lata, are 4 cm. I-am aplicat 2 nasturi imbracati la cordon, care mi se pare ca au un aer retro
Nu prea stiu eu cum vine treaba cu nasturii imbracati, e prima data cand am facut asa ceva, si am avut impresia ca ar fi trebuit sa fie nasturi cu piciorus ca sa rezulte ceva frumos. ai mei erau din aia simpli, de camasa, si a fost cam greu sa-i cos de cordon. Ma rog, sa vedem cat rezista, deocamdata imi place cum vin
Fusta e facuta dintr-o viscoza al carei imprimeu mi-a placut foarte mult, din pacate culorile n-au iesit foarte bine in poze. Are mult verde, si mi se pare ca vine bine cu bluzita verde pe care am prezentat-o mai devreme
E simpla fusta, am facut-o repede, dar am lasat-o vreo 2 zile la atarnat ca sa ii tai tivul drept. Tivul l-am facut rulat la triplock, as fi vrut sa iasa mai valurit, dar n-a rezultat, desi am intins materialul. Cred ca trebuia sa fac pasul mai des...
M-am caposit sa-i fac banda din talie lata asa cum zicea in tipar, si la urma mi s-a parut cam prea lata, are 4 cm. I-am aplicat 2 nasturi imbracati la cordon, care mi se pare ca au un aer retro
Nu prea stiu eu cum vine treaba cu nasturii imbracati, e prima data cand am facut asa ceva, si am avut impresia ca ar fi trebuit sa fie nasturi cu piciorus ca sa rezulte ceva frumos. ai mei erau din aia simpli, de camasa, si a fost cam greu sa-i cos de cordon. Ma rog, sa vedem cat rezista, deocamdata imi place cum vin

rosita- Expert

- Numarul mesajelor: 992
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 29/04/2010
Super costumas ti-ai facut. Felicitari, ai croitorit nu gluma! Nu vreti sa deschidem un magazin on-line? Fiecare cu talentul lui......
Pardon, rasetele nu erau pentru talent , ci pentru ideea de magazin
Pardon, rasetele nu erau pentru talent , ci pentru ideea de magazin

arielas- Maestru

- Numarul mesajelor: 1002
Varsta: 37
Localizare: la casa mea
Data de inscriere: 29/09/2010
Frumoasa fusta, Rosita! Si mie imi place mult semiclosul, se aseaza frumos pe corp!

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2344
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
mihaela ,super fustita,,rosita ,si a ta e frumoasa,

bibitu- Junior

- Numarul mesajelor: 410
Localizare: parcare
Data de inscriere: 03/05/2010
Asssa:
Camy iti sta bine si cu modele de-astea uschite! De fapt cu ce nu-ti sta bine???
Geany m-a vrajit fusta inflorata!
Rosita e frumoasa fusta semiclos, imprimeul e placut, croiala eleganta!
Mihaela eu am o fusta din tafta neagra fix asa cum e la final a ta. Dar eu n-am desfacut nimic si mi se pare si asa incarcata si sta nepurtata.
Modelul e frumos si-ti vine bine!
Camy iti sta bine si cu modele de-astea uschite! De fapt cu ce nu-ti sta bine???
Geany m-a vrajit fusta inflorata!
Rosita e frumoasa fusta semiclos, imprimeul e placut, croiala eleganta!
Mihaela eu am o fusta din tafta neagra fix asa cum e la final a ta. Dar eu n-am desfacut nimic si mi se pare si asa incarcata si sta nepurtata.
Modelul e frumos si-ti vine bine!

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Karina multumesc! Ador acest format de fuste, dar sa fiu sincera nu la acea lungime. Voi mai folosi aceste tipare pentru alte fuste, insa le voi prelucra putin sa le fac mai scurte. Aceasta o port asa ca imi place si e ceva nou pentru mine cu aceasta lungime... M-am simtit chiar foarte bine cu ea (spre mirarea mea
), dar la cat a batut-o vantul nu i-am realizat prea mult lungimea la purtare 
), dar la cat a batut-o vantul nu i-am realizat prea mult lungimea la purtare
Sa incep cu ce-i al meu! Am terminat aseara o fusta inceputa de curiozitatea modelului anul trecut. Azi am scos-o la 'oras' si mi-a fost bine in ea. Este croita ca si clos dar am partea superioara excesul nenecesar pritr-un fel de pense gigant. Asta e fata, spatele este din doi clini closati dar la fel ingustati pana sub sold.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] sa nu dea naiba sa radeti de pozitiile in care m-am straduit sa ma pozez ca va aud si nu mai fac poze decat pe umeras!
O fusta din panza neagra (doliu) croita in 8 clini rasuciti. Trebuie sa-mi fac si eu una dar mai lunga.
Si una mai vesela dintr-un crep roz-piersiciu. Ca sa-i dau putina largime fra s fie crapata i-am facut pe laterale niste volanase closate.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] sa nu dea naiba sa radeti de pozitiile in care m-am straduit sa ma pozez ca va aud si nu mai fac poze decat pe umeras!
O fusta din panza neagra (doliu) croita in 8 clini rasuciti. Trebuie sa-mi fac si eu una dar mai lunga.
Si una mai vesela dintr-un crep roz-piersiciu. Ca sa-i dau putina largime fra s fie crapata i-am facut pe laterale niste volanase closate.

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Io nu rad
, dar deloc!
Cel mai mult imi place fusta facuta pentru tine! As purta si eu, inclusiv in nuanta asta.
Si celelalte doua imi plac!
La cea cu clinii rasuciti, cum faci tivul?
, dar deloc!
Cel mai mult imi place fusta facuta pentru tine! As purta si eu, inclusiv in nuanta asta.
Si celelalte doua imi plac!
La cea cu clinii rasuciti, cum faci tivul?
Foarte frumoase fustele Karina!Sa o porti sanatoasa pe-a ta1
Si iar si aici scuze de
Silvia si alte duamne care au ras de geanta mea neagra care se vedea albastra
vedeti ca si la Karin,fusta neagra de doliu se vede albastra intr-o poza?
Sa va mai aud ca radeti! ca ma asociez cu Karina si fac si eu poze doar pe umeras!
Si iar si aici scuze de
Silvia si alte duamne care au ras de geanta mea neagra care se vedea albastra
vedeti ca si la Karin,fusta neagra de doliu se vede albastra intr-o poza?Sa va mai aud ca radeti! ca ma asociez cu Karina si fac si eu poze doar pe umeras!
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Bijuterii din fimo XIX
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Impletituri in tehnica macrame (5)
» Costume Carnaval (4)