Bijuterii din fimo XIII
Pagina 20 din 20 • Impartiti •
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Bijuterii din fimo XIII
Multumesc. Tehnica in sine nu este grea, doar ca dureaza mai multe zile pana cand ajungi sa finalizezi o piesa, asta mai ales daca alegi sa o glazurezi cu rasina. Eu am lucrat piese si lacuite si cu rasina dar ultima varianta da efectele cele mai spectaculoase, in mare parte datorita efectului de lupa
carmen, aseara am admirat piesele pe blogul tau... intre timp eu eram la o incercare, verde cu turcoaz, sa vad cum iese... si am slefuit la ea pana s-a dus... s-a dus undeva in partea de "urat ai mai iesit, nici nu mai am ce sa fac cu tine"
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
dar n-are nimic, se joaca pustiul cu ea, ca si asa isi doreste tot ce am eu pe masa, e curios ca o pisica.
dar n-are nimic, se joaca pustiul cu ea, ca si asa isi doreste tot ce am eu pe masa, e curios ca o pisica.

ador.mita- Ucenic

- Numarul mesajelor: 103
Data de inscriere: 02/01/2011
wow.......cand ma fac "mare" vreau sa fiu andreaz,day,dragonfly,carmen's samd,pot?
mi-am luat cutere,masina de paste,extruder multe culori de fimo si "va arat" eu voua....
ps.cand o sa am curaj
mi-am luat cutere,masina de paste,extruder multe culori de fimo si "va arat" eu voua....
ps.cand o sa am curaj
mi-am luat bead roller..si am incercat sa fac margele ovale..ies micute..finute ..imi plac 
sa va arat primul colier de acest gen...este mai finut si elegant decat pare in poza...poate candva rezolv si problema cu pozele...si cercei atasati
sper sa va placa
sa va arat primul colier de acest gen...este mai finut si elegant decat pare in poza...poate candva rezolv si problema cu pozele...si cercei atasati
sper sa va placa

darkpoke- Senior

-

Numarul mesajelor: 798
Varsta: 29
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 30/04/2010
Sa-l porti sanatoasa!Si sa-l stergi bine de tot dupa fiecare folosire,plasticul e din cel care se inmoaie in contact cu Fimo...il am si eu...
Setul arata foarte bine!
Setul arata foarte bine!
il am si eu... dar nu imi place... cred ca gresesc undeva.
cand rulez mi se face asa la capete ca o gaura, ca si cum ar fi franjurat. cumva ciudat de imi vine sa il trantesc si sa nu il mai culeg de jos.
daca de la prima incercare ti-au iesit asa frumusele si finute, inseamna ca sigur nu stiu eu cum e cu unealta asta...
cand rulez mi se face asa la capete ca o gaura, ca si cum ar fi franjurat. cumva ciudat de imi vine sa il trantesc si sa nu il mai culeg de jos.
daca de la prima incercare ti-au iesit asa frumusele si finute, inseamna ca sigur nu stiu eu cum e cu unealta asta...

ador.mita- Ucenic

- Numarul mesajelor: 103
Data de inscriere: 02/01/2011
Ador.mita,ai avut la set si un disc,o forma rotunda mica,aia era masura cantitatii de Fimo.Tai cu ea cerculete si aceea e cantitatea perfecta pentru o margea.Am patit si eu treaba cu gaurile,pentru ca puneam prea mult Fimo.
Buna. De multa vreme va urmaresc si incerc sa invat lucruri noi. Daca nu gaseam acest forum poate ca ma dadeam batuta in incercarea mea de a ma "juca" cu Fimo. Am mai scris de cateva ori, dar nu am avut niciodata curajul sa postez si poze asa ca o sa-mi iau inima in dinti si o sa pun cateva poze cu micile si umilele mele creatii.
ake007, lasa jos inima din dinti ca doare si apuca-te serios de treaba ca ai inceput bine. Imi place ce ai lucrat, nu cred ca vrei sa vezi care au fost primele mele incercari si cum arata acum. Ursuletul tau e foarte simpatic, sper sa stea cat de curand la gatul unei fetite la fel de simpatice.
Pentru cine mi-a criticat tubuletele, sa stii ca se pot scoate foarte usor din colier, cand ma hotarasc am sa le scot, poate le folosesc la altceva ca si asa am o cutie plina cu piese neasamblate. Mi se parea si mie ca nu stau bine acolo dar am vrut sa mai lungesc colierul.
Pentru cine mi-a criticat tubuletele, sa stii ca se pot scoate foarte usor din colier, cand ma hotarasc am sa le scot, poate le folosesc la altceva ca si asa am o cutie plina cu piese neasamblate. Mi se parea si mie ca nu stau bine acolo dar am vrut sa mai lungesc colierul.
Multumesc Maddy:x...Nu sunt chiar primele mele incercari. Am aceasta noua pasiune de aproape 1 an, cu ceva pauze. La inceput faceam doar trandafirasi simplu, apoi fetele (clientele) mi-au cerut modele mai complicate, diferite combinatii de culori si asa am inceput sa imi diversific modelele.
Pe zi ce trece invat ceva nou.
Pe zi ce trece invat ceva nou.
Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in 31/8/2011, 09:41, editata de 1 ori (Motiv : Separat capitole)

mariaz_09- Senior

-

Numarul mesajelor: 746
Varsta: 59
Localizare: Deva
Data de inscriere: 08/01/2010
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Pagina 20 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana