Bijuterii din fimo XIII
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Bijuterii din fimo XIII
Multumesc pentru aprecieri fetelor! Am si eu cateva intrebari ca in timpul perfectionarii mele, cum zicea darkpoke, m-am lovit de niste chestii:
1. Cum sa fac sa fixez margelutele de nisip in fimo ca mie imi tot cad dupa coacere?
2. Daca fac ceva cu transfer de imagine e obligatoriu sa dau cu liquid fimo sau cu lac peste, adica dupa coacere nu se fixeaza imaginea?
3. Apropo de lac si daca nu e reclama, ce fel de lac folositi cu luciu si care sa nu arate urat dupa?
Astept si raspuns PM daca incalcati cumva regulamentul. Multumesc anticipat!
1. Cum sa fac sa fixez margelutele de nisip in fimo ca mie imi tot cad dupa coacere?
2. Daca fac ceva cu transfer de imagine e obligatoriu sa dau cu liquid fimo sau cu lac peste, adica dupa coacere nu se fixeaza imaginea?
3. Apropo de lac si daca nu e reclama, ce fel de lac folositi cu luciu si care sa nu arate urat dupa?
Astept si raspuns PM daca incalcati cumva regulamentul. Multumesc anticipat!
cu lacu si eu am o problema mare
am folosit darwi..dar apoi mi s-a parut ca la a doua lacuire e albicios
am incercat mult laudatul maimeri..care se pare au cam stricat reteta acu ca l-am cumparat si eu
si nu prea imi place..e prea subtire si curge..trebuie sa dai multe straturi..si aici e problema..ca le-as da...dar cand dai alt strat..risti sa se stranga..si sa arate urat..aa..si practic cand se usuca..daca il zgarii sau curge pe margini..si tragi de ele..se desface ca o foita..
nush daca am explicat corect...dar cert e ca si eu sunt in cautare
am folosit darwi..dar apoi mi s-a parut ca la a doua lacuire e albicios
am incercat mult laudatul maimeri..care se pare au cam stricat reteta acu ca l-am cumparat si eu
si nu prea imi place..e prea subtire si curge..trebuie sa dai multe straturi..si aici e problema..ca le-as da...dar cand dai alt strat..risti sa se stranga..si sa arate urat..aa..si practic cand se usuca..daca il zgarii sau curge pe margini..si tragi de ele..se desface ca o foita..
nush daca am explicat corect...dar cert e ca si eu sunt in cautare

darkpoke- Senior

-

Numarul mesajelor: 798
Varsta: 29
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 30/04/2010
waw nici nu ma asteptam la altceva sa vad pe aici ,numai frumuseti ,iar despre piersici ce sa mai zic doar sa le mananci pe loc,la cat de gustoase par.
Am reusit si eu sa fac un fluture, primul meu fluture. Mi-a trebuit mult pana m-am hotarat. Eu zic ca a iesit bine, avand in vedere ca e prima data. Nu stiu cat de relevante sunt pozele, dar acum le-am facut si priviti cat e ora![img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] By maddy1376 at 2011-06-23[/img]
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] By maddy1376 at 2011-06-23[/img]
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] By maddy1376 at 2011-06-23[/img] [img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] By maddy1376 at 2011-06-23[/img]
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] By maddy1376 at 2011-06-23[/img]
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] By maddy1376 at 2011-06-23[/img] [img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] By maddy1376 at 2011-06-23[/img]
Darkpoke intr-adevar lacul de la darwi dupa a 2-a lacuire se face putin opac,e foarte bun dar doar intr-un singur strat,eu am reconditionat multe cu el inclusiv strasurile folosite devin mai frumoase.De cel de la maimeri nu l-am folosit.Dar acum o sapt mi-am luat un gloss acrilic spray zic ei,pe baza de diluant de la Capec se pare ca e un produs italian.AM avut retineri mari fata de el(avand diluant) am facut cateva incercari si sincer sunt multumita.Se usuca mai repede decat darwi(jumate de ora) mi se pare ca e putin mai tare ca si consistenta dupa uscare fata de darwi si rezista inclusiv pe fimo:D.plus ca se usuca uniform si fara urme de pensula.
Maddy margele le fixezi cu fimo lichid si lac dupa,sau lipici dupa coacere iar la fimo transfer nu stiu mie nu mi-a iesit
Maddy margele le fixezi cu fimo lichid si lac dupa,sau lipici dupa coacere iar la fimo transfer nu stiu mie nu mi-a iesit

tilincutza- Nou venit

- Numarul mesajelor: 37
Localizare: timisoara
Data de inscriere: 23/08/2010
tilincutza a scris:Darkpoke intr-adevar lacul de la darwi dupa a 2-a lacuire se face putin opac,e foarte bun dar doar intr-un singur strat,eu am reconditionat multe cu el inclusiv strasurile folosite devin mai frumoase.De cel de la maimeri nu l-am folosit.Dar acum o sapt mi-am luat un gloss acrilic spray zic ei,pe baza de diluant de la Capec se pare ca e un produs italian.AM avut retineri mari fata de el(avand diluant) am facut cateva incercari si sincer sunt multumita.Se usuca mai repede decat darwi(jumate de ora) mi se pare ca e putin mai tare ca si consistenta dupa uscare fata de darwi si rezista inclusiv pe fimo:D.plus ca se usuca uniform si fara urme de pensula.
Maddy margele le fixezi cu fimo lichid si lac dupa,sau lipici dupa coacere iar la fimo transfer nu stiu mie nu mi-a iesit![]()
Pai si nu spui de unde l-ai luat? Am mai auzit de spray-urile astea dar nu am gasit prin Ro.
Scrie la "de unde ne aprovizionam" ca sa stim si noi. Chiar cu un link sau ceva....

nanavulpe- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 188
Localizare: Craiova, Romania
Data de inscriere: 25/08/2010
gata acuma scriu,si e luat din romania din timisoara ma gandeam eu ca va va ajuta

tilincutza- Nou venit

tilincutza a scris:gata acuma scriu,si e luat din romania din timisoara ma gandeam eu ca va va ajuta![]()
Aceasta informatie m-ar ajta daca ai mai detalia-o, eventual pe PM daca nu vrei aici in forum.
Eu l-am intrebat pe Goagal si cica asta n-o stie!
am scris la sectiunea "de unde ne aprovizionam".De ce sa nu detaliez pe forum,atata timp cat va ajuta,si eu am invatat multe de la voi.Am dat si eu search am vazut ca nu e nimic despre acest produs,chiar nu stiu de ce.Daca vrei sa-ti trimit da-mi pm.

tilincutza- Nou venit

tilincutza a scris:am scris la sectiunea "de unde ne aprovizionam".De ce sa nu detaliez pe forum,atata timp cat va ajuta,si eu am invatat multe de la voi.Am dat si eu search am vazut ca nu e nimic despre acest produs,chiar nu stiu de ce.Daca vrei sa-ti trimit da-mi pm.
Esti o dulce tilincutza! Stai sa vaz ce zici tu pe-acolo si te PM-uiesc, dar maine, nu azi ca la mine se inchide taraba ca-s moarta de somn.
Motiv pentru care va si urez noapte buna!
Iasmina, am intrat pe blogul tau si am vazut multe lucruri frumoase. As fi curioasa de unde iti procuri accesoriile pentru bijuterii?
madyy13 multumesc frumos,pai depinde care,furniturile in general de pe breslo,mie mi se par mai deosebite,cristalele si sticla de murano de la un furnizor din timisoara,perlele si margele din germania,uneori imi gasesc materiale in cele mai banale lucruri,am desfacut curele si am facut cercei dn ele.Daca te intereseaza ceva anume da-mi un pm si iti trimit link.
nana_vulpe:cu cea mai mare placere te ajut,noapte buna si tie:*
nana_vulpe:cu cea mai mare placere te ajut,noapte buna si tie:*

tilincutza- Nou venit

Fetelor am reusit si eu sa fac un transfer de imagine, e musai imprimanta cu laser ca altfel nu iese. Sunt foarte incantata de ce a iesit mai ales ca sunt nebuna dupa tot ce inseamna Egipt.
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] By maddy1376 at 2011-06-25[/img]
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] By maddy1376 at 2011-06-25[/img]
Dupa ce am chiulit motivat ceva vreme,am intrat de prin vecini sa va felicit!
Maddy,excelent fluturele,imi plac culorile tare mult!L-ai lucrat cu soft?Ca mi se pare usor deformat conturul,dar pentru primul cane fluture e meserias
Iar de transfer,ce sa zic?Eu nu ma prea omor cu transferurile,dar s-ar putea sa ma loveasca inspiratia ta egipteana!
Sa va mai spun o data ce lac folosesc eu dupa 5 ani de fimo,in care am incercat totul?Lacul Kober pe baza de apa pentru lemn.Intr-un singur strat.Si zic eu ca arata mai bine decat tot ce am incercat.
Acum spuneti si voi,dupa ce trageti o raita pe blog,daca nu arata bine!
Maddy,excelent fluturele,imi plac culorile tare mult!L-ai lucrat cu soft?Ca mi se pare usor deformat conturul,dar pentru primul cane fluture e meserias
Sa va mai spun o data ce lac folosesc eu dupa 5 ani de fimo,in care am incercat totul?Lacul Kober pe baza de apa pentru lemn.Intr-un singur strat.Si zic eu ca arata mai bine decat tot ce am incercat.
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Bijuterii din fimo XIX
» Resurse si link-uri pentru croitorie
» Impletituri in tehnica macrame (5)
» Costume Carnaval (4)