Hainute "pictate"-2
Pagina 1 din 3 • Impartiti •
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3 
Re: Hainute "pictate"-2
Ma bucur mult ca-i apreciata esarfa!
Mai am doua in lucru, sper sa ajung la liman cu ele cat mai repede. cum fiecare are nevoie de pauza de uscare, lucrez in paralel. Problema e ca la texline n-au matase uni pe stoc si eu in Bucuresti tot n-am ajuns... Sa vedem de unde reusesc sa cumpar.
Mai am doua in lucru, sper sa ajung la liman cu ele cat mai repede. cum fiecare are nevoie de pauza de uscare, lucrez in paralel. Problema e ca la texline n-au matase uni pe stoc si eu in Bucuresti tot n-am ajuns... Sa vedem de unde reusesc sa cumpar.
Cum sa nu fii apreciata?? Eu habar nu am de subiect. Doar admir.

arielas- Maestru

- Numarul mesajelor: 1002
Varsta: 37
Localizare: la casa mea
Data de inscriere: 29/09/2010
Cu ce le pictezi de ramane asa supla tesatura?

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2344
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
Am folosit mai multe tipuri ca n-am toate culorile de la aceeasi firma si le mai si amestec intre ele. Le aplic insa ca la acuarela, in straturi apoase succesive de la deschis la inchis.
Am gasit o specialsista in pictatul esarfelor de matase. Pun aici linkul, e bun si pentru inspiratie dar si pentru procedeele tehnice:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ea foloseste un suport special pentru a intinde matasea. Ma bate gandul sa-mi mesteresc si eu unul, asa nu mi s-ar mai lipi plusul de culoare de hartia de dedesubt, ca deocamdata asa lucrez. Voi ce ziceti, pare a fi intins materialul pe benzi de scotch de hartie, lipite intre bare, asa o fi?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ea foloseste un suport special pentru a intinde matasea. Ma bate gandul sa-mi mesteresc si eu unul, asa nu mi s-ar mai lipi plusul de culoare de hartia de dedesubt, ca deocamdata asa lucrez. Voi ce ziceti, pare a fi intins materialul pe benzi de scotch de hartie, lipite intre bare, asa o fi?
M-am uitat si eu la minunatiile de aici. Apoi asta e arta mai fetelor, nu oricine poate sa picteze frumos, eu de mica am fost o tuta in ale pictatului.
Olympia, imi plac in mod deosebit lucrarile tale. Am marit si eu pozele si asa e materialul e lipit pe bare cu scotch.
Olympia, imi plac in mod deosebit lucrarile tale. Am marit si eu pozele si asa e materialul e lipit pe bare cu scotch.

stoy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1068
Varsta: 37
Localizare: Focsani
Data de inscriere: 31/10/2009

lori16ro- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 20
Varsta: 43
Localizare: Iasi
Data de inscriere: 10/01/2010
Eu nu stiu ce nu-ti placea de-ai revenit sa corectezi! Ca-i frumoasa si acum la fel cum era si inainte!
PS: nu te-am uitat dar cica e vara si esarfele sunt pentru sezonul rece. Mai caut!
PS: nu te-am uitat dar cica e vara si esarfele sunt pentru sezonul rece. Mai caut!

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Karina, e distanta de la faza in care o vad pe masa cu hartia dedesubt si cum arata cand o ridic , mai ales pe matasea asta transparenta, pe panza nu era mare diferenta. Si o asez iar si mai conturez, mai intaresc culorile, mai detaliez, mai virez in unele locuri nuantele sa fac trecerile interesante. Merg de la deschis si tot inchid prin suprapuneri succesive. Si eu as vrea sa gasesc metoda sa-mi iasa rapid. Mai am una de pozat
Oricum m-am specializat in tiv din ala finut dupa metoda ta
Geany,
ma bucur ca-ti place!
Oricum m-am specializat in tiv din ala finut dupa metoda ta
Geany,
ma bucur ca-ti place!
Olympia, superba si asta. Ar fi invidios Leonardo da Vinci sa vada cu cata maiestrie folosesti sfumato, si pe matase!
Felicitari pentru talentul deosebit!
Felicitari pentru talentul deosebit!
Hai mai Uca, nu-i sfumato ca as imbatrani bibilind o singura esarfa!
Da-s incantata ca-ti place!
Da-s incantata ca-ti place!
Nu sfumato dar... pe-aproape! Alta asociere nu mi-a venit in minte.
Oricum , ai zone, si nu doar pe esarfa asta unde ai facut treceri fine, insesizabile, de la o nuanta la alta.
Si apoi, nu-i deloc usor ceea ce faci! Te admir!
Oricum , ai zone, si nu doar pe esarfa asta unde ai facut treceri fine, insesizabile, de la o nuanta la alta.
Si apoi, nu-i deloc usor ceea ce faci! Te admir!
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3 
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Impletituri in tehnica macrame (5)
» Costume Carnaval (4)
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Targuri hand-made V
» Bijuterii din fimo XIX