CONCURS CROSETAT - Jacheta Flower Power - VOTAREA
Pagina 2 din 11 • Impartiti •
Pagina 2 din 11 •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
Votati jacheta preferata
Re: CONCURS CROSETAT - Jacheta Flower Power - VOTAREA
Felicitari concurentelor! Mi-au placut in mod deosebit Emancita, letho si mykya.....dar pana la urma am ales,,,,succes tuturor

RamonaM- Junior

- Numarul mesajelor: 482
Varsta: 29
Data de inscriere: 15/10/2010
felicitari concurentelor!
foarte greu este sa votezi cu asa lucrari minunate,dar pana la urma numai una a primit votul meu si il merita din plin!
foarte greu este sa votezi cu asa lucrari minunate,dar pana la urma numai una a primit votul meu si il merita din plin!

zahariaelouise- Senior

-

Numarul mesajelor: 589
Varsta: 34
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 08/04/2011
Lupta stransa,foarte stransa,jachete superbe,reusite din toate punctele de vedere!Foarte greu de votat!Sunt 4-5 bucati care-mi plac enorm,dar cu toate astea,votul meu merge catre o singura persoana!Felicitari fetelor!pentru mine taote suntem castigatoare:voi ati castigat o jacheta,noi,modele de inspiratie!
am votat si eu ,toate sunt superbe ,toate sunt muncite felicitari tuturor,poate reuseste mykya sa imi dea inapoi pozele sau sa le bage la creatii sa va arat si eu ce am lucrat

bibitu- Junior

- Numarul mesajelor: 410
Localizare: parcare
Data de inscriere: 03/05/2010
Felicitari concurentelor! Ati lucrat super bine si ati fost inspirate. Chiar o tema bine aleasa si se vede prin cate frumuseti ati lucrat. 
Bibitu, trebuia sa ne trimiti pozele noua, pe PM sau email-ul forumului. Chiar daca nu postam pana la 12 noaptea (si sigur nu putea niciuna dintre noi), inscriam in concurs, daca primeam pana la data limita.

Bibitu, trebuia sa ne trimiti pozele noua, pe PM sau email-ul forumului. Chiar daca nu postam pana la 12 noaptea (si sigur nu putea niciuna dintre noi), inscriam in concurs, daca primeam pana la data limita.
Am votat si eu cu jacheta care mia placut cel mai mult
si va sustinnn pe toate
bafta tuturor
Desi imi plac jachetele Letho si Mykya si europolis am votat-o pe europolis.
si va sustinnn pe toate
bafta tuturorDesi imi plac jachetele Letho si Mykya si europolis am votat-o pe europolis.
Ultima editare efectuata de catre amoni in Lun 30 Mai 2011, 20:49, editata de 2 ori
Am votat si eu o jacheta care mi-a placut cel mai mult, desi am sentimentul ca le-am nedreptatit pe celelalte fete. Toate sunt frumoase si muncite, toate merita un premiu. Sa le purtati cu mare drag,
aba- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1680
Data de inscriere: 04/04/2010
Felicitari tuturor pentru creatii.Toate sant frumoase si fiecare are ceva deosebit.Mi-au placut foarte mult trei dintre ele dar din pacate trebuie sa votez una.Sa va bucurati de ele si sa le purtati cu drag

Angelica18- Senior

-

Numarul mesajelor: 577
Varsta: 43
Localizare: Cluj-Napoca
Data de inscriere: 26/12/2009
Votat si eu!!
... Felicitari tuturor fetelor care au participat, toate sunt deosebite si muncite!
Eu am ales-o pe cea mai "flower-power" dupa gustul meu, mai ales ca merge si cu o melodie "The Doors" pe fundal,
... Succes tuturor!
Eu am ales-o pe cea mai "flower-power" dupa gustul meu, mai ales ca merge si cu o melodie "The Doors" pe fundal,
... Succes tuturor!
votat si eu....

anasia- Junior

- Numarul mesajelor: 415
Data de inscriere: 01/02/2010
Am votat!Din partea mea,felicitari tuturor participantelor!Toate sunteti castigatoare.V-ati ales cu o jacheta,iar noi cu modele minunate.Imi pare rau ca nu am putut participa,dar am fost implicata in prea multe proiecte,sper data viitoare.

denis21- Senior

-

Numarul mesajelor: 792
Varsta: 42
Localizare: Roman
Data de inscriere: 28/06/2010
Si eu am votat. Toate sunt frumoase si muncite , spun si eu ca si Dennis,toate sunteti castigatoare.

dorina64- Junior

- Numarul mesajelor: 355
Varsta: 48
Localizare: Suceava
Data de inscriere: 24/05/2010
Am votat si eu.
Felicitari tuturor concurenteler!!!
Felicitari tuturor concurenteler!!!

aidaalex- Ucenic

- Numarul mesajelor: 200
Data de inscriere: 23/09/2009
Propun infiintarea unei case de moda in strainatate, avand multiple creatoare...Toate sunt absolut superbe si va felicit sincer de tot( chit ca mor de invidie ca nu pot realiza si eu minunatiile voastre) dar cateva m-au distrus ...Europolis, ai o imaginatie de ma darami....te-ai jucat atat de frumos cu aceste culori tari si a iesit ceva minunat de nonconformist..jos palaria....Letho, draga mea, jacheta ta este o bijuterie autentica, imbinarea nuantelor cu dantelaria atat de minutios realizata, m-a terminat...jos cu a doua palarie....Valentinadof, ai pe umeri o spuma mov, atat de romantica si moderna in acelasi timp... a treia palarie....brrrr iar faimoasa d-na dintzareasa romaya(sper sa nu gresesc) ,incheie ,apoteotic, parada ....
Bravo!!!!
Bravo!!!!

crina68- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 1608
Varsta: 43
Localizare: Baragan
Data de inscriere: 25/01/2011
fetelor m-ati innebunit,felicitari si [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] 

symos- Senior

-

Numarul mesajelor: 633
Varsta: 31
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 10/05/2010
Pagina 2 din 11 •
1, 2, 3, ... 9, 10, 11 
Subiecte similare» Concurs compunere
» Concurs "Topic Inchis!"
» Concurs Cu poze Defapt Jok
» Ceva in photoshop un fel de concurs.