HANDMADE JEWELRY WORKSHOP
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
HANDMADE JEWELRY WORKSHOP
Buna, fetelor!
Daca va intereseaza un workshop despre bijuterii handmade facute din Polymer Clay (ex. Fimo), se va organiza unul in Bucuresti, in luna februarie (10-11 februarie si 14-15 februarie). Seminarul va fi tinut de Tania Damache Podoleanu, artist plastic, membru a Israeli Polymer Clay Guild. Puteti vedea creatiile ei pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pentru mai multe informatii, ma puteti contacta la adresa ...
Happy claying!
Lisa
Daca va intereseaza un workshop despre bijuterii handmade facute din Polymer Clay (ex. Fimo), se va organiza unul in Bucuresti, in luna februarie (10-11 februarie si 14-15 februarie). Seminarul va fi tinut de Tania Damache Podoleanu, artist plastic, membru a Israeli Polymer Clay Guild. Puteti vedea creatiile ei pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pentru mai multe informatii, ma puteti contacta la adresa ...
Happy claying!
Lisa
lisa olteanu- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Localizare: mamatata
Data de inscriere: 10/01/2009
Re: HANDMADE JEWELRY WORKSHOP
Lisa, multumim de informatii.
Am editat eu postarea ta, nu mergea primul link(dar acum e ok) si cel de-al doilea necesita logarea pe site-ul respectiv. Ar fi mai util de pus pozele intr-un album public, parerea mea.
Foarte frumoase creatiile artistei, chiar se vede ca are talent si studii plastice, la baza.
Am editat eu postarea ta, nu mergea primul link(dar acum e ok) si cel de-al doilea necesita logarea pe site-ul respectiv. Ar fi mai util de pus pozele intr-un album public, parerea mea.
Foarte frumoase creatiile artistei, chiar se vede ca are talent si studii plastice, la baza.
Ultima editare efectuata de catre Admina in 25/9/2009, 11:25, editata de 1 ori

cristina iosif- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 50
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 19/03/2009
gabriela.maria- Nou venit

- Numarul mesajelor: 3
Localizare: tg mures
Data de inscriere: 13/06/2009
WORKSHOP DE BIJUTERII LUCRATE MANUAL DIN FIMO
Workshop de bijuterii lucrate manual din argila polimerica!
Atelierul va fi condus de Tania Damache Podoleanu, artist plastic, membra a Israeli Polymer Clay Guild ([Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] www picturetrail.com/TaniaP).
Evenimentul se va desfasura in perioada 17 - 18 octombrie la Bucuresti. Locatia aleasa este Scoala nr. 3, situata pe bulevardul Nicolae Titulescu. Vor fi oferite 3 seminarii, si anume: millefiori, mokume gane si complex cane cu efecte 3D.
Fiecare seminar costa ... lei si dureaza aproximativ 8 ore. Participantele trebuie sa opteze pentru un seminar in functie de nivelul de cunoastere a materialului, a tehnicii, a margelitului in general.
Pentru detalii, cei interesati pot suna la ....
Atelierul va fi condus de Tania Damache Podoleanu, artist plastic, membra a Israeli Polymer Clay Guild ([Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] www picturetrail.com/TaniaP).
Evenimentul se va desfasura in perioada 17 - 18 octombrie la Bucuresti. Locatia aleasa este Scoala nr. 3, situata pe bulevardul Nicolae Titulescu. Vor fi oferite 3 seminarii, si anume: millefiori, mokume gane si complex cane cu efecte 3D.
Fiecare seminar costa ... lei si dureaza aproximativ 8 ore. Participantele trebuie sa opteze pentru un seminar in functie de nivelul de cunoastere a materialului, a tehnicii, a margelitului in general.
Pentru detalii, cei interesati pot suna la ....
lisa olteanu- Nou venit

- Numarul mesajelor: 2
Localizare: mamatata
Data de inscriere: 10/01/2009
lisa olteanu, mai era un mesaj inceput tot de tine, in josul paginii, puteai sa raspunzi acolo. Am sa editez datele de contact, deoarece aici nu mai e vorba de promovarea unui eveniment, chiar bate spre reclama, cu preturi si detalii. Daca este cineva interesat, iti poate cere detaliile, pe PM.
In Timisoara nu se pot organiza astfel de workshopuri? Eu as vrea tare mult sa invat sa folosesc fimo cu adevarat. Poate e cineva dispus sa tina un astfel de "curs"?
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Quilling-Arta de a rula hartia (15)
» Hainute crosetate, pentru copii(6)
» Ce melodie asculti acum!-4
» La sueta.... de seara! 16
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(2)
» Caciuli, basti tricotate IV
» Simbioza tricotat / croit
» Saluri, fulare, esarfe crosetate(7)
» Broderie manuala-2
» Haine inspiratie folk stilizate
» Manusi, mitene tricotate
» Tehnica frivolite, pe ac sau needle tatting 3
» Pulovere si alte creatii tricotate (vesta, bolero) IX
» Costumul Popular
» Bluze,topuri,jachete,bolerouri...crosetate (13)
» Accesorii crosetate - genti, curele, bijuterii (10)
» Manusi, mitene crosetate 2
» Pana de idei - decoratiuni
» Hainute pentru copiii nostri (12)