Rochii,Sarafane-Cap XIV
Pagina 20 din 20 • Impartiti •
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Rochii,Sarafane-Cap XIV
geany a scris:........ Prima data cautam sa vad poza cu rochita pe tine, apoi am priceput ca nu era poza de revista pentru inspiratie, ci chiar cea realizata. Felicitari!
Exact asa am patit si eu
si cautam rochita... Foarte bine ti-a iesit, s-o porti cu placere!_________________
Doresc dusmanilor, cunostintelor, rudelor, bunastare si mie multa rabdare!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Nu am mai vizualizat de multisor ce ati mai lucrat Imi place totul Felicitari si spor in continuare

ema- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1078
Varsta: 41
Data de inscriere: 18/09/2009
Aurelia si Valentina, va multumesc!
Aurelia, bravo ca faci tipare de pe Leko! Rochita a iesit foarte frumoasa, bravo! Spune-mi si mie, tu folosesti tiparele lor pe masurile tale, sau descarci varianta gratuita si o modifici sa-ti vina tie? Te intreb pentru ca de curand am vrut sa fac si eu o camasuta de la ei si cand am masurat tiparul am dedus ca nu prea aveau lejeritate adaugata. Si cum n-aveam timp atunci de incercari si ajustari, a ramas pe altadata.
Si apropo de rochita, ei au pe site concurs de produse finite la fiecare tipar. Acolo unde scrie "contest photo" sau asa ceva. Ai putea sa-i contactezi sa intri si tu acolo cu poza ta, am inteles ca premiul consta in doua tipare personalizate pe masurile tale. Desi la cat de bine le folosesti tiparele, nu stiu daca ai avea nevoie
Aurelia, bravo ca faci tipare de pe Leko! Rochita a iesit foarte frumoasa, bravo! Spune-mi si mie, tu folosesti tiparele lor pe masurile tale, sau descarci varianta gratuita si o modifici sa-ti vina tie? Te intreb pentru ca de curand am vrut sa fac si eu o camasuta de la ei si cand am masurat tiparul am dedus ca nu prea aveau lejeritate adaugata. Si cum n-aveam timp atunci de incercari si ajustari, a ramas pe altadata.
Si apropo de rochita, ei au pe site concurs de produse finite la fiecare tipar. Acolo unde scrie "contest photo" sau asa ceva. Ai putea sa-i contactezi sa intri si tu acolo cu poza ta, am inteles ca premiul consta in doua tipare personalizate pe masurile tale. Desi la cat de bine le folosesti tiparele, nu stiu daca ai avea nevoie

rosita- Expert

- Numarul mesajelor: 992
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 29/04/2010
Aurelia , foarte frumoasa rochita si bine lucrata . Imi place culoarea !

corina corina- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2141
Varsta: 36
Localizare: Buzau
Data de inscriere: 31/12/2010
rosita, eu sunt norocoasa si mi se potriveste masura tiparului acela gratuit
e fix pe dimensiunile mele...
Il descarc ca atare, il transfer pe material si tai cu 1 cm pe langa, pt cusaturi...
Am atatea modele pe lista de asteptare, nici nu stiu cand o sa-mi fac timp pentru toate
)
Il descarc ca atare, il transfer pe material si tai cu 1 cm pe langa, pt cusaturi...
Am atatea modele pe lista de asteptare, nici nu stiu cand o sa-mi fac timp pentru toate
Aurelia, ce tare esti ca ti se potriveste masura gratuita!! (n-am gasit nici un emoticon pentru "invidie" sa fi pus aici un sir luuuung, lol!)
Deci tu ai masurile alea ce le zic ei acolo la tiparul gratuit, printezi tiparul si nu faci nici o ajustare, da? Cool, e bine de stiut.
Si am uitat sa te intreb in ce program decupezi tu fundalul la poza si il inlocuiesti cu altul? Ca si mie mi-ar fi util uneori
)
Deci tu ai masurile alea ce le zic ei acolo la tiparul gratuit, printezi tiparul si nu faci nici o ajustare, da? Cool, e bine de stiut.
Si am uitat sa te intreb in ce program decupezi tu fundalul la poza si il inlocuiesti cu altul? Ca si mie mi-ar fi util uneori

rosita- Expert

Eu folosesc Snaggit, dar se poate face si in paint... E acelasi procedeu: muuulta multa atentie si dai si sterge pe langa...
da-da-da
zi repede, ca si eu vreau sa arat ce lucrez si nu ce-am in casa, din pacate nu prea am loc pe la pereti liberi... Uneori improvizez cate-un paravan, dar de groaza asta de multe ori nici nu imi vine sa pozez...
Da, cu Paint trebuie sa ai precizie de chirurg ca sa stergi la fix ce-ti trebuie.
Cred ca Snaggit e de fapt cu un singur g, nu? Am cautat pe Google si am gasit un programel de photo editing decarcabil free.
Cred ca Snaggit e de fapt cu un singur g, nu? Am cautat pe Google si am gasit un programel de photo editing decarcabil free.

rosita- Expert

Aurelia e tare frumoasa rochia! Si rosieeee
Rosita te-ai suparat rau de-ai intrat asa in masina de cusut! Imi plac ambele rochite, stau frumos pe tine! Vreau sa te intreb totusi de ce tai spatele orizontal? Probabil ca asa ai tiparul, dar merge lucrat spatele dintr-o singura bucata, mai ales la tricoturi, faci doar pensele din zona taliei. Asa nu mai tai modelul...
Rosita te-ai suparat rau de-ai intrat asa in masina de cusut! Imi plac ambele rochite, stau frumos pe tine! Vreau sa te intreb totusi de ce tai spatele orizontal? Probabil ca asa ai tiparul, dar merge lucrat spatele dintr-o singura bucata, mai ales la tricoturi, faci doar pensele din zona taliei. Asa nu mai tai modelul...
Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Mar 02 Aug 2011, 09:31, editata de 2 ori (Motiv : Separat capitole)

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Subiecte similare» Rochia neagra de latex
» Life of a Swan
» Cand eram copil, credeam ca pot sa zbor (+16)
» Esti genul care poarta safari, hippie sau urban?
» Life of a Swan
» Cand eram copil, credeam ca pot sa zbor (+16)
» Esti genul care poarta safari, hippie sau urban?
Pagina 20 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Costume Carnaval (4)
» Impletituri in tehnica macrame (5)
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Targuri hand-made V
» Bijuterii din fimo XIX
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII