Rochii,Sarafane-Cap XIV
Pagina 1 din 20 • Impartiti •
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Rochii,Sarafane-Cap XIV
Capitolele anterioare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link];[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link];[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link];
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
ZYLV...de pe Viteazu la kg am cumparat materialul, este usor...si purtabil am avut succes cu rochia si peste hotare...mersi
Ultima editare efectuata de catre ucabesty in Mar Mai 17, 2011 9:45 pm, editata de 1 ori (Motiv : despartit capitole)
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]; [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
ZYLV...de pe Viteazu la kg am cumparat materialul, este usor...si purtabil am avut succes cu rochia si peste hotare...mersi
Ultima editare efectuata de catre ucabesty in Mar Mai 17, 2011 9:45 pm, editata de 1 ori (Motiv : despartit capitole)
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mar 17 Mai 2011, 21:48, editata de 2 ori (Motiv : editat link-uri capitole)

Anusca- Nou venit

- Numarul mesajelor: 78
Localizare: Brasov
Data de inscriere: 05/05/2010
Re: Rochii,Sarafane-Cap XIV
Multumesc pentru incurajari

andreea_s- Nou venit

-

Numarul mesajelor: 10
Varsta: 25
Localizare: Brasov
Data de inscriere: 07/05/2011
Anusca si Andreea felicitari... ati inceput foarte bine
! La cat mai multe rochite !

AlyC- Ucenic

-

Numarul mesajelor: 173
Varsta: 29
Localizare: Constanta
Data de inscriere: 05/07/2010
Anusca si Andreea, rochitele voastre sunt superbe! Sa le purtati sanatoase si spor la cat mai multe!

anigherman- Junior

-

Numarul mesajelor: 321
Localizare: TARGU MURES
Data de inscriere: 28/02/2010
Anusca acum am vazut si rochia ta! Frumoasa si-ti sta bine in ea!

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Si mie imi place rochita Anuscai. Imi plac foarte mult pozele, si ploaia din poze, si ca-i desculta, si frumoasa.

Cristache- Junior

-

Numarul mesajelor: 358
Varsta: 36
Localizare: Slobozia
Data de inscriere: 28/06/2010

AlyC- Ucenic

-

Buna fetelor,
Am facut si eu o rochita pentru una dintre nepoatele mele, care termina clasa a 12. Mai trebuie sa scot firul cu care am insailat, da mi-a fost lene si am pozat rochita asa. Din pacate nepoata mea nu a dorit sa pozeze cu rochita.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sper sa va placa. Daca vedeti vre-un defect sa imi spuneti sa o pot modifica inainte de a fi purtata
Am facut si eu o rochita pentru una dintre nepoatele mele, care termina clasa a 12. Mai trebuie sa scot firul cu care am insailat, da mi-a fost lene si am pozat rochita asa. Din pacate nepoata mea nu a dorit sa pozeze cu rochita.
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Sper sa va placa. Daca vedeti vre-un defect sa imi spuneti sa o pot modifica inainte de a fi purtata

PANEA LAURA- Ucenic

- Numarul mesajelor: 208
Localizare: ROMANIA, ARAD
Data de inscriere: 12/03/2010
Aly nu va impiedicati in rochiile astea lungi? (Intreb eu ce-am maturat o viata scarile cu fustele si paltoanele
) Dar la ce craci numai buni de etalati aveti parca-i pacat sa va ascundeti asa feminitatea!
Rochia este frumoasa! S-o porti admirata!
Laura nu-mi dau seama daca-i pe corp cambrata rochia. Si nci daca o mai accesorizeaza cu ceva. Eu as mai trage cateva randuri de insaileala alba pe negru ca model. Si-as coase o catarama sau o fundita alba peste insailatura...
) Dar la ce craci numai buni de etalati aveti parca-i pacat sa va ascundeti asa feminitatea! Rochia este frumoasa! S-o porti admirata!
Laura nu-mi dau seama daca-i pe corp cambrata rochia. Si nci daca o mai accesorizeaza cu ceva. Eu as mai trage cateva randuri de insaileala alba pe negru ca model. Si-as coase o catarama sau o fundita alba peste insailatura...

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Ai dreptate Karina... eu nu prea port rochii lungi nici macar la nunti... mi se pare aiurea sa dansezi ceva mai tzopait cu rochie lunga. Cum in garderoba mea nici nu cred ca am vreuna lunga... am facut-o pe asta asa de seara... vara la plimbare prin Mamaia :P ! Kiss

AlyC- Ucenic

-

Karina, pe mine ma fascineaza rochiile lungi. Am purtat ani de zile verile doar asa, nu suportam pantalonii lungi si chestiile scurte nu port fara dres. Imi par feminine si misterioase, rochiile/ fustele lungi, pana in pamant. Se unduiesc placut si alungesc o persoana mai scunda. Trebuie sa-mi innoiesc garderoba cu chestii lungi, ca nu mai tine...
Aly, mie imi place asa cum e. E ideala de vara si imprimeul e foarte frumos.
Laura si eu o vad cu ceva in talie. O curea din materialul fustei, cu funda, macar. Daca nu, ceva rosu, argintiu, in ce culoare are pantofii.
Aly, mie imi place asa cum e. E ideala de vara si imprimeul e foarte frumos.
Laura si eu o vad cu ceva in talie. O curea din materialul fustei, cu funda, macar. Daca nu, ceva rosu, argintiu, in ce culoare are pantofii.
Aly,Laura frumusele rochitele voastre.

Marry- Expert

-

Numarul mesajelor: 937
Varsta: 49
Localizare: Arad
Data de inscriere: 20/01/2010
Aly, imi place rochia ta, imi plac in general rochiile lungi ( nu prea imi place sa stau cu picioarele la vedere) mai ales vara. Drept dovada mi-am modificat rochita de vara de la concurs si am facut-o lunga pana in pamant.
Poate reusesc sa ma pozez, sa v-o arat.
Laura, si eu spun ca ar merge ceva in talie. E frumoasa.
Poate reusesc sa ma pozez, sa v-o arat.
Laura, si eu spun ca ar merge ceva in talie. E frumoasa.
Merge si o rochie lunga din cand in cand Karina, doar nu le are pe toate asa. Eu ma gandesc cu soarele asta puternic de vara , sa-mi fac cat mai multe fuste lungi si bluze cu maneca lunga, sa ma apere de soare! Asta e parerea mea! S-o porti cu placere AlyC.

arielas- Maestru

- Numarul mesajelor: 1002
Varsta: 37
Localizare: la casa mea
Data de inscriere: 29/09/2010
Buna idee Karina, am sa cos cu ata laba peste partea neagra.
Rochia e mulata pe corp si futa conica.
In talie vrea curea, dar nu din acelasi material.
Rochia e mulata pe corp si futa conica.
In talie vrea curea, dar nu din acelasi material.

PANEA LAURA- Ucenic

- Numarul mesajelor: 208
Localizare: ROMANIA, ARAD
Data de inscriere: 12/03/2010
Pagina 1 din 20 • 1, 2, 3 ... 10 ... 20 
Subiecte similare» Rochia neagra de latex
» Life of a Swan
» Cand eram copil, credeam ca pot sa zbor (+16)
» Esti genul care poarta safari, hippie sau urban?
» Life of a Swan
» Cand eram copil, credeam ca pot sa zbor (+16)
» Esti genul care poarta safari, hippie sau urban?
Pagina 1 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Costume Carnaval (4)
» Impletituri in tehnica macrame (5)
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Targuri hand-made V
» Bijuterii din fimo XIX
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII