Haideti sa slabim (4)
Pagina 20 din 20 • Impartiti •
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Re: Haideti sa slabim (4)
Aurishta, maine esti astepptata a raport! Sa stii ca eu nu am uitat ca maine e 5 sept 
Valentina, sunt super ghetele, am scris si anul trecut sau acum doi ani dincolo la subiectul cu sportul. Nu ma pricep, am vazut ceva video cu topaiala, mi se par super pentru cardio. Si daca si transpiri mult, mai si slabesti, e bine asta.
Eu iubesc idn ce in ce mai mult zumba, mai ales de cand studiez bine exercitiile, si din cateva video invat sa fac totul cat mai corect. Una e sa faci asa aiurea, si alta e sa iti controlezi miscarile si sa lucreze toti muschii. Scap de 400-600 de grame pe saptamana, deja de 4 sapt de cand am venit din concediu exact asa o tin.
Admina, am cautat pe net, sa stii ca sunt video cu zumba exact asa cum imi povestise prietena mea. Zumba pe manele si muzica populara romaneasca, iar in multe locuri (am gasit si comentarii si un blog unde "barfeau" despre asta) se face la gramada, calcandu-se pe picioare si fara sa asculte muzica, pt ca acustica salii e jale...
Serios, daca ar fi asa in alte tari nu ar merge nimeni la zumba. Si ZUMBA e de fapt aerobicul pe muzica LATINO, si NEAPARAT cu ritm de merengue, cumbia, salsa, in combinatie cu ceva hip-hop. Cand schimbi muzica, or fi aceleasi miscari (care oricum sunt cele de baza de la aerobic si chiar step) nu mai are nici o legatura cu Zumba.
la asta cu shakira mergeti pe la jumatatea filmului.
Valentina, sunt super ghetele, am scris si anul trecut sau acum doi ani dincolo la subiectul cu sportul. Nu ma pricep, am vazut ceva video cu topaiala, mi se par super pentru cardio. Si daca si transpiri mult, mai si slabesti, e bine asta.
Eu iubesc idn ce in ce mai mult zumba, mai ales de cand studiez bine exercitiile, si din cateva video invat sa fac totul cat mai corect. Una e sa faci asa aiurea, si alta e sa iti controlezi miscarile si sa lucreze toti muschii. Scap de 400-600 de grame pe saptamana, deja de 4 sapt de cand am venit din concediu exact asa o tin.
Admina, am cautat pe net, sa stii ca sunt video cu zumba exact asa cum imi povestise prietena mea. Zumba pe manele si muzica populara romaneasca, iar in multe locuri (am gasit si comentarii si un blog unde "barfeau" despre asta) se face la gramada, calcandu-se pe picioare si fara sa asculte muzica, pt ca acustica salii e jale...
Serios, daca ar fi asa in alte tari nu ar merge nimeni la zumba. Si ZUMBA e de fapt aerobicul pe muzica LATINO, si NEAPARAT cu ritm de merengue, cumbia, salsa, in combinatie cu ceva hip-hop. Cand schimbi muzica, or fi aceleasi miscari (care oricum sunt cele de baza de la aerobic si chiar step) nu mai are nici o legatura cu Zumba.
la asta cu shakira mergeti pe la jumatatea filmului.

Clio_Ela- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1224
Varsta: 36
Localizare: intre optimisti
Data de inscriere: 17/04/2009
Clio_Ela a scris:Aurishta, maine esti asteptata a raport! Sa stii ca eu nu am uitat ca maine e 5 sept
Buhuhuuuu....am emotii
ci 
aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2344
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
Vaiiii, mi-e rau... ce demonstratie de ... talent. La cel ritmic din Sibiu, nu fac doo dudui sau doi neni, la fel...
pai e imposibil oricum, ca nu vad nimic nici cei din randul 2, dar cei din al... zecelea.
Acum ma uit... Dumnezeule ce au calusarii cu Zumba?!?
Se vede spiritul de turma, perfect. Ce e mai tragic e ca se platesc asa zisele sedinte de hopaieli, una in stanga si una in dreapta, pe ritm de hore si sarbe... Parca e Meniaito, pe la nunti...
unul cea si altul hais.
Eu ma duc sa arunc la cuptor o poala in brau, ca am obosit de atata Zumba.
Silvia, nu-i asa ca iti pasa?
pai e imposibil oricum, ca nu vad nimic nici cei din randul 2, dar cei din al... zecelea.Acum ma uit... Dumnezeule ce au calusarii cu Zumba?!?
Se vede spiritul de turma, perfect. Ce e mai tragic e ca se platesc asa zisele sedinte de hopaieli, una in stanga si una in dreapta, pe ritm de hore si sarbe... Parca e Meniaito, pe la nunti...
unul cea si altul hais.Eu ma duc sa arunc la cuptor o poala in brau, ca am obosit de atata Zumba.
Silvia, nu-i asa ca iti pasa?
Admina, ai dreptate, fiecare se misca in legea lui acolo...o am pe Delia pe picioare si cand a auzit muzica dansa...in legea ei
Noi azi am fost la Bucov si am alergat dupa Delia la topogane,etc...ajunsi acasa, liftul nu mergea, asa ca Daniel era cu bagajul si eu cu fata...7 etaje...as vrea sa ies iara dar nu mai vrea sotul ...
Noi azi am fost la Bucov si am alergat dupa Delia la topogane,etc...ajunsi acasa, liftul nu mergea, asa ca Daniel era cu bagajul si eu cu fata...7 etaje...as vrea sa ies iara dar nu mai vrea sotul ...

Chirrox13- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1397
Varsta: 32
Data de inscriere: 10/04/2011
eu am auzit ca rasul ingrasa dar daca ma mai uit la filmulete dastea.... se duce naibi efortul meu de a nu mai manca paine si dupa o anumita ora seara, ca pun triplu la loc
ma nu mai pot de ras . Imi imaginez cam ce miros e acolo dupa cateva minute de "zumbaiaba" si apoi daca intinzi mana si nu esti atent... asa ii tuflesti una peste mushtuc lu colega/colegul .. de ii zboara placa (din gura)
dar bag de seama ca in ultimul filmulet o tanti cu pantaloni gri a slabit ceva ca ii cam "curg" pantalonii in dreptul burtii
Cristina imi place filmuletul, l-am facut si eu mai bine de jumatate dar am obosit,
...lipsa de antrenament. Trebuie sa ma tin de el ca imi place!
...lipsa de antrenament. Trebuie sa ma tin de el ca imi place! 
claudiana- Junior

- Numarul mesajelor: 323
Varsta: 30
Localizare: Barsanesti/Bacau
Data de inscriere: 25/01/2010
Eu am liftul din bloc cu toane, coboara cu pasagerii, dar de urcat ...refuza.
Am coborat cu delia sa facem piata si sa ne jucam prin parc si la intoarcere, cu bagaje si Delia in brate am urcat pe scari, liftul refuzand sa depuna efort (cred ca se temea sa nu faca cura de slabire si el
)....
Am coborat cu delia sa facem piata si sa ne jucam prin parc si la intoarcere, cu bagaje si Delia in brate am urcat pe scari, liftul refuzand sa depuna efort (cred ca se temea sa nu faca cura de slabire si el
)....
Chirrox13- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1397
Varsta: 32
Data de inscriere: 10/04/2011
Eu m-am cantarit azi dimineata si am mai scapat de 2 kg dupa o luna de antrenament serios si dieta aproximativa. Estetic vorbind, sunt multumita de felul in care arat, ar mai trebui sa mai dau jos de la burtzoi si de pe solduri, dar nu mai mult de 4-5 kg. Ma gandesc sa mai umblu la dieta ca sa ajung la dimensiunile dorite pana la sfarsitul anului.

aurishta- Atotcunoscător

-

Aurishta, bravo!! Sa reusesti sa scapi si ce celelalte, asa cum iti doresti!!
Astea ultimele sunt cel mai greu de dat jos. Ce repede scapam de primele 4-5 kg...(care de fapt nu sunt grasimi, ci apa ierduta)
Eu am facut si azi putina miscare ceva abdomene si exercitii pt brate si piept alaturi de sotiorul meu (eu putina, el multa- el face inca la fel, o ora si ceva inainte de a pleca la serviciu).
Dieta nu tin, am mai povestit eu, aseara chiar am papat ciocolata, alaltaieri inghetata si prajiturica. Evit sa le consum seara, dar daca vine pofta nici nu ma gandesc sa rabd.
Spor la slabit tuturor!
Astea ultimele sunt cel mai greu de dat jos. Ce repede scapam de primele 4-5 kg...(care de fapt nu sunt grasimi, ci apa ierduta)
Eu am facut si azi putina miscare ceva abdomene si exercitii pt brate si piept alaturi de sotiorul meu (eu putina, el multa- el face inca la fel, o ora si ceva inainte de a pleca la serviciu).
Dieta nu tin, am mai povestit eu, aseara chiar am papat ciocolata, alaltaieri inghetata si prajiturica. Evit sa le consum seara, dar daca vine pofta nici nu ma gandesc sa rabd.
Spor la slabit tuturor!

Clio_Ela- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1224
Varsta: 36
Localizare: intre optimisti
Data de inscriere: 17/04/2009
Clio_Ela a scris: aseara chiar am papat ciocolata, alaltaieri inghetata si prajiturica. Evit sa le consum seara, dar daca vine pofta nici nu ma gandesc sa rabd.
Eu am luat o hotarare tare ca luna asta sa nu consum nimic cu zahar. Vreau sa vad rezultatul si experimentez pe mine insumi.

aurishta- Atotcunoscător

-

felicitari aurishta!

annamaria26985- Senior

-

Numarul mesajelor: 590
Varsta: 26
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 23/03/2011
annamaria26985 a scris:felicitari aurishta!
Multumesc mult, inca mai e de lucru!

aurishta- Atotcunoscător

-

lasa ca esti constiicioasa si sigur o sa reusesti ce iti propui.
eu tocmai am zumbait vreo 20 de minute, ca mai mult nu mai rezist.Exercitii fac de obicei seara, dupa ce adoarme pitica mea
eu tocmai am zumbait vreo 20 de minute, ca mai mult nu mai rezist.Exercitii fac de obicei seara, dupa ce adoarme pitica mea
Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Sam 10 Sept 2011, 18:35, editata de 1 ori (Motiv : Separat capitole)

annamaria26985- Senior

-

Numarul mesajelor: 590
Varsta: 26
Localizare: Baia Mare
Data de inscriere: 23/03/2011
Pagina 20 din 20 •
1 ... 11 ... 18, 19, 20
Pagina 20 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana