Provocare 14 - Crush Helix
Pagina 1 din 5 • Impartiti •
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
Provocare 14 - Crush Helix
Stiu,suna ciudat dar rezultatul e uimitor,veti vedea
tehnica este foarte simpla si poate fi dusa la capat chiar si fara masina de paste,cool huh?
buuun ,sa va arat rezultatul tehnicii:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Voi posta pasii pe care trebuie sa-i urmam (particip si eu
) apoi la urma postez si linkul catre tutorial.Tipa l-a facut lung si a iesit aiurea pentru ca a pozat pasi neimportanti.Mai tare ne sperie...Pasul 1 :
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Pasul asta cred ca e simplu,suprapuneti foi din polimer in culori diferite, cu o grosime egala (daca aveti masina setati-o la maxim,adica sa fie cat mai groasa,nr 3 la masina mea)
Pasul 2:
Observati ca tipa a ajuns deja la pasul 3
Tot ce trebuie sa faceti aici este sa rasuciti.Atentie:materialul trebuie sa fie incalzit,daca nu e, se va faramita cand veti incepe sa rasuciti.Asadar la pasul 1 framantati bine inainte sa faceti foilePasul 3:
Il rasuciti pana ajunge cam asa,nici prea gros cum era la inceput,nici prea subtire(asta da explicatie
)
Pasul 4:
Il rasuciti pana ajunge cam asa,nici prea gros cum era la inceput,nici prea subtire(asta da explicatie
)Pasul 4:
Aplatizati cu degetele apoi treceti foaia prin masina de paste,grosime maxima
[b]Pasul 5:
Taiati marginile foii pana iese un patrat
Pasul 6
Cu o lama taiati fasii subtiri dupa care le intoarceti cu lateralul in sus,veti vedea ca va aparea un model specific.Asezati fasiile una langa cealalta.Atentie modelul trebuie sa fie coerent,daca prin alaturarea catorva fasii nu iese un model repetitiv inseamna ca nu ati asezat bine fasiile.Sa aveti grija
Easy and simple!!!
Am incercat si eu tehnica dar cu resturi acum un an cred,insa abia acum am regasit tutorialul...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
Tutorialul original : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Provocarea incepe maine si se termina in 22 mai
Am explicat pentru ca toata lumea sa inteleaga si sa participati in numar mare
Voi posta premiul zilele urmatoare,spor la treaba !!!

Dragonfly- Senior

-

Numarul mesajelor: 736
Localizare: brasov
Data de inscriere: 16/03/2010
Re: Provocare 14 - Crush Helix
Foarte interesant, abia astept sa vad ce iese (sper sa fac rost si de aparat foto pana la sf. provocarii
)

Margelutza- Ucenic

- Numarul mesajelor: 111
Localizare: Focsani
Data de inscriere: 31/01/2011
foarte interesant! btw bravo Dragonfly ca ai castigat (p.s eu atata noroc am ca nici cand suntem 3 nu sunt extrasa
)
imi place mult tehnica asta! inca una care este complet noua pt mine! asa provocari sa tot fie
)imi place mult tehnica asta! inca una care este complet noua pt mine! asa provocari sa tot fie
super interesanta tema. sper sa apuc si eu sa fac ceva, daca nu pentru provocare, oricum ceva tot voi face cat de repede.
Frumoasa tema, felicitari Dragonfly. E hipnotic modelul... mai ca-mi vine sa ma uit in cutia cu maimute (a se citi fimo nefolosit de muuult). Oricum, va urmaresc toate miscarile.
Si mie imi place tema. Poate mesteresc si eu ceva ca nepoata-mea mi-a dat comanda de cercei si imi plac cei postati ca exemplu. Dar mie stiti la ce mi-ar place sa folosesc aceasta tehnica? La imbracatul ramelor...
Chiar interesant!Desi stiam tehnica,n-am testat-o niciodata.Poate de data aceasta sa ma incumet....
lasa ca vad dupa numarul de participari cat de faina a fost provocarea
"cutia cu maimute"
asta a fost buna !!!! si ce se potriveste
DAY tu stiai fix acest tutorial? intreb pentru ca mai circula unul pe net si nu-l gasesc.il caut de luni de zile...tin minte ca tipa avea cont pe flickr.mda ma rog.o sa-mi taie calea cand voi cauta gogosi pe google.asa se intampla de fiecare data
maine cred ca deschid si eu cutia cu maimute aka cutia Pandorei
SPORRR !!!!!!
"cutia cu maimute"
asta a fost buna !!!! si ce se potriveste
DAY tu stiai fix acest tutorial? intreb pentru ca mai circula unul pe net si nu-l gasesc.il caut de luni de zile...tin minte ca tipa avea cont pe flickr.mda ma rog.o sa-mi taie calea cand voi cauta gogosi pe google.asa se intampla de fiecare data
maine cred ca deschid si eu cutia cu maimute aka cutia Pandorei
SPORRR !!!!!!

Dragonfly- Senior

-

Numarul mesajelor: 736
Localizare: brasov
Data de inscriere: 16/03/2010
am incercat..si nu mi-a iesit chiar...asa..
modelul e repetitiv..dar cred knu l-am rasucit k lumea...si nu au iesit asa..valuri si ochiuri..si mai mult onduleuri..
concluzia..o gramada de material irosit..si un fel de pandantiv...care zace pe masa mea..sa-l slefuiesc si lacuiesc..si eu ma tot uit la el..si-i zic "uratule"
modelul e repetitiv..dar cred knu l-am rasucit k lumea...si nu au iesit asa..valuri si ochiuri..si mai mult onduleuri..
concluzia..o gramada de material irosit..si un fel de pandantiv...care zace pe masa mea..sa-l slefuiesc si lacuiesc..si eu ma tot uit la el..si-i zic "uratule"

darkpoke- Senior

-

Numarul mesajelor: 798
Varsta: 29
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 30/04/2010
L-am facut.Dar abia azi poate prind niste soare sa-l si fotografiez.Si mi-a iesit cu ochiuri si toate cele
Si tot straniu arata!
Dragonfly,habar n-am ce tutorial am vazut....a ramas in memorie doar ideea,tehnica,nu si sursa....ca de obicei la mine.
Dragonfly,habar n-am ce tutorial am vazut....a ramas in memorie doar ideea,tehnica,nu si sursa....ca de obicei la mine.
darkpoke a scris:am incercat..si nu mi-a iesit chiar...asa..
Vai, cum poti sa ii zici uratule??? Nu se supara saracul?
Eu tare as vrea sa il vad!!
Tehnica mi se pare interesanta si daca ma voi apuca sa modelez si eu in viitor probabil o voi incerca. Pana atunci abia astept sa vad rezultatele muncii voastre:D
Pagina 1 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5 
Pagina 1 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Impletituri in tehnica macrame (5)
» Tricot - Proiectul saptamanii - Geanta
» Diverse accesorii - brose, bentite, clame
» Targuri hand-made V
» Bijuterii din fimo XIX
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII