Articole din piele IV
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Articole din piele IV
Ramona ai maini de aur.Imi plac foooooarte mult gentutele saculet si modelul de la geanta roz,de fapt toate........Felicitari!
Mi-ar place si mie o astfel de geanta.
Mi-ar place si mie o astfel de geanta.

denis21- Senior

-

Numarul mesajelor: 792
Varsta: 42
Localizare: Roman
Data de inscriere: 28/06/2010
Ramona ma omori cu sporul pe care-l ai! Si sunt toate frumoase!

Karina33- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2152
Varsta: 43
Localizare: Rm. Valcea
Data de inscriere: 15/12/2009
Ramona, bestilale, ai maini de aur! Sper sa-ti fie apreciata si platita munca. Bravo!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
handmade blog
Ramona, vin si eu la spartul targului dar acum am vazut noile lucrusoare.
Felicitari.
Felicitari.

stoy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1068
Varsta: 37
Localizare: Focsani
Data de inscriere: 31/10/2009
Va rog frumos, putin ajutor.....
Dupa cum v-am mai spus, m-ati imbolnavit cu pielea si sunt in faza de adunat materiale de lucru (sau stricat materiale, vedem noi). Ieri si azi am colindat Constanta si imprejurimile dar din pacate nu m-am ales decat cu un cleste preducea si cateva pungi cu nituri si ocheti carora nici nu le stiu dimensiunea ca tanti mi-a zis ca nu se pricepe. Aici m-am impotmolit pentru ca tot n-am inteles cum se prind niturile
Pentru ocheti am gasit doar dispozitive pentru 15 mm si n-am luat (n-am inteles nici cum se masoara, probabil partea interioara?).. Mi-a zis un nene de la o mercerie ca exista un cleste universal, care prinde tot... si ochetii si niturile si capsele (termeni noi pentru mine) si caruia nu trebuie decat sa-i schimbi mandrinele. Stiti voi unde gasesc asa ceva? Pana una-alta, singurul cleste care s-ar apropia de ce cred eu ca-mi trebuie, ar fi acesta: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" /> Este descris cam asa: Caracteristici: Cleste prindere capse, nasturi blugi si riveti. (pentru 3 si 4 mm)
Detalii: Unealta de fier sau de alt metal, alcatuita din doua brate incrucisate si articulate intre ele, care serveste la apucarea, intoarcerea, tragerea etc. capselor, nasturilor de jeans, rivetilor. Costa 54 lei: merita? Orice alt sfat imi e de ajutor, multumesc.
Dupa cum v-am mai spus, m-ati imbolnavit cu pielea si sunt in faza de adunat materiale de lucru (sau stricat materiale, vedem noi). Ieri si azi am colindat Constanta si imprejurimile dar din pacate nu m-am ales decat cu un cleste preducea si cateva pungi cu nituri si ocheti carora nici nu le stiu dimensiunea ca tanti mi-a zis ca nu se pricepe. Aici m-am impotmolit pentru ca tot n-am inteles cum se prind niturile Detalii: Unealta de fier sau de alt metal, alcatuita din doua brate incrucisate si articulate intre ele, care serveste la apucarea, intoarcerea, tragerea etc. capselor, nasturilor de jeans, rivetilor. Costa 54 lei: merita? Orice alt sfat imi e de ajutor, multumesc.
Letho, clestele meu preducea este luat din Hornbach.
Marca e buna, am dat pe el aprox 40 lei.
Din acela i-am trimis si Nicoletei Irimescu.
Tot in Hornbach mai aveau un cleste tot pe la 40 de lei ( nu am mai fost de ceva timp si nu stiu cu exactitate) cu sase dispozitive, trei preducele si trei dispozitive de montare a ochetilor pe dimeniunea gaurilor facute cu preduceaua( au dimensiunile in mm marcate in dreptul dispozitivului).
E asta de mai jos:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Eu sunt super multumita de marca asta, este important ca ustensila sa fie de calitate.
Cleste cum ai postat tu , nu am folosit, nu cunosc, avantajul pe care vad ca il are este ca monteaza si capse spre diferenta de acesta din Hornbach.
Daca vrei cand mai ajung, ma interesez in amanunt si iti comunic.
Eu iti pot cumpara si trimite prin posta, nu e o problema, stiu ca voi nu aveti in Constanta Hornbach.
A, uitam, diametrul ochetilor se masoara la interiorul gaurii.
Marca e buna, am dat pe el aprox 40 lei.
Din acela i-am trimis si Nicoletei Irimescu.
Tot in Hornbach mai aveau un cleste tot pe la 40 de lei ( nu am mai fost de ceva timp si nu stiu cu exactitate) cu sase dispozitive, trei preducele si trei dispozitive de montare a ochetilor pe dimeniunea gaurilor facute cu preduceaua( au dimensiunile in mm marcate in dreptul dispozitivului).
E asta de mai jos:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] alt="" />
Eu sunt super multumita de marca asta, este important ca ustensila sa fie de calitate.
Cleste cum ai postat tu , nu am folosit, nu cunosc, avantajul pe care vad ca il are este ca monteaza si capse spre diferenta de acesta din Hornbach.
Daca vrei cand mai ajung, ma interesez in amanunt si iti comunic.
Eu iti pot cumpara si trimite prin posta, nu e o problema, stiu ca voi nu aveti in Constanta Hornbach.
A, uitam, diametrul ochetilor se masoara la interiorul gaurii.
ucabesty,
ca mi-ai raspuns! Cu preduceaua am rezolvat-o, am gasit chiar vreo 4 marci, am luat unul tot asa pe la vreo 40, solid, calca bine, imi place (mai era si pe la 16, 60 si la 90.... hmm, cam mult). Cleste ca acesta cu 6 dispozitive - 3 preducele si 3 pt ocheti - am gasit pe la vreo 95 de lei..., mi-a placut, material solid, rezistent dar mi s-a parut cam scump, nu ca nu ar merita ci pentru ca nu-mi permit eu. Acum nu stiu ce sa fac, probabil il voi lua pe cel de la Prym si daca nu face ce cred eu, sa te rog pe tine sa-mi iei din acela cu 3+3 ca daca e la 40 e ok.... Ma hotarasc repede si-ti spun. A.... dar tot n-am inteles ce fac cu niturile? ma pui sa le bat cu ciocanul?
ca mi-ai raspuns! Cu preduceaua am rezolvat-o, am gasit chiar vreo 4 marci, am luat unul tot asa pe la vreo 40, solid, calca bine, imi place (mai era si pe la 16, 60 si la 90.... hmm, cam mult). Cleste ca acesta cu 6 dispozitive - 3 preducele si 3 pt ocheti - am gasit pe la vreo 95 de lei..., mi-a placut, material solid, rezistent dar mi s-a parut cam scump, nu ca nu ar merita ci pentru ca nu-mi permit eu. Acum nu stiu ce sa fac, probabil il voi lua pe cel de la Prym si daca nu face ce cred eu, sa te rog pe tine sa-mi iei din acela cu 3+3 ca daca e la 40 e ok.... Ma hotarasc repede si-ti spun. A.... dar tot n-am inteles ce fac cu niturile? ma pui sa le bat cu ciocanul?
Letho ,spune-mi si mie te rog ce marca e preduceaua pe care ai cumparat-o,de unde ai luat-o si la ce pret?
Eu voiam sa comand pe net ,dar voi ajunge in Constanta zilele astea si as cumpara de acolo.
Multumesc anticipat!
Eu voiam sa comand pe net ,dar voi ajunge in Constanta zilele astea si as cumpara de acolo.
Multumesc anticipat!

manuela29- Ucenic

- Numarul mesajelor: 143
Localizare: Tulcea
Data de inscriere: 09/01/2010
manuela29, clestele preducea eu l-am luat din Praktiker, acolo am gasit mai multe si am preferat sa iau de la Conmetall (Con:P), am dat in jur de 40 de lei, poate chiar mai putin. Daca-ti permiti, ia-l pe cel de la 90 si ne impartasesti experienta
Sincer, sculele nu prea imi place sa le iau de pe net, prefer sa le tin in mana, sa le intorc pe toate fetele, sa ma conving eu ca-s solide... fiecare cu damblaua lui 
Sincer, sculele nu prea imi place sa le iau de pe net, prefer sa le tin in mana, sa le intorc pe toate fetele, sa ma conving eu ca-s solide... fiecare cu damblaua lui 
Multumesc mult,Letho!

manuela29- Ucenic

- Numarul mesajelor: 143
Localizare: Tulcea
Data de inscriere: 09/01/2010
Letho, eu le bat cu ciocanul. Dar pentru a nu se deforma capul nitului eu amortizez cu piele groasa pusa si deasupa nitului si dedesubtul lui.
Adica oarecum imbrac nitul in piele. Daca ai ciocan de caucuic sau plastic, sunt mai bune, cel de metal deformeaza sau trebuie batut mai cu grija, incetisor. Eu zic sa faci si niste teste cu ciocanele pe care le ai.
Este important sa ti nitul drept, perpendicular pe suprafata pe care-l bati, daca fuge pe laterale se deformeaza.
Exista si un dispozitiv de batere a niturilor dar eu inca nu am din acela, la noi nu am vazut.
Cand eram mai mica , tin minte ca foloseam un dorn, ce avea interiorul fix pe forma nitului si se batea perfect, dar habar nu am daca mai exista pe undeva.
Adica oarecum imbrac nitul in piele. Daca ai ciocan de caucuic sau plastic, sunt mai bune, cel de metal deformeaza sau trebuie batut mai cu grija, incetisor. Eu zic sa faci si niste teste cu ciocanele pe care le ai.
Este important sa ti nitul drept, perpendicular pe suprafata pe care-l bati, daca fuge pe laterale se deformeaza.
Exista si un dispozitiv de batere a niturilor dar eu inca nu am din acela, la noi nu am vazut.
Cand eram mai mica , tin minte ca foloseam un dorn, ce avea interiorul fix pe forma nitului si se batea perfect, dar habar nu am daca mai exista pe undeva.
Multumesc, ucabesty! Fac probe insa acum am vazut ca ceva tot nu e in regula, piciorusul acela e prea lung, are cam 9 mm, exista si nituri mai scurte? Daca vreau sa prind doua bucati de piele, probabil ar iesi cam 3-4 cm grosime, ce fac, scurtez piciorusul? ca am incercat si nu reusesc sa-l rotunjesc la loc.... Scuze pentru intrebarile mele prostesti si multumesc inca o data pentru raspunsuri si rabdare 
Am comandat clestele acela Vario, sper sa-mi ajunga repede si-ti voi spune cum e.
Am comandat clestele acela Vario, sper sa-mi ajunga repede si-ti voi spune cum e.
Letho, nu vreau sa te dezamagesc dar tot din Praktik am luat si eu tot un cleste preducea de la conmetal .....si nu sunt prea multumita de el.Am facut o poseta ,adevarat am dat multe gauri la ea ca am cusut-o pe margini si cureaua la fel. Al meu deja nu mai calca drept si trebuie sa ajut la fiecare gaura data sa nu se deplaseze si sa-mi taie de 2 ori materialul. Si eu am zis ca e prea mult cel de 87lei, parca era la noi cel mai scump dar acum imi pare rau ca trebuie sa cumpar altul nou.

stoy- Maestru

-

Numarul mesajelor: 1068
Varsta: 37
Localizare: Focsani
Data de inscriere: 31/10/2009
Imi pare rau, Stoy, eu am luat in calcul si posibilitatea sa nu fie super ok, ca doar nu degeaba e diferenta asa mare de pret dar mi-am zis ca trebuie sa fac un compromis, sa iau unul de mijloc (oricum e mai bun decat cel de 16, ma consolez acum
) Daca voi reusi sa lucrez cu pielea, investitia in scule bune chiar e necesara.... si daca mi se strica si mie clestele apelez la Uca
Deocamdata descopar ca nu-i chiar asa de simplu, trebuie forta fizica! Deja am stricat o punga de nituri si n-am reusit sa bat nici unul drept, nici macar acceptabil
nici nu vreau sa ma gandesc acum cat de placut e sa cosi, ca nu degeaba intr-un clip era cineva cu manusi de sudor.... Asadar, fetelor, jos palaria pentru ce faceti!
) Daca voi reusi sa lucrez cu pielea, investitia in scule bune chiar e necesara.... si daca mi se strica si mie clestele apelez la Uca
Deocamdata descopar ca nu-i chiar asa de simplu, trebuie forta fizica! Deja am stricat o punga de nituri si n-am reusit sa bat nici unul drept, nici macar acceptabil Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Targuri hand-made V
» Bijuterii din fimo XIX
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)
» Depozite materiale/tesaturi in Bucuresti- II
» Poze pentru inspiratie-tricotat (4)