Explicatii tehnice-croitorie
Pagina 3 din 3 • Impartiti •
Pagina 3 din 3 •
1, 2, 3
Re: Explicatii tehnice-croitorie
Foarte faina, multumesc 

aurishta- Atotcunoscător

-

Numarul mesajelor: 2344
Varsta: 44
Localizare: bucuresti
Data de inscriere: 18/04/2010
Nici n-am stiut ca topicul asta exista! Multumesc ca l-ati adus la suprafata!
Buburuza, am citit toate detaliile tehnice pe care le-ai scris, hei, ar trebui sa scrii mai mult la topicurile de croitorie, informatia ta e foarte bine structurata
Am citit tot ce s-a scris in topicul asta si am impresia ca acel Humanoid era un troll de zile mari! Nu stiu daca a mai avut contributii si pe alte topicuri, dar aici, dupa ce pune o intrebare si i se raspune cu maximum de amabilitate, el spune ca ar vrea sa i se mai zica o data ca vrea sa-si ia notite
Buburuza, am citit toate detaliile tehnice pe care le-ai scris, hei, ar trebui sa scrii mai mult la topicurile de croitorie, informatia ta e foarte bine structurata
Am citit tot ce s-a scris in topicul asta si am impresia ca acel Humanoid era un troll de zile mari! Nu stiu daca a mai avut contributii si pe alte topicuri, dar aici, dupa ce pune o intrebare si i se raspune cu maximum de amabilitate, el spune ca ar vrea sa i se mai zica o data ca vrea sa-si ia notite

rosita- Expert

- Numarul mesajelor: 992
Localizare: Bucuresti
Data de inscriere: 29/04/2010
Am si eu 2 intrebari. Ce e aia bie, ca am vazut de asa de multe ori scris de bie, da habar nu am ce e. Si ma intereseaza daca ata aceea de surfilat, care e un pic elastica, se poate folosii si la masina de cusut lineara nu numai la triplok sau overlok.

Adela Ispas- Nou venit

- Numarul mesajelor: 79
Localizare: reghin
Data de inscriere: 09/07/2010
adela,iata:
BIÉ s.n. Linie, direcție oblică. ♢ Loc. adj. și adv. În bie = oblic. ♦ (Concr.) Fâșie de material textil tăiată oblic, utilizată în croitorie. – Din fr. biais.
e ok? nu tai nici pe directia urzelii ,nici pe directia bataturii materialului,ci oblic,la 45 grade.
Pe acesta directie(oblic,bie),materialul are elasticitate mai mare si poti borda cu acea bentita liniile curbe,pt ca se muleaza mai bine pe ele...
BIÉ s.n. Linie, direcție oblică. ♢ Loc. adj. și adv. În bie = oblic. ♦ (Concr.) Fâșie de material textil tăiată oblic, utilizată în croitorie. – Din fr. biais.
e ok? nu tai nici pe directia urzelii ,nici pe directia bataturii materialului,ci oblic,la 45 grade.
Pe acesta directie(oblic,bie),materialul are elasticitate mai mare si poti borda cu acea bentita liniile curbe,pt ca se muleaza mai bine pe ele...
... si chiar daca materialul nu este elastic, taiat pe bie, va avea o usoara elasticitate (doar o completare mesajului scris de ismi3ismi)
Acea ata, poate fi folosita la masina de cusut liniara, daca este pusa pe spon/mosorel, la suveica.
Acea ata, poate fi folosita la masina de cusut liniara, daca este pusa pe spon/mosorel, la suveica.
Multumesc ca m-ati luminat si pe mine.

Adela Ispas- Nou venit

- Numarul mesajelor: 79
Localizare: reghin
Data de inscriere: 09/07/2010
Pagina 3 din 3 •
1, 2, 3
Pagina 3 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana