Bijuterii din fimo XII
Pagina 2 din 20 • Impartiti •
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Re: Bijuterii din fimo XII
superb setul andra, este romantic, plin de caldura. superb. mai vrem mai vrem :D
Mersi mult fetelor
si eu sunt complet indragostita de setul asta
Mai am pregatite niste margele ;) In curand va mai arat...ceva cu galben sper
si eu sunt complet indragostita de setul asta
firimitura a scris:superb setul andra, este romantic, plin de caldura. superb. mai vrem mai vrem :D![]()
Total de acord
eu am zis de el :D l-as fi propus daca as fi castigat euuu
) Ti-a iesit foarte fain modelul! BRAVO!!! Eu nu m-am incumentat inca desi am tot zis de el :P
Day imi place de tine ca tu faci numai seturi
Vinzi toate piesele impreuna? Eu nu prea fac seturi asa complete ca la mine nu au trecere...nu stiu ce sa zic...
Day imi place de tine ca tu faci numai seturi
Eu lucrez doar seturi.Si ma incapatanez sa le vand la set.Daca totusi cineva nu are gauri de cercei.....o iert de cercei,dar e singura explicatie pe care o accept.Incapatanata,nu?
Cam asa mi-am obisnuit clientele.
In targuri,insa,le separ,dar tot am grija sa directionez omul catre celelalte piese ale setului,si de regula,tot la set le vand.
Multumesc de ideea cu Bargello,nu l-am mai facut de.........la inceputuri
Cam asa mi-am obisnuit clientele.In targuri,insa,le separ,dar tot am grija sa directionez omul catre celelalte piese ale setului,si de regula,tot la set le vand.
Multumesc de ideea cu Bargello,nu l-am mai facut de.........la inceputuri
spuneti-mi va rog, voua vi s-a intamplat sa vi se sfarame cernitul/fimo sau sa fie prea lipicios la framantare? ce se intampla cu ele? mi se par foarte greu de modelat unele, sunt foarte tzapene. anumite culori/modele sunt asa sau sunt expirate?!
Aromepentruochi in primul rand cred ca te cunosc si ca ai fost la acelasi liceu cu mine (colegiul banatean?) ->asta totaly off topic :D
In al doilea rand, daca ai nimerit lut polimeric foarte foarte tare (adica de poti sa spargi geamuri cu el) dar l-ai luat de la magazinul de hobby din tm pe bani putin, cel mai probabil sa fi stat in magazin ani buni si nu cred ca mai ai sanse cu el. Acelasi lucru am patit si eu cu doua pachete de fimo care in mod straniu erau la 7,5lei si normal fara sa stiu, am sarit pe ele. Cand colo nu am putut sa le inmoi nicicum (si am din-ala special de inmuiat). Sa fie lipicioase nu am nimerit, decat foarte foarte moi (de obicei fimo soft) si ala nici nu mai trebuie framantat. Daca materialul e tare dar se poate framanta, inseamna ca asa e el, nici proaspat dar nici vechi ca istoria. Eu numai de la simoshop imi iau fimo si niciodata nu am patit sa fie de proasta calitate
p.s. eu consider ca fimo este mult mai bun decat cernit - mai usor de modelat, mai elastic (adica dupa coacere materialul nu se sparge), culori mai vii, etc
In al doilea rand, daca ai nimerit lut polimeric foarte foarte tare (adica de poti sa spargi geamuri cu el) dar l-ai luat de la magazinul de hobby din tm pe bani putin, cel mai probabil sa fi stat in magazin ani buni si nu cred ca mai ai sanse cu el. Acelasi lucru am patit si eu cu doua pachete de fimo care in mod straniu erau la 7,5lei si normal fara sa stiu, am sarit pe ele. Cand colo nu am putut sa le inmoi nicicum (si am din-ala special de inmuiat). Sa fie lipicioase nu am nimerit, decat foarte foarte moi (de obicei fimo soft) si ala nici nu mai trebuie framantat. Daca materialul e tare dar se poate framanta, inseamna ca asa e el, nici proaspat dar nici vechi ca istoria. Eu numai de la simoshop imi iau fimo si niciodata nu am patit sa fie de proasta calitate
p.s. eu consider ca fimo este mult mai bun decat cernit - mai usor de modelat, mai elastic (adica dupa coacere materialul nu se sparge), culori mai vii, etc
Iti da energie setul. Foarte frumos. Si imi place si tehnica. O astept la provocari
am mai facut si eu niste natasha beads ca nu ma puteam abtine 
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea aceasta imagine]

Day, Andra superbe noile voastre aparitii .
Day ce vesel e setul tau, ma omori, eu cat ma straduiesc tot nu reusesc sa fac asa cu culori vesele, as incerca si eu tehnica asta , pare tare interesanta.
Andra vad ca ti-a placut tare tema asta . imi place cum ai imbinat sarma cu margelele.
Spor la toata lumea:*
Day ce vesel e setul tau, ma omori, eu cat ma straduiesc tot nu reusesc sa fac asa cu culori vesele, as incerca si eu tehnica asta , pare tare interesanta.
Andra vad ca ti-a placut tare tema asta . imi place cum ai imbinat sarma cu margelele.
Spor la toata lumea:*
colorat necolorat tot frumos este . noroc cu frumusetile astea de le postati voi aici ca imi trece si mie ziua mai frumos la munca. asa m-am plictisit si vreau acasa....(da munca ii munca si nu pot pleca decat la 22
( )
de asteptat mai astept ca nici chef de munca nu prea am zilele astea am o stare cam proasta.
de asteptat mai astept ca nici chef de munca nu prea am zilele astea am o stare cam proasta.
Day frumoase seturi. Bargello, inca o tehnica pe lista ...to do
Andra te-a prins natasha beads rau de tot
. Foarte inspirat modul de ansamblare.
Andra te-a prins natasha beads rau de tot
Frumoase picaturile. Sunt in ton cu timpul de afara
Andrabijoux toate imi plac. Foarte frumos ti-au iesit.
Spor!
Andrabijoux toate imi plac. Foarte frumos ti-au iesit.
Spor!
Pagina 2 din 20 •
1, 2, 3 ... 11 ... 20 
Pagina 2 din 20
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Lucru de Mana
Merceria

» Targuri hand-made V
» Bijuterii din fimo XIX
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna VIII
» Ne bem cafeaua impreuna ! (28)